Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Ez a jövő: vezető nélküli hajók

Hamarosan önjáró hajók közlekedhetnek az amszterdami csatornákon, az első prototípusok tesztüzeme várhatóan jövő évben kezdődik.

Krémek és összetevők: ezeket messzire kerülje el

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy nem kívánt reakciót vált ki bőrén az újonnan beszerzett krém. Aranyszabály ugyanis, hogy nem az ára, de nem is a csomagolása határoz meg egy krémet, hanem sokkal inkább az összetevői.

Minden strandra kellene ilyen életmentő robot

A dubaji önkormányzat robotokat vetne be a bajban lévők megmentésére a szabadstrandokon. A robotok emberek, kishajók és jet skik mentésére is alkalmasak.

Félárú fürdőbelépő és ingyenes programok a Turizmus Világnapján

Szeptember 27-én a Turizmus Világnapja alkalmából számos ingyenes programon és izgalmas fővárosi barangoláson vehetünk részt. A budapesti fürdőkben érdekfeszítő vezetett túrák lesznek.

Egy kilométer egy hossz a világ leghatalmasabb medencéjében

8 hektár, 250 000 köbméter és több mint egy kilométert kell tempóznia annak, aki le akar benne úszni egy hosszt. Csodás képek következnek.

5 rossz szokás, amelyektől gyorsabban öregszünk

Hogy az éveink számának növekedésével arányosan öregszünk-e, vagy jó pár évet letagadhatunk, az nagyban függ az életmódunktól. Ezért is érdemes figyelni arra, hogy az alábbi dolgokat megpróbáljuk elkerülni.

Hat vitamin, amitől pörögni fog az agya

Az emberi agy a világ legkomplexebb szerkezete, aminek rengeteg különböző tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön.

Ezektől a sütőtökös pakolásoktól gyönyörű lesz a bőre

A tök nemcsak magas antioxidáns, cink és béta-karotin tartalma miatt remek alapanyaga a kozmetikumoknak, de magas vitamintartalma miatt segít leküzdeni a káros szabadgyököket is, amik az öregedésért felelősek.

Jelentős nyugdíjas kedvezmény a kaposvári fürdőben

Együttműködést kötött a kaposvári Virágfürdő és a megyei nyugdíjas szövetség. Ennek értelmében komoly árengedményt kapnak a belépőjegyből a csoportosan érkező somogyi nyugdíjasok..

Kutyától a golyóálló mellényig: ezeket felejtettük már szállodákban

A szállodákban ottfelejtett tárgyak (és élőlények!) listája egészen hihetetlen. Kiskutya, gyémánt fülbevaló, preparált skorpió sem hiányzik senkinek?

Tovább fejlődik a harkányi fürdő

A csúszdapark nyári átadása után most újabb fejlesztésekre készülnek a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Korszerűsítik a beléptetést, emellett az épület felújítására is sor kerül majd.