Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Ősszel a legjobb utazni, eláruljuk miért

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi időjárás tökéletesen alkalmas városnézésre és kirándulásra, sőt még fürdőzésre is.

Minden titkát felfedi az ötvenéves fürdő

Íme, hat olyan tény, amit biztosan nem tudott a Zalakarosi Fürdőről.

Elképesztő videó készült a csodás Lillafüredről

A Diósgyőr-Lillafüredi fejlesztéseket egy kisfilmben mutatták be.

Három kor forr össze a kivételes fürdőben

Immár 450 éve áll Budán a Király fürdő, melynek épülete egymagában ölel fel három stílust, három történelmi korszakot, a török időket, a barokk, illetve a klasszicista korszakot.

Visszahozná ősszel a nyarat? Itt a megoldás

Kissé hűvös és néhol fagyos, ám mégis csodás őszi napok beköszöntével még nincs ötlete az őszi szünetre?

Így lesznek csodás ajkai egyszerűen

A tökéletes mosoly a tiszta, egészséges ajkakkal kezdődik, ennek elérésében segíthet az alábbi házi készítésű ajakradírozó. Különösen hasznos segédeszköz lehet randi előtt, vagy ha az őszi szél nagyon kiszárította a szánkat.

Szereti az almát? Érdemes

Az alma rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, ősszel pedig bőven találni belőle a piacon.

Ősszel is érdemes a Balatonra látogatni

Legalább tízezer vendéget várnak a hétvégén azokra a rendezvényekre, amelyekkel be szeretnék bizonyítani, hogy a Balaton ősszel sem kihalt.

Négy milliárdból újult meg Eger főtere

A közel 4 milliárd forint uniós támogatással megvalósult egri Dobó téri felújítás alapvető fontosságú és meghatározó az érseki város mindennapjaiban és történetében.

Európa legjobb állatkertje lett a nyíregyházi

A Nyíregyházi Állatpark – két dániai állatkerttel holtversenyben – az első helyen végzett az 500 ezer látogató alatti kategóriában egy független állatkerti elemző szervezet felmérése szerint.

Ezen a nyáron a négylábúak is nyaraltak

2015-ben indult útjára az „Utazz kutyával” kampány, amely a magyarországi állatbarát szálláshelyek népszerűsítését tűzte ki célul.