Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Krémek és összetevők: ezeket messzire kerülje el

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy nem kívánt reakciót vált ki bőrén az újonnan beszerzett krém. Aranyszabály ugyanis, hogy nem az ára, de nem is a csomagolása határoz meg egy krémet, hanem sokkal inkább az összetevői.

5 rossz szokás, amelyektől gyorsabban öregszünk

Hogy az éveink számának növekedésével arányosan öregszünk-e, vagy jó pár évet letagadhatunk, az nagyban függ az életmódunktól. Ezért is érdemes figyelni arra, hogy az alábbi dolgokat megpróbáljuk elkerülni.

Hat vitamin, amitől pörögni fog az agya

Az emberi agy a világ legkomplexebb szerkezete, aminek rengeteg különböző tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön.

Öt szuper kirándulóhely fürdővárosok közelében

A legnépszerűbb hazai fürdővárosok környékén nagyon sok gyönyörű túra-célpont vár minket, jöjjön közülük öt kihagyhatatlan az idei őszre!

Minden strandra kellene ilyen életmentő robot

A dubaji önkormányzat robotokat vetne be a bajban lévők megmentésére a szabadstrandokon. A robotok emberek, kishajók és jet skik mentésére is alkalmasak.

Ezektől a sütőtökös pakolásoktól gyönyörű lesz a bőre

A tök nemcsak magas antioxidáns, cink és béta-karotin tartalma miatt remek alapanyaga a kozmetikumoknak, de magas vitamintartalma miatt segít leküzdeni a káros szabadgyököket is, amik az öregedésért felelősek.

Kutyától a golyóálló mellényig: ezeket felejtettük már szállodákban

A szállodákban ottfelejtett tárgyak (és élőlények!) listája egészen hihetetlen. Kiskutya, gyémánt fülbevaló, preparált skorpió sem hiányzik senkinek?

Tovább fejlődik a harkányi fürdő

A csúszdapark nyári átadása után most újabb fejlesztésekre készülnek a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Korszerűsítik a beléptetést, emellett az épület felújítására is sor kerül majd.

Ezt teszi a testünkkel az idegesség

Ha valami feldühít, akkor megváltozik a viselkedésünk: kiabálunk, esetleg csapkodunk, talán még káromkodunk is. Emellett pedig jó néhány változás is végbe megy a testünkben. Lássuk, melyek ezek!

Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett

Ha azt halljuk, Olaszország és Bibione, legtöbbünknek azonnal a hosszan elnyúló tengerpart jut az eszünkbe. Tudta, hogy Bibione gyógyhatású termálvízzel is rendelkezik?

Tanuljunk meg levegőt venni

A jó légzési technika megváltoztathatja az életünket. Könnyebben elalszunk, jobban tudunk koncentrálni, kitartóbban sportolhatunk, ha tudatosan használjuk a tüdőnk kapacitását. Megfelelő légzéstechnikával testünk és lelkünk irányítható. Elmondjuk, hogyan!