Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Igal lett a legújabb gyógyhelyünk

Somogy megye első, Magyarország 26. gyógyhelye lett Igal. A minősített gyógyhely területe az Igali Gyógyfürdő tágabb környezetét öleli fel.

Vajon lehet rosszul csinálni? Ezek a szaunázás legfontosabb szabályai

Mielőtt bevetnénk magunkat a forró légfürdőbe – akár kezdők vagyunk, akár több éve szaunázunk – ahhoz, hogy igazán élvezetesek legyenek a bent töltött izzasztó percek, ismételjünk át néhány fontos tudnivalót a szaunázásról..

Hamarosan akár síelhetünk is a Csillaghegyi strandon

Műanyag borítású sípálya, valamint futballpálya épülhet a kedvelt budai strandon.

5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Az íróasztal mellett dolgozók nagy része küzd ezekkel a gondokkal, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.

Mérges jóga: a legújabb őrület - videó

A jóga egy egészen új, meglepő megközelítése kezdett el hódítani az Egyesült Államokban. Az angry yoga, azaz a mérges jóga azoknak ajánlott, akik feszültebbek az átlagnál, és ezt szeretnék levezetni.

Félmillió fölé nőhet a vendégszám Harkányfürdőn

Nemrég váltotta meg belépőjegyét az idei 450 ezredik vendég a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Az impozáns szám tavalyhoz képest számottevő növekedést jelez, így az év végére akár a félmilliót is átlépheti a fürdőzők száma.

Beüzemelték az óriáscsúszdát a lenti élményfürdőben

A hétvége óta teljessé vált a Lenti Termálfürdő téli kínálata az új élményfürdőnek köszönhetően, miután az óriáscsúszdát is birtokba vehették a vendégek.

Bajok, amiken az ülőfürdő segít

A megfelelően alkalmazott ülőfürdők nagyon hatásosak lehetnek egyes tünetek enyhítésére. Elsősorban női bajok, felfázás, aranyeres panaszok, kapcsán merülhet fel az ülőfürdő használata, illetve nyugtatás céljából is kiválóak. Hogyan alkalmazzuk ezt a gyógymódot?

Hotelek, amelyekről nem is gondolná, hogy léteznek

Ez a 15 hotel több mint különleges – a világ leglenyűgözőbb egzotikus helyszínein találhatóak. Ha bármikor is esélyük lenne szobát foglalni az egyikben, kérjük, feltétlenül osszák meg velünk is, hogy milyen volt! Nem mindennapi képek következnek.

Wellnessközpont épül a határ-közeli városban - látványtervek

2017 decemberére készül el a párkányi fürdő wellness-részlege. A 2,1 millió eurós beruházás egy részét (505 ezer euró) a Vadas saját költségvetéséből fedezi, a többire hitelt vett fel.

5 szuper hely, ahol minden gondját elfelejti az őszi szünetben

Végre látótávolságon belül a november elsejéhez kötődő hosszú hétvége és az őszi szünet! A legtöbb szülő fejében már most ott motoszkál a kérdés: milyen programot találjunk, ahol mindenki jól érzi magát? Ne keresgéljen tovább, mert mi megtaláltuk a legjobb helyeket!