Nyári akciókNyári akciók Augusztus 20-i ajánlatokAugusztus 20-i ajánlatok Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok

Sárvár már szinte teljesen digitális

Új üdvözlő- és információs táblák segítik a tájékozódást Sárváron.

Mit keres ennyi sztár ebben a kis városban?

A júliusi kánikulához gyerekstrand és Minimax Kaland.

Ez a szálloda is „gyermek oázis” lett

A Thermal Hotel Visegrád az elmúlt években számos fejlesztést hajtott végre a gyermekes családok magas színvonalú kiszolgálása érdekében. Nádas Gábor vezérigazgató 2015. július 1-én vehette át a 4 szélforgós minősítésről szóló tanúsítványt és táblát.

Nyári kalandozás, mosoly, móka, pihenés Zalakaroson

Még nincs ötleted, hova menjetek a családdal a nyáron? Kár is lenne otthon unatkoznotok, mert Benneteket is vár Zalakaros legnagyobb családbarát szállodája, a Hotel Karos Spa.

Piaci körkép: lerántjuk a leplet a nyári gyümölcsökről

Végre itt a nyár és kedvünkre válogathatunk a friss gyümölcsökből. Nézzük, mit találhatunk a piacon és mi mire jó.

Ezerrel pörög ez a magyar fürdőváros

A Zalakaros egészséges életmód és sport iránti elkötelezettségét mutatja az immár hagyományos kerékpárverseny, valamint sorozatos fejlesztések, melyeknek következő lépése a termáltó és ökopart, valamint látogatóközpont kialakítása.

Megnyílt az esztergomi fürdő is

Június közepén megnyitotta kapuit az esztergomi élményfürdő, a fürdővel szomszédos hotelt elvileg még ebben az évben átadják.

Szinte megteltek a budapesti strandok

Ugyan a megtelt táblát egy budapesti strandon sem kellett kitenni, de szombaton 26 ezer, vasárnap 17 óráig pedig 31 ezer látogatója volt a kánikulában a fővárosi fürdőknek.

Hőségriadó: tovább tartanak nyitva a strandok

A nagy kánikula miatt több budapesti strand és fürdő tovább tart nyitva – közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Oscar-díjas magyar operatőrről neveztek el lakosztályt

Habsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew-Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el a Danubius Hotel Gellértben.

Női nyavalyák – Nyáron gyakrabban törnek elő

Egyes betegségeket a nők nyáron jóval gyakrabban „összeszedhetnek”, mint más évszakokban. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat orvosa tanácsokkal segít a megelőzésben, kezelésben.