Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Őszi akciókŐszi akciók

Nagyon durva, miket csentek már el szállodákból

Búvárszivattyú, perzsa macska, 4-5 mázsa tűzifa, WC-ülőke aljáról a műanyag csavarok. Ez az extrém felsorolás csak egy szelete annak, hogy mi mindenről gondolják úgy egyes szálláshelyek vendégei, hogy bizony otthon is jól jönnének.

Gyönyörű mozaikot rejtett a római fürdő

Páratlan szépségű, nagyméretű mozaikot tártak fel Törökországban. A háborgó tenger istenét, Poszeidónt ábrázoló mozaik a régészek szerint Kr.e. 3.-4. században készült.

Öt fontos tanács a pollen elleni harchoz

Néhány kevésbé ismert tanáccsal azoknak szeretnénk segíteni, aki pollenallergiában szenvednek.

Bezár a Dagály fürdő

Az MNV Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. hamarosan aláírásra kerülő megállapodása értelmében a Dagály fürdő, illetve a fürdő előtt található Béke kút 2016. szeptember 18-ig tart nyitva.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

Masszírozó-művészet évezredeken át

Tudták, hogy már a római gladiátorokat is masszőrök edzették és Mátyás király udvarában sem volt ismeretlen a dögönyözős gyógymód? Kis masszázstörténet következik.

A szőlő hét csodája

Védi a szívet, támogatja a fogyókúrát, erősíti az immunrendszert. Ez csupán három a szőlő szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaiból. Összegyűjtöttük kedvenc őszi gyümölcsünk legnemesebb tulajdonságait.

Tanuljon sellőnek és ússzon úgy, mint a hableányok

Az Osztrák Hableányszövetség jóvoltából mostantól bárki kitanulhatja a sellőséget Bécsben. A tanfolyamokon nemcsak a megfelelő légzéstechnikát és uszonyhasználatot sajátítják el a résztvevők, hanem a tengerek nagyköveteivé is válnak.

Így őrizhetjük meg a nyári barnaságot

Tart a visszaszámlálás, a nyár végéhez közeledve pedig sokunkban felmerül a kérdés: csodaszép nyári barnaságunkat, egészséges bőrszínünket hogyan lehetne átmenteni a téli hónapokra is? Nos, ha száz százalékosan nem is tudjuk megőrizni a bronzszínt, természetes trükkök léteznek.

Hét fürdő olimpikonjaink városaiból

A meteorológiai előrejelzést elnézve tartogat még néhány kellemes, strandolásra kiválóan alkalmas napot az augusztus, sőt talán még szeptember elején is bőven lesz esélyünk strandolásra. Válasszunk ezúttal olimpikonjaink szülővárosainak strandjai közül!

Aktívan a vízparton is – a legjobb strandsportok

Strandra a legtöbben a pancsolás, a napozás, a jó strandételek, majd az evést követő kellemes szieszta miatt járnak. Nem mindig kell azonban megelégedni a passzív pihenéssel, hiszen a vízpartokon számos aktív kikapcsolódási lehetőség is vár ránk. Vegyük sorra a legjobbakat!