Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

Így tisztálkodnak az emberek más országokban

Elgondolkozott valaha is azon, hogy más országokban mégis mennyit zuhanyoznak vagy fürdenek az emberek, hogy mennyire eltérőek vagy éppen hasonlóak a tisztálkodási szokások? Meg fog lepődni!

Ezek a 2017-es év legjobb úti céljai – köztük egy magyar város

A Lonely Planet szerkesztői összeállították a 2017-es évre ajánlott legjobb desztinációk listáját. Külön lista készült a legizgalmasabb országokból, városokból, régiókból és a legjobb ár/érték arányú úti célokból. Egy magyar város is rákerült az utóbbi listára.

Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe

Október 29-én ünnepli hatodik születésnapját a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő gyermekfürdője. Lesz születésnapi torta, csúszdaverseny és kívánságműsor. Ezen a napon halloween tökkel ingyenes a belépés.

Milyen betegségeknél jó a gyógymasszázs?

A fizioterápia szerves részét képező gyógymasszázs a természeti gyógymódok csoportjába tartozik. A terápiás céllal alkalmazott kezelési eljárások közé tartozik a klasszikus svéd masszázs, illetve a reflexzóna masszázs, ami szegment, kötőszöveti és csonthártya masszázst takar.

Rejtett tenger az Alpokban

Az Alpok csodás hegycsúcsai között nemcsak síelhetünk és wellnessezhetünk, de még a sós víz jótékony hatásait is élvezhetjük. Tudták, hogy valódi tengeri hangulat vár minket Graztól alig 150 kilométerre?

7 házi pakolás a csodaszép bőrért, szokatlan alapanyagokból

Gondoltak volna az ecetre, mint szépítő szerre? No és a banánra? Zabra? Csodaszerek és drága kozmetikai kezelések helyett lehet, hogy elég, ha a kamra felé vesszük az irányt, hiszen a naponta használt élelmiszereink között fantasztikus szépítőszereket találunk.

30 méterre feltörő 60 fokos termálvíz – Zsóry 75 évének sikere

A Mezőkövesd mellett található Zsóry fürdő sokunk kedvence. Hatalmas tereivel, óriási vízfelületével, modern felszereltségével és építészeti megoldásaival mára Észak-Magyarország egyik legszínvonalasabb fürdőkomplexuma lett.

Határ-közeli kalandok: fürdő extra esztergomi panorámával

2017-re fantasztikus, multifunkcionális wellness központtá alakul Párkány fürdője, amely már hosszú évek óta kedvelt célpont nemcsak a szlovák, hanem közelsége miatt a magyar lakosság körében is.

Elpirul Pozsony hídja, ha szeles idő jön

Minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) hídja, amelyen a kivilágítás színével jelzik a másnapra várható időjárást.

Gyógyvizekkel a fájdalom ellen

A termálvizes terápia fontos része lehet egy műtét utáni rehabilitációnak vagy utókezelésnek is, de számos megbetegedés ellen is hatásos kiegészítő kezelést nyújt.

Milyen egészségügyi bajokra ajánlható az infraszauna?

Az infraszauna, a finn szaunához hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik, de működési elvükben található különbségek itt is tetten érhetőek. Ezért összeszedtük, hogy pontosan kiknek és milyen okból ajánlott ez a szauna típus.