Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Mi mindenre jó a kávé?

A kávé a legnépszerűbb italok közé tartozik a világon, a legtöbb ember el sem tudja képzelni a napját a reggeli kávéja nélkül. Pozitív (és negatív) egészségügyi hatásairól is számos cikket olvashattunk, de mi mindenre lehet még használni?

Borgőzös szaunázás, sörfesztivál, lovagok éjszakája: fürdővárosok hétvégi programjai

Ez a szeszélyes időjárás nem éppen a szabadtéri programoknak kedvez, azonban jó híreink is vannak: a hétvégét már nem kell a négy fal között töltenie, hiszen az idő is melegszik és olyan remek programokat ajánlunk, amelyek bárkit kimozdulásra ösztönöznek majd.

Tovább fejlesztik a miskolctapolcai strandot

A Modern Városok Program - Miskolctapolcai fürdő és környezetének fejlesztése projekt keretében megkezdődtek a Hejő-hévízkút kútfúrási kivitelezési munkái az egykori gyerekstrand területén.

Fürdőzés mellé ajánljuk: szuper programokkal búcsúzik az április

Hévízen jelmezes felvonulás, Egerben bor, Gyulán pálinka, a sárvári fürdőben karaoke party várja az érdeklődőket. Hajdúszoboszló óriási strandnyitó bulival, az Aquaticum szaunamaratonnal készül. Már most tervezze meg a jövő hétvégéjét! Lesz miből válogatni.

Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből

Trópusi fürdő, mozi fürdő, Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő és barlangfürdő egy fedél alatt. Így hangzik egy olyan felsorolás, aminek különleges fürdőzést ígérő élményeit pont az ilyen, lelombozóan télies időjárás ellen kell segítségül hívnunk. Járt már Európa legnagyobb fürdőkomplexumában?

Így kezdődött – a termálfürdőzés első lépései Magyarországon

Magyarország fürdő nagyhatalom - valljuk. Az állítás igaz, de vajon mikor és hogyan épültek az első fürdők a Kárpát-medence területén? A római birodalom romjai és a török birodalom építészeti emlékei sok helyütt emlékeztetnek a múlt csodáira.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.

Gyógyuljon fürdőben: már gyógyhatás szerinti fürdőkeresővel is találhat megfelelőt

A termalfurdo.hu legújabb fürdőkeresője segítségével egyszerűen és gyorsan megtudhatja, mely hazai fürdők gyógyvize ajánlott leginkább egészségügyi problémájára.

Segíti a fogyókúrát a forró fürdő?

Egy friss kutatási eredmény a meleg víz eddig ismeretlen pozitív tulajdonságait tárta elénk: kalóriát éget és akár a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében is hatásos lehet.

Termálvíz a nőkért

Talán elsőre nem ez az első pozitívum, ami eszünkbe jut, de gyógyfürdőink közül több is van olyan, melynek vizét nőgyógyászati panaszok esetén eredményesen alkalmazhatunk. Utánanéztünk, hogy milyen vizek ajánlottak a hölgyeknek és ezeket hol találjuk a magyarországi fürdőkben.

Olajok, amelyek csodákat tesznek a bőrünkkel

Bőrünk és hajunk védelmére, illatosítására elég néhány apró trükk és kellemes növényi olaj és máris kezünkben lehet a legfinomabb házi szépészeti kellék.