Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Franciaországban mutatkozott be Hévíz

A franciaországi La Guierche kistérségében mutatkozott be a közelmúltban Hévíz és kistérségének 13 fős delegációja.

Jobb, ha siet, ezek a szobák kelnek el először

Bár már egyre többen próbálják időben elkezdeni a családi vakáció megszervezését, a magyarok zöme még mindig utoljára hagyja az igényeiknek, elképzeléseiknek megfelelő szállás lefoglalását.

Zene és luxus: ez lesz Magyarország első tematikus szállodája

A „Grand Openingre” még nem került sor, de nagy érdeklődés kíséri Magyarország első és egyetlen, ötcsillagos zenei tematikájú szállodáját, a Hotel Aria Budapestet.

Tavaszi diéta: ezzel az öt cserével garantált a siker

Tavasz a megújulás időszaka, éppen ezért – és a közelgő fürdőruhaszezon miatt - ilyenkor sokan döntenek úgy, hogy megpróbálnak egészségesebben táplálkozni.

Itt a nyár: sorra nyitnak a budapesti strandok

A Dagály és Palatinus Strandfürdő után május végén újabb strandok nyitják meg kapuikat. A Csillaghegyi és a Paskál strandok május 30-tól, míg a Római Strandfürdő május 31-től várja vendégeit. A sort június 6-i nyitással a Pünkösdfürdő zárja.

Megvehetik az élményfürdőt

Amennyiben meg tudnak egyezni a jelenlegi tulajdonossal, akkor Dunaújváros megvásárolná az évek óta zárva tartó élményfürdőt.

Végre megnyílt a tíz éve zárva tartó strand

Tíz év után ismét lehet strandolni Miskolctapolcán, a csaknem hárommilliárd forintból újjáépült létesítményt szombaton adták át.

Már a nyaralást sem bírjuk ki okostelefon nélkül

Elenyészően kevesen vannak, akik teljesen kikapcsolják a telefonjukat nyaralás alatt – derült ki a Szallas.hu felméréséből. Minden negyedik embert zavarja a pihenésben, ha hangosan telefonálnak a közelében.

Finom, feltölt és még csak nem is hizlal

Szüksége volna egy kis extra lendületre? Dobjon be egyet ebből az ízletes energia dzsúszból!

Rendezik a Dagály környékét

A budapesti vizes világbajnoksághoz kapcsolódóan a pesti rakpart egy szakaszának rendezésére, valamint sétány és kerékpárút kialakítására vonatkozó előkészítő feladatokról döntött a Fővárosi Közgyűlés május 27-i ülésén.

Imádták ezeket a magyar hoteleket

Több magyar szállodát is díjazott a Tripadvisor.