Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Őszi akciókŐszi akciók

Így még biztosan nem látta a Széchenyi Gyógyfürdőt

Újszerű, nagyon látványos technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit: 360 fokos szögben járhatjuk körbe azokat.

Szenzációs víz alatti luxushotel nyílik

Egy elhagyott kőfejtőben, közel kilencven méterrel a tengerszint alatt építenek ötcsillagos hotelt Kínában. A hotel alsó szintjei majd víz alá kerülnek, a mélyedést ugyanis elárasztják.

Gyógyuljunk, szépüljünk kurkumával, az igazi csodanövénnyel

A növény és a belőle készült fűszer amellett, hogy különleges, egzotikus ízt ad ételeinknek, a gyógyítás több frontján is bizonyítottan hatékony. Ha eddig nem használták, ismerjék meg közelebbről is a kurkumát!

Bezár a Dagály fürdő

Az MNV Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. hamarosan aláírásra kerülő megállapodása értelmében a Dagály fürdő, illetve a fürdő előtt található Béke kút 2016. szeptember 18-ig tart nyitva.

Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

Mókás vizes rekordra készülnek a fővárosban

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a budapesti Millenárison. A szervezők szerint ezzel megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.

Nagyon durva, miket csentek már el szállodákból

Búvárszivattyú, perzsa macska, 4-5 mázsa tűzifa, WC-ülőke aljáról a műanyag csavarok. Ez az extrém felsorolás csak egy szelete annak, hogy mi mindenről gondolják úgy egyes szálláshelyek vendégei, hogy bizony otthon is jól jönnének.

Gyönyörű mozaikot rejtett a római fürdő

Páratlan szépségű, nagyméretű mozaikot tártak fel Törökországban. A háborgó tenger istenét, Poszeidónt ábrázoló mozaik a régészek szerint Kr.e. 3.-4. században készült.

Öt fontos tanács a pollen elleni harchoz

Néhány kevésbé ismert tanáccsal azoknak szeretnénk segíteni, aki pollenallergiában szenvednek.

Masszírozó-művészet évezredeken át

Tudták, hogy már a római gladiátorokat is masszőrök edzették és Mátyás király udvarában sem volt ismeretlen a dögönyözős gyógymód? Kis masszázstörténet következik.

A szőlő hét csodája

Védi a szívet, támogatja a fogyókúrát, erősíti az immunrendszert. Ez csupán három a szőlő szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaiból. Összegyűjtöttük kedvenc őszi gyümölcsünk legnemesebb tulajdonságait.