Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Tegyen fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!


Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
AJÁNDÉK A KARÁCSONYFA ALÁ
Ajándékozzon wellness kikapcsolódást a Zalakarosi Fürdőbe, ahol a család minden tagja jól érzi magát, hiszen minden cseppje élmény. A fürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és élményt is ad a családnak. Az év minden napján várja a látogatókat a fedett fürdő három medencével, két gyógyvizes ülőfürdővel és egy termálvizes medencével.
Bővebben
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
HARKÁNY GYÓGYFÜRDŐ AJÁNDÉKUTALVÁNY KARÁCSONYRA
Felesleges holmik helyett ajándékozzon egészséges élményeket szeretteinek karácsonyra!  A Harkányi Gyógyfürdő praktikus ajándékutalványai minden korosztály számára tökéletes megoldást jelentenek, mert számos gyógy-, wellness és spa szolgáltatásra, vagy akár a Harkányi Gyógyfürdő natúr kozmetikumaira és ajándéktárgyaira is felhasználhatók egész évben.
Bővebben
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehidakustány
KEHIDA AJÁNDÉKUTALVÁNYOK
Csomagolja be az élményt! …és ajándékozzon utalványt Karácsonyra! Vásároljon ajándékutalványt, lepje meg szeretteit pihenéssel, élménnyel! A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron egyaránt, a gyógyfürdő pedig igazi rekreációt nyújt a vendégeknek. 
Bővebben
Aquarius Élményfürdő

Aquarius Élményfürdő

Nyíregyháza
KARÁCSONYRA AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYEKET!
Ha Ön is tanácstalanul áll a karácsonyi ajándékozás gondolata előtt, segítünk Önnek! Egy újabb ing, egy újabb parfüm, mind-mind szép ajándék, de van jobb ötletünk! Ajándékozzon szeretteinek élményeket karácsonyra! Egy fürdőbelépővel, fürdő-, vagy masszázsbérlettel, avagy Aquarius ajándékutalvánnyal mosolyokat és egészséget tehet a karácsonyfa alá.
Bővebben
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

Siófok
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT ÜNNEPEKRE!
Ajándékozzon élményt ünnepekre, születésnapra családtagjai, barátai, üzleti partnerei részére! A siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ többféle medencével, két szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket minden korosztályból. Az egész évben nyitva tartó siófoki komplexum a római fürdők világát idézi.
Bővebben
Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdői

Budapest
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET SZERETTEINEK!
Nincs ötlete karácsonyra? Vásároljon fürdőbelépőt, bérletet vagy ajándékutalványt, melyek egy évig felhasználhatóak! Az utalványok személyesen vásárolhatóak meg a fürdők pénztáraiban. Várják Önt a budapesti gyógyfürdők! Továbbá minden fürdő kínál előre váltott fürdőbelépőket és bérleteket.
Bővebben
Hagymatikum

Hagymatikum

Makó
AJÁNDÉKKÁRTYA A HAGYMATIKUMBAN
Ajándékozzon élményt, feltöltődést a Hagymatikumba! Egyedülállóan szép wellness részlegével a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és baráti társaságoknak. A kártyára töltött pénzösszegről Ön dönt, melyet 2 éven belül szabadon használhat fel a Makói Hagymatikum Fürdő bármely szolgáltatásának igénybevételére: belépőjegy, masszázs, szauna, éttermi szolgáltatás.
Bővebben
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti
KARÁCSONYI ÉLMÉNYUTALVÁNY SZERETTEINEK!
Az élmény a legszebb ajándék, kerüljön wellness a karácsonyfa alá! Szemezgessen a Lenti fürdő szolgáltatásai közül! Rendelje meg a weboldalról az Ön által kiválasztott szolgáltatást, fizessen otthonról, kényelmesen átutalással, a fürdő pedig az összeg megérkezését követően az Ön által kiválasztott utalványt postán küldi.
Bővebben
Aquaticum Debrecen

Aquaticum Debrecen

Debrecen
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT!
Lepje meg szeretteit a hónap legegyedibb ajándékával, Aquaticum ajándékutalvánnyal! Vásároljon Élményfürdő, Szaunacentrum, Termálfürdő és Szaunavilág ajándékutalványt SZÉP kártyával vagy Erzsébet ajándékutalvánnyal!  A fürdőbelépő bármely alszámláról - rekreáció, szállás, vendéglátás - vásárolható.
Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
MÓRAHALMI FÜRDŐ AJÁNDÉKUTALVÁNY
Nincs ajándékötlete? Lepje meg barátját, barátnőjét, családtagjait belépővel a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe! Mórahalom ideális választás, legyen szó strandolásról vagy akár pihentető gyógyfürdőzésről. A wellness csomagokat is igénybe veheti ajándékutalvány formájában. 
Bővebben