Tegyen fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!


Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
ZALAKAROSI MEGLEPETÉS KARÁCSONYRA!

Wellness-pihenés ajándékba: igazi telitalálat! 1.000 forintos ajándék kuponok bármilyen fürdőszolgáltatásra, wellness masszázsok, testkezelések vagy gyógykúra csomagok. A Zalakarosi Fürdőben minden egy helyen: vízi világ, szaunák, csúszdák, gyermekmedencék, termálvizes fürdők. Élmények, szórakozás és gyógyulás Nyugat-Magyarország legkedveltebb fürdőhelyén.

Bővebben
Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****

Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****

Miskolc
AJÁNDÉKOZZON EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYT SZERETTEINEK, BARÁTAINAK, ISMERŐSEINEK!

Ajándékutalványunk a Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia**** bármely szolgáltatására igényelhető, legyen az élményeket adó, barlangjáratokban megbúvó medencék-, vagy az exkluzív Szauna Park használata, különböző masszázs kezelések, egyedi wellness- és harmónia csomagok. Az ajándékutalvány(ok) ellenértékét akár SZÉP kártyával is kiegyenlítheti.

Bővebben
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Kiskunmajsa
ÉLMÉNYEK KISKUNMAJSÁN! AJÁNDÉKUTALVÁNYOK ÜNNEPEKRE IS!

Ajándékozzon élményt, pihenést és feltöltődést! Lepje meg szeretteit Jonathermál ajándékutalvánnyal, hogy gyógyuljon termálvizünkkel, lazuljon el egy aroma masszázs közben és térjen haza kipihenve, felfrissülve Kiskunmajsáról! Felújított motelszobáinkban, üdülőházainkban megtalálja a minőségi pihenéshez szükséges szálláslehetőségeket. Programjainkon felejthetetlen élményeket szerezhet, miközben a legértékesebb idejét, a szabadságát tölti!

Bővebben
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Mezőkövesd
AJÁNDÉKOZZ ZSÓRY ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA!

1.000 Ft-os címletű ajándékutalványainkkal bármely korosztálynak örömet szerezhetsz. Felhasználható belépőjegyekre és bármely szolgáltatásra, így a családi élményfürdőzésnek vagy egy páros masszázsnak sincs akadálya. A vásárlástól számított 1 évig érvényes, így akár a nyári időszakban is strandolhatsz vagy csúszdázhatsz vele. Személyesen, e-mailben, telefonon is rendelhető és akár Szép kártyával is fizethető.

Bővebben
Thermal Spa Siklós

Thermal Spa Siklós

Siklós
ÜNNEPI AJÁNDÉKUTALVÁNY

Közeleg a karácsony, az év vége és nem tudja mivel lepje meg szeretteit a karácsonyfa alatt? Meg szeretné köszönni dolgozóinak, üzleti partnereinek az egész éves munkájukat? Sok éves tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy élményt ajándékozni mindig jó döntés.
Vásároljon szerettei vagy akár munkavállalói, befektetői, partnerei számára fürdőzést a Siklósi Termálfürdőbe! Az ajándékkártyát az Ön igényeinek megfelelően állítjuk ki, és akár egyéni igényeknek megfelelő számlázást is biztosítunk.

Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
BRIGETIO GYÓGYFÜRDŐ AJÁNDÉKUTALVÁNY

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft címletekben kapható. Az utalványok érvényessége az utalványon szerepel. 

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!

A jelenlegi helyzetben az ajándékozásnak egy jó alternatívája lehet, ha élményt vagy egészséget adunk!
Vásároljon fürdőbelépőt, bérletet vagy wellness ajándékutalványt biztonságosan a fürdő webáruházában! Fizessen érintésmentesen, biztonságosan, otthonról csak pár kattintással!

Bővebben
Lenti Termálfürdő

Lenti Termálfürdő

Lenti
LENTI FÜRDŐBELÉPŐT KARÁCSONYRA!

Ajándékozzon élményt, kikapcsolódást, feltöltődést!

Legyen szó önfeledt családi élményfürdőzésről, regenerálódásról gyógyfürdőnkben, vagy vitalizáló szaunaprogramokról, ajándékutalványunk mindenhez tökéletes választás.

Válasszon érték alapú utalványaink közül, amelyek a kívánt fürdőszolgáltatásra és belépőjegytípusokra használhatóak fel, a kibocsátástól számított 1 éven belül.

Bővebben
Ceglédi Gyógyfürdő

Ceglédi Gyógyfürdő

Cegléd
AJÁNDÉKOZZON NYÁRI ÉLMÉNYT SZERETTEINEK, ISMERŐSEINEK!

Válassza online, otthon kinyomtatható ajándékutalványainkat! A Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőben az utalványok az alábbi szolgáltatásokra válthatóak be: fürdőbelépő, Aqua Centrum belépő, szaunajegy, wellness masszázsok és egyéb wellness szolgáltatások. Az utalványok érvényességi ideje: 2022. december 31. 
(A masszázs igénybevételéhez fürdőbelépő megvásárlása szükséges!)

Bővebben
Flexum Thermal & Spa

Flexum Thermal & Spa

Mosonmagyaróvár
AJÁNDÉKUTALVÁNY A MOSONMAGYARÓVÁRI FÜRDŐBE!

Lepjen meg valakit, aki megérdemli! Adjon új élményeket ajándékutalvánnyal vagy ajándékozzon meg valakit kedvenc szolgáltatásával!
A mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa többféle nyitott és fedett medencével, szaunákkal és gyógykezelésekkel várja a vendégeket.

Bővebben
Gyulai Várfürdő

Gyulai Várfürdő

Gyula
AJÁNDÉKUTALVÁNY A GYULAI VÁRFÜRDŐBE!

Ajándékozza meg barátait, ismerőseit, rokonait Gyulai Várfürdő belépővel! Az ajándékutalványok 1000 Ft-os és 2000 Ft-os címletekben kaphatók. Az utalványokkal belépőjegyet és Beauty masszázsszolgáltatást lehet vásárolni, valamint a Várfürdő ajándékboltjában lehet fizetni, melyek a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek. Az ajándékutalványok megvásárolhatók a fürdő pénztáraiban, illetve előzetes egyeztetés után, postai úton is el tudják juttatni Önökhöz. 

Bővebben
Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Miskolc
ÉLMÉNYFÜRDŐ MODERN KÖNTÖSBEN - CSOBBANJON BELE EGY ÚJ VILÁGBA!

A 2021-ben megnyitott, futurisztikus élményfürdőben korosztályonként tematikus fürdőcsarnokok, és számtalan vízi attrakció szolgálja az élménydús fürdőzés minden egyes percét, a Ramazuri csarnok Deja Vu csúszdáján egy Magyarországon egyedülálló „VR” szemüveges szimulációt is kipróbálhatnak vendégeink. Lepje meg a szívéhez közel állókat Ellipsum ajándékutalvánnyal, mely ellenértékét akár SZÉP kártyával is kiegyenlítheti!

Bővebben
Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Pápa
AJÁNDÉKOZZON PÁPAI VÁRKERTFÜRDŐ FÜRDŐBELÉPŐT!

Nincs ajándékötlete? Ha Ön is tanácstalanul áll a karácsonyi ajándékozás gondolata előtt, segítünk Önnek! Csomagolja be az élményt és ajándékozzon pápai Várkertfürdő belépőt Karácsonyra!
Az élmény a legszebb ajándék, kerüljön wellness a karácsonyfa alá!

Bővebben