Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Ajándékozzon fürdőbelépőt karácsonyra!


Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA
Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: gyógyfürdő, gyógykezelések, fürdő-és wellness szolgáltatások, strand-, Aquapark-, uszodabelépők, kemping és szállodai szállás, ásványvíz. Az ajándékutalványok 5.000 és 10.000 Ft-os címletekben kaphatóak és 1 évig használhatóak fel.
Bővebben
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Tiszakécske
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT!
Különleges meglepetés Szeretteinek! Vásároljon személyre szabott utalványt! Választható szolgáltatások: fürdő belépők, bérletek, szauna belépők és/vagy bérletek, wellness kezelések, szállás csomagok (hotel, apartmanok, camping).
Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
AJÁNDÉKUTALVÁNY
Lepje meg barátját, barátnőjét, családtagjait belépővel vagy wellness csomaggal a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. De akár wellness csomagot és kezeléseket is ajándékozhat ajándékutalvány formájában!
Bővebben
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KARÁCSONYRA
Gondoljon már most a karácsonyra és rendeljen ajándékutalvány formájában fürdőbelépőt, masszázst, kezelést vagy válasszon csomagajánlatot. A promóciós kóddal megrendelt utalványok 2018. december 24-i dátummal lesznek kiállítva. A megrendelt ajándékutalványok kiállítástól számított 6 hónapon belül, az értékre szólók pedig 2 éven belül válthatóak be.
Bővebben
Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
WELLNESST KARÁCSONYRA
Ha unja a tömeget és a sorbanállást, vásároljon a fotelból! Ön tudja már mi kerül a fa alá? Vásároljon ajándékutalványt 1.000 Ft-os címletekben, ezzel garantáltan nem fog mellélőni az ajándék választásban! Rendeljen utalványt tetszőleges értékben, bízza a választást arra, aki kapja! Hát nem fantasztikus?
Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
AJÁNDÉKOZZON FÜRDŐÉLMÉNYT!
Ha tanácstalan, hogy mit ajándékozzon szeretteinek, barátainak vagy üzleti partnereinek, akkor válassza a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványát. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. Az utalványok 2019. december 31-ig használhatók fel.
Bővebben
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Kiskunmajsa
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT SZERETTEINEK!
Mindjárt itt a Karácsony! A Jonathermál AJÁNDÉKUTALVÁNY hasznos és praktikus, élmény és pihenés! + Még egy előny: a most vásárolt ajándékutalvány 2019. december 31-ig váltható be! További információért és megrendelésért kattintson!
Bővebben
Szentesi Üdülőközpont

Szentesi Üdülőközpont

Szentes
AJÁNDÉKOZZON FELTÖLTŐDÉST!
Ajándékozzon fürdőbérletet! Ingyenesen elkészítjük ajándékutalványát! Vásároljon kikapcsolódást, feltöltődést és szórakozást! Az ajándékutalvány érték szerint beváltható napijegyre és bérletre egyaránt. 
Bővebben