Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok További ajánlatok

Ajándékozzon fürdőbelépőt karácsonyra!


Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Harkány
Ajándékozzon ajándékért!
Vásároljon legalább 10,000 Ft értékben Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványt és regisztráljon a Fürdő weboldalán, hogy Öné lehessen a Samsung Smart LED televízió! A játékban a Harkányi Gyógyfürdő 1000 Ft, 2000 Ft és 5000 Ft névértékű ajándékutalványai vesznek részt.
Bővebben
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár
Ajándékozzon pihenést és élményt Karácsonyra!
A Sárvári Fürdő utalványainak a család minden tagja örülni fog, mert itt minden korosztálynak kínálnak valamit, kisgyerekes családok ugyanúgy imádják, mint a felnőttek, vagy akár a nagyszülők. Fürdőbelépők, szauna-világ belépő, kényeztető masszázsok, wellness hétvége, vagy akár egy gyógykúra is kerülhet a fa alá.
Bővebben
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehidakustány
Ajándékutalvány karácsonyra
Közeleg a karácsony, az ajándék vásárlás ideje! Ne stresszelje magát, s ne hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást! Lepje meg Szeretteit pihenéssel, kikapcsolódással a Kehida Termál fürdőbe!
Bővebben
Aquarius Élményfürdő

Aquarius Élményfürdő

Nyíregyháza
A legnagyobb ajándék karácsonyra
Ajándékozzon feledhetetlen fürdőzést vagy kedveskedjen barátainak kényeztető wellness masszázzsal! Egy Aquarius fürdőbelépővel, egy Aquarius fürdő-, vagy masszázsbérlettel mosolyokat és egészséget tehet a karácsonyfa alá.
Bővebben
Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Tiszaújváros
Ajándékozzon élményt karácsonyra!
Lepje meg szeretteit a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe szóló ajándékutalványokkal, mely korszerű gyógyászati központtal, különleges gyógyvízzel és többféle beltéri és kültéri medencével szolgálja a vendégek kikapcsolódását.
Bővebben
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Bükfürdő
Ajándékozzon pihenést karácsonyra!
Szeretné valami különlegessel meglepni szeretteit az ünnepekre? A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a családoknak, a szerelmespároknak, és a wellness kedvelőinek is kedveznek! Számos szolgáltatás közül válogathat, és eldöntheti, hogy ajándékutalvány vagy ajándékkártya formájában adja át szeretteinek karácsonyra!
Bővebben
Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
Ajándékozzon élményeket karácsonyra!
Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: gyógyfürdő, gyógykezelések, fürdő-és wellness szolgáltatások, strand-, Aquapark-, uszodabelépők, kemping és szállodai szállás, ásványvíz. Az ajándékutalványok 5.000 és 10.000 Ft-os címletekben kaphatóak és 1 évig használhatóak fel.
Bővebben
Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
Ajándékozzon egészséget, feltöltődést, pihenést!
Ha bizonytalan a választásban, vásároljon az 1000 Ft értékű kuponokból, amelyet bármely, a fürdő által nyújtott szolgáltatásra beválthat, legyen az fürdőbelépő, páros romantika, édes kényeztetés vagy akár stresszoldó csomag.
Bővebben