Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Ajándékozzon fürdőbelépőt karácsonyra!


Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
MÓRAHALMI FÜRDŐ AJÁNDÉKUTALVÁNY
Nincs ajándékötlete? Lepje meg barátját, barátnőjét, családtagjait belépővel a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe! Mórahalom ideális választás, legyen szó strandolásról vagy akár pihentető gyógyfürdőzésről. A wellness csomagokat is igénybe veheti ajándékutalvány formájában. 
Bővebben
Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdői

Budapest
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET SZERETTEINEK!
Nincs ötlete karácsonyra? Vásároljon fürdőbelépőt, bérletet vagy ajándékutalványt, melyek egy évig felhasználhatóak! Az utalványok személyesen vásárolhatóak meg a fürdők pénztáraiban. Várják Önt a budapesti gyógyfürdők! Továbbá minden fürdő kínál előre váltott fürdőbelépőket és bérleteket.
Bővebben
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti
KARÁCSONYI ÉLMÉNYUTALVÁNY SZERETTEINEK!
Az élmény a legszebb ajándék, kerüljön wellness a karácsonyfa alá! Szemezgessen a Lenti fürdő szolgáltatásai közül! Rendelje meg a weboldalról az Ön által kiválasztott szolgáltatást, fizessen otthonról, kényelmesen átutalással, a fürdő pedig az összeg megérkezését követően az Ön által kiválasztott utalványt postán küldi.
Bővebben
Aquaticum Debrecen

Aquaticum Debrecen

Debrecen
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT!
Lepje meg szeretteit a hónap legegyedibb ajándékával, Aquaticum ajándékutalvánnyal! Vásároljon Élményfürdő, Szaunacentrum, Termálfürdő és Szaunavilág ajándékutalványt SZÉP kártyával vagy Erzsébet ajándékutalvánnyal!  A fürdőbelépő bármely alszámláról - rekreáció, szállás, vendéglátás - vásárolható.
Bővebben
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehidakustány
BLACK FRIDAY HÉTVÉGE
A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron egyaránt, a gyógyfürdő pedig igazi rekreációt nyújt a vendégeknek. Most először a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőnél is Black Friday 2019. november 29. és december 1. között! Exkluzív ajándékutalványok, limitált példányban, hihetetlen áron. Vásároljon online, csak pár perc! 
Bővebben