Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Kirepedezett sarkak: így ápoljuk otthon

04. 11. 19:45
A kirepedezett sarok egyáltalán nem kellemes látvány, emellett akár fertőzésekhez is vezethet. Szerencsére nem kell mindig pedikűröshöz menni, otthon is sokat tehetünk a sarok épségének-szépségének visszaállításáért.

Miért éri meg jógázni?

04. 03. 20:20
Ha naponta 25 percet szánunk jógázásra, akkor bizonyított, hogy jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását is eredményezheti, illetve számos betegség és fájdalom enyhítésére tökéletes mozgásforma, vagy sokkal inkább életstílus.

Minden, amit a thai masszázsról tudni kell

04. 01. 18:00
A thai masszázs nem feltétlen csak a kényeztetésről szól és lehet másnap is fájlaljuk az érintett területeket, de hosszú távon csodát tesz ízületeinkkel, izmainkban, hátfájdalmaink enyhülnek, testileg és lelkileg kiegyensúlyozottá válunk tőle. Érdemes mindenkinek legalább egyszer kipróbálni!

Barna bőrszín olcsón, egyszerűen, házilag

03. 21. 19:50
Van élet a szoláriumon és a barnító krémen túl is, adunk egy-két jó tippet.

A legjobb dolgok, ha találkoznak: a csokoládé jóga

03. 20. 07:50
Íme, a tökéletes lelki békéhez vezető megoldás: a csokoládé jóga csodája!

Ausztria legmenőbb szaunái

03. 12. 19:50
A finnek mellett talán az osztrákok az a nép, akik igazán megadják a módját, ha szaunázásról esik szó. Legyen az egy hordóban, vagy a páratlan látványt nyújtó, Alpokra néző elegáns kabinban, de izzadhatnak egy, a bécsi Károly-templomra néző hetedik emeleti szaunában.

A cannabis jelentheti a szépségipar új korszakát?

03. 07. 19:50
Ha azt halljuk cannabis vagy marihuána, azonnal a tiltott szerek, a füves cigi és annak származékai jutnak eszünkbe. Pedig van a cannabisnak egy egészen más oldala is, melyet egyre inkább próbálnak kihasználni szerte a világon.

Hét különleges hely, ahol jól esik az izzadás

03. 06. 19:30
Vajon mitől lesz exkluzív egy szauna? Gondolták volna, hogy egy villamoskocsiban, sífelvonóban vagy akár egy barlang mélyén is lehet kellemes az izzadás? Összegyűjtöttük a világ legkülönlegesebb szaunáit.

A régimódi kezelések még mindig a leghatékonyabbak

02. 26. 19:26
Egy fárasztó munkahét végeztével nem vágyunk másra, csak hogy testünk-lelkünk végre megpihenjen, hogy aztán néhány óra lazítás után „újjászülessünk”.

A finnek legbizarrabb szaunázási szokásai

02. 24. 19:00
Finnországban közel 3 millió szauna található, és teljesen természetesnek számít náluk, ha nyírfaágakkal ütik egymást a nagy melegben, vagy ott adnak életet gyermeküknek.

A világ 6 legdrágább wellness kezelése

02. 20. 19:20
Vannak olyanok, akik akár 1 milliót is képesek áldozni egy arckezelésre, vagy kipróbálják a híres-hírhedt vért alkalmazó Drakula kezelést, esetleg igénybe veszik a kaviár, a gyémánt, és akár egy drága ásványvíz szépítő erejét.

A legkülönlegesebb szauna hagyományok a világ körül

02. 14. 19:30
Egy forró fürdő Japánban, gőzfürdő egy autentikus orosz bányában, lazulás egy finn füstszaunában? Melyiket próbálná ki? Nem mindennapi fürdő és szauna szemlére invitáljuk.