Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Wellness

Melyek a legjobb szempillaspirálok idén? Teszteltük a legnépszerűbbeket! (összefoglaló a 7 legjobb spirálról)

09. 29. 16:26
A napjainkban ismert szempillaspirált először a hatvanas években használták Európában. A mai napig legendás Eugene Rimmel olyan divatot teremtett, amely nélkül manapság már a hölgyek alig-alig lépnek utcára. Ahogy minden más, úgy a szempillaspirálok is fejlődnek és haladnak a korral, ezért bemutatjuk a legjobbakat!

A legszuperebb spa típusok és wellness szolgáltatásaik

09. 20. 08:00
Mit is jelent az a szó, hogy wellness? Az egyszerű válasz így hangzik: az, ami minden különösebb eszköz nélkül alapvetően jót tesz az embernek.

Itt a szüret, szépüljünk borral!

09. 18. 08:00
Tudták, hogy a szőlő akkor sem veszíti el pozitív tulajdonságait, ha bort készítenek belőle? A szőlőnedű nemcsak egészséges, de szépít is, érdemes kipróbálni a vinoterápiát!

Így őrizzük meg minél tovább a nyári barnaságot

08. 03. 08:00
Ezt a néhány fortélyt betartva, hosszabb időre megmaradhat a nyaralás alatt megszerzett barnaság, amitől szépnek és szabadnak érezzük magunkat.

Csodaszerek a kamrából a nyári szépségért

07. 24. 08:00
A nyári ragyogó bőrért és a csillogó hajért házi „csodaszerekkel” is sokat tehetünk. Ajánlunk néhányat!

A tudatosság erejének kihasználása: A wellness és az egyensúly

07. 09. 11:52
A folyamatosan fejlődő digitális korban a "wellness" kifejezés már nem korlátozódik pusztán a fizikai egészségre, hanem kiterjed a mentális, érzelmi és még a digitális wellnessre is. Ahogyan az online játékok kaszinó nyújtotta kikapcsolódást, úgy a wellness gyakorlatok is a modern életmód szerves részévé váltak, és az emberek általános jólétének biztosítását célozzák.

Termálfürdő vagy wellness központ: Melyik a neked való?

06. 16. 17:59
Az élet sokszor túl pörgős és stresszes, ezért mindannyiunknak szüksége van néha egy kis énidőre. A kikapcsolódás és a feltöltődés reményében egyre többen keresnek fel termálfürdőket és wellness központokat. De vajon melyik lehet a neked való? Ismerkedj meg a két műfajjal és válaszd ki az igényeidhez legjobban passzoló lehetőséget!

A medence építés lépései

06. 16. 17:49
Minden évben megpróbálunk jobbnál-jobb medencéket vásárolni, hiszen az előző évi lyukas, esetleg sérült, így az már nem használható megfelelően. Persze megoldást jelenthet, hogy újra beszerzünk egyet, ami amellett, hogy nagy költséget jelent, még nem is biztos és kényelmes megoldás.

Thalassoterápia, a módszer, ami a tenger gyógyító erejét használja

06. 12. 08:00
A thalassoterápia tengervíz és tengeri algák segítségével pezsdíti fel a testet és a bőrt, hidratál, javítja a vérkeringést, így ha tengerparton nyaralunk, kötelező kipróbálni ezt a Franciaországban tökéletesre fejlesztett módszert.

Nyáron is jól esik: wellness a forró napokon

06. 02. 08:00
A nyár nem éppen a wellness kúrák fő szezonja. Pedig hiszik vagy sem, van néhány olyan szépség és spa kezelés, amely még a legnagyobb forróságban is kellemes a testünknek, sőt, még segít is, hogy még szebbek legyünk a nyár végére.

A szép bőr titka, a masszázs

05. 18. 08:00
A fürdőkben sok helyen már masszázst is igénybe vehetünk. A masszázs jót tesz izmainknak, ízületeinknek és szeretjük, mert utána frissnek és kipihentnek érezzük magunkat. De egy szakszerű masszírozás bőrünket is szépíti és fiatalítja. Ezt jártuk körül részletesebben.

Öt tipp, amitől még szebb lehet nyárra

05. 09. 08:00
Jön a nyár! Ilyenkor hajlamosak vagyunk mindenről elfeledkezve kirohanni a szabadba, pedig bőrünk és hajunk meghálálja, ha felkészítjük a nyári szezon kihívásaira. Jöjjön öt fontos szépítő „mozzanat”, amit érdemes megtenni még a tomboló hőség beköszönte előtt.