Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók További ajánlatok

Wellness

Ezek lesznek 2019 legizgalmasabb wellness trendjei

01. 10. 19:10
Cannabis a szépség szolgálatában, intravénás vitaminfeltöltés, személyre szabott és gyerekbarát wellness, ketogén diéta. Meglepő trendekre is számíthatunk idén a wellness világában.

Így őrzi meg egészségünket a vörös fényterápia

01. 06. 09:06
A vörös fényterápia segítséget nyújthat a fájdalom, a gyulladásos folyamatok kezelése során, a sebek gyorsabb gyógyulása és a depresszió csökkentése céljából is. Bőrünkre is kedvező hatással bír.

Ezt a 8 ritka szauna típust nem érdemes kihagyni

01. 05. 09:04
Herbál kabin, jégkabin, ördögszauna, aromaszauna, orosz szauna, fényterápiás kabin. Adunk tippeket, melyiket, hol keresse.

Tíz fürdőélmény, amelyeket ki kell próbálni az új évben

01. 02. 19:52
Itt az új esztendő, a fogadalmak és az új kalandok ideje. A szokásos januári ígéretek mellé jól jönne valami új ötlet? Írják a vállalások közé: 2019-ben kipróbálok valami új formulát a wellnessben. Segítünk is egy kicsit, hogy melyik legyen az!

Elmaradt az ajándékvásárlással? Gyorsan kivitelezhető ötletek akár kevés pénzből is

2018. 12. 18. 19:50
Tudta, milyen egyszerűen el lehet készíteni otthon egy fürdősót, egy illatgyertyát? Milyen különleges karácsonyi hangulatú turmixokkal várhatjuk a vendégeket, vagy épp hogy ajándékozhatunk házi wellnesst szeretteinknek? Mutatjuk egyedi ajándékötleteinket.

Harminc perc csak magunkra a tökéletes karácsonyért

2018. 12. 16. 08:16
Vajon jut-e elég idő saját magukra? Olyan tevékenységre, amit másoktól függetlenül, kizárólag a magunk örömére, kompromisszumok nélkül végzünk. Az adventi időszakban különösen fontos, hogy adjunk magunknak „énidőt”, ehhez adunk tippeket.

Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével

2018. 12. 15. 08:15
Az ünnepi hangulat az ország fürdőiben is garantált karácsony közeledtével, amikor is különleges szauna programokkal készülnek. Van olyan fürdő, ahol már 15-én megkezdődik a ráhangolódás gesztenyés, narancsolajos felöntésekkel, van, ahol a gyerekeké lesz a főszerep.

Thalasso terápia: így gyógyít a tenger

2018. 11. 12. 19:50
Az algák jótékony hatásáról már sokat hallottunk, szépségipari felhasználásuk jól ismert, mindennapi kozmetikumaink összetevői között is sok esetben megtaláljuk a „tengeri élet nyomait”. Ismerjék meg a thalasso terápiát!

A legkülönlegesebb masszázsok a hazai fürdőkből

2018. 11. 04. 08:30
Klasszikus vagy távol-keleti? Hangok, illatok vagy lávakövek? Mutatjuk azokat a különleges masszázstípusokat, amiket hazai fürdőinkben is bármikor ki lehet próbálni.

Ezekben a hazai fürdőkben találjuk a legtöbb szaunát

2018. 10. 30. 19:30
A szauna szezon közeledtével összegyűjtöttük azokat a fürdőket, amelyekben a legtöbb vagy a legkülönlegesebb szaunatípusokkal találkozhatunk, mint például a casanova-, a vulkánszauna, vagy akár a termál-kaszkád kabin.

Gőzfürdő vagy szauna, melyiket válasszuk?

2018. 10. 27. 08:27
A hideg hónapok közeledtével elérkezett újra a szaunázás szezonja, de egészségügyi szempontból nem mindegy, melyik kabinban töltünk több időt. Akár a magasabb páratartalmat, akár a forró szárazságot választjuk, a lényeg, hogy ismerjük mindkét szaunatípust.

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

2018. 10. 26. 19:26
Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.