Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Wellness

Epres bőrradír: így nem kell majd eldugni a lábát

06. 30. 08:00
Nyáron érdemes a szokásosnál is több figyelmet szentelni lábunknak, hiszen szandálban vagy papucsban nem rejthetjük úgy el, mint a sportcipőben vagy a csizmában.

Napsütötte bőrszín kockázatok nélkül

06. 28. 08:00
A napozásnak és a szoláriumozásnak megvannak a veszélyei. Szerencsére ma már úgy is el lehet érni a kívánt bőrszínt, ha ezt magas fokú bőrvédelemmel és ápolással kötjük össze. A megoldás: az önbarnító!

Öt tipp, ami után nincs több nehéz ébredés

06. 21. 08:30
A kapkodós, reggeli nélküli, lusta vagy erőtlen napindítást rendszerint egy fáradt munkanap követ. Segítünk néhány hasznos tippel, hogyan indíthatja lendületesen a napot.

Kávékülönlegességek otthon készítve?

06. 15. 14:30
Az elegánsabb termálfürdőkben mindannyian találkozhattunk már a különféle ínyenc kávés finomságokkal. Bizonyára a legtöbb ember számára ezek valóban kuriózumot jelentenek, azonban az ilyen kávékülönlegességeket nagyon egyszerűen elkészíthetjük a saját otthonunkban is. Számtalan recept elérhető az interneten, mi viszont összegyűjtöttük a három legnépszerűbbet, amelyek akár az otthoni medencézést is feldobhatják a kánikula idején.

Így készítsünk parfümöt házilag

06. 08. 08:30
Összegyűjtöttünk néhány remek illat-receptet, melyek alapanyagi könnyen beszerezhetők és akár otthon is előállíthatók.

A kávé csodákat művel arccal, hajjal, testtel: a zaccot se dobja ki

06. 06. 08:00
Úgy gondolja, tisztában van a kávé összes pozitív hatásával, és nem létezik önnél nagyobb kávérajongó? Tegyünk egy próbát! A koffeintartalmú italnak ugyanis az otthoni szépségápolásban is nagy hasznát veheti, megmutatjuk, hogyan.

Ötperces praktikák bőrünk és hajunk szépségéért

05. 27. 08:00
Bőrünk száraz, fakó, hajunk élettelen a hosszú szürke tél után. Jöjjön néhány természetes otthon is könnyen megvalósítható praktika, ami bőrünk és hajunk számára is meghozza a várva várt megújulást!

Fogyás és eufória: az akupunktúra egyszerre tudja

05. 23. 08:00
Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint az akupunktúra egyik népszerű formája, az elektroakupunktúra, enyhíti a mellrák fájdalmas mellékhatásait.

A jakuzzi és a hidromasszázs egészségre gyakorolt hatásai

05. 19. 13:00
Ma már bárki számára elérhető a hidromasszázs és a jakuzzi. Telepíthetjük saját otthonunkba, akár még egy lakótelepi lakásba is beépíthető.

Ezért kenjük magunkra – érvek az iszapkezelés mellett

05. 18. 13:00
Az iszappakolás, pláne az iszapfürdőzés szokását először mindig kicsit kétkedve fogadja a kezdő wellnessező. Szóljon pár nyomós érv az iszapterápia mellett.

Otthoni pedikűr: hogy ne legyen ciki a szandál

05. 11. 09:00
Tavasszal előbújnak az edzőcipő és a csizma fogságából lábaink. Ha otthoni is pedikűrözünk néha, nem kell majd szégyenkeznünk, ha a szandált húzunk.

Kígyók a fürdőben - összeszedtük a legvadabb kezeléseket

05. 10. 08:00
A csokoládé fürdőtől a kígyómasszázsig összeszedtük a világ legfurcsább fürdőkezeléseit.