Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Wellness

A legkülönlegesebb szauna hagyományok a világ körül

10. 27. 08:00
Egy forró fürdő Japánban, gőzfürdő egy autentikus orosz bányában, lazulás egy finn füstszaunában? Melyiket próbálná ki? Nem mindennapi fürdő és szauna szemlére invitáljuk.

Szauna megfázás esetén? Csak, ha okosan csináljuk

10. 16. 08:00
Vajon hasznos-e megfázás esetén a szauna? Ha egy mondatban kellene összefoglalni a tudnivalókat, azt mondhatnánk: a lappangási és gyógyulási időszakban lehet, de a betegség alatt tilos a szauna használata. Persze a szabályrendszer ennél sokkal összetettebb.

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

10. 09. 08:00
Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.

Gőzfürdő vagy szauna, melyiket válasszuk?

10. 04. 08:00
A hideg hónapok közeledtével elérkezett újra a szaunázás szezonja, de egészségügyi szempontból nem mindegy, melyik kabinban töltünk több időt. Akár a magasabb páratartalmat, akár a forró szárazságot választjuk, a lényeg, hogy ismerjük mindkét szaunatípust.

A Safe Laser és a termálfürdők gyógyító ereje

10. 03. 09:53
A Safe Laser (lézerterápia) és a termálfürdők jótékony hatása egymást kiegészítve igazi gyógyforrást kínálnak mindazoknak, akik egészségüket, jóllétüket helyre kívánják állítani. A két természetes gyógymód kombinációja olyan szinergiát alkot, mely ötvözi a modern technológiát, és a természet csodáit.

Melyek a legjobb szempillaspirálok idén? Teszteltük a legnépszerűbbeket! (összefoglaló a 7 legjobb spirálról)

09. 29. 16:26
A napjainkban ismert szempillaspirált először a hatvanas években használták Európában. A mai napig legendás Eugene Rimmel olyan divatot teremtett, amely nélkül manapság már a hölgyek alig-alig lépnek utcára. Ahogy minden más, úgy a szempillaspirálok is fejlődnek és haladnak a korral, ezért bemutatjuk a legjobbakat!

A legszuperebb spa típusok és wellness szolgáltatásaik

09. 20. 08:00
Mit is jelent az a szó, hogy wellness? Az egyszerű válasz így hangzik: az, ami minden különösebb eszköz nélkül alapvetően jót tesz az embernek.

Itt a szüret, szépüljünk borral!

09. 18. 08:00
Tudták, hogy a szőlő akkor sem veszíti el pozitív tulajdonságait, ha bort készítenek belőle? A szőlőnedű nemcsak egészséges, de szépít is, érdemes kipróbálni a vinoterápiát!

Így őrizzük meg minél tovább a nyári barnaságot

08. 03. 08:00
Ezt a néhány fortélyt betartva, hosszabb időre megmaradhat a nyaralás alatt megszerzett barnaság, amitől szépnek és szabadnak érezzük magunkat.

Csodaszerek a kamrából a nyári szépségért

07. 24. 08:00
A nyári ragyogó bőrért és a csillogó hajért házi „csodaszerekkel” is sokat tehetünk. Ajánlunk néhányat!

A tudatosság erejének kihasználása: A wellness és az egyensúly

07. 09. 11:52
A folyamatosan fejlődő digitális korban a "wellness" kifejezés már nem korlátozódik pusztán a fizikai egészségre, hanem kiterjed a mentális, érzelmi és még a digitális wellnessre is. Ahogyan az online játékok kaszinó nyújtotta kikapcsolódást, úgy a wellness gyakorlatok is a modern életmód szerves részévé váltak, és az emberek általános jólétének biztosítását célozzák.

Termálfürdő vagy wellness központ: Melyik a neked való?

06. 16. 17:59
Az élet sokszor túl pörgős és stresszes, ezért mindannyiunknak szüksége van néha egy kis énidőre. A kikapcsolódás és a feltöltődés reményében egyre többen keresnek fel termálfürdőket és wellness központokat. De vajon melyik lehet a neked való? Ismerkedj meg a két műfajjal és válaszd ki az igényeidhez legjobban passzoló lehetőséget!