Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Wellness

Minden, amit a klímaterápiáról tudni érdemes

03. 23. 08:00
Ha feszültek vagyunk, válasszunk vízparti helyeket, ha idegrendszeri zavarokkal küzdünk, a középhegységek klímája segíthet, ha légzőszervi betegségben, vagy asztmában szenvedünk, próbáljuk ki a barlangi klímát tüneteink enyhítésére.

Miért éri meg jógázni?

03. 22. 08:00
Ha naponta 25 percet szánunk jógázásra, akkor bizonyított, hogy jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását is eredményezheti, illetve számos betegség és fájdalom enyhítésére tökéletes mozgásforma, vagy sokkal inkább életstílus.

Kirepedezett sarkak: így ápoljuk otthon

03. 16. 08:00
A kirepedezett sarok egyáltalán nem kellemes látvány, emellett akár fertőzésekhez is vezethet. Szerencsére nem kell mindig pedikűröshöz menni, otthon is sokat tehetünk a sarok épségének-szépségének visszaállításáért.

A legjobb dolgok, ha találkoznak: a csokoládé jóga

03. 10. 08:00
Íme, a tökéletes lelki békéhez vezető megoldás: a csokoládé jóga csodája!

Barna bőrszín még a nyár előtt? Lehetséges!

03. 07. 08:00
A valódi napfürdőzésre ugyan még várnunk kell egy-két hónapot, de a szép, bronzos bőr addig is elérhető. Erre kerestünk lehetőségeket.

Float spa: súlytalan lebegés, ami egészségesebbé tesz

02. 16. 08:00
Float spa kabin jelenleg az egyik legkülönlegesebb wellness szolgáltatás, mely a súlytalan lebegés élményét nyújtja felhasználóinak. Állítólag egy óra lebegés 5-7 órányi alvással ér fél.

Szaunabőség: melyiket válasszam?

02. 10. 08:00
Szaunázni szuper hasznos és kellemes elfoglaltság. A forróság és a gőz ráadásul erősíti az immunrendszert is, ami különösen jól jön az influenzás időszakban. Sokféle szauna létezik, nehéz közülük választani, ezért adunk egy kis útmutatót.

Így lehet tökéletes napja a wellnessben

01. 31. 08:00
A téli hónapokban a lazításnak az egyik leghatékonyabb módja a fürdőzés, a spa, a wellness. Legtöbbünknek azonban csak egy-egy nap jut a sok munka mellett az ellazuláshoz. Jöjjön hét tanács egy ideális wellness nap vagy hétvége eltöltéséhez!

CBD olaj kutyáknak - útmutató

01. 23. 15:04
Évszázadok óta ismerik a kannabisz, másnéven kender jótékony egészségügyi hatásait. Annak ellenére, hogy a modern gyógyászatban keveset használják, mostanában egyre többen jöttek rá, hogy mekkora potenciál van a kenderben.

Újév, sport és izomláz – megmondjuk, mit tegyen ellene

01. 18. 08:00
Az izomláz a sport hétköznapi velejárója, van rá gyógyír, például néhány wellness kezelés formájában Hadd ajánljunk párat!

Műkörmök

01. 16. 18:47
Az önkifejezésnek számos módja van. A hobbink, a zenei ízlésünk, az életmódunk, az öltözködésünk, a sminkelésünk, de még a körmeink is azt sugallhatják, hogy milyenek vagyunk.

A gőzfürdőzés csodálatos előnyei

01. 16. 08:00
A gőzfürdőzés már évezredek nagy kedvence a pihenni és a gyógyulni vágyó embereknek. Legtöbben elsősorban a relaxációval és a bőr megszépülésével hozzák kapcsolatba, pedig ennél sokkal több dologra is jó! Érdemes kivenni belőle a részünket!