Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Wellness

Fürdő, wellness és szauna: a megszeghetetlen fogadalmak

01. 23. 07:30
Egészségtől kicsattanó, energikus és friss új esztendőt szeretne? Még nem késő beírni az újévi elhatározásai közé az alábbi szuperegészséges és kellemes teendőket.

A gőzfürdő 4 jótékony hatása, amire nem is gondolnánk

01. 21. 07:30
A szauna és a jakuzzi mellett a gőzkabinok is egyre gyakrabban szerepelnek a házi wellnessközpont tagjai között, ami újabb előnyökkel jár, elsősorban a bőr számára. A gőzkabin nem olyan forró, mint a szauna, és nem kell állandóan melegíteni, mint a jakuzzit.

5000 éves tudomány, ami egészségessé és széppé tesz

01. 19. 08:45
Tudták, hogy az indiaiak már ötezer éve használják a természet kincseit? Az ayurveda szó a hosszú élet tudását, az élet tudományát jelenti. A név mögött rejlő gyógyászati módszer egy teljes gyógyító rendszer, melynek célja a testi, lelki és szellemi állapot javítása.

Hogyan aludhatunk el egy perc alatt?

01. 18. 08:30
Kipróbálta már a forró fürdőt, a bögrényi forró tejet, a birkaszámlálást és még mindig nem tud elaludni? A stresszes életmód gyakorta vezet alvászavarokhoz, amikor bármilyen fáradtnak is érezzük magunkat, nehezen jön álom a szemünkre.

Izzadjunk, méregtelenítsünk, szaunázzunk

01. 17. 08:00
A januári, februári időszak minden évben a diétákról, hiszen az új esztendőre tett fogadalmaink között szinte mindig első helyen szerepel a zsírpárnák eltávolítása. A zsírégetés folyamata méregtelenítéssel egyensúlyba hozható.

Ebben a formában nem hizlal a csokoládé

01. 15. 08:30
Sokunk nagy szívfájdalma, hogy a csokit nem fogyaszthatjuk korlátlanul. Külsőleg alkalmazva viszont nem csak hogy nem hizlal, de kisebb csodát is tesz a megjelenésünkkel! Olvassák el, hogyan!

Öt egyszerű módszer a téli lehangoltság ellen

01. 12. 08:00
A szürke télben könnyebben lesz az ember rosszkedvű, szomorkás, esetleg enyhén depressziós. A következő ötletek segítenek kilábalni a téli búskomorságból.

Így őrzi meg egészségünket a vörös fényterápia

01. 04. 08:00
A vörös fényterápia segítséget nyújthat a fájdalom, a gyulladásos folyamatok kezelése során, a sebek gyorsabb gyógyulása és a depresszió csökkentése céljából is. Bőrünkre is kedvező hatással bír.

A fürdő télen is minden bajra orvosság

2021. 12. 22. 08:00
A téli hidegben nincs is jobb, mint összepakolni a fürdőköpenyt, a papucsot és törölközőket, beülni az autóba és elmenni egy napra valamelyik csodás termálfürdőnkbe. Tudták, hogy a gőzölgő víz nemcsak felmelegít, de egészségesebbé, boldogabbá és szebbé is tesz? Íme, az indokok, miért érdemes télen is minél gyakrabban fürdőbe járni!

Harminc perc csak magunkra a tökéletes karácsonyért

2021. 12. 16. 10:00
Vajon jut-e elég idő saját magukra? Olyan tevékenységre, amit másoktól függetlenül, kizárólag a magunk örömére, kompromisszumok nélkül végzünk. Az adventi időszakban különösen fontos, hogy adjunk magunknak „énidőt”, ehhez adunk tippeket.

Különleges wellness kezelések, amelyekről talán még nem is hallott

2021. 12. 14. 12:00
Megidézné a magzati kor súlytalanságát, kibírná a -110 fokos hideget, hogy csökkentse fájdalmait, vagy kipróbálná a fiatalító oxigénterápiát? Tudta, hogy a sókabin az immunrendszert is erősíti, a túlterheltség pedig lebegéssel csökkenthető?

Az egészséges alvás, mint szükséges regeneráció

2021. 12. 06. 14:00
A minőségi alvás elengedhetetlen a teljes regenerálódás érdekében, hiánya negatív hatással van az egészségi állapotra és a teljesítményre egyaránt. Mutatjuk, hogy mi számít minőségi alvásnak.