Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Wellness

Ötperces praktikák bőrünk és hajunk szépségéért

05. 27. 08:00
Bőrünk száraz, fakó, hajunk élettelen a hosszú szürke tél után. Jöjjön néhány természetes otthon is könnyen megvalósítható praktika, ami bőrünk és hajunk számára is meghozza a várva várt tavaszt!

Fogyás és eufória: az akupunktúra egyszerre tudja

05. 23. 08:00
Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint az akupunktúra egyik népszerű formája, az elektroakupunktúra, enyhíti a mellrák fájdalmas mellékhatásait.

A jakuzzi és a hidromasszázs egészségre gyakorolt hatásai

05. 19. 13:00
Ma már bárki számára elérhető a hidromasszázs és a jakuzzi. Telepíthetjük saját otthonunkba, akár még egy lakótelepi lakásba is beépíthető.

Ezért kenjük magunkra – érvek az iszapkezelés mellett

05. 18. 13:00
Az iszappakolás, pláne az iszapfürdőzés szokását először mindig kicsit kétkedve fogadja a kezdő wellnessező. Szóljon pár nyomós érv az iszapterápia mellett.

Otthoni pedikűr: hogy ne legyen ciki a szandál

05. 11. 09:00
Tavasszal előbújnak az edzőcipő és a csizma fogságából lábaink. Ha otthoni is pedikűrözünk néha, nem kell majd szégyenkeznünk, ha a szandált húzunk.

Kígyók a fürdőben - összeszedtük a legvadabb kezeléseket

05. 10. 08:00
A csokoládé fürdőtől a kígyómasszázsig összeszedtük a világ legfurcsább fürdőkezeléseit.

Kínzó fáradtság: öt tipp, ami segíthet

05. 09. 09:00
Ha önt is kínozza a tavaszi fáradtság, az alábbi tanácsok jó szolgálatot tehetnek. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, ne legyen ilyen nehéz átvészelni ezeket a fáradt időszakokat.

Öt trükk, hogy több kalóriát égessen

05. 04. 08:30
Még akkor is mindig van mit tanulni, ha régóta elkötelezettjei vagyunk az egészséges életmódnak és rendszeresen edzünk. Annak érdekben, hogy ne ragadjunk meg egy szinten, folyamatosan növelni kell az edzés intenzitását, ehhez lehet, hogy elég egy apró trükk is.

Éget a kő, fogdos a masszőr - rémálom a fürdőben

05. 03. 09:00
A fürdő elméletileg kiváló hely a relaxáláshoz, azonban megeshet, hogy valami mégiscsak félrecsúszik. Túl sokat beszél a kozmetikus, túlságosan fájdalmas a masszázs vagy hideg van a szobában. Mi a teendő, ha nem vagyunk megelégedve a kezeléssel a fürdőben

Top 10 masszázs az igazán kalandvágyóknak

04. 29. 09:00
Összeszedtünk tíz masszázsfajtát, amit mindenképpen érdemes kipróbálnia, ha kalandvágyó kedvében van.

Tedd, vagy ne tedd - így illik viselkedni, ha masszíroznak

04. 26. 09:00
Ahogy egyre inkább felhalmozódik életünkben a feszültség, muszáj megtalálni a módját, hogy ellazítsuk izmainkat. Összeszedtünk néhány alapszabályt, amiket érdemes betartani, ha masszőrhöz megyünk.

Ezzel a négy étellel garantált a tavaszi fogyás

04. 21. 09:00
A tavasz közeledtével sokan rádöbbenünk, a tél sajnos nyomot hagyott rajtunk egy nemkívánatos, extra réteg formájában. Íme, négy tavaszi étel, ami garantáltan segít majd a fogyásban.