Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Wellness

A gőzfürdőzés csodálatos előnyei

01. 16. 07:16
A gőzfürdőzés már évezredek nagy kedvence a pihenni és a gyógyulni vágyó embereknek. Legtöbben elsősorban a relaxációval és a bőr megszépülésével hozzák kapcsolatba, pedig ennél sokkal több dologra is jó! Érdemes kivenni belőle a részünket!

Tojásszauna… Hogy micsoda?

01. 12. 20:30
Egy szauna kabin, ami úgy néz ki, mint egy hatalmas aranytojás…Nos, még a legelhivatottabb szauna rajongóknak sem kell kényelmetlenül érezniük magukat, ha csupán most hallanak először erről a furcsaságról.

Öt egyszerű módszer a téli lehangoltság ellen

01. 12. 13:00
A szürke télben könnyebben lesz az ember rosszkedvű, szomorkás, esetleg enyhén depressziós. A következő ötletek segítenek kilábalni a téli búskomorságból.

Arctisztítási hibák, melyek nagyon öregítik a bőrt

01. 11. 21:00
A tisztítás kulcsfontosságú, ha szeretnénk vigyázni arcunk egészségére. Egyáltalán nem mindegy, hogyan, mivel és hányszor végezzük el ezt a látszólag egyszerű műveletet.

Ezek lesznek 2018 legmenőbb wellness trendjei

01. 06. 20:30
Ha idén figyelemmel követjük az egészséges életmóddal kapcsolatos híreket, akkor nagy valószínűséggel az alábbi témákról fogunk a legtöbbet hallani és olvasni.

Fürdő, wellness és szauna: a megszeghetetlen fogadalmak

01. 05. 07:50
Egészségtől kicsattanó, energikus és friss új esztendőt szeretne? Még nem késő beírni az újévi elhatározásai közé az alábbi szuperegészséges és kellemes teendőket.

Igazi csodaszer a bőrnek a csipkebogyó olaj

01. 04. 07:50
Az organikus, hidegen sajtolt csipkebogyó olaj szinte minden gyógynövényboltban kapható, ráadásul nem is drága. Érdemes belőle beszerezni, mivel csodálatos, természetes bőrápoló szer.

Ragyogjon szilveszter estére!

2017. 12. 31. 08:00
Itt a szilveszter, jön a véget nem érő, elegáns és csillogó partyk ideje, amelyre mindenki szeretné a lehető legjobb formáját mutatni. Mit tehetünk még néhány óra alatt? Nyugodjanak meg, nincs veszve minden, felfrissülhetünk, szépülhetünk néhány jó ötlet segítségével.

A legforróbb masszázsok a hideg napokra

2017. 12. 14. 20:14
Vannak olyan masszás típusok és kiegészítők, amelyek a téli időszakban különösen kedveltek, hiszen átmelegítik a testet és a lelket egy szeles, hideg és fáradt nap után. Ezek közül ajánlunk most.

Filléres arcápolás: bőrradír házilag

2017. 12. 10. 21:16
Az ünnepek alatt szeretnénk a legjobb formánkat hozni, ám a karácsonyi rohangálás és nagybevásárlás közepette nem mindenki engedheti meg magának, hogy sokat költsön külsejére. Jó hír, hogy nem is kell!

Öt teendő a karácsonyi szépségért

2017. 12. 06. 19:50
Ha erre az öt dologra időt szakítanak még az ünnep előtt, sokkal üdébben ülnek majd ünnepi asztal mellett. Naná, hogy fürdőzés is van közöttük.

Ebben a formában nem hizlal a csokoládé

2017. 12. 04. 19:50
Sokunk nagy szívfájdalma, hogy a csokit nem fogyaszthatjuk korlátlanul. Külsőleg alkalmazva viszont nem csak hogy nem hizlal, de kisebb csodát is tesz a megjelenésünkkel! Olvassák el, hogyan!