Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Wellness

Thalasso terápia: így gyógyít a tenger

11. 12. 19:50
Az algák jótékony hatásáról már sokat hallottunk, szépségipari felhasználásuk jól ismert, mindennapi kozmetikumaink összetevői között is sok esetben megtaláljuk a „tengeri élet nyomait”. Ismerjék meg a thalasso terápiát!

A legkülönlegesebb masszázsok a hazai fürdőkből

11. 04. 08:30
Klasszikus vagy távol-keleti? Hangok, illatok vagy lávakövek? Mutatjuk azokat a különleges masszázstípusokat, amiket hazai fürdőinkben is bármikor ki lehet próbálni.

Ezekben a hazai fürdőkben találjuk a legtöbb szaunát

10. 30. 19:30
A szauna szezon közeledtével összegyűjtöttük azokat a fürdőket, amelyekben a legtöbb vagy a legkülönlegesebb szaunatípusokkal találkozhatunk, mint például a casanova-, a vulkánszauna, vagy akár a termál-kaszkád kabin.

Gőzfürdő vagy szauna, melyiket válasszuk?

10. 27. 08:27
A hideg hónapok közeledtével elérkezett újra a szaunázás szezonja, de egészségügyi szempontból nem mindegy, melyik kabinban töltünk több időt. Akár a magasabb páratartalmat, akár a forró szárazságot választjuk, a lényeg, hogy ismerjük mindkét szaunatípust.

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

10. 26. 19:26
Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.

Wellness szolgáltatások, amelyekről talán még sosem hallott

10. 19. 20:00
Vajon milyen érzés, amikor hangok segítségével masszíroznak, mínusz 170 fokban ülünk, vagy amikor az olaj és az iszap találkozik a bőrünkön?

Először Magyarországon: Sauna Herbal Cup

10. 17. 19:00
Különleges szaunaversenynek ad otthon a debreceni Aquaticum. Most hétvégén, a Nagyerdő közepén, a természet a szaunakabinokba is beköltözik.

Így ébredhetünk kisimult arcbőrrel

10. 12. 20:12
A pihentető alvás segíti a bőrsejtek regenerációját, energiával tölti fel a szervezetet, csökkenti az öregedés látható jeleit. Ugyanakkor alvás közben akár fel is gyorsíthatjuk a bőr öregedését, ha nem vigyázunk.

Szaunázók hétvégéje: ezekben a fürdőkben lesznek a legjobb programok

10. 03. 19:50
2018. október 5-7. között rendezik meg az első Szaunázók hétvégéjét. Fürdőink nagyon készülnek: Harry Potter, Texas Ranger, Csupa csoki csoda, Zen útja, Szabadság mámora, Csak semmi pánik, Issisipi lánya...Lássuk, hol lesznek ezek a titokzatos szaunaprogramok!

Miért esküsznek annyian a meditációra?

09. 21. 19:21
Mi a meditáció? Miért érdemes elkezdeni? Ha még ne tette, ideje kipróbálnia a meditációt, világszerte több millióan esküsznek rá.

Hazai fürdők különleges szaunavilággal

09. 17. 19:50
Amikor vágyódunk vissza a kánikulába, és a hűvösebb évszakokban nyarat idéző forró búvóhelyeket keresünk, akkor Tiszakécskétől Sárvárig igazi szaunabirodalmakban töltődhetünk majd.

Meglepő praktikák a ráncok ellen

09. 13. 20:30
Az öregedés jelei késleltetésének vannak ismert szabályai: állandó fényvédelem, a dohányzás mellőzése. Csakhogy ezeken kívül is van még számos dolog, amit megtehetünk, hogy késleltessük az öregedés nyomainak megjelenését.