Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Wellness

Különleges wellness kezelések, amelyekről talán még nem is hallott

2019. 12. 26. 12:00
Megidézné a magzati kor súlytalanságát, kibírná a -110 fokos hideget, hogy csökkentse fájdalmait, vagy kipróbálná a fiatalító oxigénterápiát? Tudta, hogy a sókabin az immunrendszert is erősíti, a túlterheltség pedig lebegéssel csökkenthető?

A fürdő télen is minden bajra orvosság

2019. 12. 20. 20:00
A téli hidegben és az ünnepek alatt nincs is jobb, mint összepakolni a fürdőköpenyt, a papucsot és törölközőket, beülni az autóba és elmenni egy napra valamelyik csodás termálfürdőnkbe. Tudták, hogy a gőzölgő víz nemcsak felmelegít, de egészségesebbé, boldogabbá és szebbé is tesz? Íme, az indokok, miért érdemes télen is minél gyakrabban fürdőbe járni!

Fő a nyugalom - stresszoldó, idegnyugtató módszerek

2019. 12. 17. 14:10
Lelki egészségünk nagyban függ attól, hogyan kezeljük a stresszt, milyen stresszoldó, idegnyugtató módszereket alkalmazunk a zűrös hétköznapokban. A stressz forrását felismerni olykor nagyon nehéz, de tüneteivel folyamatosan szembesülni még ennél is nehezebb.

Harminc perc csak magunkra a tökéletes karácsonyért

2019. 12. 16. 18:15
Vajon jut-e elég idő saját magukra? Olyan tevékenységre, amit másoktól függetlenül, kizárólag a magunk örömére, kompromisszumok nélkül végzünk. Az adventi időszakban különösen fontos, hogy adjunk magunknak „énidőt”, ehhez adunk tippeket.

Élmény és egészség karácsonyra (is)

2019. 12. 12. 11:29
Akár az egész családot megajándékozhatjuk egyetlen utalvánnyal. Az ötödik szendvicssütő vagy a huszadik nyakkendő helyett ajándékozzunk inkább élményt! Ha a család szereti a vizes szórakozást, akkor a legjobb egy wellness utalvány. Elég kiválasztani a helyet, az időpontot majd eldönti a megajándékozott.

Így készítsünk otthon gyógynövényes, illóolajos fürdőt

2019. 11. 14. 20:00
A meleg víz kellemes hatását fokozhatjuk gyógynövényekkel, illóolajokkal, amelyek nemcsak a gyógyulásban segíthetnek, hanem hangulatunkat és bőrünk szépségét is javíthatják.

A legjobb szaunamestereket most Debrecenben találjuk – ismét Magyarországon járt a Sauna Herbal Cup

2019. 11. 07. 19:00
Aki nem élvezte még a szaunázás élményeit egy felkészült szaunamester irányítása alatt, nem is tudhatja milyen elképesztő kreativitással és hozzáértéssel teszik emlékezetessé a szaunaprogramokat a profik. Hazánk legjobbjai Debrecenben mérték össze tudásukat...

Hogyan ápoljuk bőrünket a hidegben, ha gyakran járunk fürdőzni?

2019. 10. 30. 19:09
Ha az őszi-téli wellness alatt is szeretnénk gyönyörű bőrrel mutatkozni, vagy a gyakori fürdőzés után szeretnénk kiszáradt bőrünket helyrehozni, próbáljuk ki az otthoni hidratálást zabbal, vagy kókuszolajjal, és néhány apró trükkel máris egészséges lehet újra.

Arc-, kéz- és lábápolás a ragyogó bőrért

2019. 10. 09. 09:53
Ki mondta, hogy el kell ahhoz menni valahova, hogy wellnessezzünk? Akár otthon is megoldhatjuk, ha bekészítjük a megfelelő hozzávalókat, teljes arc-, kéz-, és lábápoláson vehetünk részt, amit meghálál majd bőrünk.

Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

2019. 10. 07. 19:50
Kneipp kúrák, taposók és hidroterápia. A kifejezésekről mindenki hallott, vagy legalább találkozott velük egy-egy termálfürdő szolgáltatásai között. De vajon milyen előnyök és gyógyhatások rejlenek Kneipp mester tanai mögött?

Hatalmas magyar siker a szaunamesterek világbajnokságán

2019. 10. 06. 15:52
A szaunamesterek világbajnoksága a szaunaélet legmagasabb szintű szakmai rendezvénysorozata, mely márciustól szeptemberig tart szerte Európában. Itt szerzett ezüstérmet a Farkas Evelyn – Szép Boglárka – Tapolcai Gábor trió. Elmagyarázzuk, miért olyan nagy eredmény ez.

Őszi szépség a piacról

2019. 10. 01. 14:14
Az őszi szépségápolás nem kerül súlyos összegekbe, ha nem a drogéria, hanem a piac felé indulunk. Szőlő, körte, csipkebogyó… Jöjjön néhány szépség trükk az ősz zöldségeivel és gyümölcseivel!