Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Szőlő: minden része csodát rejt

08. 21. 19:00
Mára a modern tudományos módszerek is bebizonyították, milyen értékes a szőlő, sőt még az apró szőlőmagból préselt olaj és a szőlőlevél is, nemcsak az egészségmegőrzés, de szépségápolás szempontjából is.

Illatok, melyek enyhítik a szorongást

08. 09. 21:09
Az aromaterápia számos testi és lelki eredetű betegség kezelésében lehet hatékony alternatív terápia, és ez alól a szorongás és a kedélybetegségek sem jelentenek kivételt.

Dühíti a hőség? Jól látja, arra biztatjuk, menjen szaunába

08. 03. 19:28
A forróságban dolgozni és tömegközlekedni, a vakáció mámorától kissé megvadult gyerkőcöket kordában tartani és lefoglalni valljuk be, nyáron is rendkívül stresszes feladat. Mit szólnának egy kellemes, lazító és stresszoldó wellness kezeléshez? Ajánlunk néhányat.

Négy tuti wellness tipp nyárra

07. 24. 20:24
Wellness kezelések nyáron? Higgyék el, ha jól választanak, a spa vagy wellness kúra a legnagyobb forróságban is üdítően hat majd a szervezetükre.

Lábmasszázs lépésről lépésre

07. 08. 19:56
Több mint 14 ezer idegvégződés található a lábakban, így nem csoda hogy rendkívül érzékenyek és fokozottan reagálnak az érintésre. A láb masszírozásával az egész test feloldódik. Íme, a lábmasszázs főbb mozdulatsorai és lépései.

Ráncok ellen olajokkal

07. 06. 20:00
Ha szeretnénk felvenni a harcot a bőr öregedésének jeleivel, akkor nem kell feltétlenül drága kozmetikumokra költenünk. Vannak természetes szerek, például növényi olajok, amelyek rendszeres használatával látványos eredményt érhetünk el.

Narancsbőrgyilkos nyári gyümölcsök

06. 25. 14:00
Mivel tudjuk igazán formába hozni magunkat, újjávarázsolni és feszesíteni bőrünket? Az alábbi gyümölcsök segítenek.

Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

06. 21. 20:21
A sóra sokan csak az ételek ízesítőjeként gondolnak, holott az egészségmegőrzésben is igen fontos szerepet játszik, azonban egyáltalán nem mindegy melyik fajtáját alkalmazzuk.

Sisi szépségtrükkjei – Vajon ma kipróbálnánk őket?

06. 15. 19:30
Sisiről, azaz Erzsébet királynéról, Ferenc József császár hitveséről mindenki ismer legendákat. Tudták, hogy bőre szépségéért még a nyers hús pakolást is bevetette? Jöjjön néhány Sisi szépségápolási és diéta fortélyai közül!

Ezért egészséges a gőzfürdő

06. 09. 20:30
Akik rendszeresen járnak szaunába és gőzfürdőbe, biztosan tapasztalták már, hogy mennyire jó hatással van egész testükre, hiszen a szív- és érrendszer mellett számos területen javítja szervezetük működését.

Álljon meg egy napra és változtasson – itt a Global Wellness Day

06. 07. 07:47
Ön hagy elég időt saját magára? Megengedi azt a luxust, hogy a munka, az otthoni feladatok, a család és a többi napi teendő mellett kicsit magára, az egészségére, testi-lelki állapotára is odafigyeljen? Most itt egy nap, amely remek alkalmat kínál minderre.

Számos egészségügyi előnye van a masszázsnak

05. 25. 19:30
A masszázs kellemes, pihentető érzés, de nem csak ezért érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe, ha tehetjük. Egészségünkre is számos módon igen jótékonyan hat.