Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Wellness

Így lehet tökéletes napja a wellnessben

01. 31. 08:00
A téli hónapokban a lazításnak az egyik leghatékonyabb módja a fürdőzés, a spa, a wellness. Legtöbbünknek azonban csak egy-egy nap jut a sok munka mellett az ellazuláshoz. Jöjjön hét tanács egy ideális wellness nap vagy hétvége eltöltéséhez!

CBD olaj kutyáknak - útmutató

01. 23. 15:04
Évszázadok óta ismerik a kannabisz, másnéven kender jótékony egészségügyi hatásait. Annak ellenére, hogy a modern gyógyászatban keveset használják, mostanában egyre többen jöttek rá, hogy mekkora potenciál van a kenderben.

Újév, sport és izomláz – megmondjuk, mit tegyen ellene

01. 18. 08:00
Az izomláz a sport hétköznapi velejárója, van rá gyógyír, például néhány wellness kezelés formájában Hadd ajánljunk párat!

Műkörmök

01. 16. 18:47
Az önkifejezésnek számos módja van. A hobbink, a zenei ízlésünk, az életmódunk, az öltözködésünk, a sminkelésünk, de még a körmeink is azt sugallhatják, hogy milyenek vagyunk.

A gőzfürdőzés csodálatos előnyei

01. 16. 08:00
A gőzfürdőzés már évezredek nagy kedvence a pihenni és a gyógyulni vágyó embereknek. Legtöbben elsősorban a relaxációval és a bőr megszépülésével hozzák kapcsolatba, pedig ennél sokkal több dologra is jó! Érdemes kivenni belőle a részünket!

A világ legegyedibb szaunája, a Grotto szauna

01. 13. 08:00
Magán szauna a világ végén a vízpart mellett sziklába ágyazva egy magánszigeten, ami inkább tűnik egy ősi barlangnak? Kanadában semmi sem lehetetlen. Kívül egyenes, szigorú váz, belül görbe, lágy belső tér. A kilátás pedig magáért beszél.

Néhány jó tanács, hogy stressz nélkül teljen a karácsony

2022. 12. 16. 08:00
Az év egyik legszebb, de sokak számára legstresszesebb időszaka is a karácsonyi ünnepek ideje. Azonban csak rajtunk múlik, hogy a karácsony az állandó idegeskedésről, vagy békéről, szeretetről, megnyugvásról szól-e.

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

2022. 12. 06. 15:00
Összegyűjöttünk olyan ajánlatokat, melyeket a fa alá lehet tenni és biztos sikert jelentenek akár egy egész család megajándékozására. Válogatásunkban minden korosztálynak akad programlehetőség és az apró meglepetéstől a gáláns ajándékig minden árfekvésben található ajánlat a csomagok között.

A tél tönkreteszi a haját? A hűtőben a megoldás

2022. 11. 29. 07:00
A téli időjárás nagy kárt okoz tincseinknek. Hajunk sokszor száraz, durva és kócos. Különös gondot kell fordítani ilyenkor az ápolására, de jó hír, hogy ehhez nincs szükség feltétlenül a legdrágább kozmetikai szerekre.

Élvezze a pihenést és a kikapcsolódást masszázzsal: tanácsot adunk, hogyan csinálja

2022. 11. 25. 15:00
A masszázs egy remek relaxációs forma mindenki számára. Nem kötött korosztályhoz , ráadásul például a gyógymasszőrök kezében még azok is biztonságban lehetnek, akiknek valamilyen komolyabb problémájuk van. A masszázs segít kipihenni a hétköznapok fáradalmait, ráadásul jelentősen hozzájárul a különféle regenerációs folyamatokhoz.

Így készíthetünk szaunát otthon

2022. 11. 09. 17:23
A tél közeledtével, ha pihenésünket, utazásunkat tervezzük, előszeretettel keresünk rá olyan szállásokra, ahol wellness szolgáltatást is találunk, vagyis lehetőségünk van rá, hogy kicsit ellazuljunk egy jakuzziban, vegyünk egy jó kis masszázst és persze jól kiizzadjuk magunkból az előző időszakban összegyűlt stresszt egy remek szaunában, legyen az száraz szauna vagy gőzfürdő.

Hódító szépségpraktikák az ókori hódítóktól

2022. 10. 19. 08:00
Élj úgy, mint a rómaiak! – tartja a mondás. Lehet, hogy ezt a jó tanácsot akár úgy is módosíthatnánk, szépülj úgy, ahogy az ókor urai és úrnői? Nagyon sok korabeli „beauty” trükk ismerős lehet az alábbiak közül.