Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Wellness szolgáltatások, amelyekről talán még sosem hallott

10. 19. 20:00
Vajon milyen érzés, amikor hangok segítségével masszíroznak, mínusz 170 fokban ülnünk, vagy amikor az olaj és az iszap találkozik a bőrünkön?

Először Magyarországon: Sauna Herbal Cup

10. 17. 19:00
Különleges szaunaversenynek ad otthon a debreceni Aquaticum. Most hétvégén, a Nagyerdő közepén, a természet a szaunakabinokba is beköltözik.

Így ébredhetünk kisimult arcbőrrel

10. 12. 20:12
A pihentető alvás segíti a bőrsejtek regenerációját, energiával tölti fel a szervezetet, csökkenti az öregedés látható jeleit. Ugyanakkor alvás közben akár fel is gyorsíthatjuk a bőr öregedését, ha nem vigyázunk.

Szaunázók hétvégéje: ezekben a fürdőkben lesznek a legjobb programok

10. 03. 19:50
2018. október 5-7. között rendezik meg az első Szaunázók hétvégéjét. Fürdőink nagyon készülnek: Harry Potter, Texas Ranger, Csupa csoki csoda, Zen útja, Szabadság mámora, Csak semmi pánik, Issisipi lánya...Lássuk, hol lesznek ezek a titokzatos szaunaprogramok!

Miért esküsznek annyian a meditációra?

09. 21. 19:21
Mi a meditáció? Miért érdemes elkezdeni? Ha még ne tette, ideje kipróbálnia a meditációt, világszerte több millióan esküsznek rá.

Hazai fürdők különleges szaunavilággal

09. 17. 19:50
Amikor vágyódunk vissza a kánikulába, és a hűvösebb évszakokban nyarat idéző forró búvóhelyeket keresünk, akkor Tiszakécskétől Sárvárig igazi szaunabirodalmakban töltődhetünk majd.

Meglepő praktikák a ráncok ellen

09. 13. 20:30
Az öregedés jelei késleltetésének vannak ismert szabályai: állandó fényvédelem, a dohányzás mellőzése. Csakhogy ezeken kívül is van még számos dolog, amit megtehetünk, hogy késleltessük az öregedés nyomainak megjelenését.

A legszuperebb spa típusok és wellness szolgáltatásaik

09. 12. 19:30
Mit is jelent az a szó, hogy wellness? Az egyszerű válasz így hangzik: az, ami minden különösebb eszköz nélkül alapvetően jót tesz az embernek.

Itt a szüret, szépüljünk borral!

09. 11. 19:30
Tudták, hogy a szőlő akkor sem veszíti el pozitív tulajdonságait, ha bort készítenek belőle? A szőlőnedű nemcsak egészséges, de szépít is, érdemes kipróbálni a vinoterápiát!

Így őrizzük meg minél tovább a nyári barnaságot

08. 15. 19:40
Ezt a néhány fortélyt betartva, hosszabb időre megmaradhat a nyaralás alatt megszerzett barnaság, amitől szépnek és szabadnak érezzük magunkat.

Nyáron is jól esik: wellness a forró napokon

07. 24. 19:30
A nyár nem éppen a wellness kúrák fő szezonja. Pedig hiszik vagy sem, van néhány olyan szépség és spa kezelés, amely még a legnagyobb forróságban is kellemes a testünknek, sőt, még segít is, hogy még szebbek legyünk a nyár végére.

Csodaszerek a kamrából, a nyári szépségért

07. 17. 20:12
A nyári ragyogó bőrért és a csillogó hajért házi „csodaszerekkel” is sokat tehetünk. Ajánlunk néhányat!