Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Wellness

A szép bőr titka, a masszázs

05. 18. 08:00
A most újranyíló fürdőkben sok helyen már masszázst is igénybe vehetünk. A masszázs jót tesz izmainknak, ízületeinknek és szeretjük, mert utána frissnek és kipihentnek érezzük magunkat. De egy szakszerű masszírozás bőrünket is szépíti és fiatalítja. Ezt jártuk körül részletesebben.

Öt tipp, amitől még szebb lehet nyárra

05. 09. 08:00
Jön a nyár! Ilyenkor hajlamosak vagyunk mindenről elfeledkezve kirohanni a szabadba, pedig bőrünk és hajunk meghálálja, ha felkészítjük a nyári szezon kihívásaira. Jöjjön öt fontos szépítő „mozzanat”, amit érdemes megtenni még a tomboló hőség beköszönte előtt.

Rendszeres masszázzsal a nyugodt életért

04. 19. 08:00
A stressz kivédése a hosszú, egészséges élet titka – tartják sokan és nem is tévednek. De vajon hogyan tehetjük stresszmentessé a hétköznapjainkat? Ha a gondokat nem is űzi el, a feszültség oldásában sokat segíthet egy szakavatott masszőr kéz.

A cannabis jelentheti a szépségipar új korszakát?

04. 17. 08:00
Ha azt halljuk cannabis vagy marihuána, azonnal a tiltott szerek, a füves cigi és annak származékai jutnak eszünkbe. Pedig van a cannabisnak egy egészen más oldala is, melyet egyre inkább próbálnak kihasználni szerte a világon.

Hét különleges hely, ahol jól esik az izzadás

04. 14. 08:00
Vajon mitől lesz exkluzív egy szauna? Gondolták volna, hogy egy villamoskocsiban, sífelvonóban vagy akár egy barlang mélyén is lehet kellemes az izzadás? Összegyűjtöttük a világ legkülönlegesebb szaunáit.

A magányos fürdőzés varázsa

04. 12. 08:00
Szénsavas fürdő, elektromos kádfürdő, galvánfürdő, oxigénes kádfürdő, váltófürdő. A termálfürdők szinte mindenütt kínálnak kádfürdős szolgáltatást. Sokszor csak végigfut a szemünk a szolgáltatások között a kádas részen, de valójában nem tudjuk, mit takar.

A finnek legbizarrabb szaunázási szokásai

04. 11. 08:00
Finnországban közel 3 millió szauna található, és teljesen természetesnek számít náluk, ha nyírfaágakkal ütik egymást a nagy melegben, vagy ott adnak életet gyermeküknek.

Miért zsírosodik gyorsan a haj? Több oka lehet - ismerjük meg az 5 leggyakoribbat!

04. 03. 08:00
Természetes igényünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és a hajunk az egyik legfontosabb eszközünk az önkifejezésre, megjelenésünk javítására, önbizalmunk növelésére. Azonban amikor a hajunk gyorsan zsírosodik, számos kellemetlenséggel nézünk szemben, és egy fontos esemény előtti napon garantáltan zsírosnak tűnik majd. Ismerős, ugye?

Csinálj énidőt odahaza!

03. 24. 08:00
Sokféleképp hozzásegíthetjük magunkat ahhoz, hogy komfortosan és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy betegség, egy szakítás után, de bármi, ami lehangol és szívja az energiánkat, úgy érezhetjük magunkat, hogy nem vagyunk a legjobb formában. Természetes igényünk, hogy a balansz helyreálljon. Ha nem a legrózsásabb a lelki és fizikai állapotunk, az meglátszik rajtunk.

Minden, amit a klímaterápiáról tudni érdemes

03. 23. 08:00
Ha feszültek vagyunk, válasszunk vízparti helyeket, ha idegrendszeri zavarokkal küzdünk, a középhegységek klímája segíthet, ha légzőszervi betegségben, vagy asztmában szenvedünk, próbáljuk ki a barlangi klímát tüneteink enyhítésére.

Miért éri meg jógázni?

03. 22. 08:00
Ha naponta 25 percet szánunk jógázásra, akkor bizonyított, hogy jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását is eredményezheti, illetve számos betegség és fájdalom enyhítésére tökéletes mozgásforma, vagy sokkal inkább életstílus.

Kirepedezett sarkak: így ápoljuk otthon

03. 16. 08:00
A kirepedezett sarok egyáltalán nem kellemes látvány, emellett akár fertőzésekhez is vezethet. Szerencsére nem kell mindig pedikűröshöz menni, otthon is sokat tehetünk a sarok épségének-szépségének visszaállításáért.