Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Wellness

Miért esküsznek annyian a meditációra?

09. 16. 08:00
Mi a meditáció? Miért érdemes elkezdeni? Ha még ne tette, ideje kipróbálnia a meditációt, világszerte több millióan esküsznek rá.

A megengedhető luxus: medencés nyaralás otthon

09. 06. 15:00
Télen termál, nyáron kert. Kell ennél több? A hétköznapi hajtás után kevés olyan jó dolog van a nyári hőségben, mint hazaérve bevetni magunkat a zuhany alá. De álljunk csak meg egy szóra! Mi lenne, ha nem csak egy gyors öblítésre lenne lehetőségünk, hanem egy kisebb fajta nyaralásra, anélkül, hogy valamerre is utaznunk kellene.

Jógázzunk, de hogyan?

09. 01. 08:00
A jóga számtalan pozitív élettani hatással bír: javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokrendszer működését, harmonizálja a vegetatív idegrendszert, és növeli a vitalitást. Miért érdemes elkezdeni, és a sokféle jóga közül vajon melyiket válasszuk? Segítünk dönteni.

Nemcsak ízt ad – hét érv a só mellett

08. 31. 08:00
A só a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen alapanyag, ráadásul nemcsak elfogyasztva, de különféle kezelések részeként is nagyon hatékony lehet.

Az izomlázat nem megelőzni, hanem kezelni kell

08. 22. 08:00
Izomlázra masszás? Első hallásra kegyetlenségnek tűnik amúgy is sajgó testrészeinket egy masszőr erős kezének átengedni, viszont aki rászánja magát, nem fogja megbánni.

Elűzi a stresszt és erősíti az immunrendszert – a jó talpmasszázs titkai

08. 16. 08:00
Tudták, hogy a talpmasszázs nemcsak kellemes hatású, de egészségünk megőrzésében is nagy segítség lehet?

Hatékony harc a narancsbőr ellen akár otthon is

08. 11. 08:00
Van, aki narancsbőrnek hívja, van, aki túrónak csúfolja, de olyan is akad, aki használt szivacshoz hasonlítja. Száz szónak is egy a vége, a cellulitisz jelenléte alaposan lerombolja a hölgyek önbizalmát a nyári időszakban.

Ízületi panasztól a migrénig: 7 eset, amikor segít az akupunktúra

08. 09. 08:00
Az akupunktúra lényege, hogy apró tűkkel hatolnak be a bőr rétegeibe és meghatározott pontokat ingerelnek vele. Nem is gondolnánk, milyen hatásos kezelése lehet ez a betegségeknek.

Szeretné feldíszíteni otthonát és szép karácsonyt átélni? Válasszon mű karácsonyfát és dekorációkat a karacsonyfavilag.hu oldalon

08. 01. 08:00
Azon gondolkozik, hogyan díszíti majd fel a belső teret idén karácsonyra, vagy hogy vásároljon végre egy új mű karácsonyfát, mert az eddig használt már megviselt?

Nem maradna végre csendben? - Ezt tegye, ha a masszőr folyton dumál

07. 29. 08:00
Volt már dolga olyan masszázsterapeutával vagy kozmetikussal, aki egyszerűen nem bírta abbahagyni a dumálást?

El sem hinné, mi mindenre jó a méz

07. 28. 08:00
A méznek számtalan felhasználási módja van, ezek közül szedtünk össze néhányat.

Így lesz könnyed a reggeli edzés is

07. 27. 08:00
Ha megfogadja tippjeinket, könnyebb lesz a reggeli edzés. Két remek turmixot is ajánlunk, hogy ne kelljen üres hassal sportolnia.