Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Wellness

Miért ajánlják a tudósok a meditációt?

05. 28. 19:28
Egyszerűen művelhető, folyamatosan fejleszthető, gyakorolható, méghozzá teljesen ingyen. A meditációval kezelhetjük az álmatlanságot, a függőségeket, jobban megismerhetjük önmagunkat és akár a vérnyomásunkat is csökkenthetjük.

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

05. 23. 19:23
Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.

Nemcsak ízt ad – hét érv a só mellett

05. 02. 07:50
A só a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen alapanyag, ráadásul nemcsak elfogyasztva, de különféle kezelések részeként is nagyon hatékony lehet.

Hazánk gyógyiszapjai: fajták és jótékony hatásaik

04. 26. 07:26
Nem is gondolnánk, milyen gazdag a gyógyiszap lelőhelyek száma az országban. Összegyűjtöttük Magyarország gyógyiszap fajtáit, soroljuk, melyiket milyen probléma esetén hívhatunk segítségül.

Jógázzunk, de hogyan?

04. 17. 20:20
A jóga számtalan pozitív élettani hatással bír: javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokrendszer működését, harmonizálja a vegetatív idegrendszert, és növeli a vitalitást. Miért érdemes elkezdeni, és a sokféle jóga közül vajon melyiket válasszuk? Segítünk dönteni.

Minden, amit a klímaterápiáról tudni érdemes

04. 12. 07:50
Ha feszültek vagyunk, válasszunk vízparti helyeket, ha idegrendszeri zavarokkal küzdünk, a középhegységek klímája segíthet, ha légzőszervi betegségben, vagy asztmában szenvedünk, próbáljuk ki a barlangi klímát tüneteink enyhítésére.

Elűzi a stresszt és erősíti az immunrendszert – a jó talpmasszázs titkai

04. 01. 19:50
Tudták, hogy a talpmasszázs nemcsak kellemes hatású, de egészségünk megőrzésében is nagy segítség lehet?

A szép bőr titka, a masszázs

03. 20. 19:50
A masszázs jót tesz izmainknak, ízületeinknek és szeretjük, mert utána frissnek és kipihentnek érezzük magunkat. De tudták, hogy egy szakszerű masszírozás bőrünket is szépíti és fiatalítja?

Hatékony tippek a narancsbőr ellen

03. 17. 09:17
A narancsbőrt sajnos nem lehet eltüntetni egyik pillanatról a másikra, a tünetek és a látvány viszont javítható egy kis odafigyeléssel és megfelelő ápolással. Összegyűjtöttük a legeredményesebbnek ítélt módszereket.

Barna bőrszín még a nyár előtt? Lehetséges!

03. 14. 18:30
A valódi napfürdőzésre ugyan még várnunk kell egy-két hónapot, de a szép, bronzos bőr addig is elérhető. Erre kerestünk lehetőségeket.

Világbajnok szaunamesterek Bükfürdőn

02. 14. 19:30
Az első magyar improvizációs szaunamester versenyre e hétvégén kerül sor Bükfürdőn, ahol három nemzet szaunamester bajnokai találkoznak, akik összesen százharminc szaunaprogramot tartanak.

Szaunabőség: melyiket válasszam?

02. 11. 19:11
Szaunázni szuper hasznos és kellemes elfoglaltság. A forróság és a gőz ráadásul erősíti az immunrendszert is, ami különösen jól jön az influenzás időszakban. Sokféle szauna létezik, nehéz közülük választani, ezért adunk egy kis útmutatót.