Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

06. 21. 20:21
A sóra sokan csak az ételek ízesítőjeként gondolnak, holott az egészségmegőrzésben is igen fontos szerepet játszik, azonban egyáltalán nem mindegy melyik fajtáját alkalmazzuk.

Sisi szépségtrükkjei – Vajon ma kipróbálnánk őket?

06. 15. 19:30
Sisiről, azaz Erzsébet királynéról, Ferenc József császár hitveséről mindenki ismer legendákat. Tudták, hogy bőre szépségéért még a nyers hús pakolást is bevetette? Jöjjön néhány Sisi szépségápolási és diéta fortélyai közül!

Ezért egészséges a gőzfürdő

06. 09. 20:30
Akik rendszeresen járnak szaunába és gőzfürdőbe, biztosan tapasztalták már, hogy mennyire jó hatással van egész testükre, hiszen a szív- és érrendszer mellett számos területen javítja szervezetük működését.

Álljon meg egy napra és változtasson – itt a Global Wellness Day

06. 07. 07:47
Ön hagy elég időt saját magára? Megengedi azt a luxust, hogy a munka, az otthoni feladatok, a család és a többi napi teendő mellett kicsit magára, az egészségére, testi-lelki állapotára is odafigyeljen? Most itt egy nap, amely remek alkalmat kínál minderre.

Számos egészségügyi előnye van a masszázsnak

05. 25. 19:30
A masszázs kellemes, pihentető érzés, de nem csak ezért érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe, ha tehetjük. Egészségünkre is számos módon igen jótékonyan hat.

Nyáron is hasznos szaunázni

05. 24. 19:30
A nyári szaunázásról elterjedt tévhit, hogy egészségtelen, mert a túlzott meleg már nem használ, hanem árt a szervezetnek. A túlmelegedés valóban ártalmas, de a szaunázás még a legnagyobb melegben is előnyére és nem hátrányára válik a szervezetnek.

Tepidárium: jóleső meleg izzadás nélkül

05. 08. 19:30
A római fürdőtípusok és fürdőzési szokások közül néhány mind a mai napig szolgálja egészségünket és kikapcsolódásunkat. A 30-40 fokos tepidáriumot azok is használhatják, akik különféle betegségek miatt nem élvezhetik a gőz, illetve a szaunák jótékony hatását. Ismerkedjünk meg vele!

Kókuszolaj: csodaszer a konyhában és a fürdőszobában

05. 07. 08:40
A kókuszolajat az elmúlt években kezdjük jobban megismerni, és egyre több ember számára bizonyosodik be, hogy rendkívül sokoldalú szerrel van dolgunk. Külsőleg és belsőleg is használhatjuk, sőt az otthonunkat is megszépíthetjük a segítségével!

Mikor nem ajánlott a gyógymasszázs?

04. 29. 18:30
Bár a természetes gyógymódokkal való orvosláshoz tartozik a gyógymasszázs, bizonyos esetekben nem szabad masszíroztatni.

Így készíthetünk izomlazító balzsamot házilag

04. 27. 19:27
A kellemes idő a szabadtéri sportoláshoz is meghozza a kedvet, ha azonban túlerőltetjük magunkat, szükségünk lehet izomlazító krémekre is. Ezeket akár házilag is elkészíthetjük!

Nyirokmasszázs: az immunerősítés titkos fegyvere

04. 25. 07:50
A nyirokrendszer jelentőségét sokszor hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig az egészséges nyirokműködés segíti az immunrendszer működését, amely mind az egészségmegőrzés, mind a betegségmegelőzés szempontjából nagyon fontos.

Olajok, amelyek csodákat tesznek a bőrünkkel

04. 15. 08:30
Bőrünk és hajunk védelmére, illatosítására elég néhány apró trükk és kellemes növényi olaj és máris kezünkben lehet a legfinomabb házi szépészeti kellék.