Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Miért hasznos a masszázs?

10. 11. 20:00
Egy jó masszázs fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segít oldani a stresszt és a mozgást is jól kiegészíti. A krónikus mozgásszervi betegségek esetén általában a terápia része. Vannak esetek azonban, amikor nem ajánlott.

Ezt az öt dolgot ne hagyja ki az őszi wellnesshétvégén

10. 07. 09:00
Sokkal jobban is ki lehet használni a megérdemelt pihenést, mint, hogy azonnal a medencében landolunk és távozásig ki sem mozdulunk onnan. Van néhány ötletünk.

Szokatlan tárgyaktól élvezetesebb szaunázni

09. 23. 08:40
A finnek például imádnak iszogatni a szaunában, de nem a sörre gondoltunk, mint nem mindennapi szauna kellék. A profi szaunázók izgalmas tárgyakkal teszik még kellemesebbé az izzadást. Mutatjuk, mikkel.

Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek

09. 20. 07:20
A Szaunamester Világbajnokság döntője szeptember 18-24 között Hollandiában, a Thermen Soesterberg vadonatúj 200 fős mesterszaunájában zajlik, több mint 18 ország közel 90 szaunamestere részvételével. Magyarországot három egyéni és három csapat képviseli.

Mit öntsünk a szaunakályhára? - A legtöbb gyümölcsös illóolaj tiltólistás

09. 13. 20:13
A szaunában eltöltött kellemes perceket érdemes szaunaolajokkal feldobni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk.

Négy wellness program, ami kettesben az igazi

09. 06. 19:36
Rengeteg ajánlattal találkozunk, ahol páros wellness kezeléseket, romantikus masszást vagy fürdőt ajánlanak nekünk. Ha belegondolunk, igazán remek ötlet: végre egy-két órát zavartalanul együtt töltünk, lazulunk, pihenünk és megszépülünk a végére.

Őrizzük meg minél tovább a nyári barnaságot!

08. 27. 19:48
Szeretnék önök is minél tovább megtartani a csillogó nyári bőrszínt? Néhány egészséges és egyszerű praktikával a nehezen megszerzett barnaság tovább fenntartható.

Szőlő: minden része csodát rejt

08. 21. 19:00
Mára a modern tudományos módszerek is bebizonyították, milyen értékes a szőlő, sőt még az apró szőlőmagból préselt olaj és a szőlőlevél is, nemcsak az egészségmegőrzés, de szépségápolás szempontjából is.

Illatok, melyek enyhítik a szorongást

08. 09. 21:09
Az aromaterápia számos testi és lelki eredetű betegség kezelésében lehet hatékony alternatív terápia, és ez alól a szorongás és a kedélybetegségek sem jelentenek kivételt.

Dühíti a hőség? Jól látja, arra biztatjuk, menjen szaunába

08. 03. 19:28
A forróságban dolgozni és tömegközlekedni, a vakáció mámorától kissé megvadult gyerkőcöket kordában tartani és lefoglalni valljuk be, nyáron is rendkívül stresszes feladat. Mit szólnának egy kellemes, lazító és stresszoldó wellness kezeléshez? Ajánlunk néhányat.

Négy tuti wellness tipp nyárra

07. 24. 20:24
Wellness kezelések nyáron? Higgyék el, ha jól választanak, a spa vagy wellness kúra a legnagyobb forróságban is üdítően hat majd a szervezetükre.

Lábmasszázs lépésről lépésre

07. 08. 19:56
Több mint 14 ezer idegvégződés található a lábakban, így nem csoda hogy rendkívül érzékenyek és fokozottan reagálnak az érintésre. A láb masszírozásával az egész test feloldódik. Íme, a lábmasszázs főbb mozdulatsorai és lépései.