Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Programkereső

Találatok száma: 154 db
Rendezés:
Nyáresti Tücsök Zenék
2019. június 29. - 2019. augusztus 18.

Nyáresti Tücsök Zenék 2019

Egerszalók
Könnyed zenés nyáresti kikapcsolódást élvezhetnek a vendégek Egerszalókon. A műsorok autentikus környezetben, a barlanglakások mellett, szabadtéri színpadon zajlanak, ahova már csak a kilátásért is érdemes felmenni.
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
2019. július 01. - 2019. augusztus 01.

Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál 2019

Budapest
Idén is megrendezik az eddig is több ezer látogatót vonzó Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivált. A fesztivál célja, hogy minőségi zenei élményt nyújtson látogatóinak eme különleges helyszínen, a városligeti Vajdahunyadvár romantikus udvarán.
Művészetek Völgye Kapolcson
2019. július 19. - 2019. július 28.

Művészetek Völgye Kapolcson 2019

Tapolca
 A Művészetek Völgye egyedülálló kulturális rendezvénysorozat, melyek között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek. 
Középkori Forgatag a Diósgyőri Várban
2019. július 24. - 2019. július 28.

Középkori Forgatag a Diósgyőri Várban 2019

Miskolc
Legnagyobb történelmi játékaira készül a Diósgyőri vár, ahol a várjátékok kedvelői sok újdonságra, valósághű viadalokra, és mulatságra számíthatnak középkori módra! 
Szoboszlói Folkhétvége
2019. július 25. - 2019. július 28.

Szoboszlói Folkhétvége 2019

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre a népzenei, népművészeti fesztivál a Szoboszlói Folkhétvége,  ahol a népművészeté és a néptáncé a főszerep.
Bor- és Fröccsfesztivál Siófokon
2019. július 26. - 2019. augusztus 04.

Bor- és Fröccsfesztivál Siófokon 2019

Siófok
A legfinomabb balatoni borokat felsorakoztató fesztivál, mely Siófok egyik legnépszerűbb programja. Színvonalas előadások, koncertek szórakoztatják majd a közönséget A borok mellett ételkülönlegességek, gyermekprogramok és az esti órákban koncertek várnak a kikapcsolódni vágyókra.
Gyulai Végvári Napok
2019. július 26. - 2019. július 28.

Gyulai Végvári Napok 2019

Gyula
A három nap során megelevenedik a török kori Gyula hangulata. Megismerhetjük a végvári vitézek életét, csatajeleneteken keresztül felidézzük a kor harci szellemét. A gyulai várba látogatók megismerhetik a várnak és környékének történetét, hősies védőik legendáit.
Keszthelyi Nyári Játékok
2019. július 26. - 2019. augusztus 04.

Keszthelyi Nyári Játékok 2019

Keszthely
A Keszthelyi Nyári Játékokat a Básti Juli-Puskás Tamás művészházaspár kezdeményezésére 2000 júliusában rendezték meg első alkalommal. A ma már hagyománnyá vált esemény a Balaton part egyik legnagyobb színházi ünnepe.
Strandok éjszakája a Bio Flexumban
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Bio Flexumban

Mosonmagyaróvár
A mosonmagyaróvári Bio Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Brigetio Gyógyfürdőben
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Brigetio Gyógyfürdőben

Komárom
A komáromi Brigetio Gyógyfürdő is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Hagymatikumban
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Hagymatikumban

Makó
A makói Hagymatikum is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Halasthermálban
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Halasthermálban

Kiskunhalas
A kiskunhalasi Halasthermál is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Hungarospaban
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Hungarospaban

Hajdúszoboszló
A hajdúszoboszlói Hungarospa is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Jonathermálban
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Jonathermálban

Kiskunmajsa
A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat. 
Strandok éjszakája a Kumániában
2019. július 26.

Strandok éjszakája a Kumániában

Kisújszállás
A kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdő is részt vesz a már 10. alkalommal megrendezett Strandok éjszakáján, ahol hosszabbított nyitvatartással, színes programokkal várják a fürdőzni vágyókat.