Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Hotelvilág

Miért hirdeti április eleji rendezvényét egy egerszalóki szálloda?

02. 18. 09:58
Következtethetünk-e valamire abból, hogy kinek az érdekeltségéhez tartozik ez a hotel?

Őszi pihenés? Itt vannak a legjobb ajánlatok

2020. 10. 18. 10:41
Az évnek ebben a szakában sokan már egy meleg fürdőre és kényeztetésre vágynak, vagy élvezni szeretnék az őszi táj szépségét. Összegyűjtöttük azokat az ajánlatokat, amelyek párosan vagy családdal, feltöltődést és kikapcsolódást kínálnak a szünetre és a késő őszi napokra. 

Bababarát wellness Noszvajon egész évben

2020. 09. 21. 15:14
Ha ősszel pihennénk, a legjobb, ha olyan helyet választunk, ahol közel a természet - amely talán ilyenkor mutatja a legszebb arcát - de ha rossz az idő, akkor is jól érezhetjük magunkat.

9 hely a Dunántúlon, ahol biztosan kipiheni magát

2020. 07. 23. 19:52
Az idei nyáron jobbnál-jobb hazai ajánlatok között válogathat, aki úgy dönt, inkább az ország határain belül pihen és nem utazik külföldre. Igyekeztünk úgy összeválogatni a nyugati országrészből az ajánlatokat, hogy minden korosztály, az aktív pihenés és a medence parton ejtőzés hívei is megtalálják a számukra ideális szálláshelyet és csomagot.

10 kelet-magyarországi hely, ahol biztosan kipiheni magát

2020. 07. 16. 19:23
Pihenni kell, de a koronavírus árnyékában a felelős döntés az, ha idehaza vezetjük le a home office fáradalmait. Hogy segítsünk a választásban, összeszedtünk 10 remek ajánlatot Kelet-Magyarországról és hamarosan jelentkezünk a nyugati országrészből is egy válogatással.

Karosi tavasz - Aktív pihenés az egész családnak

2020. 02. 18. 13:51
Zalakaroson egész évben változatos programok várják a látogatókat, de igazán pezsgővé akkor válik az élet a településen, amikor szabadtéri rendezvények is vannak. A friss levegő, a csodás táj, a helyiek kreativitása és kedvessége, a tavaszi napsugarakkal karöltve, mindenkinek pompás időtöltést ígér.

Adventi és karácsonyi wellness - minden, ami az ünnepekhez kell

2019. 11. 26. 16:19
Feltölteni az elemeket a karácsonyi készülődés előtt vagy épp minimálisra csökkenteni az ünneppel járó terheket és maximálisan megélni annak szépségét, ezt ígéri a téli, ünnepi wellness. A szállodák programokkal és csomagokkal készülnek, csak válogatni kell!

4+1 tipp az őszi-téli családi kikapcsolódáshoz - Pihentető ünnepek Zalakaroson

2019. 10. 08. 19:11
Nyakunkon a hideg, de ez nem jelenti azt, hogy be kell kuckózni és már nem érdemes kimozdulni. Sőt! Akik nem kedvelik a zsúfoltságot, a kánikulát, azoknak most érdemes útra kelniük, akár gyermekekkel együtt.

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos

2019. 10. 08. 10:03
A november-december sokszor már az ünnepre való felkészülésről szó. A bevásárlás, készülődés és rokonlátogatás viszont legalább annyira fárasztó, mint amennyire élvezetes. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy iktasson be néhány pihenő napot, amikor feltölti az elemeket még az ünnepek előtt.

Feltöltődés az élet forrásánál vagy egy kutyajó helyen, az erdő mélyén

2019. 09. 26. 07:50
Kit érdekel a rossz, esős idő, ha egy medencében ülve iszogatjuk a koktélokat? Kit izgatnak a tv műsorok, mikor körbetekerhetjük a Balatont, teniszezhetünk, lovagolhatunk, vagy a kutyánkkal együtt fedezhetjük fel az érintetlen erdőségeket?

Kilenc vagány ötlet, ha feldobnánk az őszi szünetet

2019. 09. 19. 19:19
Ha már kellőképpen beleuntunk a szeptemberi sivárságba, mókuskerékbe és stresszbe, váltsuk a borút derűre, és töltsünk pár felejthetetlen napot vidám wellness-környezetben, legnagyobb fürdővárosainkban.

Kisorsoltuk a négy wellnesshétvégét – íme, a nyertesek

2019. 09. 18. 12:27
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban roppant egyszerűen, egyetlen kérdés megválaszolásával lehet nyerni, többnyire egy wellnesshétvégét, azonban most négy darab, kétszemélyes pihenés is gazdára talált. Soroljuk, kik a szerencsések.