Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Még mindig Zalakaros a legtartalmasabb családi nyaralás titka

07. 04. 07:50
Gyakran írtuk már Zalakarosról azt, hogy egy mindenki számára feledhetetlen családi nyaraláshoz keresve sem találhatunk jobb helyet. Itt ugyanis unatkozni képtelenség.

Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros

06. 13. 07:43
Itt a nyár és még nem találta meg a megfelelő nyaralóhelyet a családnak? Egy olyan helyet keres, ahol az időjárás függvényében sem kell aggódni a programok miatt, mert nemcsak a napfényes, de az esős nyári napokon is jól elfoglalja magát a család?

Kisgyerekkel is lehet pihenve nyaralni

06. 09. 13:00
Egy családi üdülést megtervezni nem mindig könnyű. Mi azonban találtunk négy szállodát, ahová bátran elindulhatunk akár kisgyerekkel is. Akad köztük, ahol a gyerekek szállása és ellátása 4 éves korig ingyenes, és olyan is, ahová kifejezetten a kisbabás családokat várják.

Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

05. 19. 07:50
Május derekán sokan ábrándozunk már a nyaralásról. Úti céljukban bizonytalanoknak, gyerekkel utazóknak, wellness pihenésre éppúgy, mint kalandos családi programokra vágyóknak a legnehezebb talán megfelelő helyszínt választani. Mi találtunk számukra egy minden szempontból ideálisat.

Pünkösdi pihenés: kilenc meggyőző úti cél

05. 13. 08:40
Még időben van, hogy egy kellemes pünkösdi programot, vagy akár egy ütős gasztronómiai élményt válasszon magának a júniusi hosszú hétvégére. Válogasson kedvére!

7 remek szálloda, ahol a nyugdíjasok olcsóbban pihenhetnek

05. 05. 07:50
Körbenéztünk kicsit itthon, hol vannak olyan szállodák, ahol a nyugdíjasokat külön akciókkal várják. Hét remek helyet is találtunk. Örökifjak, kalandra fel!

Meztelen torna, vaddisznó zsigerelés, harckocsi: extrém vendégigények a magyar szállodákból

05. 03. 18:20
Az elmúlt évben sem unatkoztak a szállásadók, hiszen ha különleges kérésről volt szó, a vendégeknek gyakran szabadult el a fantáziája.

Sárvár, ahol megpihenhetünk

04. 27. 07:50
A feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom. A sárvári arborétum gyönyörű természeti környezetében fekvő gyógy-wellness szálloda az a hely, ahol zavartalan a kikapcsolódás, pihenés.

Pünkösdi kalandok 800 méter magasan: irány a Mátra

04. 24. 07:50
Tudja, melyik Magyarország legmagasabban fekvő települése? Kristálytiszta levegő, lélegzetelállító kilátás, végeláthatatlan fás környezet, izgalmas túraútvonalak várják, mindazokat, akik Mátraszentimrére látogatnak.

Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés

03. 30. 07:50
Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a kisbabás családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de a csomagolás is nem kis fejtörést okoz. Semmi fontos nem marad itthon? Vajon mindent elpakoltunk?

Utazás, Balaton, koncertek, pihenés: így hozhatjuk ki a legtöbbet egy hosszú hétvégéből

03. 27. 07:50
Sokan úgy tekintünk a hosszú hétvégékre, mint egyfajta megkönnyebbülésre, hogy na, mármost kénytelenek leszünk végre pihenni, hiszen az év más időszakában erre van a legkevesebb időnk.

Ébredjen a természettel: ilyenkor a legjobb elutazni

03. 24. 07:50
Mi lehetne szívmelengetőbb, mint a természet ébredését szemlélni a vadregényes Szigetközben? Ki ne lenne kíváncsi arra a helyre, ahol a természettől csak egy szálloda illatosabb? Jöjjön hat hely, amely a tavaszi wellnesshez ideális úti célnak bizonyul.