Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

10. 13. 07:30
Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet. Ismerünk egy helyet hozzá, ahol egyszerre vadregényes és kalandos élmények várhatnak ránk.

Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város

10. 06. 07:50
Kevesebb magával ragadó látvány és hangulat van, mint az Egri borvidék így ősszel, Eger romantikájának pedig az év ezen időszakában sincs párja. Felfedezéséhez egy nap kevés, minden évszakban érdemes több napra ellátogatni az egyik legmegkapóbb városunkba.

10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk

09. 29. 07:49
A Bükk szívében található családbarát szállodára akkor lettünk figyelmesek, amikor megtudtuk róla, hogy ingyenes, all inclusive ellátást biztosít minden 10 év alatti gyerek számára.

Zalakaroson nyitott szállodát a nemzetközi hotellánc

09. 26. 20:26
A júliusban indult próbaüzem után pénteken hivatalosan is átadták város első olyan szállodáját, amely nemzetközi lánchoz tartozik. A 239 szobás hotelből közvetlen, fedett átjárást biztosítanak a Zalakarosi Fürdőbe.

Pihentető őszi kalandozások az ízek birodalmában

09. 15. 07:50
Melyik lurkónak ne volna kedve kicsit az igazi suli helyett varázslóiskolába járni, hatalmas vízi birodalomban pancsolni vagy épp kipróbálni a "kütyü-világ" legújabb csodáit? Van egy klassz tippünk, hol is töltődhetne fel a család a legjobban az őszi szünetben.

Őszi nyaralás? Egyáltalán nem lehetetlen

09. 04. 07:50
Miért gondolják azt sokan, hogy a nyár múlásával a pörgés, az élményszerzés, az utazgatás időszakának most egy évre vége lesz? Noha változik a természet, rövidülnek a nappalok, hűvösebb az idő, mégsem törvényszerű, hogy úgy érezzük, megállt az élet.

Ezekben a hotelekben az ősz lehet a legromantikusabb évszak

08. 31. 20:45
Nincs jobb időpont egy közös kirándulásra, egy finom borral, kellemes fürdőzéssel és csodás ételekkel ölelt romantikus hosszú hétvégére, mint az ősz. Van néhány ötletünk, merre induljanak!

Tegye teljessé az őszt Gyulán

08. 25. 07:50
Ahogy véget ér a nyári vakáció, kíméletlenül hajtva magunk alatt a mókuskereket hajlamosak vagyunk arra, hogy elfeledkezzünk a pihenésről, pedig attól, hogy nem tombol a kánikula, még szükségünk van egy kis lazításra.

Még mindig Zalakaros a legtartalmasabb családi nyaralás titka

07. 04. 07:50
Gyakran írtuk már Zalakarosról azt, hogy egy mindenki számára feledhetetlen családi nyaraláshoz keresve sem találhatunk jobb helyet. Itt ugyanis unatkozni képtelenség.

Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros

06. 13. 07:43
Itt a nyár és még nem találta meg a megfelelő nyaralóhelyet a családnak? Egy olyan helyet keres, ahol az időjárás függvényében sem kell aggódni a programok miatt, mert nemcsak a napfényes, de az esős nyári napokon is jól elfoglalja magát a család?

Kisgyerekkel is lehet pihenve nyaralni

06. 09. 13:00
Egy családi üdülést megtervezni nem mindig könnyű. Mi azonban találtunk négy szállodát, ahová bátran elindulhatunk akár kisgyerekkel is. Akad köztük, ahol a gyerekek szállása és ellátása 4 éves korig ingyenes, és olyan is, ahová kifejezetten a kisbabás családokat várják.

Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

05. 19. 07:50
Május derekán sokan ábrándozunk már a nyaralásról. Úti céljukban bizonytalanoknak, gyerekkel utazóknak, wellness pihenésre éppúgy, mint kalandos családi programokra vágyóknak a legnehezebb talán megfelelő helyszínt választani. Mi találtunk számukra egy minden szempontból ideálisat.