Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Már a farsangot és a Valentin napot tervezi? Irány Zalakaros!

01. 18. 07:50
Véget ért az ünnepi időszak, elkezdődött egy újabb dolgos munkaév, esténként, kiszállva a mókuskerékből egyre többet álmodozunk egy kellemes, pihentető wellnesshétvégéről. Szőjék bele álmaikba Zalakarost!

Zseniálisan néz ki a Trónok harca jéghotel

01. 13. 20:30
Brutálisan fest Finnország első Trónok harca témájú hotele. Egyszerre izgalmas, hátborzongató és bámulatosan látványos, akár maga a sorozat. Galériányi képet mutatunk, ámuljon!

Hévízen frissült fel Gundel Takács és Knézy

01. 09. 10:03
Hévíz varázslatos és különleges, ráadásul számos programot és élményt kínál. Gundel Takács Gábor és ifj. Knézy Jenő a fürdőváros legújabb egyedi megjelenésű szállodájában pihente ki a tavalyi év fáradalmait.

Ennek az ajándéknak lehetetlen nem örülni

2017. 12. 09. 09:09
Egy karácsonyi meglepetés, amellyel egyszerre adunk pihenést, nyugalmat, felfrissülést, személyes és maradandó emlékeket? Vajon mi lehet ez, és mekkora csomagba fér bele?

Magyar cég segíti a termálos gigaberuházást Kínában

2017. 12. 08. 19:00
Termálvíz, többcsillagos szállodák, gyógyászati központok, egy medical thermal spa város: egy magyar cég biztosítja a 400 milliárd forintos szálloda és turisztikai fejlesztés szakmai hátterét a kínai óriásberuházáshoz.

Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

2017. 12. 06. 07:56
Nem kell, hogy az Advent időszaka a rohanásról és stresszről szóljon! Legyen ez egy újabb lehetőség az együtt töltött boldog percekre, nyugodt egymásra hangolódásra, az igazi szeretettel átitatott élményekre.

Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá

2017. 11. 30. 07:50
Az ajándékozással idén nem fog melléfogni. Hogy honnan tudjuk? Találtunk egy helyet, ahol már be is csomagolták meglepetést, amit boldogan át. Hogy mi lesz a csomagban? Pihenés, nyugalom és felfrissülés szerettei legnagyobb örömére.

Pihenés mellé most egészség jár ajándékba

2017. 11. 27. 19:50
Ajándék masszázsok, gyógykezelések és térítésmentes orvosi vizsgálat. Stressz és idegeskedés helyett Zalakaros szerte egészséggel készülnek a szállodák az ünnepekre.

Búcsúzzon el a hidegtől és a stressztől: ünnep másképpen, máshol

2017. 11. 27. 07:50
Jön a karácsony, a szilveszter, sokan már megkezdték az izgalmasnak induló, de végül nagyon fárasztóvá váló készülődést, sütés-főzést, ajándék vásárlást. Nem lenne jó, ha az év végi időszak egyszer végre a pihenésről szólna?

Mesebeli ünnepek a Balaton partján

2017. 11. 24. 07:50
Aki csak nyáron látta a magyar tengert, az nem is látta igazán. A téli Balaton is csodákat rejt, ráadásul a forró évszakkal ellentétben a máskor nyüzsgő vízparti városok ilyenkor csendes, békés téli estékkel és szikrázóan üde téli napokkal várják a pihenni vágyókat.

Négy tipp, hogy elkerülje a karácsonyi idegeskedést

2017. 11. 23. 07:50
A karácsony és az év végi időszak a megnyugvásról, a pihenésről, a családról szól. Mindenki tökéletes ünnepet szeretne, de ehhez le kell számolnunk minden olyan tényezővel, ami idegeskedésre, stresszre adhat okot. És valljuk be, ez nem egyszerű.

Zalakaros: téli álom kizárva!

2017. 11. 21. 07:50
Zalakarost tavasztól őszig egyszerűen imádjuk. Egy kellemes fürdőzés után számtalan lenyűgöző úti cél csábít környékbeli kirándulásra, de téved, aki azt hiszi, a város téli álomra vonulna. A hangulatos fürdőváros téli arca is gyönyörű, tökéletes ünnepváró helyszín.