Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Hotelvilág

9 hely a Dunántúlon, ahol biztosan kipiheni magát

07. 23. 19:52
Az idei nyáron jobbnál-jobb hazai ajánlatok között válogathat, aki úgy dönt, inkább az ország határain belül pihen és nem utazik külföldre. Igyekeztünk úgy összeválogatni a nyugati országrészből az ajánlatokat, hogy minden korosztály, az aktív pihenés és a medence parton ejtőzés hívei is megtalálják a számukra ideális szálláshelyet és csomagot.

10 kelet-magyarországi hely, ahol biztosan kipiheni magát

07. 16. 19:23
Pihenni kell, de a koronavírus árnyékában a felelős döntés az, ha idehaza vezetjük le a home office fáradalmait. Hogy segítsünk a választásban, összeszedtünk 10 remek ajánlatot Kelet-Magyarországról és hamarosan jelentkezünk a nyugati országrészből is egy válogatással.

Karosi tavasz - Aktív pihenés az egész családnak

02. 18. 13:51
Zalakaroson egész évben változatos programok várják a látogatókat, de igazán pezsgővé akkor válik az élet a településen, amikor szabadtéri rendezvények is vannak. A friss levegő, a csodás táj, a helyiek kreativitása és kedvessége, a tavaszi napsugarakkal karöltve, mindenkinek pompás időtöltést ígér.

Adventi és karácsonyi wellness - minden, ami az ünnepekhez kell

2019. 11. 26. 16:19
Feltölteni az elemeket a karácsonyi készülődés előtt vagy épp minimálisra csökkenteni az ünneppel járó terheket és maximálisan megélni annak szépségét, ezt ígéri a téli, ünnepi wellness. A szállodák programokkal és csomagokkal készülnek, csak válogatni kell!

4+1 tipp az őszi-téli családi kikapcsolódáshoz - Pihentető ünnepek Zalakaroson

2019. 10. 08. 19:11
Nyakunkon a hideg, de ez nem jelenti azt, hogy be kell kuckózni és már nem érdemes kimozdulni. Sőt! Akik nem kedvelik a zsúfoltságot, a kánikulát, azoknak most érdemes útra kelniük, akár gyermekekkel együtt.

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos

2019. 10. 08. 10:03
A november-december sokszor már az ünnepre való felkészülésről szó. A bevásárlás, készülődés és rokonlátogatás viszont legalább annyira fárasztó, mint amennyire élvezetes. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy iktasson be néhány pihenő napot, amikor feltölti az elemeket még az ünnepek előtt.

Feltöltődés az élet forrásánál vagy egy kutyajó helyen, az erdő mélyén

2019. 09. 26. 07:50
Kit érdekel a rossz, esős idő, ha egy medencében ülve iszogatjuk a koktélokat? Kit izgatnak a tv műsorok, mikor körbetekerhetjük a Balatont, teniszezhetünk, lovagolhatunk, vagy a kutyánkkal együtt fedezhetjük fel az érintetlen erdőségeket?

Kilenc vagány ötlet, ha feldobnánk az őszi szünetet

2019. 09. 19. 19:19
Ha már kellőképpen beleuntunk a szeptemberi sivárságba, mókuskerékbe és stresszbe, váltsuk a borút derűre, és töltsünk pár felejthetetlen napot vidám wellness-környezetben, legnagyobb fürdővárosainkban.

Kisorsoltuk a négy wellnesshétvégét – íme, a nyertesek

2019. 09. 18. 12:27
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban roppant egyszerűen, egyetlen kérdés megválaszolásával lehet nyerni, többnyire egy wellnesshétvégét, azonban most négy darab, kétszemélyes pihenés is gazdára talált. Soroljuk, kik a szerencsések.

A Bükk szívében a legszebb és legélménydúsabb az ősz

2019. 09. 11. 19:12
Kikapcsolódás, béke, nyugalom, zsongás, kalandpark, zen spa, meditáció, gyerekzsivaj. Megférnek-e ezek egymás mellett úgy, hogy mindenki élvezni tudja? Tud-e együtt utazni több generáció úgy, hogy legszívesebben haza sem mennének?

Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

2019. 09. 03. 07:50
Elbúcsúztattuk a vakációt, de az indián nyár még sok szép napot tartogat számunkra. A lassan hullani kezdő falevelek, az őszi napsugarak csodás hátteret adnak egy élményekkel teli, energiákkal feltöltő, emlékezetes kikapcsolódáshoz.

Zalakarosi élmények, amelyek kimozdítanak a mókuskerékből

2019. 08. 27. 07:50
Amikor szeptemberben újraindul a szokásos iskolás rutin, minden percünk be van osztva, és lassan az hűvösebb idő is megérkezik. Ebből kora őszi letargiából csak egy módon tudunk kiszabadulni.