Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Hotelvilág

4+1 tipp az őszi-téli családi kikapcsolódáshoz - Pihentető ünnepek Zalakaroson

10. 08. 19:11
Nyakunkon a hideg, de ez nem jelenti azt, hogy be kell kuckózni és már nem érdemes kimozdulni. Sőt! Akik nem kedvelik a zsúfoltságot, a kánikulát, azoknak most érdemes útra kelniük, akár gyermekekkel együtt.

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos

10. 08. 10:03
A november-december sokszor már az ünnepre való felkészülésről szó. A bevásárlás, készülődés és rokonlátogatás viszont legalább annyira fárasztó, mint amennyire élvezetes. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy iktasson be néhány pihenő napot, amikor feltölti az elemeket még az ünnepek előtt.

Feltöltődés az élet forrásánál vagy egy kutyajó helyen, az erdő mélyén

09. 26. 07:50
Kit érdekel a rossz, esős idő, ha egy medencében ülve iszogatjuk a koktélokat? Kit izgatnak a tv műsorok, mikor körbetekerhetjük a Balatont, teniszezhetünk, lovagolhatunk, vagy a kutyánkkal együtt fedezhetjük fel az érintetlen erdőségeket?

Kilenc vagány ötlet, ha feldobnánk az őszi szünetet

09. 19. 19:19
Ha már kellőképpen beleuntunk a szeptemberi sivárságba, mókuskerékbe és stresszbe, váltsuk a borút derűre, és töltsünk pár felejthetetlen napot vidám wellness-környezetben, legnagyobb fürdővárosainkban.

Kisorsoltuk a négy wellnesshétvégét – íme, a nyertesek

09. 18. 12:27
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban roppant egyszerűen, egyetlen kérdés megválaszolásával lehet nyerni, többnyire egy wellnesshétvégét, azonban most négy darab, kétszemélyes pihenés is gazdára talált. Soroljuk, kik a szerencsések.

A Bükk szívében a legszebb és legélménydúsabb az ősz

09. 11. 19:12
Kikapcsolódás, béke, nyugalom, zsongás, kalandpark, zen spa, meditáció, gyerekzsivaj. Megférnek-e ezek egymás mellett úgy, hogy mindenki élvezni tudja? Tud-e együtt utazni több generáció úgy, hogy legszívesebben haza sem mennének?

Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

09. 03. 07:50
Elbúcsúztattuk a vakációt, de az indián nyár még sok szép napot tartogat számunkra. A lassan hullani kezdő falevelek, az őszi napsugarak csodás hátteret adnak egy élményekkel teli, energiákkal feltöltő, emlékezetes kikapcsolódáshoz.

Zalakarosi élmények, amelyek kimozdítanak a mókuskerékből

08. 27. 07:50
Amikor szeptemberben újraindul a szokásos iskolás rutin, minden percünk be van osztva, és lassan az hűvösebb idő is megérkezik. Ebből kora őszi letargiából csak egy módon tudunk kiszabadulni.

Bővül a gondoskodás köre: egy kis állat kerül a noszvaji szálloda védelmébe

08. 26. 10:50
Van egy szálloda Noszvajon, amelyet a családok kedvenceként, valóságos gyerek és baba paradicsomként szoktunk olvasóinknak emlegetni. A noszvaji mesevilág most számunkra is egy új oldalát mutatta meg.

Tökéletes családi vakáció? Zalakaroson összejöhet!

08. 01. 07:50
Zalakaros rendkívül sokoldalú város, ahol mindent megtalálunk, ami egy élménydús kikapcsolódáshoz kell, tervezzünk családi nyaralást, vagy akár egy nyárbúcsúztató, tartalmas hosszú hétvégét, hogy a lurkók még több nyári emlékkel üljenek vissza az iskolapadba.

35 éve Barack: a hely, aminek lelke van

07. 02. 19:50
Mostantól új néven és köntösben, ám a régi, megszokott családias értékrenddel és vendégszeretettel fogadja vendégeit a 35 éves tiszakécskei Barack Thermal Resort.

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

06. 24. 07:54
Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.