Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Hotelvilág

El tudna aludni oroszlánbőgés mellett? 7 hihetetlen faház hotel a nagyvilágból

08. 05. 08:00
Ahol a fák lombkoronái között térhetünk nyugovóra, ott merülhetünk el igazán a természetben. Számos különleges szállást találunk a nagyvilágban, távol a város zajától, folyók, erdők, vagy éppen egy vadrezervátum kellős közepén.

Függőhídon át a vízesés alá: ez világ legkülönlegesebb hotelje

07. 07. 08:00
A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található. Ez a hotel egészen egyszerűen semmi máshoz nem hasonlítható, valóban varázslatos.

Legszebb nyári élményeink

06. 23. 13:00
Együtt a család, süt a nap és válogathatunk melyik medencébe csobbanjunk. Az igazi, gondtalan nyaralás valahol itt kezdődik! Hazánkban sok olyan hotel működik, ahol mindezt megkaphatjuk. Nézzük az idei év nyári kedvenceit!

Tényleg igazak? Ezek a világ legvágyottabb szállodái

05. 26. 08:00
Szeretne vadon élő tigriseket látni, homokdűnék vagy éppen cápák közé merészkedni, mindezt egy szállodában átélni? Álmodozzunk kicsit, íme, a világ legextrémebb hotel élményei.

A jövő itt van: Zalakarosra megérkeztek a felszolgálórobotok

04. 26. 14:30
Azok a látogatók, akik a napokban járnak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa****-ban, nem hétköznapi személyzettel találkozhatnak: Ketty és Bella, a két intelligens felszolgálórobot a csapat legújabb tagjai.

Egyre népszerűbb az ózongenerátor a wellness részlegekben

03. 30. 09:00
A koronavírus megjelenésével egyre nagyobb teret hódított magának az ózongenerátor, amelyet már nemcsak otthoni felhasználásra, de ipari csírátlanításra is előszeretettel választanak nagyobb intézmények.

Tavaszi fáradtság? Itt kipihenhetjük!

03. 30. 09:00
Végre ereje is van a nap sugarainak, ha szerencsénk van akár sütkérezhetünk is a medence mellett. Persze a húsvéti jó időt nem tudjuk garantálni, ezért olyan pihenési lehetőségeket gyűjtöttünk, ahol akkor is remekül telik a hétvége vagy épp az ünnep, ha nem kegyes velünk az időjárás. Nézzük hová érdemes menni idén tavasszal!

Tervezzük együtt a téli pihenést!

02. 11. 12:00
Februárra a legtöbben már felélik a nyári D-vitamin tartalékokat és a karácsonyi szünet adta feltöltődés hatása is múlóban van. Ilyenkor kell kicsit kényeztetni, felrázni testünket és lelkünket. A legjobb módszer a tartalmas, színvonalas pihenés, akár aktív, sportos feltöltődés, akár valódi láblógatás.

Pihenés és közös élmények kerülhetnek a fa alá

2021. 12. 09. 14:30
Utazni családdal, kettesben vagy épp nagy társasággal, új helyeket felfedezni vagy a megszokottakat, a kedvenceinket meglátogatni - olyan ajándékok ezek, amelyeknek mindenki örül.

Ősszel nincs jobb feltöltődés, mint élvezni a wellnesst

2021. 11. 05. 11:05
Esik és fúj a szél, beázik a cipő és didergünk, ilyenek az őszi hétköznapok. Hogy ne ezek a kellemetlenségek uralják el a hideg hónapokat, érdemes töltődni kicsit. Meleggel, élményekkel és persze finomságokkal vagyis pár nap wellnesszel. Hogy hol érdemes idén ősszel csobbanni? Mutatjuk ajánlatunkat!

Wellnessre az ősz (is) tökéletes

2021. 09. 23. 12:30
Az első borús, esős napok meghozzák a kedvet a meleg vízben ejtőzéshez, a szaunák forró gőzéhez és a wellness központok kényelmes nyugalmához. A hotelek is tisztában vannak azzal, milyen jól esik az ősz hűvösét kizárni néhány napra az életünkből, ezért remek, kifejezetten az őszi időszakra kialakított, csomagokkal várják a látogatókat.

Bámulatos szállások a szabad ég alatt

2021. 07. 09. 18:58
Milyen jó is egy nyári este kifeküdni a szabad ég alá, és nézni a csillagokat! Ezt a romantikus gondolatot fejlesztette tökélyre pár szálloda, és luxus környezetbe helyezte szabadtéri szobáit.