Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

A tökéletes nyaralás ismérvei

06. 19. 07:50
Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek egyértelműen kihagyhatatlanok ahhoz, hogy értelmet nyerjen a kifejezés: tökéletes nyaralás.

Családi nyaralás problémamentesen

06. 13. 07:50
A családi üdülés megtervezése bizony nem egyszerű feladat, ha az ember azt szeretné, hogy mindenki jól érezze magát a közös vakáció idején. Ha még keresik a megfelelő helyszínt, ahol kicsik és nagyon is önfeledten pihenhetnek, van egy remek tippünk: irány Zalakaros!

Siófok még mindig a Balaton sztárja

06. 05. 07:50
Ha Balaton parti nyaralásról beszélünk, legtöbben a Balaton nyári fővárosának, Siófoknak a hangulata, pörgő-forgó sétálóutcája, szépen kiépített sétányai és ragyogó, homokos partja után áhítozunk. Az idén várossá nyilvánításának 50. évfordulóját ünneplő Siófok szebb, mint valaha.

Igen, létezik pihentető családi nyaralás

06. 04. 19:50
Aki még nem tette, annak lassan el kell kezdenie megtervezni a nyári pihenést, hogy az biztosan a legjobban sikerüljön. Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a gyerekes családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de már a csomagolás is nem kis fejtörést okozhat.

A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

06. 02. 19:40
Sokaknak fontos egy szállás lefoglalásakor, hogy olyan szobát kapjanak, melyekből gyönyörű a kilátás. Számukra a tökéletes választást az áttetsző buborékhotelek jelenthetik, hiszen 360 fokos panoráma nyílik belőlük az északi fényre, varázslatos erdőkre, vagy éppen sivatagra.

Bámulatos szállások a szabad ég alatt

05. 12. 20:00
Milyen jó is egy nyári este kifeküdni a szabad ég alá, és nézni a csillagokat! Ezt a romantikus gondolatot fejlesztette tökélyre pár szálloda, és luxus környezetbe helyezte szabadtéri szobáit.

Pünkösdi kikapcsolódás: kilenc meggyőző úti cél

05. 10. 19:19
Még éppen időben van, hogy egy kellemes pünkösdi programot válasszon magának a közelgő hosszú hétvégére. Mi felkutattuk a legváltozatosabb szállásajánlatokat hozzá, hogy olvasóinknak már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.

Itt a tavaszi pihenések ideje – számos kedvezmény vár a most utazókra

05. 05. 19:30
Meglehet, hogy e forró tavaszon sokan már a nyaralásról ábrándoznak. Kár lenne azonban ezt a virágzó évszakot egy kellemes pihenés nélkül elbúcsúztatni.

El tudna aludni oroszlánbőgés mellett? 7 hihetetlen faház hotel a nagyvilágból

05. 01. 09:00
Ahol a fák lombkoronái között térhetünk nyugovóra, ott merülhetünk el igazán a természetben. Számos különleges szállást találunk a nagyvilágban, távol a város zajától, folyók, erdők, vagy éppen egy vadrezervátum kellős közepén.

Májusi pihenés: találni még jó szállásokat a hosszú hétvégére

04. 21. 19:10
Volna kedve elutazni a május elsejei hosszú hétvégén pihenni, de fél, hogy már nem talál megfelelő szállást, és ideje sincs utánajárni, mik a legjobb helyek? Mi felkutattuk a legváltozatosabb ajánlatokat, hogy már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.

Beindult a tavaszi zsongás Zalakaroson

04. 17. 19:30
Zalakaros hangulata az év minden szakában elvarázsolja a településre érkezőket.

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

04. 10. 11:11
Sokat vártunk rá, de végre itt a jó idő, ami az utazni és pihenni vágyóknak is kedvez. Aki békés, nyugodt kikapcsolódásra vágyik, annak ez a legkedvezőbb időszak. Mit szólnának néhány kellemes naphoz Hajdúszoboszlón?