Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Hotelvilág

Teljes nyugalom, pazar környezetben a Duna mellett

05. 09. 19:50
Ki ne vágyna arra, hogy a fővárostól minimális utazással, a Duna közelségében olyan világba csöppenjen, amit eláraszt a békesség és a csend, ahol személyre szabottan wellnessezhetünk, étkezhetünk, de e gyönyörű környezetben akár életünk fontos döntéseit is meghozhatjuk.

Noszvajon a babáknak áll a világ

04. 23. 07:50
Az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Noszvaj tökéletes úti cél kisgyerekes, kisbabás családoknak, bababarát szállodájában mindent megtesznek azért, hogy a pihenés valóban pihenés legyen a szülőknek is.

Nekünk idén is a Balaton a Riviéra - tervezzük meg időben a nyaralást

04. 03. 07:50
Akár csak pár napos kikapcsolódás erejéig, akár az egy-két hetes családi nyaralás helyszíneként gondolunk rá, a balatoni élmény minden évben be kell, hogy kerüljön a családi naptárba.

Tavaszi zsongás és családi kiruccanás: úti célunk Zalakaros

03. 26. 19:25
Zalakaros régóta az ország egyik legkedveltebb úti célja, nem véletlenül. Ha számba vennénk, mi az, ami egy ideális pihenéshez szükséges, itt mindent megtalálunk: csend, nyugalom, gyógyító termálvíz, békés vidéki környezet, szőlőtőkéktől zöldellő dombok és finom helyi ételek.

Tizenhárom tuti szállás tipp tavaszi felfrissüléshez

03. 20. 07:50
Ha nem bíznánk csak a természetre a tavaszi megújulást, testi-lelki felfrissülésünket, engedjük, hogy elvarázsoljon minket a festői Visegrád, Szigetköz vagy Kőszeg, jakuzzizzunk balatoni panorámával, hagyjuk, hogy átjárjon minket a boldogság Zalakaroson.

Miért Eger a kedvenc belföldi úti célunk?

03. 11. 07:50
Eger megunhatatlan. Az egyik legteljesebb élményt nyújtó városunk utánozhatatlan romantikájával, kultúrájával. Hangulatos esték, finom borok, ízletes ételek, gyönyörű épületek várják a történelmi település szerelmeseit minden évszakban.

Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

03. 06. 11:08
Végre kijelenthetjük: vége a télnek! Sokunkat hívogat ilyenkor a természet, a melengető márciusi napsugarak, új élményekre vágyunk, mégis sokszor tanácstalanok vagyunk, merre is induljunk.

Álomhétvége a noszvaji álomvilágban

02. 22. 07:50
Előfordult már, hogy olyan szépet álmodtak, hogy felébredve azt kívánták, bárcsak egy kis időre valósággá válhatna a képzeletbeli világ? Most egy teljes hétvégén át együtt élheti meg csodálatos álmát a család! Nem is kell érte az üveghegyen túlra menni...

Egy rendkívüli gyógyhely és egy völgy tele gyógyvízzel: Egerszalók, télen is úti cél

01. 29. 07:50
Van egy völgy hazánkban, ahol a gyógyvíz az úr. E helyen három különböző összetételű gyógyvíz tör felszínre, melyekre különféle hangulatú, egyedi fürdők épültek. Tudják, hol ez a csodás kis térség Magyarországon, amit úgy is neveznek, a Gyógyvizek Völgye?

Töltődjünk fel a tél legsötétebb hónapjaiban is

01. 18. 07:50
Az év eleje a lelki-fizikai megújulás, feltöltődés jegyében telnek, ezért nem árt, ha a leghidegebb hónap betegeskedős fáradtságán, olyan helyen lendülünk túl, ahol minden a kényelmünket szolgálja. Mindezek jegyében nyolc úti célt ajánlunk.

Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

01. 17. 19:15
Az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájában jól tudják, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerekek és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok.

Romantikus nyugalom a fővárostól alig fél órányira

2018. 12. 18. 19:20
A decemberi rohanás, az egész éves hajtás után vágynak egy kis nyugalomra? Szívesen kikapcsolódnának, lazítanának egyet párjukkal vagy barátaikkal? Megszöknének egy kicsit a gyerekzsivajból? A fővárostól alig fél órányira megtalálják, amit keresnek.