Aktuális akciók
Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Ezekből hotelekből nyílik a legszebb panoráma a tengerre

08. 19. 09:00
Ha felár nélkül is szeretnénk tengerre, vagy vízpartra néző szobákat, lágy ringatózást egész nap, és egy különleges, örökre szóló élményt, akkor próbáljuk ki Európa leghangulatosabb hajóhoteleit Stockholmtól Budapestig.

Hűsölés magas fokon: a leghidegebb szállások a világ körül

08. 01. 20:20
Ha már nagyon elege van a hőségből, és csak az enyhülésre vár, akkor mutatunk pár különleges szállást, amelyek puszta nézegetése is garantáltan hűsítő lesz. Nagykabátot fel!

Így lesz vidám a családi nyaralás

07. 10. 11:36
Javában tart az iskolai vakáció, végre a jó idő is megérkezett, de még nem találták ki, hol nyaraljon a család? Ilyenkor már nem egyszerű a döntés, de ha olyan helyet keresnek, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, ráadásul hűvös időben sem unatkoznak, akkor Zalakaros a jó választás!

Még nem volt nyaralni és tanácstalan? Kisegítjük hét tippel

06. 25. 19:50
Lassan véget ér az első nyári hónap, de ne essen kétségbe, nincs még elkésve, ha egy tartalmas vakációt szeretne a családnak. Ajándék éjszaka, korlátlan fürdőhasználat, csodás kirándulások, meglepetések. Van miből választani, mazsolázzon kedvére.

A tökéletes nyaralás ismérvei

06. 19. 07:50
Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek egyértelműen kihagyhatatlanok ahhoz, hogy értelmet nyerjen a kifejezés: tökéletes nyaralás.

Családi nyaralás problémamentesen

06. 13. 07:50
A családi üdülés megtervezése bizony nem egyszerű feladat, ha az ember azt szeretné, hogy mindenki jól érezze magát a közös vakáció idején. Ha még keresik a megfelelő helyszínt, ahol kicsik és nagyon is önfeledten pihenhetnek, van egy remek tippünk: irány Zalakaros!

Siófok még mindig a Balaton sztárja

06. 05. 07:50
Ha Balaton parti nyaralásról beszélünk, legtöbben a Balaton nyári fővárosának, Siófoknak a hangulata, pörgő-forgó sétálóutcája, szépen kiépített sétányai és ragyogó, homokos partja után áhítozunk. Az idén várossá nyilvánításának 50. évfordulóját ünneplő Siófok szebb, mint valaha.

Igen, létezik pihentető családi nyaralás

06. 04. 19:50
Aki még nem tette, annak lassan el kell kezdenie megtervezni a nyári pihenést, hogy az biztosan a legjobban sikerüljön. Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a gyerekes családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de már a csomagolás is nem kis fejtörést okozhat.

A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

06. 02. 19:40
Sokaknak fontos egy szállás lefoglalásakor, hogy olyan szobát kapjanak, melyekből gyönyörű a kilátás. Számukra a tökéletes választást az áttetsző buborékhotelek jelenthetik, hiszen 360 fokos panoráma nyílik belőlük az északi fényre, varázslatos erdőkre, vagy éppen sivatagra.

Bámulatos szállások a szabad ég alatt

05. 12. 20:00
Milyen jó is egy nyári este kifeküdni a szabad ég alá, és nézni a csillagokat! Ezt a romantikus gondolatot fejlesztette tökélyre pár szálloda, és luxus környezetbe helyezte szabadtéri szobáit.

Pünkösdi kikapcsolódás: kilenc meggyőző úti cél

05. 10. 19:19
Még éppen időben van, hogy egy kellemes pünkösdi programot válasszon magának a közelgő hosszú hétvégére. Mi felkutattuk a legváltozatosabb szállásajánlatokat hozzá, hogy olvasóinknak már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.

Itt a tavaszi pihenések ideje – számos kedvezmény vár a most utazókra

05. 05. 19:30
Meglehet, hogy e forró tavaszon sokan már a nyaralásról ábrándoznak. Kár lenne azonban ezt a virágzó évszakot egy kellemes pihenés nélkül elbúcsúztatni.