Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Hotelvilág

A Bükk szívében a legszebb és legélménydúsabb az ősz

09. 11. 19:12
Kikapcsolódás, béke, nyugalom, zsongás, kalandpark, zen spa, meditáció, gyerekzsivaj. Megférnek-e ezek egymás mellett úgy, hogy mindenki élvezni tudja? Tud-e együtt utazni több generáció úgy, hogy legszívesebben haza sem mennének?

Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

09. 03. 07:50
Elbúcsúztattuk a vakációt, de az indián nyár még sok szép napot tartogat számunkra. A lassan hullani kezdő falevelek, az őszi napsugarak csodás hátteret adnak egy élményekkel teli, energiákkal feltöltő, emlékezetes kikapcsolódáshoz.

Zalakarosi élmények, amelyek kimozdítanak a mókuskerékből

08. 27. 07:50
Amikor szeptemberben újraindul a szokásos iskolás rutin, minden percünk be van osztva, és lassan az hűvösebb idő is megérkezik. Ebből kora őszi letargiából csak egy módon tudunk kiszabadulni.

Bővül a gondoskodás köre: egy kis állat kerül a noszvaji szálloda védelmébe

08. 26. 10:50
Van egy szálloda Noszvajon, amelyet a családok kedvenceként, valóságos gyerek és baba paradicsomként szoktunk olvasóinknak emlegetni. A noszvaji mesevilág most számunkra is egy új oldalát mutatta meg.

Tökéletes családi vakáció? Zalakaroson összejöhet!

08. 01. 07:50
Zalakaros rendkívül sokoldalú város, ahol mindent megtalálunk, ami egy élménydús kikapcsolódáshoz kell, tervezzünk családi nyaralást, vagy akár egy nyárbúcsúztató, tartalmas hosszú hétvégét, hogy a lurkók még több nyári emlékkel üljenek vissza az iskolapadba.

35 éve Barack: a hely, aminek lelke van

07. 02. 19:50
Mostantól új néven és köntösben, ám a régi, megszokott családias értékrenddel és vendégszeretettel fogadja vendégeit a 35 éves tiszakécskei Barack Thermal Resort.

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

06. 24. 07:54
Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.

Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek

06. 19. 07:49
Találtunk a zalai vidéken egy olyan helyet, ahol nem, hogy az unalmat nem ismerik, de pörög a nyári élet és bármilyen hosszúra is nyúljon a vakáció, kalandokkal, programokkal teli lesz.

Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

06. 14. 07:14
Madárcsicsergős nyugalomban inthet búcsút pár napra a megszokott rutinnak, és próbálhat ki olyan különlegességeket a család, amivel otthon nem is találkozna: közösen tanulhat, szórakozhat kicsi és nagy a noszvaji mesevilágban, a babák kedvenc hotelében.

Pihenjünk távol a város zajától és mégis eseménydúsan

05. 29. 07:50
Friss, vízparti levegő, gyógyhatású termálvíz, nyugalom és csend. Talán ez a kép jelenik meg a fejünkben, amikor ülünk az irodában, vagy a dugóban, és arra vágyunk a legjobban, hogy végre kiszakadjunk ebből a szürkeségből.

Teljes nyugalom, pazar környezetben a Duna mellett

05. 09. 19:50
Ki ne vágyna arra, hogy a fővárostól minimális utazással, a Duna közelségében olyan világba csöppenjen, amit eláraszt a békesség és a csend, ahol személyre szabottan wellnessezhetünk, étkezhetünk, de e gyönyörű környezetben akár életünk fontos döntéseit is meghozhatjuk.

Noszvajon a babáknak áll a világ

04. 23. 07:50
Az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Noszvaj tökéletes úti cél kisgyerekes, kisbabás családoknak, bababarát szállodájában mindent megtesznek azért, hogy a pihenés valóban pihenés legyen a szülőknek is.