Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Hotelvilág

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

11. 18. 08:18
Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna?

Pihenés, amitől egészségesebbek lehetünk

11. 15. 08:37
Az egészségmegőrző kikapcsolódás egyáltalán nem ismeretlen fogalom, mégis itthon mintha csak az idősebb korosztály fedezte volna fel magának. Mindenkinek érdemes azonban megismerni azokat a lehetőségeket, amelyekkel egyszerre pihenhetünk és vigyázhatunk az egészségünkre.

Együtt egy vidám gyermekkorért

10. 30. 07:50
Sajnos, nem minden gyereknek adatik meg az, hogy családban, szeretetben és biztonságban nőjön fel. Egy népszerű gyerekbarát szálloda év végi kampányával rájuk gondol. Egy kattintással mi is segíthetünk.

Zalakaroson lesz teljes az ősz

10. 25. 19:45
Gondolt már arra, hogy a hosszúra nyúló őszi délutánok, a lombhullató hétvégék fantasztikus új lehetőségeket ígérnek a családok számára? Jön az őszi vakáció és lassan az ünnepek ideje, érdemes kihasználni, hogy együtt lehet a család.

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

10. 13. 07:30
Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet.

Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város

10. 06. 07:50
Kevesebb magával ragadó látvány és hangulat van, mint az Egri borvidék így ősszel, Eger romantikájának pedig az év ezen időszakában sincs párja. Felfedezéséhez egy nap kevés, minden évszakban érdemes több napra ellátogatni az egyik legmegkapóbb városunkba.

10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk

09. 29. 07:49
A Bükk szívében található családbarát szállodára akkor lettünk figyelmesek, amikor megtudtuk róla, hogy ingyenes, all inclusive ellátást biztosít minden 10 év alatti gyerek számára.

Zalakaroson nyitott szállodát a nemzetközi hotellánc

09. 26. 20:26
A júliusban indult próbaüzem után pénteken hivatalosan is átadták város első olyan szállodáját, amely nemzetközi lánchoz tartozik. A 239 szobás hotelből közvetlen, fedett átjárást biztosítanak a Zalakarosi Fürdőbe.

Pihentető őszi kalandozások az ízek birodalmában

09. 15. 07:50
Melyik lurkónak ne volna kedve kicsit az igazi suli helyett varázslóiskolába járni, hatalmas vízi birodalomban pancsolni vagy épp kipróbálni a "kütyü-világ" legújabb csodáit? Van egy klassz tippünk, hol is töltődhetne fel a család a legjobban az őszi szünetben.

Őszi nyaralás? Egyáltalán nem lehetetlen

09. 04. 07:50
Miért gondolják azt sokan, hogy a nyár múlásával a pörgés, az élményszerzés, az utazgatás időszakának most egy évre vége lesz? Noha változik a természet, rövidülnek a nappalok, hűvösebb az idő, mégsem törvényszerű, hogy úgy érezzük, megállt az élet.

Ezekben a hotelekben az ősz lehet a legromantikusabb évszak

08. 31. 20:45
Nincs jobb időpont egy közös kirándulásra, egy finom borral, kellemes fürdőzéssel és csodás ételekkel ölelt romantikus hosszú hétvégére, mint az ősz. Van néhány ötletünk, merre induljanak!

Tegye teljessé az őszt Gyulán

08. 25. 07:50
Ahogy véget ér a nyári vakáció, kíméletlenül hajtva magunk alatt a mókuskereket hajlamosak vagyunk arra, hogy elfeledkezzünk a pihenésről, pedig attól, hogy nem tombol a kánikula, még szükségünk van egy kis lazításra.