Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Hotelvilág

Manóház medencével: Japánban az idősek otthona is különleges

03. 24. 08:00
Szívesen élne idős korában egy erdőben, csúcsos, sátorszerű házban, ahol minden akadálymentesített, friss a levegő, társaság veszi körül és még egy medence is rendelkezésre áll? Japánban bátor lépést tettek ennek bevezetésére.

A felhőtlen tavaszi pihenés receptje

03. 21. 07:13
Ahogy melegszik az idő, éled a természet, gyakran keveredünk dilemmába: élvezzük a táj szépségét, töltsük aktívan a tavaszi kikapcsolódást, vagy inkább adjuk át magunkat a víz kényeztetésének, tökéletes pihenést nyújtva testünknek és a tél szürkeségében kifáradt lelkünknek? A jó hír az, hogy nem kell választani a kettő között, akadnak ugyanis olyan hotelek, ahol pihenni is lehet, és a természet szépségeiből sincs hiány. (x)

Elég a téli szürkeségből! A legjobb helyek feltöltődésre

01. 31. 10:00
A tél vége sokak számára nehéz időszak, kifogynak vitamin raktáraink, kedélyünk sem az igazi az ünnepek múltán, az állandó hideg, a napsütés hiánya sem kedvez. Az időjárás kellemetlenségeinek ellensúlyozására a legjobb választás a wellness, a meleg, a nyugalom és az asztalra kerülő ínyenc fogások testet és lelket egyaránt felfrissítő élménye. Mutatjuk a legjobb pihenőhelyeket!

Wellnessetikett: illik fürdőköntösben járkálni a szállodában?

01. 16. 08:00
Most, hogy vége az ünnepeknek, a legtöbben nem érezhetik magukat kipihentnek, hiszen a készülődés, illetve a családi összejövetelek megszervezése és levezénylése rengeteg feladatot hozhat magával. Nem is beszélve arról, hogy máris itt az év eleje, ami mindig újabb teendőket hoz magával. Ilyenkor érdemes egy kicsit eltávolodni a munkával, stresszel telített időszaktól és elmenekülni valahová, ahol elég egy fürdőköpenybe bújva válogatni a kikapcsolódás különböző lehetőségei között.

Így lesz tökéletes a családi wellness hétvége!

2022. 10. 31. 09:00
A legtöbb felnőttnek minden vágya egy megterhelő hét után kiszakadni a munka és a háztartás jelentette mókuskerékből, és egy egész hétvégén keresztül egy wellness hotel vagy egy termálfürdő testet-lelket kisimító vendégszeretetét élvezni. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy valóban megszervezhetünk, vagy akár már le is foglaltunk egy feltöltő kiruccanást egy fürdővárosba, ne kövessük el azt a hibát, hogy elfeledkezünk a gyerekekről!

Hűvös őszben a termálvíz a legjobb program

2022. 10. 05. 09:00
Kint kopog a hideg eső, gomolyog a köd, mi pedig a meleg vízben nyakig elmerülve vagy épp a panoráma szauna padján, a forró levegő tisztító hatását élvezve nézzük a színes levelek táncát a szélben. A hideg beköszöntével egyre inkább vágyunk a termálvízbe, a gőzkamrák melegébe, lássuk hol töltődhetünk fel egy kis melegséggel.

El tudna aludni oroszlánbőgés mellett? 7 hihetetlen faház hotel a nagyvilágból

2022. 08. 05. 08:00
Ahol a fák lombkoronái között térhetünk nyugovóra, ott merülhetünk el igazán a természetben. Számos különleges szállást találunk a nagyvilágban, távol a város zajától, folyók, erdők, vagy éppen egy vadrezervátum kellős közepén.

Függőhídon át a vízesés alá: ez világ legkülönlegesebb hotelje

2022. 07. 07. 08:00
A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található. Ez a hotel egészen egyszerűen semmi máshoz nem hasonlítható, valóban varázslatos.

Legszebb nyári élményeink

2022. 06. 23. 13:00
Együtt a család, süt a nap és válogathatunk melyik medencébe csobbanjunk. Az igazi, gondtalan nyaralás valahol itt kezdődik! Hazánkban sok olyan hotel működik, ahol mindezt megkaphatjuk. Nézzük az idei év nyári kedvenceit!

Tényleg igazak? Ezek a világ legvágyottabb szállodái

2022. 05. 26. 08:00
Szeretne vadon élő tigriseket látni, homokdűnék vagy éppen cápák közé merészkedni, mindezt egy szállodában átélni? Álmodozzunk kicsit, íme, a világ legextrémebb hotel élményei.

A jövő itt van: Zalakarosra megérkeztek a felszolgálórobotok

2022. 04. 26. 14:30
Azok a látogatók, akik a napokban járnak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa****-ban, nem hétköznapi személyzettel találkozhatnak: Ketty és Bella, a két intelligens felszolgálórobot a csapat legújabb tagjai.

Egyre népszerűbb az ózongenerátor a wellness részlegekben

2022. 03. 30. 09:00
A koronavírus megjelenésével egyre nagyobb teret hódított magának az ózongenerátor, amelyet már nemcsak otthoni felhasználásra, de ipari csírátlanításra is előszeretettel választanak nagyobb intézmények.