Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Májusi pihenés: találni még jó szállásokat a hosszú hétvégére

04. 21. 19:10
Volna kedve elutazni a május elsejei hosszú hétvégén pihenni, de fél, hogy már nem talál megfelelő szállást, és ideje sincs utánajárni, mik a legjobb helyek? Mi felkutattuk a legváltozatosabb ajánlatokat, hogy már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.

Beindult a tavaszi zsongás Zalakaroson

04. 17. 19:30
Zalakaros hangulata az év minden szakában elvarázsolja a településre érkezőket.

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

04. 10. 11:11
Sokat vártunk rá, de végre itt a jó idő, ami az utazni és pihenni vágyóknak is kedvez. Aki békés, nyugodt kikapcsolódásra vágyik, annak ez a legkedvezőbb időszak. Mit szólnának néhány kellemes naphoz Hajdúszoboszlón?

Manóház medencével: Japánban az idősek otthona is különleges

04. 08. 08:08
Szívesen élne idős korában egy erdőben, csúcsos, sátorszerű házban, ahol minden akadálymentesített, friss a levegő, társaság veszi körül és még egy medence is rendelkezésre áll? Japánban bátor lépést tettek ennek bevezetésére.

A Mátra tetejére lassan megérkezik a nyár

04. 05. 14:00
Jártak már a Mátrában tavasszal vagy kora nyáron? Ilyenkor a legcsodálatosabb a hívogató hegyvidék!

Egybe épült a termálfürdővel Mesteri új szállodája

03. 29. 19:30
Kétszázmillió forintos magánerős beruházást követően új, 16 szobás szállodát adtak át kedden a Vas megyei Mesteri községben, közvetlenül a helyi termálfürdő mellett.

Ez az üvegfalú kabin lehet a világ legpihentetőbb szállása

03. 23. 20:23
Az arra vállalkozók az erdő közepén, egy üvegfalú kabinban lazíthatnak Svédországban, átérezve az északi népek természethez szorosan kötődő életstílusát. Ha így tesznek, 70%-kal csökken a stressz-szintünk és a vérnyomásunk is helyreállhat.

Balaton: már rég nem egy évszakos úti cél

03. 19. 07:49
Vannak az életben örök igazságok, de az, hogy a „Balaton csak nyáron” határozottan nem tartozik közéjük. A magyar tenger igazi négy évszakos csoda.

Húsvétra még találhatunk jó szállásokat

03. 14. 14:30
Csak egy nap és máris itt a tavasz első várva-várt hosszú hétvégéje. Akinek most jutott eszébe, hogy szívesen elutazna e pár napra, már elképzelhető, hogy nehéz lesz szállást találnia. Még szerencse, hogy a hónapban lesz még erre lehetőség.

Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven

03. 08. 07:50
Utoljára 6 éve volt ennyi hosszú hétvége egy évben, érdemes lesz kihasználni. De mire is lehet elég ez az alkalmanként három-négy nap? Vannak tippjeink, köztük egy igazán varázslatos is.

Európában egyedülálló állatkerti szálloda épül Nyíregyházán

02. 23. 19:30
Július elején fogadhatja első vendégeit a Pangea Ökocentrum és Szálloda a Nyíregyházi Állatparkban. A hotel minden szobáját különböző állatokról nevezik majd el, az adott névhez a helyiségek berendezése, kialakítása is alkalmazkodik majd.

Tavasszal is pezseg az élet Zalakaroson

02. 20. 07:50
Bár az időjárás még egy kicsit játszik a türelmünkkel, lassan itt a március és vele együtt feltartóztathatatlanul megérkezik a tavasz. A jó idő és a napfény eljövetelével mindannyian vágyunk egy kis kikapcsolódásra, utazásra, fürdőzésre és szórakozásra. Mindezt megtaláljuk Zalakaroson.