Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Hotelvilág

Kétségbeesés vagy megoldás: mit tegyünk, ha gyors léptekkel közeleg a karácsony?

12. 07. 13:45
Karácsonyi fényfüzérek világító sora az utcákon és a házakon, üzletsorok közötti rohangálás, kissé stresszes családok, fejekben cikázó gondolatok…

A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

12. 04. 07:50
Szeretne egy kicsit kiszakadni az ünnepek előtti hajszából? Keszthely gyönyörű belvárosa, a Hévízi-tó gyógyító ereje és a Balaton észak-nyugati csücskének vagy az Őrségnek ünnepi békéje elvarázsolja az ide érkezőket.

Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

11. 30. 07:50
Kirakodóvásárral, akusztikus koncertekkel, kreatív adventi előkészületekkel vár Zalakaros az ünnepi időszakban, de egy csendes, meghitt év végi pihenéshez is tökéletes helyszínül szolgál a zalai fürdőváros. Soroljuk érveinket.

Télen is jól jön a pihenés: év vége a Matyóföld szívében

11. 28. 19:28
Közelednek az ünnepek, napjaink a munka mellett a lelkesen induló, de gyakran fáradtságba torkolló készülődésről, bevásárlásról, sütés-főzésről szólnak. Nem lenne jobb egyszer csak a családra, a pihenésre koncentrálni?

Amikor végre a pihenésen van a hangsúly karácsonykor

11. 22. 19:22
Ha nagyon lehangolja a feszített ünnepi tempó, a reggeltől-estig való sütés-főzés, a dekorálás, a kényszer, hogy minden tökéletes legyen szentestére, itt az ideje, hogy az idei ünnepek alatt minden részletre más figyeljen ön helyett. Szállodában karácsonykor? Igen!

A noszvaji családbarát ékszerdoboz

11. 20. 19:20
Ismerünk egy szállodát, ahol a legapróbbak is a szülőkkel együtt élvezhetik a pihenés luxusát, a természet nyugalmát, gyerekprogramok vidám perceit, ahol egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel sem jelent gondot.

Látta már a Balatont télen? Idén ne hagyja ki!

11. 13. 07:50
A magyar tenger sokkal többet jelent egy homokfövenyes strandnál, egy bolondos vízibicikli túránál vagy a vízparti lángosozásnál. A téli Balatont legalább egyszer mindenkinek látnia kell! Itt az ideje, hogy megismerjék Siófok téli hangulatát.

Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre

11. 07. 07:47
A korai sötétben, az egyre hűvös esték idején nincs is jobb, mint hetente néhány órát a testet-lelket üdítő szaunában tölteni. A száraz, forró levegő nyugtat, gyógyít és erősít, főleg, ha egy kis pihenés és gyógyhatású termálvíz is jár mellé. Zalakaroson a szaunázás szerelmeseié a december!

Mindig a legjobb formában - pihenés a hétköznapokban

11. 06. 19:50
A pihenés minden életkorban és minden élethelyzetben prioritás, különösen akkor, amikor nincs rá időnk…

Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón

10. 24. 19:50
Az év utolsó szakasza ideális időpont, ha valaki nyugalomra vágyik. Nincs jobb, mint egy kellemes kirándulás vagy finom ebéd után elnyújtózni a termálfürdőben vagy a wellnessben. Jó szívvel ajánljuk Hajdúszoboszlót!

Őszi elvonulás: kalandozás a csodálatos Mátrában

10. 16. 13:23
Még ne a jövő évben gondolkodjanak, használják ki a csodás őszi időt, kiránduljanak egyet a gyerekekkel együtt az őszi szünetben, vagy vonuljanak el egy kicsit a világtól a családdal együtt az év utolsó napjaira. Mindehhez a legjobb helyszín a Mátra vidéke!

Teljesen megújul a Fürdő Hotel Zalakaroson

09. 28. 07:50
A zalai fürdőváros legújabb fejlesztését csütörtökön, a Turizmus Világnapján tartott sajtótájékoztatón jelentették be. A szálloda teljes külső és belső felújításon esik át.