Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Hotelvilág

Egy rendkívüli gyógyhely és egy völgy tele gyógyvízzel: Egerszalók, télen is úti cél

01. 29. 07:50
Van egy völgy hazánkban, ahol a gyógyvíz az úr. E helyen három különböző összetételű gyógyvíz tör felszínre, melyekre különféle hangulatú, egyedi fürdők épültek. Tudják, hol ez a csodás kis térség Magyarországon, amit úgy is neveznek, a Gyógyvizek Völgye?

Töltődjünk fel a tél legsötétebb hónapjaiban is

01. 18. 07:50
Az év eleje a lelki-fizikai megújulás, feltöltődés jegyében telnek, ezért nem árt, ha a leghidegebb hónap betegeskedős fáradtságán, olyan helyen lendülünk túl, ahol minden a kényelmünket szolgálja. Mindezek jegyében nyolc úti célt ajánlunk.

Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

01. 17. 19:15
Az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájában jól tudják, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerekek és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok.

Romantikus nyugalom a fővárostól alig fél órányira

2018. 12. 18. 19:20
A decemberi rohanás, az egész éves hajtás után vágynak egy kis nyugalomra? Szívesen kikapcsolódnának, lazítanának egyet párjukkal vagy barátaikkal? Megszöknének egy kicsit a gyerekzsivajból? A fővárostól alig fél órányira megtalálják, amit keresnek.

Kétségbeesés vagy megoldás: mit tegyünk, ha gyors léptekkel közeleg a karácsony?

2018. 12. 07. 13:45
Karácsonyi fényfüzérek világító sora az utcákon és a házakon, üzletsorok közötti rohangálás, kissé stresszes családok, fejekben cikázó gondolatok…

A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

2018. 12. 04. 07:50
Szeretne egy kicsit kiszakadni az ünnepek előtti hajszából? Keszthely gyönyörű belvárosa, a Hévízi-tó gyógyító ereje és a Balaton észak-nyugati csücskének vagy az Őrségnek ünnepi békéje elvarázsolja az ide érkezőket.

Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

2018. 11. 30. 07:50
Kirakodóvásárral, akusztikus koncertekkel, kreatív adventi előkészületekkel vár Zalakaros az ünnepi időszakban, de egy csendes, meghitt év végi pihenéshez is tökéletes helyszínül szolgál a zalai fürdőváros. Soroljuk érveinket.

Télen is jól jön a pihenés: év vége a Matyóföld szívében

2018. 11. 28. 19:28
Közelednek az ünnepek, napjaink a munka mellett a lelkesen induló, de gyakran fáradtságba torkolló készülődésről, bevásárlásról, sütés-főzésről szólnak. Nem lenne jobb egyszer csak a családra, a pihenésre koncentrálni?

Amikor végre a pihenésen van a hangsúly karácsonykor

2018. 11. 22. 19:22
Ha nagyon lehangolja a feszített ünnepi tempó, a reggeltől-estig való sütés-főzés, a dekorálás, a kényszer, hogy minden tökéletes legyen szentestére, itt az ideje, hogy az idei ünnepek alatt minden részletre más figyeljen ön helyett. Szállodában karácsonykor? Igen!

A noszvaji családbarát ékszerdoboz

2018. 11. 20. 19:20
Ismerünk egy szállodát, ahol a legapróbbak is a szülőkkel együtt élvezhetik a pihenés luxusát, a természet nyugalmát, gyerekprogramok vidám perceit, ahol egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel sem jelent gondot.

Látta már a Balatont télen? Idén ne hagyja ki!

2018. 11. 13. 07:50
A magyar tenger sokkal többet jelent egy homokfövenyes strandnál, egy bolondos vízibicikli túránál vagy a vízparti lángosozásnál. A téli Balatont legalább egyszer mindenkinek látnia kell! Itt az ideje, hogy megismerjék Siófok téli hangulatát.

Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre

2018. 11. 07. 07:47
A korai sötétben, az egyre hűvös esték idején nincs is jobb, mint hetente néhány órát a testet-lelket üdítő szaunában tölteni. A száraz, forró levegő nyugtat, gyógyít és erősít, főleg, ha egy kis pihenés és gyógyhatású termálvíz is jár mellé. Zalakaroson a szaunázás szerelmeseié a december!