Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Őszi elvonulás: kalandozás a csodálatos Mátrában

10. 16. 13:23
Még ne a jövő évben gondolkodjanak, használják ki a csodás őszi időt, kiránduljanak egyet a gyerekekkel együtt az őszi szünetben, vagy vonuljanak el egy kicsit a világtól a családdal együtt az év utolsó napjaira. Mindehhez a legjobb helyszín a Mátra vidéke!

Teljesen megújul a Fürdő Hotel Zalakaroson

09. 28. 07:50
A zalai fürdőváros legújabb fejlesztését csütörtökön, a Turizmus Világnapján tartott sajtótájékoztatón jelentették be. A szálloda teljes külső és belső felújításon esik át.

Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában

09. 18. 10:11
Jön az őszi vakáció és lassan az ünnepek ideje, érdemes kihasználni az értékes órákat, ne hagyják, hogy az időjárás a szobába kényszerítse a családot! Ha pár nap pihenésre, együttlétre vágyik a család vagy a baráti társaság, a legjobb döntés, ha Eger felé indulnak!

Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében

09. 14. 09:47
A nyári vakáció után visszatérve a munkahelyi mókuskerékbe néha nehezen viseljük a hétköznapi rohanást. Alig várjuk, hogy jöjjön ismét egy kis lazítás, két-három nap őszi pihenés egy kis wellness-szel csak a párunkkal vagy barátainkkal.

Egy tucat tuti szállás tipp az őszre termálfürdős extrákkal

09. 07. 20:20
Elbúcsúztattuk a vakációt, az őszi idény megérkezett, de az indián nyár még nagyon sok szép napot tartogat számunkra. A lassan hullani kezdő falevelek, az őszi napsugarak csodás hátteret adnak egy nyugodt, békés, pihentető hétvégéhez. Indulnának, de nem tudják hova? Adunk néhány ötletet.

20 éves lett a mágikus szálloda

09. 04. 12:16
Ebben az évben kerek évfordulót ünnepel Zalakaros szívének varázslatos szállodája; 20 éves lett a zalai gyógyfürdőváros első négycsillagos hotele.

Nyaralás ősszel? – Zalakaroson ez is lehetséges

08. 27. 08:04
Lassan megérkezik az ősz. A nyári vakáció, a családi pihenés örömeit azonban ilyenkor sem csak a nyáron készült fotókat nézegetve élvezhetjük. Miért ne utaznánk el ősszel is pár napra? Ha már csak a helyszínt keresik, van egy jó ötletünk.

Ezekből hotelekből nyílik a legszebb panoráma a tengerre

08. 19. 09:00
Ha felár nélkül is szeretnénk tengerre, vagy vízpartra néző szobákat, lágy ringatózást egész nap, és egy különleges, örökre szóló élményt, akkor próbáljuk ki Európa leghangulatosabb hajóhoteleit Stockholmtól Budapestig.

Hűsölés magas fokon: a leghidegebb szállások a világ körül

08. 01. 20:20
Ha már nagyon elege van a hőségből, és csak az enyhülésre vár, akkor mutatunk pár különleges szállást, amelyek puszta nézegetése is garantáltan hűsítő lesz. Nagykabátot fel!

Így lesz vidám a családi nyaralás

07. 10. 11:36
Javában tart az iskolai vakáció, végre a jó idő is megérkezett, de még nem találták ki, hol nyaraljon a család? Ilyenkor már nem egyszerű a döntés, de ha olyan helyet keresnek, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, ráadásul hűvös időben sem unatkoznak, akkor Zalakaros a jó választás!

Még nem volt nyaralni és tanácstalan? Kisegítjük hét tippel

06. 25. 19:50
Lassan véget ér az első nyári hónap, de ne essen kétségbe, nincs még elkésve, ha egy tartalmas vakációt szeretne a családnak. Ajándék éjszaka, korlátlan fürdőhasználat, csodás kirándulások, meglepetések. Van miből választani, mazsolázzon kedvére.

A tökéletes nyaralás ismérvei

06. 19. 07:50
Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek egyértelműen kihagyhatatlanok ahhoz, hogy értelmet nyerjen a kifejezés: tökéletes nyaralás.