Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Hotelvilág

Tökéletes családi vakáció? Zalakaroson összejöhet!

08. 01. 07:50
Zalakaros rendkívül sokoldalú város, ahol mindent megtalálunk, ami egy élménydús kikapcsolódáshoz kell, tervezzünk családi nyaralást, vagy akár egy nyárbúcsúztató, tartalmas hosszú hétvégét, hogy a lurkók még több nyári emlékkel üljenek vissza az iskolapadba.

35 éve Barack: a hely, aminek lelke van

07. 02. 19:50
Mostantól új néven és köntösben, ám a régi, megszokott családias értékrenddel és vendégszeretettel fogadja vendégeit a 35 éves tiszakécskei Barack Thermal Resort.

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

06. 24. 07:54
Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.

Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek

06. 19. 07:49
Találtunk a zalai vidéken egy olyan helyet, ahol nem, hogy az unalmat nem ismerik, de pörög a nyári élet és bármilyen hosszúra is nyúljon a vakáció, kalandokkal, programokkal teli lesz.

Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

06. 14. 07:14
Madárcsicsergős nyugalomban inthet búcsút pár napra a megszokott rutinnak, és próbálhat ki olyan különlegességeket a család, amivel otthon nem is találkozna: közösen tanulhat, szórakozhat kicsi és nagy a noszvaji mesevilágban, a babák kedvenc hotelében.

Pihenjünk távol a város zajától és mégis eseménydúsan

05. 29. 07:50
Friss, vízparti levegő, gyógyhatású termálvíz, nyugalom és csend. Talán ez a kép jelenik meg a fejünkben, amikor ülünk az irodában, vagy a dugóban, és arra vágyunk a legjobban, hogy végre kiszakadjunk ebből a szürkeségből.

Teljes nyugalom, pazar környezetben a Duna mellett

05. 09. 19:50
Ki ne vágyna arra, hogy a fővárostól minimális utazással, a Duna közelségében olyan világba csöppenjen, amit eláraszt a békesség és a csend, ahol személyre szabottan wellnessezhetünk, étkezhetünk, de e gyönyörű környezetben akár életünk fontos döntéseit is meghozhatjuk.

Noszvajon a babáknak áll a világ

04. 23. 07:50
Az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Noszvaj tökéletes úti cél kisgyerekes, kisbabás családoknak, bababarát szállodájában mindent megtesznek azért, hogy a pihenés valóban pihenés legyen a szülőknek is.

Nekünk idén is a Balaton a Riviéra - tervezzük meg időben a nyaralást

04. 03. 07:50
Akár csak pár napos kikapcsolódás erejéig, akár az egy-két hetes családi nyaralás helyszíneként gondolunk rá, a balatoni élmény minden évben be kell, hogy kerüljön a családi naptárba.

Tavaszi zsongás és családi kiruccanás: úti célunk Zalakaros

03. 26. 19:25
Zalakaros régóta az ország egyik legkedveltebb úti célja, nem véletlenül. Ha számba vennénk, mi az, ami egy ideális pihenéshez szükséges, itt mindent megtalálunk: csend, nyugalom, gyógyító termálvíz, békés vidéki környezet, szőlőtőkéktől zöldellő dombok és finom helyi ételek.

Tizenhárom tuti szállás tipp tavaszi felfrissüléshez

03. 20. 07:50
Ha nem bíznánk csak a természetre a tavaszi megújulást, testi-lelki felfrissülésünket, engedjük, hogy elvarázsoljon minket a festői Visegrád, Szigetköz vagy Kőszeg, jakuzzizzunk balatoni panorámával, hagyjuk, hogy átjárjon minket a boldogság Zalakaroson.

Miért Eger a kedvenc belföldi úti célunk?

03. 11. 07:50
Eger megunhatatlan. Az egyik legteljesebb élményt nyújtó városunk utánozhatatlan romantikájával, kultúrájával. Hangulatos esték, finom borok, ízletes ételek, gyönyörű épületek várják a történelmi település szerelmeseit minden évszakban.