Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Hotelvilág

Így lesz tökéletes a családi wellness hétvége!

10. 31. 09:00
A legtöbb felnőttnek minden vágya egy megterhelő hét után kiszakadni a munka és a háztartás jelentette mókuskerékből, és egy egész hétvégén keresztül egy wellness hotel vagy egy termálfürdő testet-lelket kisimító vendégszeretetét élvezni. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy valóban megszervezhetünk, vagy akár már le is foglaltunk egy feltöltő kiruccanást egy fürdővárosba, ne kövessük el azt a hibát, hogy elfeledkezünk a gyerekekről!

Hűvös őszben a termálvíz a legjobb program

10. 05. 09:00
Kint kopog a hideg eső, gomolyog a köd, mi pedig a meleg vízben nyakig elmerülve vagy épp a panoráma szauna padján, a forró levegő tisztító hatását élvezve nézzük a színes levelek táncát a szélben. A hideg beköszöntével egyre inkább vágyunk a termálvízbe, a gőzkamrák melegébe, lássuk hol töltődhetünk fel egy kis melegséggel.

El tudna aludni oroszlánbőgés mellett? 7 hihetetlen faház hotel a nagyvilágból

08. 05. 08:00
Ahol a fák lombkoronái között térhetünk nyugovóra, ott merülhetünk el igazán a természetben. Számos különleges szállást találunk a nagyvilágban, távol a város zajától, folyók, erdők, vagy éppen egy vadrezervátum kellős közepén.

Függőhídon át a vízesés alá: ez világ legkülönlegesebb hotelje

07. 07. 08:00
A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található. Ez a hotel egészen egyszerűen semmi máshoz nem hasonlítható, valóban varázslatos.

Legszebb nyári élményeink

06. 23. 13:00
Együtt a család, süt a nap és válogathatunk melyik medencébe csobbanjunk. Az igazi, gondtalan nyaralás valahol itt kezdődik! Hazánkban sok olyan hotel működik, ahol mindezt megkaphatjuk. Nézzük az idei év nyári kedvenceit!

Tényleg igazak? Ezek a világ legvágyottabb szállodái

05. 26. 08:00
Szeretne vadon élő tigriseket látni, homokdűnék vagy éppen cápák közé merészkedni, mindezt egy szállodában átélni? Álmodozzunk kicsit, íme, a világ legextrémebb hotel élményei.

A jövő itt van: Zalakarosra megérkeztek a felszolgálórobotok

04. 26. 14:30
Azok a látogatók, akik a napokban járnak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa****-ban, nem hétköznapi személyzettel találkozhatnak: Ketty és Bella, a két intelligens felszolgálórobot a csapat legújabb tagjai.

Egyre népszerűbb az ózongenerátor a wellness részlegekben

03. 30. 09:00
A koronavírus megjelenésével egyre nagyobb teret hódított magának az ózongenerátor, amelyet már nemcsak otthoni felhasználásra, de ipari csírátlanításra is előszeretettel választanak nagyobb intézmények.

Tavaszi fáradtság? Itt kipihenhetjük!

03. 30. 09:00
Végre ereje is van a nap sugarainak, ha szerencsénk van akár sütkérezhetünk is a medence mellett. Persze a húsvéti jó időt nem tudjuk garantálni, ezért olyan pihenési lehetőségeket gyűjtöttünk, ahol akkor is remekül telik a hétvége vagy épp az ünnep, ha nem kegyes velünk az időjárás. Nézzük hová érdemes menni idén tavasszal!

Tervezzük együtt a téli pihenést!

02. 11. 12:00
Februárra a legtöbben már felélik a nyári D-vitamin tartalékokat és a karácsonyi szünet adta feltöltődés hatása is múlóban van. Ilyenkor kell kicsit kényeztetni, felrázni testünket és lelkünket. A legjobb módszer a tartalmas, színvonalas pihenés, akár aktív, sportos feltöltődés, akár valódi láblógatás.

Pihenés és közös élmények kerülhetnek a fa alá

2021. 12. 09. 14:30
Utazni családdal, kettesben vagy épp nagy társasággal, új helyeket felfedezni vagy a megszokottakat, a kedvenceinket meglátogatni - olyan ajándékok ezek, amelyeknek mindenki örül.

Ősszel nincs jobb feltöltődés, mint élvezni a wellnesst

2021. 11. 05. 11:05
Esik és fúj a szél, beázik a cipő és didergünk, ilyenek az őszi hétköznapok. Hogy ne ezek a kellemetlenségek uralják el a hideg hónapokat, érdemes töltődni kicsit. Meleggel, élményekkel és persze finomságokkal vagyis pár nap wellnesszel. Hogy hol érdemes idén ősszel csobbanni? Mutatjuk ajánlatunkat!