Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Felhasználói feltételek

termalfurdo.hu portál oldalait a Virtual Tour Online Kommunikáció és Médiaszolgáltató Kft. (5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 27., továbbiakban Virtual Tour Kft.) üzemelteti.


Felelősség kizárása
 
termalfurdo.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a termalfurdo.hu portál üzemeltetője, a Virtual Tour Kft. nem felel.
termalfurdo.hu portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Virtual Tour Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül a Virtual Tour Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.


A termalfurdo.hu tartalma
 
termalfurdo.hu portálon található tartalom a Virtual Tour Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a Virtual Tour Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a termalfurdo.hu megfelelő  oldalára mutató link elhelyezésével lehetséges.
Az ezzel kapcsolatos igényeket az [email protected] e-mail címre várjuk.
 
 
Adatvédelmi szabályzatunk ide kattintva olvasható.
 
Oldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. Erről bővebben itt olvashat.
 
Virtual Tour Kft.
Székhely: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 27.
Postai cím: 1108 Budapest, Bányató u. 13. 101. iroda
Cg. szám: 04-09-007703
Adószám: 13484705-2-04
Web: www.termalfurdo.hu 
E-mail: [email protected]  
 
Tárhely szolgáltató:
 
Websas.hu Kft.
Cím: 1149 Budapest, Egressy út. 27-29. B/3
Email cím: [email protected]