Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

05. 17. 17:10
Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!

Vadonatúj wellnessrészleggel bővült a Harkányi Gyógyfürdő

05. 13. 18:18
Két finn- és egy infraszaunával, egy gőzkabinnal, egy tepidáriummal, egy jakuzzival és két Kneipp-medencével lett gazdagabb a Harkányi Gyógyfürdő. A fürdő II-es épületének felújításával milliárdos beruházás fejeződött be.

Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

05. 09. 17:10
Sokan vagyunk, akik imádjuk a vízi csúszdákat. Hűvösebb időben azonban korlátozódnak a lehetőségeink. Adrenalin függőknek jöjjön öt beltéri csúszda, ahol rossz időben is szabadon tombolhatunk!

Hét éves lett a Kumánia

05. 07. 19:50
Hetedik születésnapját ünnepelte a kisújszállási Kumánia, az öt beltéri és két kültéri medencével rendelkező turisztikai komplexum. A születésnapi rendezvényen szó esett a komplexum bővítésnek terveiről, új medencékről, bővülő szálláslehetőségekről és egy nemrégiben elnyert díjról is.

Győr-Moson-Sopron megye remek fürdőlehetőségei

05. 07. 07:57
Különleges gyógyvizeiről is híres területnek számít a megye, ahol kiúszós medencék, családias hangulatú strandok, különleges szaunák, határmenti fürdők színesítik az erdős-dombos vidéket.

Akár 800 Ft-ért is fürdőzhetünk Az Év Fürdőjében

04. 30. 19:30
Aki idén tavasszal akár egy éjszakát is eltölt az akcióban részt vevő mórahalmi magánszálláshelyek valamelyikén, mindössze 800 Ft-ért veheti igénybe a 2018-ban "Az Év Fürdőjének" választott Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

04. 30. 07:50
Futhatunk jótékonyságból, indulhatunk váltóban a barátainkkal, de akár a kutyánkkal is. Országszerte szerveznek olyan futóversenyeket, amelyeket teljesítve akár a közeli fürdőben lazíthatjuk le megterhelt izmainkat, hiszen ingyenesen biztosítanak belépőjegyet a futóknak.

Hétvégén nyitnak a budapesti strandok

04. 25. 18:40
Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők strandterületei nyitnak ki a fővárosban, míg a 2018 októberében átadott Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandját várhatóan május 18-tól vehetik birtokba fürdőzők.

Telt ház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén

04. 25. 15:15
Bükfürdőn igazi strandidő volt az ünnepi hétvégén. A fürdőben több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott, a fürdőzők a nemrégiben megújult Szent Kelemen medencében is megmártózhattak.

Nyárra ismét kinyit a letenyei strand

04. 25. 07:25
Olyan komoly károkat okozott a letenyei fürdő medencéiben a 2017–2018-as téli hideg, hogy a tavalyi strandszezonra nem tudtak megnyitni. A felújítás azonban már zajlik, így idén júniusban ismét strandolhatunk Letenyén.

Hazai fürdők, amelyekben akár búvárkodhatunk is

04. 24. 19:24
A közeli tengerpartokon való búvárkodáshoz ugyan még egy kicsit korán van, de ha még időben szeretnénk megtanulni az alapokat, vagy csak felfrissítenénk tudásunkat, akkor vegyük az irányt e hazai fürdők felé.

Zalakarosi Fürdő: megnyílt a felújított gyógykert

04. 24. 07:50
Az első fürdőzők április 18-án reggel vették birtokba a Zalakarosi Fürdő teljes körűen felújított gyógykertjét és az ott található medencét, amit a gyógycentrumot érintő felújítás első ütemeként avattak fel.