Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Fürdőzés

Tündéri fotók: így úsznak víz alatt a babák

06. 29. 07:30
Víz alatt pancsoló babákról készítettek tüneményes fotósorozatot.

Strandok Éjszakája 2022 - Programok, interaktív térkép

06. 22. 14:12
A strandok minden év júliusának utolsó hétvégéjén különleges programokkal várják azokat, akik a megszokottól eltérő vizes élményekre várnak. Hosszabb nyitvatartás, progamok, kedvezmények az ország több tucat fürdőjében.

Így tanítsuk meg a gyereket úszni

06. 17. 08:00
Szakértők tanácsait gyűjtöttük össze, hogyan hozhatjuk közelebb legeredményesebben a pancsolás mellett az úszás tudományát is a legkisebbekhez.

Így mosódik össze a fürdőzés és a vallás

06. 14. 08:00
Az ókori kultúrák majd mindegyikében vallásos áhítat társult a fürdőzéshez, a tisztálkodáshoz. Ez a hagyomány a hinduizmusban és az iszlámban a mai napig él.

Indián falu és kalóz sziget Szlovénia legnagyobb fürdőparadicsomában

06. 09. 08:30
Indiántábor, kalózfalu, minden képzeletet felülmúló csúszdapark és pihentető wellness szolgáltatások tucatjai – ezt nyújtja a magyar határtól alig 150 kilométerre Catez ob Savi üdülőközpontja és a catezi fürdő.

Vulkáni forrásból tör fel a gyógyvíz a stájerországi fürdőben

06. 03. 08:00
Bad Blumau fürdő 8500 négyzetméteres területével az egyik legnagyobb wellness fürdőnek számít Ausztriában, ráadásul a Melchior és Vulkania gyógyforrásból feltörő 110 fokos víz a legforróbb termálvíz a térségben.

Mire figyeljünk fürdőben, szaunában

05. 31. 08:00
Tudta például, hogy gyógyfürdőkúra kezdetén a beteg fájdalmai fokozódhatnak? És azzal tisztában van, mennyi ideig érdemes szaunában tartózkodni? Ezekre figyeljen oda, ha fürdőbe megy.

Magyar csodák: ez a fürdő Európában is egyedülálló

05. 20. 08:30
A miskolctapolcai barlangfürdő igazi különlegességnek számít és nem csupán hazai viszonylatban.

Ősi és trendi: ezért egyre népszerűbb a termálfürdőzés

05. 05. 08:00
A termálfürdőzés hagyománya egészen a római kor előtti időkig nyúlik vissza, vitathatatlanul a leges legrégebbi "spa élmény", aminek népszerűsége a napjainkban ismét növekedésnek indult.

Tavaszi mártózás: ilyenkor igazán különleges a fürdőzés

05. 02. 08:15
A tavasz a testi-lelki megújulásról szól, éppen ezért talán az egyik legideálisabb időszak ahhoz, hogy szánjunk egy kis időt egészségünkre és elmenjünk egy fürdőbe vagy egy wellness hétvégére.

Mikor nyitnak a strandok? - Részletes, frissülő lista és térkép

04. 28. 09:47
Részletes listában és térképen mutatjuk azokat a strandokat, amelyek már nyitva vannak, a többieknél pedig a nyitás várható időpontját. A cikkünk folyamatosan frissül.

Ásvány, termál vagy gyógy? Végre eláruljuk a titkot

04. 28. 08:30
Sokan nincsenek vele tisztában, mi is a különbség az ásványvíz, a termálvíz és a gyógyvíz között. Most eláruljuk a titkot.