Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Fürdőzés

Magyar csodák: ez a fürdő Európában is egyedülálló

05. 20. 08:30
A miskolctapolcai barlangfürdő igazi különlegességnek számít és nem csupán hazai viszonylatban.

Ősi és trendi: ezért egyre népszerűbb a termálfürdőzés

05. 05. 08:00
A termálfürdőzés hagyománya egészen a római kor előtti időkig nyúlik vissza, vitathatatlanul a leges legrégebbi "spa élmény", aminek népszerűsége a napjainkban ismét növekedésnek indult.

Tavaszi mártózás: ilyenkor igazán különleges a fürdőzés

05. 02. 08:15
A tavasz a testi-lelki megújulásról szól, éppen ezért talán az egyik legideálisabb időszak ahhoz, hogy szánjunk egy kis időt egészségünkre és elmenjünk egy fürdőbe vagy egy wellness hétvégére.

Mikor nyitnak a strandok? - Részletes, frissülő lista és térkép

04. 28. 09:47
Részletes listában és térképen mutatjuk azokat a strandokat, amelyek már nyitva vannak, a többieknél pedig a nyitás várható időpontját. A cikkünk folyamatosan frissül.

Ásvány, termál vagy gyógy? Végre eláruljuk a titkot

04. 28. 08:30
Sokan nincsenek vele tisztában, mi is a különbség az ásványvíz, a termálvíz és a gyógyvíz között. Most eláruljuk a titkot.

Itt a tavasz, kezdődhet a megújulás

04. 27. 08:30
Már egyértelműen nyakunkon a tavasz, éppen ezért itt az ideje, hogy beindítsuk testünk motorját. Vegyünk egy kellemes, tavaszi, forró fürdőt,  amiben a gyógynövények és az olajak a forró vízzel vegyülve serkentik a vérkeringésünket.

Ezek az igazi magyar kincsek - ön ismeri őket?

04. 25. 08:30
Magyarország számos vízhez köthető "leggel" és érdekességgel büszkélkedhet. Hazánk igazi termál- és gyógyvíznagyhatalom, Magyarország területének körülbelül 80 százaléka alatt található termál-, illetve gyógyvíz.

Mesébe illő medencék, amiket a természet alkotott - képek

04. 22. 08:30
Egy luxus hotel vagy fürdő medencéje is lehet igazán megkapó, de a természet alkotásaival mégsem vehetik fel a versenyt.

Öt mesés hely, ahol kristálytiszta a víz - képek

04. 19. 08:00
Íme, öt helyszín a nagyvilágból, ahol a víz olyannyira tiszta, hogy nehéz elhinni, hogy valóságos.

Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

04. 14. 08:00
Szénsavas fürdő, örvényfürdő, Kneipp-taposó, súlyfürdő, aquafitnesz, vízi torna. Mutatjuk, mely hazai fürdőkben tudja igénybe venni e népszerű szolgáltatásokat. Eláruljuk azt is, melyik milyen egészségügyi panaszra a legjobb.

Strandok Éjszakája 2022 - Programok, interaktív térkép

04. 13. 13:34
A stranok minden év júliusának utolsó hétvégéjén különleges programokkal várják azokat, akik a megszokottól eltérő vizes élményekre várnak. Hosszabb nyitvatartás, progamok, kedvetmények az ország több tucat fürdőjében.

Nem kell várni nyárig!

04. 05. 08:00
Ha szívesen ugranál fejest a vízbe vagy lazítanál egy élménymedence habjai között nem kell heteket várnod, akár már holnap valóra válthatod az álmod. Hazánknak ugyan tengerpartja nincs, de vannak csodás fürdőink, termálvizeink, melyek egész évben vizes élményekkel kényeztetik látogatóikat.