Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Fürdők, ahova családdal a legjobb menni

10. 18. 19:50
Összeállításunkban olyan fürdőket sorolunk, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, és együtt olcsóbban fürdőzhet. Ahol találunk élménymedencét, pancsolót, csúszdát, emellett gyógyvízben mártózhatunk, szaunában pihenhetünk, és közösen szórakozhatunk.

Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

10. 11. 20:25
Pár száz forintos belépő az év legkedveltebb fürdőjébe, ingyenes gyógykezelések, páros pihenést érő nyereményjátékok és egy titokzatos élménytúra az érzékek útján. Ezeknek a fürdőknek tökéletes elképzeléseik vannak arról, hogyan dobják fel őszi fürdőzését.

Megépülhet a termálfürdő Bábolnán

10. 10. 20:10
Csak szabadtéri medence - két gyógyvizes, egy termál-, egy élménymedence és két gyerekmedence - lesz a fürdőben. Később uszodát is terveznek. A bábolnai termálfürdő a tervek szerint egész évben nyitva lesz majd.

Ezek a gyógyfürdők segíthetnek a légzőszervi betegségben szenvedőknek

10. 10. 19:00
A légzőszervi megbetegedések spektruma nagyon széles. A megbetegedések tüneteit enyhíthetjük sóbarlangban történő kezeléssel, vagy természetes inhalátorokkal, melyeket az alábbi gyógyfürdőkben találhatunk meg.

Indul az éjszakai fürdések szezonja Harkányban

10. 05. 19:50
Október 13-án veszi kezdetét a téli fürdések idénye a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Idén négy alkalommal lehet csobbanni Harkányban, utoljára egy előszilveszteri bulin.

Hitelből újulhat meg a Rác fürdő

10. 01. 19:50
A Fővárosi Közgyűlés döntött a Rác fürdő és a hozzá kapcsolódó szálloda felújításának hitelfelvételről. A pesterzsébeti fürdő és a Király Gyógyfürdő megújításához szükséges összegeket szintén kölcsönből egészítenék ki.

Csúszdák, hullámok és élményfürdő? Remek program ősszel is

09. 28. 19:28
Ha vágynak egy kis adrenalinra és mókára, vagy szívesen visszaidéznék a nyaralás gondtalan napjait, irány valamelyik fedett élményfürdő! Határon innen és túl is van néhány ajánlatunk.

Gyógyfürdők bőrbetegségek kezelésére

09. 28. 07:29
Bőrbetegségek, bőrgyulladások kialakulhatnak baktériumok, vírusok, gombák, étel vagy vegyszer allergiák, valamint az immunrendszer zavara miatt is. Pikkelysömör, ekcéma, rosacea: lássuk, mely gyógyfürdők gyógyvize segíthet rajtuk!

Szépül a nyíregyházi fürdő

09. 26. 07:50
A nyíregyházi Júlia Fürdő több mint 50 éves épületen több fejlesztést végeztek már az elmúlt években, idén pedig energetikai korszerűsítésen is átesik. Ezen kívül új burkolatot kap a termálmedence, és a szauna is komplett felújításon esik át. Az átadás azonban várhatóan csúszik.

16 éve bezárt fürdő nyílhat meg jövőre

09. 25. 19:50
A Rác fürdő és szálló újranyitását 2019-re tervezi a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt., ez 2,5 milliárd forintba kerülhet - derült ki a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésére benyújtott javaslatból.

Ingyen fürdőzhetnek az elsősök Az Év Fürdőjében

09. 20. 07:50
Így, szeptember derekára már minden iskolásban alábbhagy a kezdeti lendület, jól jön egy kis lazítás. A 2018-as Év Fürdőjében, azaz a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben az elsősök most ingyen pihenhetik ki a sulikezdés fáradalmait.

Nagyon jó minőségű termálvizet találtak a fővárosban

09. 19. 07:50
Akár gyógyvízzé is minősíthetik a termálvizet, amit Budapest V. kerületében a Vadász utcai sportközpont építése során találtak. A 800 méter mélyről származó termálvíz nemcsak fürdőzési, hanem fűtési, vízmelegítési célra is alkalmas.