Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fürdőzés

Ezekben a fürdőkben biztosra mehetünk: előre megválthatjuk a jegyünket online

07. 31. 14:55
Kánikulai napokon bizony járhatunk úgy, hogy mire a fürdő bejáratához érünk, ott a megtelt táblával találkozunk. Ahol tehetjük, ott váltsuk meg a jegyünket előre a fürdő honlapján keresztül, így be tudjuk biztosítani a helyünket.

7 szuper strand a Tisza-tónál

07. 30. 19:03
Magyarország második legnagyobb taván páratlan természeti értékek, vízi sport paradicsom és szuper szabadstrandok várnak minket. Csónakázhatunk a madárrezervátumban, jet-skizhetünk a tavon, de nyugodt partszakaszokat is találunk, ha épp arra vágyunk.

Fürdők a Tisza-tó körül

07. 24. 10:43
Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a várva nyárt vakációból az eső több napot elrabol. Ilyenkor búslakodhatunk a szállásunkon, olvasgathatunk vagy választhatunk olyan szórakozást, ami rossz időben is kikapcsolódást jelent. Ha a Tisza-tónál nyaral valaki, akkor számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy csobbanjon, akkor is, ha nincs strandidő, ezekből szedtünk össze egy csokorra valót.

A legolcsóbb fedett élményfürdők az Alföldön

07. 23. 12:16
2500 forintos belépőért vagy még olcsóbban olyan élményfürdőket találunk az Alföldön, melyek többszintes wellnessrészleggel, kültéri élményelemekkel teli medencékkel, csúszdákkal csábítanak.

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

07. 23. 12:13
95 méter hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Strandok éjszakája 2020 - Mutatjuk a részletes programokat

07. 23. 12:04
Tűzzsonglőrök, LED-show, bikinibemutató, éjszakai szaunafelöntések, SUP bemutató... 2020. július 25-én ismét éjszakába nyúlóan strandolhatunk. Íme, a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája és a részletes programok.

A Velencei-tó legjobb strandjai

07. 20. 17:05
Az ország harmadik legnagyobb tava mellől 11 szuper strandot ajánlunk. Van közöttük ingyenesen látogatható, termálfürdővel egybekötött, gyorsan és lassan mélyülő parttal rendelkező, ökostrand és kemping is.

Fürdők a Balaton körül – ezek közül válogassunk hűvösebb, esős időben

07. 16. 17:56
A balatoni nyaralás egyik kockázata lehet, hogy ha nincs tökéletes strandidő, ki kell találni, mit csináljunk a strandolás helyett. Olyan fürdőket ajánlunk, ahol hűvös, esős időben is jól érezhetjük magunkat.

Egyedi csúszda is van az új csúszdaparkban, Tiszakécskén, a Barack Thermal Resortban

07. 15. 17:34
A július 11-i átadón elbúcsúztak a régi „óriás” csúszdától, amely 27 évig szolgálta a fürdőzőket. Helyette a kor igényeinek maximálisan megfelelő csúszdaparkot építettek, amelynek egyik csúszdája két kedvelt típus egyedi ötvözete.

Top 10 magyar csúszda élmény 2020-ban

07. 14. 13:35
Összegyűjtöttük, szerintünk melyik a legjobb 10 csúszdás hely az országban, legyen az fedett élményfürdő vagy strandszezonban megnyitó aquapark.

Ezekben a fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába - a Dunántúlon

07. 07. 08:47
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, növelni a vízbiztonságot, esetleg gyakorolni az úszótanfolyamon elsajátítottakat, olyan úszómedencére lehet szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Azoknak, akik számára ez szempont lehet a hétvégi strandolás, vagy a nyaralás helyszínének kiválasztásánál, hasznos lesz a válogatásunk.

Ezekben a gyógyfürdőkben találjuk a legtöbb gyógymedencét az Alföldön

07. 06. 12:25
Olyan alföldi fürdőket vettünk górcső alá, melyek a legtöbb gyógymedencével rendelkeznek a régión belül, emellett gyógyászati szolgáltatások széles palettáját vonultatják fel.