Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Fürdőzés

Kisorsoltuk a zalakarosi pihenést - új játékunkban hévízi és visegrádi utalvány a nyeremény

15:48
A szerencsés nyertes a Hotel Karos Spa-ban tölthet el 2 éjszakát másodmagával. Az új játékunkban négycsillagos hévízi és visegrádi utalvány a tét.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

10. 16. 19:10
Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

8 fürdő, amiért rajonganak a helyiek

10. 15. 19:40
Lehet, hogy sokan még nem is hallott róluk, pedig a környékbeliek körében nagyon népszerűek. Erről tanúskodik, hogy 2019-ben Az Év Fürdője szavazásban ezek a fürdők érték el a legjobb eredményt A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

7 fürdő, ahol verhetetlen a gyerekvilág

10. 11. 17:09
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, emeletes játszóterekkel, gyerekszaunával kecsegtetnek azok a fürdők, ahol a gyerekeké a főszerep.

8 fürdő, ahol ősszel is kültéren csobbanhatunk

10. 05. 08:05
Szabad ég alatt fürdőzni, miközben színes falevelekkel teli az udvar, esetleg hótakaró díszíti a tájat igazán megnyugtató és felemelő kikapcsolódás. Mutatunk 8 fürdőt, melyekben átélhetjük ezt az élményt.

Családi fürdőparadicsom - Ausztria második legjobb fürdője Burgenlandban

09. 30. 08:30
Ausztria legjobb gyógyfürdői, termálfürdői közül már többet is bemutattunk korábban olvasóinknak. Ezúttal egy a határtól alig néhány kilométerre található fürdőkomplexumot veszünk célba.

Melyik gyógyvíz a leghasznosabb számunkra? Gyógyulás Vas megyében

09. 25. 07:35
Szakorvosi beutalóval szeretnénk fürdőzni Vas megyében, de nem tudjuk, gyógyulásunkat melyik gyógyvíz biztosítaná legjobban? Összegyűjtöttük, melyik vasi víz mit gyógyít.

Náthásan a fürdőbe? Igen vagy nem

09. 23. 14:14
A hidegebb hónapok, valamint a nátha és influenza szezon közeledtével felmerül a kérdés: mehetünk-e betegen fürdőbe, szaunába vagy masszázsra?

Türkizkék gyógyító víz a lávamező közepén - az izlandi Kék Lagúna

09. 16. 17:17
Izland délnyugati csücskében, egy sivár lávamező közepén található a sziget legismertebb szabadtéri fürdője, a Kék Lagúna. A természet ezen páratlan műalkotásának az egész világról csodájára járnak.

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

09. 13. 13:36
Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.

Erdély kincse egy modern fürdőkomplexumban

09. 13. 11:33
A sóbarlangok, sókamrák és sós fürdők egészségre gyakorolt pozitív hatását régóta jól ismerjük. A parajdi sóra alapozva már egy gyönyörű fürdőkomplexum is várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

09. 12. 11:11
Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.