Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Több mint 826 milliós fejlesztést terveznek a büki fürdőben

19:50
Felújítják a legrégebbi medencét és a fedett medenceteret, új főbejáratot építenek, valamint karórás rendszert vezetnek be a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a következő egy évben. A fürdőben 2020-ig szeretnék elérni az évi egymillió látogatót.

Megérkezett a nyár a fürdőkbe: strandparty, habparty, éjszakai fürdőzések

06. 20. 20:00
A nyári strandszezon beköszöntével a fürdők is nagyszerű programokkal készülnek. Mutatjuk, hol szórakozhatnak a legjobban a kicsik és nagyok a héten.

Fürdőtúra a Duna mentén

06. 20. 07:40
Tudták, hogy a hazai folyószakaszt végigjárva kiváló termál- és gyógyfürdők is várnak minket, állomásról állomásra? Elindultunk a Duna mentén északról délre, a legjobb fürdőket keresve, tartsanak velünk!

Strandon a gyerekkel - így lehet felhőtlen az öröm

06. 19. 07:50
Összegyűjtöttünk a legfontosabb dolgokat, mire kell figyelni, ha gyerekkel megyünk a strandra.

Egy szuper eldugott kis strandfürdő, amiről talán még nem is hallott

06. 16. 19:30
Tudja, merre keresse Dávodot? No és azt, hogy Dávod-Püspökpusztán egy remek családi strandot is talál? A fürdő meglátogatásához egy pazar virtuális túra is kedvet csinál, mutatjuk.

Itt fürdőzzön és pihenjen a Dunától keletre

06. 12. 07:50
Van egy javaslatunk, nem fog rajta meglepődni: próbáljon minél több pihenést belezsúfolni a nyárba! Mindazoknak, akik egész évben a legmelegebb évszakot várják a legjobban, ezt négy pihentető úti célt - kettőt Észak-Magyarországról és kettőt a Dél-Alföldről - bátran ajánljuk.

Erre induljon, ha termálfürdőzés után a természetben is csobbanna egyet

06. 11. 09:00
Mit szólnának egy kellemes úszáshoz vagy pancsoláshoz a természetben? Még kellemesebb elmerülni a hűsítő tavak, folyók vagy holtágak vizében, ha előtte termál- vagy élményfürdőben kényeztettük magunkat.

Hét fürdő a legszebb folyóink partja mentén

06. 10. 09:00
Folyóparton sétálgatni, csodálni a naplementét bámulva elkortyolni egy pohár finom bort nagyon kellemes program. Összegyűjtöttünk néhány fürdővárost, ahol szépülés, gyógyulás vagy strandolás után a folyóparti romantikának is hódolhatunk!

Itt kihozhatjuk a maximumot egy családi fürdőzésből

06. 06. 07:50
Fedett fürdő, gyógycentrum, élményfürdő és termálstrand: ha az egész család imád fürdőzni, és minden tagja számára egy helyen keresünk kikapcsolódást, a Balaton felé kell vennünk az irányt, majd egy kicsit még tovább…

Óriási vízi kalandpark nyílik a Tisza-tavon

06. 03. 20:30
A több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi játszótér június 12-én nyit meg a látogatók előtt a sarudi strandon.

Kerülné a tömeget? Itt fürdőzzön a Dél-Alföldön

06. 02. 07:50
Valódi kánikulával robbant be az idei nyár. A legjobb, amit tehet a család, ha összepakolja a fürdős holmikat és strandolni indul. Azzal azonban számolhatunk, hogy sokan cselekednek hasonlóan az elkövetkező napokban.

A legjobb fürdők az észak-keleti végeken – Hat fürdő Hajdú-Bihar megyéből

06. 01. 13:00
Nagy hiba lenne azt gondolni, hogy a kiváló minőségű, gyönyörű és jótékony hatású termálfürdők csak a főváros környékén és a magas hegyek között várnak minket. Rácáfol erre északkeleti megyénk, Hajdú-Bihar kínálata.