Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Fürdőzés

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

2020. 12. 14. 15:27
Az idei év végén ugyanúgy vágyakozunk a termálmedencék melegére, a fürdők megnyugtató hangulatára és arra, hogy a vízben ülve nézegessük a kültéri melegvizes medencék magasba szálló gőzpamacsait, mint bármelyik előző télen. Erre az élményre egy kicsit még várnunk kell, ami nem jelenti azt, hogy el is kell felejtenünk a feltöltődésnek, kikapcsolódásnak ezt az egészséges és változatos módját.

Ezekben a fürdőkben szaunázhatunk fürdőruha nélkül

2020. 10. 25. 12:26
A szaunázás alapvető jótékony hatásairól már szinte mindenki hallott: serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, méregtelenítő hatású és tisztítja a bőrt. Azt is egyre többen tudják, hogy az egészséges és helyes szaunázás fürdőruha nélkül történik. Az alábbi fürdők némelyikében nem csupán ajánlott a fürdőruha mellőzése, hanem kötelező! 

Nyári hangulat télen is: 14 fedett élményfürdő, ahol garantáltan jól érzik magukat a gyerekek és felnőttek is

2020. 10. 14. 11:08
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, speciális gyerek szaunával, emeletes játszóterekkel csábítanak azok a fürdők, ahol rossz időben is nyári a hangulat.

Töltse fel magát Zalakaroson a természet erejével

2020. 09. 30. 10:20
A Zalakarosi Fürdőn ősszel sem állnak meg a vizes kalandok, sőt igazán még csak most kezdődik az élet a wellness imádók számára.

Különleges élmények egy különleges fürdőben

2020. 09. 23. 12:03
Szeptembertől ismét éjszakai fürdőzéssel is várja a látogatókat a különleges, Makovecz Imre tervei alapján készült, épületben működő makói fürdő. A 18 medence és a szaunavilág alig két órás autózással Budapestről is könnyen elérhető.

A legolcsóbb fedett fürdők az Alföldön - interaktív térképpel

2020. 09. 22. 12:12
Gyógyvíz, iszapkezelés, élménymedencék, aromaszaunák, gőzkamra. Ezekben az alföldi fürdőkben is számtalan fürdős szolgáltatás közül választhatunk, ráadásul kedvező áron. A 2020-as utószezonban ezekbe a fedett fürdőkbe válthatjuk meg a belépőnket a legolcsóbban az alföldi megyékben.

Sárváron az egész család jól érezheti magát

2020. 09. 21. 14:41
A sárvári fürdő minden korosztály számára vonzó élményeket kínál, az őszi időszakban elsősorban, az iskolakezdés fáradalmaira tekintettel, a családoknak szeretnének kedvezni.

Gyógykezelések és sportrehabilitáció a Harkányi Víz erejével

2020. 09. 18. 09:10
A 2019-ben az Év Fürdőjének is megválasztott Harkányi Gyógyfürdő nemzetközi hírű és különleges hatású gyógyvíze és a fizioterápiás és elektroterápiás gyógykezelések nemcsak a különböző mozgásszervi, reumatológiai problémákkal küzdő vendégeknek, de a rendszeresen és intenzíven sportolók számára is segítséget nyújtanak a gyógyulásban, rehabilitációban.

Ezek a strandok még mindig nyitva vannak

2020. 09. 10. 18:14
A nyárnak vége, de a következő néhány napban még 30 fok körüli hőmérséklet is lehet, és nagyon sok strand is nyitva van még. Több helyen a szabadtéri csúszdákat is használhatjuk, a hullámmedencék közül azonban már csak néhány működik az országban. Mutatjuk a részletes listát.

A nyár nem múlhat el Harkány nélkül idén sem

2020. 08. 27. 11:07
Boldogságban, biztonságban, Harkányban! - ez a jelszava ezen a nyáron a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek, amely idén is csodálatos ősfás parkkal, változatos és egészséges kikapcsolódási lehetőségekkel és egy új kabalafigurával, Axival, az axolotllal várja a családokat- korhatár nélkül.

A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand

2020. 08. 26. 16:48
Ha szereti a kisebb, családias hangulatú, bájos strandokat, ahol nincs tömeg, mégis egy jót csobbanhat, akkor válassza ezeket a fürdőket, ahol fejenként 2000 forintot sem éri el a belépő ára.

Öt aquapark, amellyel még csúcsra járathatja az idei nyarat

2020. 08. 20. 10:20
Lassan véget ér a nyár, és hiányzik még egy emlékezetes kaland? Mit szólnának egy családi aquapark élményhez? Az ország területén sok magas színvonalú, vagy éppen hangulatos és kalandot ígérő vízi vidámpark várja a látogatókat.