Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fürdőzés

Top 10 magyar csúszda élmény 2020-ban

07. 14. 13:35
Összegyűjtöttük, szerintünk melyik a legjobb 10 csúszdás hely az országban, legyen az fedett élményfürdő vagy strandszezonban megnyitó aquapark.

Strandok éjszakája 2020 - július 25-én ezekben a fürdőkben csobbanhatunk hajnalig

07. 14. 11:52
2020 július 25-én ismét éjszakába nyúlóan strandolhatunk. Íme, a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája.

Ezekben a fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába - a Dunántúlon

07. 07. 08:47
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, növelni a vízbiztonságot, esetleg gyakorolni az úszótanfolyamon elsajátítottakat, olyan úszómedencére lehet szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Azoknak, akik számára ez szempont lehet a hétvégi strandolás, vagy a nyaralás helyszínének kiválasztásánál, hasznos lesz a válogatásunk.

Ezekben a gyógyfürdőkben találjuk a legtöbb gyógymedencét az Alföldön

07. 06. 12:25
Olyan alföldi fürdőket vettünk górcső alá, melyek a legtöbb gyógymedencével rendelkeznek a régión belül, emellett gyógyászati szolgáltatások széles palettáját vonultatják fel.

Ezekben a budapesti és környékbeli fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába

07. 03. 13:11
Ha a strandolás, fürdőzés helyszínének kiválasztásakor fontos, hogy olyan kicsi gyerekkel tudjuk gyakorolni az úszást, aki még nem rendelkezik a megfelelő vízbiztonsággal, vagy szeretnénk gyakorolni az úszótanfolyamon tanutakat, akkor a cikkünkben szereplő válogatás hasznos lesz.

Ezek most a strandolás szabályai – megjelent a népegészségügyi központ iránymutatása

05. 12. 16:33
Megjelent a Nemzeti Népegészségügyi Központ iránymutatása, amely a strandok és szabadtéri fürdők biztonságos üzemeltetését hivatottak garantálni.

Ezt kéri a fürdőzőktől a Nemzeti Népegészségügyi Központ

05. 11. 13:59
Nem csak a strandok, hanem a vendégek felé is fogalmazott meg ajánlásokat a Népegészségügyi Központ annak érdekében, hogy a fürdőzés idén is biztonságos lehessen, hiszen ez a fürdők legnagyobb igyekezete mellett is jelentős részben a vendégek magatartásán múlik.

Türelmet kér a vendégektől a Fürdőszövetség

05. 03. 16:12
A türelemért cserébe pedig biztonságos fürdőzést ígérnek. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Magyar Fürdőszövetség szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményét.

Tényleg kinyitnak a strandok május 4-én?

05. 01. 09:24
Orbán Viktor április 29-i bejelentésében említette, hogy a vidéki szabadtéri strandok május 4. után látogathatóak lesznek. Annak próbáltunk utánajárni, mennyi ennek a realitása.

Miért rossz, ha épp most mondunk le a fürdőzésről vagy egy wellnesshétvégéről?

03. 06. 18:14
Az utóbbi hetekben minden a koronavírusról szól. Utánajártunk, jelent-e ebből a szempontból különös kockázatot a fürdőbe járás, a szaunázás vagy egy wellnesshétvége, illetve mire figyeljünk, ha ilyen helyen járunk.

Nőnapi programok a hazai fürdőkben

03. 04. 19:59
Zenés éjszakai fürdőzések, ajándékok, kedvezményes belépők, ingyenes szauna programok különleges felöntésekkel ugyanúgy várhatók a fürdőkben a nőnapi hétvégén, mint ingyenes tanácsadás, fürdőbál, vagy akár chippendale show.

Ezekben fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába - a Dunától keletre

02. 26. 20:00
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, vagy szeretnénk őket úszni tanítani esetleg növelni a vízbiztonságot, olyan úszómedencére van szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol találunk ilyen medencét.