Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Programözön várható a fürdőkben szombaton

10. 13. 20:00
A Magyar Fürdőszövetség több mint 30 tagja vesz részt a Magyar Fürdőkultúra Napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján, az idén október 14-én tartanak.

Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő

10. 11. 07:49
Az egy éve átadott élményrészlegének köszönhetően családbarát díjat kapott a Zala megyében lévő Lenti Termálfürdő a közelmúltban, ahol október folyamán akciókat szerveznek a helyi lakosoknak.

Remek fürdőket találni útban Bécs felé

10. 10. 19:00
A bécsi városnézést érdemes összekötni egy kis wellnesszel, fürdőzéssel is, akár Bécsben, akár valahol útközben, vagy egy kis kerülővel beiktatott fürdőkomplexumban. Hogy melyik fürdőt próbáljuk? Van néhány tippünk!

Ünnepelnek fürdőink a hétvégén: éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok, zenés mulatságok

10. 09. 07:50
A fürdők országszerte különleges programokkal készülnek a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából. Orosházán a gyógyfürdőbe például ingyenes lesz a belépés.

Fontos fejlesztések előtt áll Hajdúszoboszló és Az Év Fürdője

10. 02. 19:30
A régió turizmusát fejlesztő program keretében ötmilliárd forinthoz jut Hajdúszoboszló. Az állami támogatás egyik feléből a fürdőt fejlesztik, a másik felét környékének átalakítására fordítják. Új wellness fürdő, hat új fedett csúszda, gyógypark a tervek között.

Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus

10. 02. 07:50
A fürdő idén októbertől először mondhatja el magáról: téli üzemre áll. Az eddig csak a nyári szezonban nyitva tartó fürdő négy új fedett medencéjének és wellnessrészlegének köszönhetően már a hűvösebb évszakokban sem kell nélkülözniük kedvenc fürdőjüket a Palatinusra járóknak.

Már megint a magyar fürdőkért bolondul a világ - videó

09. 28. 07:48
Pár napja került fel a Lonely Planet Facebook-oldalára egy budapesti fürdőket méltató, gyönyörűen fényképezett videó, és, ahogy várható volt, mindenki imádja. Máris mutatjuk.

Fedezze fel ezt a gyönyörű fürdőt Szlovákia legnagyobb tavának közepén!

09. 26. 19:50
A Széles-tó a magyar határtól nem messze, a Zempléni-hegység szlovák oldalán található. Partján épült fel Szlovákia egyik legkorszerűbb fürdő-paradicsoma, amely a téli időszakban is pompás panorámát és üdítő kikapcsolódást kínál az idelátogatóknak.

Ezekben a fürdőkben ősszel is élvezheti a friss levegőt

09. 22. 07:50
Mit szólnának néhány kellemes órához Magyarország valamelyik nemzetközi színvonalú fürdőjében? Az őszi üdítő, ám épp csak langyos napsugarai mellett talán azok jelentik a legjobb választást, amelyek még kültéri medencéket is kínálnak.

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

09. 21. 07:50
Ha olyan helyet keresnek, ahol időjárástól függetlenül az egész család jól érezheti magát, ahol a nagyszülők gyógyulhatnak, a szülők pihenhetnek, a gyerkőcök pedig elengedhetik magukat, akkor Hajdúszoboszló a megfelelő választás!

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

09. 19. 19:19
Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Ötmilliárdból szépül Az Év Fürdője és környezete

09. 18. 07:50
A régió turizmusát fejlesztő program keretében ötmilliárd forint jut Hajdúszoboszlónak. A pénz egyik feléből a fürdőt, másikból a környékét fejlesztik.