Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Izgalmas élményfürdők, ahol télen is rengeteg medencét kipróbálhatunk

02. 13. 20:13
Úszás, majd csobbanás az élményelemekkel teli medencébe, amit a gyógy- és a termálmedence követ, majd zárásul a jakuzziban ejtőzhetünk. Az alábbi 8 fürdőben alig tudunk választani, melyikkel kezdjünk.

Romantikus fürdők, ahol ajándékutalványt is vásárolhatunk

02. 12. 19:12
Kényeztető kezelések, privát fürdőzések, egyedi ajándékok: az alábbi fürdők nem csak a Valentin-napra, de az előttünk álló hétvégére is tartogatnak izgalmas programokat a romantika jegyében.

Hat fürdő, ahol egyedülállóan nyugodt és felnőttbarát a környezet

02. 07. 07:50
Olyan fürdőket gyűjtöttünk össze, amelyekben a felnőtteknek kialakított részleg a gyerekrészlegtől jól elszeparált, vagy kevésbé látogatják gyerekekkel a helyet. Csendes, romantikus, nyugodt kikapcsolódást és gyógyulást nyújtó fürdőt keres? Ezeket ajánlunk.

Fürdők, amelyek élmény- és gyógyközpontok egyszerre

02. 05. 19:05
Ha kikapcsolódásra, feltöltődésre, különleges téli élményekre, gyógyulásra vágyunk, és ezt mind egyszerre szeretnénk megkapni, egy helyen, egy időben, akkor az alábbi fürdőkbe érdemes ellátogatnunk.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fedett fürdőiben télen is zajlik az élet

02. 01. 19:50
Az észak-alföldi régió határ menti megyéjében számtalan gyógyfürdőben enyhíthetjük panaszainkat, családias, kisebb fürdőkben pihenhetünk, de a csúszdázás és az úszás kedvelői is megtalálják számításaikat.

Gyógyfürdők emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek enyhítésére

01. 30. 19:50
Ha szeretnénk gyógyítani a bélhurutot, az epe betegségeit, vagy emésztési zavarainkat, ivókúra vagy fürdőzés segítségével megtehetjük ezt az alábbi gyógyfürdők egyikében.

Két évre bezárják a népszerű törökfürdőt

01. 26. 08:26
Folytatódik a fővárosi fürdők nagyszabású felújítási programja, emiatt a Király fürdőt két évre bezárják idén.

Egy ideig nem lehet fürdőzni a Miskolctapolca Barlangfürdőben

01. 25. 19:25
Karbantartás miatt másfél hétig bezárja kapuit a Miskolctapolca Barlangfürdő. A fürdő szokásos évi felújítási munkálatai alatt a Barlang Aquaterápia is zárva lesz, de szárazlábas fürdőbejáró túrákat idén is szerveznek.

Modern komplexummá fejlesztik a tiszafüredi fürdőt

01. 25. 12:25
Jelentős kormányzati támogatást kapott Tiszafüred a helyi gyógyvízre épülő fürdő fejlesztésére. A gyógyfürdő fejlesztésével a város egész évben vonzó úti céllá válhat.

Ezekben a fürdőkben éjjel is fürdőruhát húzhatunk

01. 23. 19:23
Forró termálvíz, koktélok, éjszakai fények, party-hangulat jellemző azokra az estékre, amikor a fürdők éjjel is megtelnek élettel, és romantikával. Mutatjuk, a fővárosban és környékén hol van lehetőségünk kipróbálni a késői csobbanást.

Zala megye kiváló fürdői, ahol télen is csobbanhatunk

01. 22. 19:22
Az ország nyugati szegletében felfedezhetjük az egyik legnépszerűbb gyógyfürdőt, a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltavát, éjszakai fürdőzésen vehetünk részt, és nagyokat csúszdázhatunk a fedett zalai fürdőkben.

Kültéri termálvizes medencével bővül a kisújszállási fürdő

01. 21. 19:21
A fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező vendégek rendelkezésére is áll majd a Kumánia új medencéje. A szezonra a kempinget is bővíteni fogják Kisújszálláson.