Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Az ország legizgalmasabb kalandparkjai és közeli fürdőik

07. 13. 08:13
Ha szeretnénk kipróbálni a súlytalanságot, a szabadesést, a vízen járást, esetleg szánkóznánk a nyári melegben, akkor látogassuk meg ezen kalandparkok valamelyikét, levezetésként pedig csobbanjunk a legközelebbi strandon.

Ilyen lett a pesterzsébeti fürdő - Képekkel

07. 12. 10:14
Pesterzsébet régi-új fürdőjének fedett része 2018. év vége óta látogatható. 2019. július 10-én megnyitották a strandrészt is, így mostantól a fővárosiak egy tizenhárom medencés, egész évben üzemelő gyógy- és élményfürdőnek örülhetnek.

Megnyílt a pesterzsébeti fürdő strandrésze – Képekkel

07. 10. 18:45
Noha a zárt termálfürdő rész tavaly december óta üzemel, a kinti strandrész megnyitására, ezzel a teljes komplexum átadására 2019. július 10-én került sor. Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő a főváros legújabb, tizenhárom medencés, egész évben üzemelő fürdője.

Hét szabadvízi strand a főváros környékén

07. 09. 18:30
Homokos, tengerparti hangulatot árasztó tavak, bájos, apró tavak, vízi sport lehetőségek, csúszdapark és szabadstrandok is biztosítják a felfrissülést azoknak, akik menekülnének a fővárosi hőségből.

Hűtsük le magunkat Heves megyében – Itt csobbanjunk a kánikulában

07. 03. 19:50
Vidéken egyedülálló törökfürdő, ligetes környezetben eldugott, kisebb strandok és csúszdaparkok is biztosítják a szórakozást azoknak, akik Heves megyében mártóznának meg.

Pályán és pályán kívül: összefogtak a fürdővezetők

07. 03. 16:00
Strandfesztivált rendeztek a hétvégén a Zalakarosi Fürdőben, a fesztivált egy rendkívüli strandfoci tornával indították.

Rajzolja le élményeit, és nyerjen strandbelépőt a családnak csemetéje!

07. 02. 18:30
„Pancsolj és rajzolj” rajzpályázaton keresik a legvidámabb vizes, nyári élményeket. A gyerekrajzokat zsűri értékeli, a legjobbak alkotói kiválaszthatják, melyik fürdőbe viszik strandolni a családot.

Már három órás jegyet is válthatunk Az Év Fürdőjébe

07. 01. 19:00
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő július 1-jétől bevezette a 3 óra időtartamú, fürdési lehetőséget biztosító belépőjegyet.

Éjszakai fürdőzés és strandfesztivál is lesz a héten Zalakaroson

06. 25. 19:30
Azoknak ajánlunk két nagyszerű programot a Zalakarosi Fürdő repertoárjából, akik a zenés, vidám pörgést keresik, akik a kellemes fürdőzést szívesen kötik össze egy jó bulival.

Hol fürdőzzünk? Strandok és fürdők a Tisza vonalán

06. 21. 07:21
Ha északról déli irányba haladunk a Tisza mentén, fürdőzhetünk egy gyönyörű park kellős közepén, családias környezetben, vízi sportoknak hódolhatunk a Tisza-tó partján, csúszdázhatunk fedett és nyitott fürdőkben is.

A gyerekek kedvenc fürdői, melyek eső esetén is tökéletes programok

06. 18. 07:50
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, speciális gyerek szaunával, emeletes játszóterekkel mentik meg a fürdők azokat a napokat, amikor strandolni vágyunk, de kint esik az eső.

A 30 milliomodik vendéget köszöntötték a Zalakarosi Fürdőben

06. 17. 17:17
Novák Ferenc polgármester és Cziráki László, a fürdő vezérigazgatója június 11-én kedden üdvözölte az 1965 óta üzemelő Zalakarosi Fürdő 30 milliomodik vendégét.