Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Új óriáscsúszdája van a lipóti fürdőnek

06. 22. 10:00
A vadonatúj attrakció az izgalmas, Rock and Roll óriáscsúszda nevet kapta. Az újdonsággal immár hat óriáscsúszda várja a Lipóti Termál- és Élményfürdőbe érkezőket.

Bámulatos medencék a semmiben lógva

06. 20. 20:00
A legmodernebb medencék manapság üvegfalúak. Rendkívül látványos a kialakításuk, van olyan, amely egy szálloda 42. emeletére épült átlátszó alján keresztül az alattunk sétálókra tekintethetünk, de készülhet üvegfalú medence akár egy sziklafalba vájva óceáni kilátással is.

A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl

06. 15. 20:15
Őrült sebességre gyorsuló csúszdán száguldozna a gyerekekkel? Esetleg egy 450 méter hosszú, mesterséges folyón úszkálna a strandon, vagy a 26 csúszdás komplexumot választaná? Nem könnyű eldönteni. Bemutatjuk a nyolc legizgalmasabb aquaparkot.

Remek fürdőket választhatunk tavaink közelében

06. 14. 19:50
A strandszezonban az a legjobb, hogy egyszerre mehetünk a természetes tavainkhoz, és csobbanhatunk fürdőink hűsítő kültéri medencéiben. Tavainkhoz közeli fürdők a témája következő összeállításunknak.

Új hazai csúszdapark nyílik a hétvégén

06. 13. 19:50
Június 16-tól vehetik birtokba a fürdőzők a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben kialakított új csúszdaparkot. Mutatjuk, miféle izgalmas óriáscsúszdákkal várnak Mezőkövesden szombattól.

Hol fürdőzzünk Ausztriában, ha természetes vizekre vágyunk?

06. 12. 19:30
Létezik szebb látvány nyáron Ausztriában annál, amikor az alpesi hegyek által körülölelt természetes tavakban, vagy folyókban visszatükröződnek a magas hegycsúcsok? Mutatjuk, hol csobbanhatunk és búvárkodhatunk kristálytiszta vizekben a szomszédban.

Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk

06. 10. 09:10
Az úszást kedvelő olvasóinknak gyűjtöttük össze az ország legszebb nyitott, 50 méteres versenymedencéit, ahol élvezhetik az úszás örömét a szikrázó napsütésben.

Kiváló a hazai szabadvízi fürdőhelyek vízminősége

06. 08. 19:50
A hazai fürdővizek túlnyomó többsége kiváló vagy jó minősítést kapott az elmúlt négy év adatait összegző vizsgálatok során - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI). Van azonban hét olyan fürdőhely, amely vizének minősége kifogásolt.

Óriási kedvezményekkel nyit a dunaújvárosi élményfürdő

05. 31. 20:15
Pénteken végre újra kinyit a dunaújvárosi Aquantis élményfürdő, amelyet hat évig kellett nélkülözni. A városi nyugdíjasoknak és a helyben tanuló diákoknak egyelőre ingyenes a belépés.

TOP 10 fürdő, ahol belecsobbanhatunk a nyárba

05. 28. 19:50
Már csak néhány nap, és itt az első nyári hónap. A strandok nagy része már megnyitotta kapuit, így ajánlatos már most összeírni, mely szuper fürdőket akarjuk meglátogatni a nyáron, nehogy valamelyik kimaradjon. A mi listán így fest.

7+1 szuper gyerekbarát fürdő

05. 27. 08:30
Ha igazán tartalmas napot szeretnénk a csemetiénkkel, akkor érdemes kilátogatni a már megnyitott strandokra és gyerekbarát fedett fürdőkbe, mert a babáknak való pancsolóktól kezdve, a különleges játszótereken át a csúszdaparkokig felejthetetlen élmény vár az egész családra.

Csúszdás örömök gyereknapra

05. 23. 19:23
A közelgő gyermeknap alkalomból csúszdás fürdőket ajánlunk.