Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Az Év Fürdője: a hétvégén nyit a strand

04. 25. 07:50
Az ország legkedveltebb fürdője jelen pillanatban Hajdúszoboszlón található, 2017-ben ugyanis a Hungarospa nyerte meg az Év Fürdője közönségszavazást. A díjnyertes fürdőben, sokak örömére, a hétvégén elindul a nyári szezon. A kicsik két vadonatúj gyermekmedencét is birtokba vehetnek.

A hétvégén nyitnak a fővárosi strandok

04. 24. 19:00
Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában, melyek idén is számos kedvezménnyel, programmal és készpénzmentes fizetési lehetőséggel várják strandolókat.

Nem hagyják a strandot: fürdőköpenyben tüntettek a pécsiek

04. 19. 19:19
Rendhagyó, fürdőköpenyes rendezvényt tartottak szombat délután a pécsi Pollack Strandon. A résztvevők azzal a céllal jelentek meg a helyszínen, hogy elmondják véleményüket a strand területét is érintő elkerülő út megépítésével kapcsolatban.

Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

04. 18. 20:00
Szénsavas fürdő, örvényfürdő, Kneipp-taposó, súlyfürdő, aquafitnesz, vízi torna. Mutatjuk, mely hazai fürdőkben tudja igénybe venni e népszerű szolgáltatásokat. Eláruljuk azt is, melyik milyen egészségügyi panaszra a legjobb.

Új élményfürdő épül Cserkeszőlőn

04. 13. 19:13
Baby World néven épül család- és gyermekbarát fürdőkomplexum szállodával Cserkeszőlőn. A mintegy ötezer négyzetméteres komplexum megvalósításához a helyi önkormányzat 600 millió forint saját forrást biztosít és 800 millió forint hitelt vesz fel.

Ebben a díjnyertes hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

04. 13. 07:50
Sokak számára újdonság, hogy Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjét hazánkban, Demjénben találjuk. Ez a különleges hely már építésekor egy kisebb „csoda” színhelye volt. A vele szomszédos termálfürdőben pedig az éjszakai fürdőzés örömeit minden nap átélhetjük.

Új gyógyhelye lett az országnak

04. 06. 13:00
Két évvel ezelőtt kezdték el a gyógyhellyé nyilvánítási folyamatot, amelyet mostanra koronázott siker: Hajdúnánás lett hazánk 35. gyógyhelye.

35 év után épül fürdő Bábolnán

04. 03. 19:00
Az új strand- és termálfürdő téli-nyári üzemmódban működik majd, télen 250 fő, nyáron 500-600 fő befogadására lesz képes.

Átépítés után rá sem fogunk ismerni a debreceni strandra

04. 01. 19:30
Teljes körű felújításon esik át a debreceni Nagyerdei Strand, ahol már megkezdődött az épületek bontása és várhatóan még ebben az évben megindul az építkezés is.

Szlovénia legjobb wellness helyei

03. 22. 19:30
Nem kell sokat utaznunk ahhoz, hogy elérjük Közép-Európa legnagyobb, termálvízre épült wellness központját, vagy kipróbáljuk a fekete termálvizet, esetleg egy, már 800 éve használt alternatív tengeri gyógykezelést. Tartsanak velünk Szlovéniába!

A víz világnapja - izgalmas programok a budapesti fürdőkben

03. 21. 19:30
Többek közt kiállítások, légtornász bemutató és meseest is várja a látogatókat a budapesti fürdőkben a víz világnapján, március 22-én; a programok központja az idén 100 éves Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda lesz.

Termálfürdő épülhet Kengyelen

03. 09. 19:19
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei községben a termőföldek egy részén terveznek termálfürdőt építeni, ha a képviselő-testület is támogatja.