Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Öt aquapark, amellyel még csúcsra járathatja az idei nyarat

08. 22. 07:53
Lassan véget ér a nyár és hiányzik még egy emlékezetes kaland? Mit szólnának egy családi aquapark élményhez? Az ország területén sok magas színvonalú, vagy éppen hangulatos és kalandot ígérő vízi vidámpark várja a látogatókat.

Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet

08. 16. 14:14
Akár csak azért, mert napközben nem ér rá, akár azért, mert imádja az éjszaka romantikáját, a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttünk hét fürdőt, ahol erre lehetőség nyílik.

Alföldi fürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

08. 16. 07:50
Az Alföld legolcsóbb strandjai között találunk gyerekbarát, csónakázótó mellett elterülő, csúszdás és eldugott fürdőket is, melyekben közös, hogy a felnőtt napi belépőjegy ára 1100 forint alatt van.

A Holt tenger vizében fürödhet tőlünk alig egy órányira

08. 14. 19:50
Az Érsekújvártól alig több mint 20 kilométerre fekvő Bellegszencse, avagy szlovák nevén Podhajska település vize a Holt tengerével megegyező összetételű és egyedülálló Közép-Európában.

A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja

08. 12. 08:12
Az 1700 forintot sem éri el fejenként a belépő ezekben a fürdőkben, így aki szereti a csendesebb, nyugodtabb, de mégis jól felszerelt strandokat, látogassa meg valamelyiket.

6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

08. 09. 12:00
Ha kedvelik a csendes, békés, családias légkört, vagy a 10 csúszdával és tucatnyi medencével ellátott, esetleg az erdő közepén kialakított fürdőket, Zala megyében sem fognak csalódni.Szent Gróth Termálfürdő

10 dolog, amit mindig vigyünk magunkkal a strandra

08. 08. 16:00
Augusztus, a remények szerint, még megörvendeztet minket strandidővel. Éppen itt az ideje, hogy átnézzük a strandtáskánk tartalmát. Jöjjön 10 dolog, amit sose hagyjunk otthon, ha vízpartra vagy strandra készülünk!

Szuper programokkal készülnek a fürdők a hosszú hétvégére

08. 08. 08:08
Koncertek, csúszdabajnokság, musical, tűzijáték a medencéből, éjszakai fürdőzések, Omega nagykoncert és táncbemutatók. Az augusztus 20-i hosszú hétvégére színes programokkal készülnek a hazai strandfürdők.

Szabadstrandok a Balaton déli oldalán Balatonboglártól Balatonvilágosig

08. 07. 19:07
Akár a csendes, elvonulós fürdőzést kedvelők is találhatnak a Balaton déli oldalán olyan partszakaszt, ahol ingyen megmártózhatnak, még az éjjeli órákban is.

Melyik fürdő gyógyvize segíthet emésztőszervi és anyagcsere betegségeinken?

08. 07. 07:57
Gyomorhurut, gyomorfekély, köszvény: ezekben a fürdőkben találhatunk rájuk gyógyírt. A gyógyvíz legtöbb esetben ivókúrára is ajánlott, belülről gyógyítva, és enyhítve panaszainkat.

Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

08. 06. 19:50
Az augusztusi forróságban egy igazi, frissítő oázis a Harkányi Fürdő, ahol nemcsak azúrkék színű, hűsítő strandmedencék és a hatalmas csúszdapark, de szuper programok is várják a nyaralókat - korhatár nélkül!

Sós vizű medencével is bővült a Zalakarosi Fürdő megújult gyógycentruma

08. 05. 19:04
Átadták a Zalakarosi Fürdő teljes körű rekonstrukción átesett gyógycentrumát. Beltéren egy különleges sós vizű medencét, valamint gyógyvizes és termálvizes medenceegyüttest, kényelmes pihenőtereket is kialakítottak.