Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Így mentheti meg a vízparti nyaralását esős időben

08. 19. 08:19
Az elmúlt hét hőségénél egy kellemetlenebb dolgot tudunk mondani. Például egy Balaton vagy Tisza-tó mellé tervezett nyaralást erre a zivatarokkal tarkított hétre. Ha nem örül a lehűlésnek, ne keseredjen el! Összegyűjtöttek hat remek, esőbiztos fedett résszel rendelkező fürdőt nagy tavaink közeléből.

A hét legextrémebb csúszda a nagyvilágból

08. 18. 07:50
Aki szereti a vízi csúszdák kínálta száguldó élményt, akit vonz a szédítő magasság és kápráztató sebesség, esetleg rajongója a különleges építészeti megoldásoknak, imádni fogja a következő helyeket!

Gyermekmedencékkel bővül a hajdúszoboszlói fürdő

08. 17. 07:50
Az idén is fejlesztette a fürdőt a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Ezúttal a gyógyfürdőzőknek és a gyerekeknek kínál kényelmesebb körülményeket és új játszóteret. Két hónap múlva gyermekmedencékkel is bővül a kínálata.

Öt aquapark, amellyel még csúcsra járathatja az idei nyarat

08. 15. 20:30
Lassan véget ér a nyár és hiányzik még egy emlékezetes kaland? Mit szólnának egy családi aquapark élményhez? Az ország területén sok magas színvonalú, vagy éppen hangulatos és kalandot ígérő vízi vidámpark várja a látogatókat.

Így még biztosan nem látta a budapesti fürdőket – Felismeri őket?

08. 13. 17:00
Egészen bámulatos formák és alakzatok rajzolódnak ki azokon a madártávlatból készített fényképeken, amelyeket budapesti fürdőkről készített a közelmúltban Radisics Milan.

Hét fürdő, amelyről talán még nem hallott, pedig érdemes kipróbálni

08. 11. 20:11
Mindannyian jól tudjuk, hazánk termálkincsekben rendkívül gazdag, kiváló adottságokkal rendelkező térségben fekszik. Ezt a gazdagságot mi sem bizonyítja jobban, minthogy mindig találunk egy-egy remek fürdőt, amit eddig még nem próbáltunk, amire rácsodálkozunk.

Fürdők, melyekért már nagyanyáink is rajongtak

08. 11. 07:49
Vajon, mely fürdők lehetnek a legnépszerűbbek manapság? És vajon ugyanezeket szerették nagy- vagy dédszüleink is a múlt században? Összegyűjtöttünk néhány olyan fürdőhelyet, melyek már több évtizeddel ezelőtt is ugyanolyan népszerűek voltak, mint ma.

Vajon megdől-e a rekordidő? Szédületes csúszdabajnokság lesz Debrecenben

08. 10. 19:29
Augusztus 11-én országos csúszdabajnokságot rendeznek a debreceni Aquaticumban. A versenyzők összesen kilenc kategóriában indulhatnak.

Hét csúszda, amelyet a nyár végéig ki kell próbálnia

08. 08. 15:15
Mindjárt itt a nyár vége és úgy érzik, csúszdakalandjaik még nem teljesek erre az évre? Még hiányzik valami idén nyárra az élmények sorából? Összegyűjtöttünk hét csúszdát és aquaparkot, amelyet a nyár végéig mindenképp érdemes kipróbálnia!

Van egy új gyógyhelye az országnak

08. 02. 10:40
Gunarasfürdőt is gyógyhellyé is nyilvánította az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A dombóvári fürdő már Magyarország harmincharmadik gyógyhelye.

Az Év Fürdőjében minden szombaton éjfélig tart a mulatság

08. 02. 07:42
Kétfajta hazai fürdőrajongó létezik, egy, aki már volt a Miskolctapolca Barlangfürdőben, a másik pedig, aki tervezi, hogy ellátogat. Nem csoda, az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőhelyszín mindenkit ámulatba ejt, azt azonban kevesebben tudják, hogy a fürdőben a gyógyulásra is minden feltétel adott.

Hét fürdő a pihenni vágyóknak

07. 25. 20:25
Számos fürdő ma már fontosnak tartja, hogy az óriáscsúszdák és vízi attrakciók kedvelői mellett azoknak az igényeit is kielégítse, akik kifejezetten egy csendes fürdőzésre vágynak. Összegyűjtöttünk önöknek néhányat ezek közül.