Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Élményfürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

11. 12. 20:00
Összegyűjtöttük azokat fürdőket, ahol a termál és wellness részleg mellett csúszdás élménymedencéket, hullámmedencét, exkluzív szaunavilágot és télen is használható nyitott medencéket találunk, mégsem kell többet fizetnünk a belépőért 3000 Ft-nál.

2019 tíz legjobb magyar fürdője

11. 06. 20:00
Az idei Év Fürdője szavazáson olyan különleges fürdők diadalmaskodtak, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője, a legsokoldalúbb gyógyvízzel rendelkező fürdő, sokoldalú élmény-, gyógyfürdők és aquaparkok.

Ide menjünk, ha őszi éjszakákon is a fürdőbe vágyunk

10. 30. 16:33
Nincs annál izgalmasabb, mikor színes fények között, vagy akár a csillagos ég alatt csobbanhatunk. Nem csak a rendezvények miatt érdemes kipróbálni, a fürdőknek ilyenkor egészen más a hangulata. Halloween habparty, szellemidézés, élő zenés fürdés, 18 éven felülieknek szóló buli és éjszakai szaunázás is bekerült a válogatásba.

A 10 legjobb fürdő, ahol télen is nagyokat úszhatunk

10. 29. 18:49
Azoknak az olvasóinknak gyűjtöttünk össze télen is használható 50 méteres úszómedencéket - ahol élvezhetik az úszás örömét a hideg hónapokban is, akár a csillagos ég alatt – akik szívesen összekötnék a wellness fürdőzést a világ egyik legegészségesebb sportjával, az úszással.

A világ 8 legszebb uszodája és fürdőháza

10. 26. 07:46
Arany csempével borított medence, Zsolnay-mozaikok, Hundertwasser stílus, autentikus orosz gőzfürdő, emelhető, mozgatható olimpiai medence. Csak néhány kifejezés, melyek jellemzik ezeket a lélegzetelállító fürdőket

Ezek idén az ország kedvenc regionális fürdői

10. 23. 18:35
Vannak olyan fürdők az országban, amelyek méretben látogatószámban és ismertségben nem versenyezhetnek a legnagyobb fürdőinkkel, viszont ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Bemutatjuk, melyik az a 10 fürdő, amelyek Az Év Fürdője versenyben a legtöbb szavazatot szerezték regionális jelentőségű fürdők között. Vannak köztük igazi különlegességek is: kénes vizű fürdő, építészeti csoda, tóparti termálfürdő.

Kisorsoltuk a zalakarosi pihenést - új játékunkban hévízi és visegrádi utalvány a nyeremény

10. 18. 15:48
A szerencsés nyertes a Hotel Karos Spa-ban tölthet el 2 éjszakát másodmagával. Az új játékunkban négycsillagos hévízi és visegrádi utalvány a tét.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

10. 16. 19:10
Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

8 fürdő, amiért rajonganak a helyiek

10. 15. 19:40
Lehet, hogy sokan még nem is hallott róluk, pedig a környékbeliek körében nagyon népszerűek. Erről tanúskodik, hogy 2019-ben Az Év Fürdője szavazásban ezek a fürdők érték el a legjobb eredményt A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

7 fürdő, ahol verhetetlen a gyerekvilág

10. 11. 17:09
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, emeletes játszóterekkel, gyerekszaunával kecsegtetnek azok a fürdők, ahol a gyerekeké a főszerep.

8 fürdő, ahol ősszel is kültéren csobbanhatunk

10. 05. 08:05
Szabad ég alatt fürdőzni, miközben színes falevelekkel teli az udvar, esetleg hótakaró díszíti a tájat igazán megnyugtató és felemelő kikapcsolódás. Mutatunk 8 fürdőt, melyekben átélhetjük ezt az élményt.

Családi fürdőparadicsom - Ausztria második legjobb fürdője Burgenlandban

09. 30. 08:30
Ausztria legjobb gyógyfürdői, termálfürdői közül már többet is bemutattunk korábban olvasóinknak. Ezúttal egy a határtól alig néhány kilométerre található fürdőkomplexumot veszünk célba.