Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Hungarospa Hajdúszoboszló: zárva van az élményfürdő

10:45
2018. január 22. és 26. között karbantartás miatt zárva tart a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő. Az újranyitás 2018. február 27-én 10 órakor lesz.

Új igazgató, új tervek Zalakaroson: panoráma medence és szaunavilág is épül

01. 22. 07:50
Jelentős változásokra számíthatnak az elkövetkező időben a Zalakarosi Fürdő kedvelői. Egy új épület, benne szaunavilág, a gyógycentrum felújítása, modernizált beléptető rendszer is a tervei között szerepel.

Így építenék át a Király fürdőt

01. 21. 08:21
Budapest egyik legrégebbi fürdőjének, a Király fürdőnek már régen esedékes felújítására kerülhet sor hamarosan annak a pályázatnak köszönhetően, amit építészek részére írt ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

A világ legdrágább medencéi

01. 20. 08:20
Arany csempével borított medence, a bálteremmé alakítható fürdő, az 1 km hosszú úszómedence, vagy a mesterséges tengerpart Japánban? Van tippje, melyik kerülhetett a legtöbbe? Összegyűjtöttük a világ legdrágább medence beruházásait.

Csillaghegyi strand: nyárra elkészülnek az újdonságok

01. 19. 07:50
Javában tart az építkezés a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda területén, ahol mintegy hétezer négyzetméternyi fürdőterület épül, tizenegy medencével, új, fedett épülettel.

Új ügyvezető igazgató a sárvári fürdő élén

01. 18. 19:00
2018. január 1-től Vojtkó Tibor tölti be a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A korábbi igazgató, Vancsura Miklós, tíz év után távozott a fürdő éléről.

Egy ideig bezár a Miskolctapolca Barlangfürdő

01. 17. 07:50
Karbantartás miatt másfél hétre bezárja kapuit a Miskolctapolca Barlangfürdő. A fürdő szokásos évi felújítási munkálatai jövő héten hétfőn kezdődnek. A Barlang Aquaterápia is zárva lesz, de szárazlábas fürdőbejáró túrákat idén is szerveznek.

Imádják a vendégek a sárospataki fürdő új szaunáit

01. 16. 19:16
Tavaly novemberben bővült új Szaunavilággal a sárospataki Végardó Fürdő. A vendégek azóta is lelkesen látogatják az új részleget, ahol többek között egy új infraszaunát, egy gőzkabint, valamint két finn szaunát használhatnak.

Fejlesztik a Zalakarosi Fürdőt

01. 15. 07:50
Nagyobb területen, több attrakcióval várja majd a vendégeket a Zalakarosi Fürdő. A fejlesztésekhez már idén hozzákezdenek.

Gyógyhellyé válna a megújuló bogácsi fürdő

01. 09. 07:50
A bogácsi fürdő 2016-ban kapta meg a gyógyfürdő címet, nemrég megtették az első lépéseket a gyógyhellyé válás útján is.

Hét fürdő az osztrák síparadicsomok környékéről

01. 08. 19:09
Ausztria téli sportok szerelmeseinek könnyen elérhető és remek terepeket kínál. Síelés után pedig mi is jelenthetnek jobb kikapcsolódást, mint egy kellemes termálfürdő. Ajánlunk néhányat az osztrák hegyek árnyékából!

Milliárdos támogatással bővítik a makói fürdőt

01. 05. 19:02
Kormányzati forrásból, mintegy 9,5 milliárd forintból bővítik a makói fürdőt - jelentette be Farkas Éva Erzsébet polgármester kedden a Maros-parti városban.