Aktuális akciók
Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Bács-Kiskun megye fergeteges fürdői

08. 16. 19:44
Az ország legnagyobb megyéje a Duna és a Tisza között számtalan fürdőt kínál, a vízi paradicsomtól kezdve a kisebb, eldugott strandokig csúszkálhatunk, kipróbálhatjuk a búvárkodást, a különleges szaunákat, de akár egy homokos tengerparton is érezhetjük magunkat.

A Velencei-tó legjobb strandjai

08. 15. 20:15
Az ország harmadik legnagyobb tava mellől 11 szuper strandot ajánlunk. Van közöttük ingyenesen látogatható, termálfürdővel egybekötött, gyorsan és lassan mélyülő parttal rendelkező, ökostrand és kemping is.

Ma végre tényleg kinyit a Dagály

08. 14. 12:00
2018. augusztus 14-én délben megkezdődik a tesztüzem, így ma már biztosan pakolhatjuk a fürdőruhát, és elindulhatunk csobbanni a Dagály strandra. A belépőjegyek árát és a nyitvatartást is lehet már tudni.

Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk

08. 14. 11:30
Kétfajta hazai fürdőrajongó létezik, aki már volt a Miskolctapolca Barlangfürdőben, és aki tervezi, hogy ellátogat. Nem csoda, hiszen ez a páratlan hazai fürdőhelyszín mindenkit ámulatba ejt. A Barlangfürdő augusztusi éjszakai fürdőzései pedig a szokásosnál is izgalmasabbak lesznek.

8 ingyenes strand a főváros környékéről

08. 10. 20:10
Ha már unja a tumultust, a drága árakat, a forróságot, akkor irány a Duna, melynek vonalán összegyűjtöttük a legszebb, ingyenesen használható strandokat, legyen az kavicsos, homokos, gyerek- vagy akár kutyabarát.

Jelenleg ezek a legnépszerűbb fürdők Magyarországon

08. 08. 20:08
Utolsó hónapjához érkezett a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője közönségszavazás. Íme, a verseny három kategóriájának első tíz helyezettje.

Ezt a 7 olcsó fürdőt csak nyáron használhatjuk

08. 08. 19:38
Olyan, csak nyári szezonban nyitva tartó strandokat gyűjtöttünk össze, amelyekben közös, hogy nincs tömeg, nyugodt, csendes környezetben találhatóak, és nagyon szolid árakon juthatunk be. Keressük fel őket ebben a kánikulában!

Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak

08. 07. 20:07
Igazi Jolly Joker fürdőket válogattunk a lenti gyűjteményünkbe, ahol gondosan figyelnek arra, hogy egy nap a strandon a család minden tagja számára élmény legyen. A kicsiket mesestrand, extrém csúszdák a nagyobbakat, a nyári délutánokat pedig koncertek és előadások színesítik.

Két év után a héten kinyit a Dagály

08. 06. 19:30
Nem kell tovább nélkülözniük a fővárosiaknak az egyik kedvenc strandjukat a kánikulában. A Dagály hivatalos megnyitója 2018. augusztus 17-én lesz, de a tervek szerint a közönség már augusztus 10-től birtokba veheti a felújított fürdőt.

A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja

08. 03. 19:50
Csúszdás élménymedencés, óránként beinduló hullámmedencés, és gyógyító termálmedencés strand is bekerült abba a listába, ami a legolcsóbb dél-dunántúli fürdőket gyűjti össze. Közös jellemzőjük: a belépő mindenhol 1500 forint alatt marad.

Bükfürdő: új stílus, új név és vadonatúj főbejárat

08. 02. 12:00
Egy impozáns üvegtorony, amelyről vízesés hullik alá. Így fest Bükfürdő új főbejárata, amelyet múlt héten pénteken adtak át. Az új főbejárat letisztult és nagyon látványos kialakítása a fürdő megújuló stílusához igazodik, egy új kezdet szimbóluma.

Új gyógyhelye van az országnak: egy gyógyfürdő és környéke érdemelte ki a minősítést

07. 31. 20:20
Egészen pontosan a komáromi Brigetio Gyógyfürdőt és környékét nyilvánították gyógyhellyé a közelmúltban. E minősítést minden esetben komoly vizsgálatok előzik meg, a követelmények elérése nem egyszerű.