Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Fürdőzés

Fürdő a Mindenható könnycseppéből

01. 24. 08:00
Gyönyörű havas hegycsúcsok, szikrázó napfény, hosszú sípályák és egy jól felszerelt termálfürdő komplexum. Kell ennél több egy téli kikapcsolódáshoz?

Téli termál kikapcsolódás mindenkinek

2022. 12. 12. 08:00
A hideg őszi és téli napokon a fagy bekúszik a bőrünk alá, a szürkeség pedig eluralkodik rajtunk. Ennek a legjobb ellenszere, a garantált feltöltődést nyújtó meleg vizes ejtőzés. Test és lélek egyaránt kipihenheti a rossz időt és feltöltekezhet a melegben, hogy ismét legyen elég erőnk a mindennapokra.

Pazar termálfürdők a hófödte hegycsúcsok között

2022. 12. 09. 08:00
Egy kellemes termálfürdő a téli hegycsúcsok között? Nincs is ennél csodásabb kikapcsolódás ezekben a hónapokban. Összegyűjtöttünk a környező országokból néhány fürdőt, ahol a hegyek között megbúvó fürdő remek kikapcsolódást kínál!

Fürdőink filmkockákon

2022. 12. 01. 08:00
Magyarország gazdag termálvíz kincse nemcsak a gyógyítókat és a gyógyulni vágyókat lelkesíti, de sok esetben megihlette a művészeket is. Több zenemű és könyv született hozzájuk kapcsolódva, de gyógyfürdőink számos remek filmhez is biztosították a hátteret.

Ússzunk a szabad ég alatt télen is

2022. 11. 30. 08:00
Nem mindenki elég merész, hogy kipróbálja, de aki egyszer megtette, biztos, hogy legközelebb is rászánja magát, hogy a téli időszakban is a szabadban ússzon. A szabadtéri úszómedencék egyre népszerűbbek, hadd ajánljunk néhányat a főváros környékéről!

Melyik fürdőben gyógyulhatunk, ha idegrendszeri betegségben szenvedünk?

2022. 11. 28. 08:00
Megelőzésként, a tünetek enyhítésére, vagy az utókezelés részeként érdemes meglátogatni azokat a fürdőket, melyek gyógyvize segíthet az idegfájdalmak, a lumbágó, az idegzsába vagy akár a Parkinson-kór kezelésében.

Állati sztorik a termálfürdőkből

2022. 11. 17. 08:00
A gyógyvizek és termálvizek jó tulajdonságait, emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásait oldalakon keresztül sorolhatnánk. Tudták azonban, hogy nemcsak nekünk, hanem az állatoknak is jót tesz a gyógyvíz? Jöjjön néhány állati jó példa állati jó fürdőkből!

80 fokos gyógyvíz a szlovén-osztrák határon

2022. 11. 11. 08:00
Hallottak már Ausztria legegészségesebb pontjáról? Úgy hívják, Bad Radkersburg. Érdemes megismerni a szlovén határon, a Mura partján fekvő kisváros gyógyhatású termálfürdőjét, mely a magyar határtól alig 50 kilométerre van.

5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

2022. 11. 02. 08:00
Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Az íróasztal mellett dolgozók nagy része küzd ezekkel a gondokkal, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

2022. 10. 31. 08:00
Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Fedett fürdők, ahol van finn szauna – Itt biztosan felmelegedhetünk télen

2022. 10. 26. 13:35
Télen is sok szabadtéri medencében élvezhetjük Magyarországon a termálvizet, de azoknak sem kell melegvizes élmény nélkül maradniuk, akik inkább a fedett medencéket kedvelik a hideg hónapokban.

Magyarország legforróbb vizű fürdői

2022. 10. 24. 12:00
Nemcsak a saját kádban, hanem egy olyan fürdőben is élvezhetjük a víz adta élményt, ahol 38 foknál melegebb termálvízben melegíthetjük fel a párás, nyálkás, hűvös kinti időjárás után tagjainkat. Hazánk az ilyen, kifejezetten forró vízzel rendelkező, fürdőhelyekben is dúskál. Mi most néhány nagyobb ismert létesítmény mellett olyan kisebb fürdőket mutatunk be, melyek érdemesek arra, hogy kipróbáljuk.