Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Fürdőzés

Ezekben a budapesti és környékbeli fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába

04. 02. 08:00
Ha a strandolás, fürdőzés helyszínének kiválasztásakor fontos, hogy olyan kicsi gyerekkel tudjuk gyakorolni az úszást, aki még nem rendelkezik a megfelelő vízbiztonsággal, vagy szeretnénk gyakorolni az úszótanfolyamon tanutakat, akkor a cikkünkben szereplő válogatás hasznos lesz.

Ezekben a gyógyfürdőkben találjuk a legtöbb gyógymedencét az Alföldön

03. 26. 08:00
Olyan alföldi fürdőket vettünk górcső alá, melyek a legtöbb gyógymedencével rendelkeznek a régión belül, emellett gyógyászati szolgáltatások széles palettáját vonultatják fel.

Ezek a legolcsóbb termálfürdők Magyarországon

03. 25. 18:10
Megnéztük, melyik az a 10 termálfürdő az országban, ahol jelenleg a legolcsóbb a belépő. Több olyat is találtunk, ahol 2000 Ft alatt válthatunk teljes árú jegyet, de van olyan fürdő is, ahová a nyugdíjasok 1000 Ft-ért léphetnek be.

Már csalogat a napsütés - a legjobb fürdők tavaszi csobbanásra

03. 20. 12:00
A napnak már van ereje, lekerül a nagykabát, de a strandolás még várat magára néhány hónapot. Mit tehet ilyenkor, aki vizes élményekre vágyik? Felkeres egy fürdőt, ahol úszhat, pihenhet és szórakozhat. Mutatjuk a kedvenceinket, ezeken a helyeken mindenki remekül fogja érezni magát!

Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

03. 13. 08:00
Sokan vagyunk, akik imádjuk a vízi csúszdákat. Hűvösebb időben azonban korlátozódnak a lehetőségeink. Adrenalin függőknek jöjjön öt beltéri csúszda, ahol rossz időben is szabadon tombolhatunk!

A bőség fürdői

03. 08. 08:00
Medencék és szaunák sokasága, színvonalas szolgáltatások, történelmi jelentőségű vagy éppen teljesen új komplexumokban. Az ország exkluzív fürdői közül mutatunk be kilencet.

Szuper fürdő Kőmíves Kelemen vára mellett

02. 23. 08:00
Az erdélyi „magos Déva várának” szomorú történetét jól ismerjük iskolai tanulmányaikból. Arról azonban a suliban még nem olvashattunk, hogy egy sokkal békésebb múltú, óriási fürdőkomplexum is várja a csodás hegyvonulatok között kiránduló turistákat.

9 gyönyörű fürdőhely a világon

02. 19. 08:00
Izlandon egy erőműből kialakított fürdőben, Japánban egy feltörő vulkanikus forrásban, Oroszországban autentikus bányában, Tibetben a gleccserek között, Balin egy trópusi erdőben is lehet relaxálni. Tartson velünk egy izgalmas utazásra! Így fürdőznek a világ körül.

Melyik fürdő gyógyvize segíthet mozgásszervi betegségeinken?

02. 16. 08:00
A lakosság közel 20 százalékánál diagnosztizálható mozgásszervi betegség. Az érintett problémákon fürdőkúrákkal is segíthetünk, gyógyvízzel enyhíthetünk krónikus állapotokon. Orvosi rehabilitáció keretén belül ezeket a gyógyszolgáltatásokat akár térítésmentesen is igénybe vehetjük.

Pazar római fürdőt találtunk az osztrák hegyek között

02. 12. 08:00
Karintiában bukkantunk erre a kivételes fürdőre. A teraszos kiképzésű épületben, római stílusban kialakított belső térben lehet csobbanni. Egyedülálló, három szintes wellness és szauna tere igazi világszínvonalú ritkaság.

Fürdők, ahol úszás után jól esik a jakuzziba csobbanni

02. 05. 08:00
A sport és a jakuzziban történő lazulás nagyon jól kiegészíti egymást. Cikkünkbe olyan fürdőket válogattunk, amelyekben úszómedencét és pezsgőfürdőt is találunk.

A forró medencéből gyönyörű a tél

01. 29. 08:00
Aki fürdőzött már a hideg évszakban a szabad ég alatt, forró termálvízben, igazolni fogja a tényt: ez az egyik legmegnyugtatóbb téli kikapcsolódás.