Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Fürdőzés

Hét fürdő, ahol könnyebben múlik a derékfájás

11. 25. 07:50
Az emberek nagy része szenved a rendszeresen vagy időszakos hát- és derékfájástól. A legjobb, amit tehetünk, természetesen a megelőzés, amelynek a rendszeres mozgás mellett a legkellemesebb része a fürdőzés. Ehhez adunk néhány tippet.

Melyik medencébe csobbanjunk? Túl nagy a választék!

11. 23. 08:00
Fedett fürdőkből nincs hiány az országban. Most azokat gyűjtöttük össze, amelyekre egy hét is kevés lenne, hogy felfedezzük minden szolgáltatását, és fürdőzzünk minden medencéjében.

Melyik gyógyvíz a leghasznosabb számunkra? Gyógyulás Vas megyében

11. 20. 13:30
Szakorvosi beutalóval szeretnénk fürdőzni Vas megyében, de nem tudjuk, gyógyulásunkat melyik gyógyvíz biztosítaná legjobban? Összegyűjtöttük, melyik vasi víz mit gyógyít.

Nyári hangulat télen is: 14 fedett élményfürdő, ahol garantáltan jól érzik magukat a gyerekek és felnőttek is

11. 19. 09:00
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, speciális gyerek szaunával, emeletes játszóterekkel csábítanak azok a fürdők, ahol rossz időben is nyári a hangulat.

Családi fürdőparadicsom - Ausztria második legjobb fürdője Burgenlandban

11. 09. 08:30
Ausztria legjobb gyógyfürdői, termálfürdői közül már többet is bemutattunk korábban olvasóinknak. Ezúttal egy a határtól alig néhány kilométerre található fürdőkomplexumot veszünk célba.

Náthásan a fürdőbe? Igen vagy nem

11. 08. 08:15
A hidegebb hónapok, valamint a nátha és influenza szezon közeledtével felmerül a kérdés: mehetünk-e betegen fürdőbe, szaunába vagy masszázsra?

8 fürdő, ahol ősszel is kültéren csobbanhatunk

11. 07. 11:00
Szabad ég alatt fürdőzni, miközben színes falevelekkel teli az udvar, esetleg hótakaró díszíti a tájat igazán megnyugtató és felemelő kikapcsolódás. Mutatunk 8 fürdőt, melyekben átélhetjük ezt az élményt.

Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a főváros környékén

11. 02. 07:50
Beköszönt az ősz, aztán a tél és nekünk „tető alá” kell vonulnunk, ha fürdőzni szeretnénk? Még mit nem! Nincs is annál hangulatosabb, mint egy forró vizű medencében ejtőzve csodálni az őszi napfény utolsó sugarait.

A világ 8 legszebb uszodája és fürdőháza

10. 23. 08:00
Arany csempével borított medence, Zsolnay-mozaikok, Hundertwasser stílus, autentikus orosz gőzfürdő, emelhető, mozgatható olimpiai medence. Csak néhány kifejezés, melyek jellemzik ezeket a lélegzetelállító fürdőket

7 fürdő, ahol verhetetlen a gyerekvilág

10. 20. 08:00
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, emeletes játszóterekkel, gyerekszaunával kecsegtetnek azok a fürdők, ahol a gyerekeké a főszerep.

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

09. 16. 10:20
Még több lehetőség várja a hideg hónapokban Harkányba látogatókat, hiszen nemrégiben átadták a helyi gyógyfürdő legújabb részlegét, a Harka Vízivilágot. 766 négyzetméter vízfelülettel és három új csúszdával bővült az eddig is népszerű, mediterrán hangulatú, számos szolgáltatást nyújtó létesítmény.

Az őszi hónapokban Hévízen még javában tart a strandszezon, az indiánnyár is rengeteg programot tartogat

09. 14. 10:45
A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb.