Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Fürdőzés

Fürdőink filmkockákon

12. 01. 08:00
Magyarország gazdag termálvíz kincse nemcsak a gyógyítókat és a gyógyulni vágyókat lelkesíti, de sok esetben megihlette a művészeket is. Több zenemű és könyv született hozzájuk kapcsolódva, de gyógyfürdőink számos remek filmhez is biztosították a hátteret.

Ússzunk a szabad ég alatt télen is

11. 30. 08:00
Nem mindenki elég merész, hogy kipróbálja, de aki egyszer megtette, biztos, hogy legközelebb is rászánja magát, hogy a téli időszakban is a szabadban ússzon. A szabadtéri úszómedencék egyre népszerűbbek, hadd ajánljunk néhányat a főváros környékéről!

Melyik fürdőben gyógyulhatunk, ha idegrendszeri betegségben szenvedünk?

11. 28. 08:00
Megelőzésként, a tünetek enyhítésére, vagy az utókezelés részeként érdemes meglátogatni azokat a fürdőket, melyek gyógyvize segíthet az idegfájdalmak, a lumbágó, az idegzsába vagy akár a Parkinson-kór kezelésében.

Állati sztorik a termálfürdőkből

11. 17. 08:00
A gyógyvizek és termálvizek jó tulajdonságait, emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásait oldalakon keresztül sorolhatnánk. Tudták azonban, hogy nemcsak nekünk, hanem az állatoknak is jót tesz a gyógyvíz? Jöjjön néhány állati jó példa állati jó fürdőkből!

80 fokos gyógyvíz a szlovén-osztrák határon

11. 11. 08:00
Hallottak már Ausztria legegészségesebb pontjáról? Úgy hívják, Bad Radkersburg. Érdemes megismerni a szlovén határon, a Mura partján fekvő kisváros gyógyhatású termálfürdőjét, mely a magyar határtól alig 50 kilométerre van.

5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

11. 02. 08:00
Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Az íróasztal mellett dolgozók nagy része küzd ezekkel a gondokkal, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

10. 31. 08:00
Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Fedett fürdők, ahol van finn szauna – Itt biztosan felmelegedhetünk télen

10. 26. 13:35
Télen is sok szabadtéri medencében élvezhetjük Magyarországon a termálvizet, de azoknak sem kell melegvizes élmény nélkül maradniuk, akik inkább a fedett medencéket kedvelik a hideg hónapokban.

Magyarország legforróbb vizű fürdői

10. 24. 12:00
Nemcsak a saját kádban, hanem egy olyan fürdőben is élvezhetjük a víz adta élményt, ahol 38 foknál melegebb termálvízben melegíthetjük fel a párás, nyálkás, hűvös kinti időjárás után tagjainkat. Hazánk az ilyen, kifejezetten forró vízzel rendelkező, fürdőhelyekben is dúskál. Mi most néhány nagyobb ismert létesítmény mellett olyan kisebb fürdőket mutatunk be, melyek érdemesek arra, hogy kipróbáljuk.

Tippek a változatos fürdőzés jegyében

10. 20. 08:00
Azért, mert itt a hűvösebb idő és közelítünk a tél felé, fürdőzési programunk egyáltalán nem kell, hogy szürkébbé és unalmasabbá váljon, sőt! A téli időszakra is rengeteg állandó „programot” kínálnak a termálfürdők, melyekkel kiegészíthetjük a gyógyvíz nyújtotta csodás élményt. Íme néhány ötlet!

Sötét bányából lett fényes fürdő Stájerországban

10. 18. 08:00
Itt az ősz és a meleg mellett egy kis fényre is vágyna? Stájerország egyik legmodernebb fürdőjében, a fohnsdorfi Aqualux Thermében minden adott a boldogsághoz!

Egy kilométer egy hossz a világ leghatalmasabb medencéjében

10. 14. 08:00
8 hektár, 250 000 köbméter és több mint egy kilométert kell tempóznia annak, aki le akar benne úszni egy hosszt. Csodás képek következnek.