Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Fürdőzés

Termálvíz és tavaszi napfény – Hét fürdő, ahol a kettő együtt vár minket

05. 03. 08:00
Nincs is jobb ilyen jó időben, mint egy kellemes kirándulás után a szabad ég alatt élvezni a termálvíz csodáját, miközben arcunkat a napfény cirógatja. Hol tehetjük meg mindezt? Van néhány tippünk.

Négy dolog, amire érdemes odafigyelni, ha terhesség alatt fürdőbe látogatunk

05. 02. 08:00
A babavárás időszakában sokféle érzelmet élnek meg a leendő szülők, akik egyszerre izgatottak és boldogok, miközben tele vannak sok-sok kérdéssel életük új fejezete előtt. Érdemes ezért időben megkezdeni mind a lelki, mind a fizikai készülődést, és tájékozódni, milyen apró életmódbeli változtatások szükségesek ahhoz, hogy a terhesség zavartalanul teljen.

Mikor nyitnak a strandok 2023-ban? - Részletes, frissülő lista és térkép

04. 23. 16:07
Az idei tavasz meglehetősen lassan érkezik, viszont ez senkit ne tévesszen meg, mert mindjárt itt van a május első hétvégéje, amikor akár már strandolhatunk is. Ebben segítünk, hiszen listában és térképen is mutatjuk, melyik strand mikor nyit. A cikkünk rendszeresen frissül.

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

03. 22. 11:35
A legjobb fürdőhelyek népszerűek, így ha beköszönt a jó idő, sok a látogató. A mosonmagyaróvári Flexum - egyelőre - nem tartozik a legismertebb fürdők közé, bár a szolgáltatások köre és színvonala nem sokkal marad le a legnagyobb és legismertebb helyek mögött. Így zsúfoltság nélkül élvezhetik a vendégek a termálvíz nyújtotta élményeket...

A termál- és gyógyfürdők gyógyulást segítő szakemberei

03. 02. 11:59
Hazánkban körülbelül 200 termálfürdő áll a betegek és regenerálódni vágyók rendelkezésére, köztük egészen speciálisak is, például radonos vagy kénes gyógyvizek. De kik azok a szakemberek, akik ezekben a fürdőkben segítenek a gyógyulás útjára lépni?

A világ legdrágább medencéi

02. 28. 08:00
Arany csempével borított medence, a bálteremmé alakítható fürdő, az 1 km hosszú úszómedence, vagy a mesterséges tengerpart Japánban? Van tippje, melyik kerülhetett a legtöbbe? Összegyűjtöttük a világ legdrágább medence beruházásait.

Fürdő a Mindenható könnycseppéből

01. 24. 08:00
Gyönyörű havas hegycsúcsok, szikrázó napfény, hosszú sípályák és egy jól felszerelt termálfürdő komplexum. Kell ennél több egy téli kikapcsolódáshoz?

Téli termál kikapcsolódás mindenkinek

2022. 12. 12. 08:00
A hideg őszi és téli napokon a fagy bekúszik a bőrünk alá, a szürkeség pedig eluralkodik rajtunk. Ennek a legjobb ellenszere, a garantált feltöltődést nyújtó meleg vizes ejtőzés. Test és lélek egyaránt kipihenheti a rossz időt és feltöltekezhet a melegben, hogy ismét legyen elég erőnk a mindennapokra.

Pazar termálfürdők a hófödte hegycsúcsok között

2022. 12. 09. 08:00
Egy kellemes termálfürdő a téli hegycsúcsok között? Nincs is ennél csodásabb kikapcsolódás ezekben a hónapokban. Összegyűjtöttünk a környező országokból néhány fürdőt, ahol a hegyek között megbúvó fürdő remek kikapcsolódást kínál!

Fürdőink filmkockákon

2022. 12. 01. 08:00
Magyarország gazdag termálvíz kincse nemcsak a gyógyítókat és a gyógyulni vágyókat lelkesíti, de sok esetben megihlette a művészeket is. Több zenemű és könyv született hozzájuk kapcsolódva, de gyógyfürdőink számos remek filmhez is biztosították a hátteret.

Ússzunk a szabad ég alatt télen is

2022. 11. 30. 08:00
Nem mindenki elég merész, hogy kipróbálja, de aki egyszer megtette, biztos, hogy legközelebb is rászánja magát, hogy a téli időszakban is a szabadban ússzon. A szabadtéri úszómedencék egyre népszerűbbek, hadd ajánljunk néhányat a főváros környékéről!

Melyik fürdőben gyógyulhatunk, ha idegrendszeri betegségben szenvedünk?

2022. 11. 28. 08:00
Megelőzésként, a tünetek enyhítésére, vagy az utókezelés részeként érdemes meglátogatni azokat a fürdőket, melyek gyógyvize segíthet az idegfájdalmak, a lumbágó, az idegzsába vagy akár a Parkinson-kór kezelésében.