Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fürdőzés

A Holt tenger vizében fürödhet tőlünk alig egy órányira

08:00
Az Érsekújvártól alig több mint 20 kilométerre fekvő Bellegszencse, avagy szlovák nevén Podhajska település vize a Holt tengerével megegyező összetételű és egyedülálló Közép-Európában.

Strandok Éjszakája 2024 - Fürdők listája, térkép, programok

07. 19. 15:18
A strandok minden év júliusának utolsó hétvégéjén különleges programokkal kedveskednek azoknak, akik a megszokottól eltérő vizes élményekre vágynak. 2024-ben is lesz Strandok Éjszakája, hosszabb nyitvatartás, programok, kedvezmények vártak minden érdeklődőt az ország több tucat fürdőjében.

Hol csobbanjunk a Duna vonalán? 2. rész

07. 19. 08:00
A Duna folyásával megegyező irányban haladunk tovább a part mentén, és mutatjuk be azokat a standokat és gyógyfürdőket, melyek folyóparti környezetben várják a hűsölni vágyókat.

Hol csobbanjunk a Duna vonalán? 1. rész

07. 17. 08:00
Cikkünkben Duna menti települések épített fürdőit mutatjuk be. Helyet kaptak listánkon strand-, élmény-, és gyógyfürdők, melyek a legszebb panorámával, Dunára néző medencékkel rendelkeznek, felújított és közel 100 éves fürdők is.

Ingyen fürödhetünk a gyönyörű toszkánai termálforrásban

07. 10. 08:00
A Saturnia-hőforrás sziklákon alácsorgó, gőzölgő vízesését elnézve nincs olyan, aki ne cserélne azonnal szívesen a benne ücsörgő boldog fürdőzőkkel.

Fürdők a Tisza-tó körül esős vagy hűvösebb időre - interaktív térképpel

07. 09. 13:38
Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a várva várt vakációból az eső több napot elrabol. Ilyenkor búslakodhatunk a szállásunkon, olvasgathatunk vagy választhatunk olyan szórakozást, ami rossz időben is kikapcsolódást jelent. Ha a Tisza-tónál nyaral valaki, akkor számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy csobbanjon, akkor is, ha nincs strandidő, ezeket gyűjtöttük össze.

Fürdők a Balaton körül – ezek közül válogassunk rossz időben - interaktív térképpel

07. 08. 16:31
A balatoni nyaralás egyik kockázata lehet, hogy ha nincs tökéletes strandidő, ki kell találni, mit csináljunk a strandolás helyett. Olyan fürdőket ajánlunk, ahol hűvös, esős időben is jól érezhetjük magunkat.

Tervezzük együtt a nyarat!

06. 24. 08:00
Összeválogattuk a legjobb vakációs ajánlatokat az ország minden pontjáról. Ha hétvégi vagy több napos nyaralásra, pihenésre van szükség, elég végiglapozni a felsorolt fürdőket és szálláshelyeket, biztosan akad közöttük az igényeknek megfelelő.

Mikor nyitnak a strandok 2024-ben? - Részletes, frissülő lista és térkép

06. 13. 10:17
Elérkezett a május, az elmúlt évekhez képest az idő is kellemesebb, ennek megfelelően a strandok is fokozatosan megnyitják a kapuikat. Mutatjuk, hol csobbanhatunk máris, a többiek pedig mikor nyitnak. A listát rendszeresen aktualizáljuk, és térképen is megmutatjuk, mely strndok nyitásáról vannak már információk.

Ősi és trendi: ezért egyre népszerűbb a termálfürdőzés

05. 15. 08:00
A termálfürdőzés hagyománya egészen a római kor előtti időkig nyúlik vissza, vitathatatlanul a leges legrégebbi "spa élmény", aminek népszerűsége a napjainkban ismét növekedésnek indult.

Ezekben a budapesti és környékbeli fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába

04. 02. 08:00
Ha a strandolás, fürdőzés helyszínének kiválasztásakor fontos, hogy olyan kicsi gyerekkel tudjuk gyakorolni az úszást, aki még nem rendelkezik a megfelelő vízbiztonsággal, vagy szeretnénk gyakorolni az úszótanfolyamon tanutakat, akkor a cikkünkben szereplő válogatás hasznos lesz.

Ezekben a gyógyfürdőkben találjuk a legtöbb gyógymedencét az Alföldön

03. 26. 08:00
Olyan alföldi fürdőket vettünk górcső alá, melyek a legtöbb gyógymedencével rendelkeznek a régión belül, emellett gyógyászati szolgáltatások széles palettáját vonultatják fel.