Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Fürdőzés

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

03. 22. 11:35
A legjobb fürdőhelyek népszerűek, így ha beköszönt a jó idő, sok a látogató. A mosonmagyaróvári Flexum - egyelőre - nem tartozik a legismertebb fürdők közé, bár a szolgáltatások köre és színvonala nem sokkal marad le a legnagyobb és legismertebb helyek mögött. Így zsúfoltság nélkül élvezhetik a vendégek a termálvíz nyújtotta élményeket...

A termál- és gyógyfürdők gyógyulást segítő szakemberei

03. 02. 11:59
Hazánkban körülbelül 200 termálfürdő áll a betegek és regenerálódni vágyók rendelkezésére, köztük egészen speciálisak is, például radonos vagy kénes gyógyvizek. De kik azok a szakemberek, akik ezekben a fürdőkben segítenek a gyógyulás útjára lépni?

A világ legdrágább medencéi

02. 28. 08:00
Arany csempével borított medence, a bálteremmé alakítható fürdő, az 1 km hosszú úszómedence, vagy a mesterséges tengerpart Japánban? Van tippje, melyik kerülhetett a legtöbbe? Összegyűjtöttük a világ legdrágább medence beruházásait.

Fürdő a Mindenható könnycseppéből

01. 24. 08:00
Gyönyörű havas hegycsúcsok, szikrázó napfény, hosszú sípályák és egy jól felszerelt termálfürdő komplexum. Kell ennél több egy téli kikapcsolódáshoz?

Téli termál kikapcsolódás mindenkinek

2022. 12. 12. 08:00
A hideg őszi és téli napokon a fagy bekúszik a bőrünk alá, a szürkeség pedig eluralkodik rajtunk. Ennek a legjobb ellenszere, a garantált feltöltődést nyújtó meleg vizes ejtőzés. Test és lélek egyaránt kipihenheti a rossz időt és feltöltekezhet a melegben, hogy ismét legyen elég erőnk a mindennapokra.

Pazar termálfürdők a hófödte hegycsúcsok között

2022. 12. 09. 08:00
Egy kellemes termálfürdő a téli hegycsúcsok között? Nincs is ennél csodásabb kikapcsolódás ezekben a hónapokban. Összegyűjtöttünk a környező országokból néhány fürdőt, ahol a hegyek között megbúvó fürdő remek kikapcsolódást kínál!

Fürdőink filmkockákon

2022. 12. 01. 08:00
Magyarország gazdag termálvíz kincse nemcsak a gyógyítókat és a gyógyulni vágyókat lelkesíti, de sok esetben megihlette a művészeket is. Több zenemű és könyv született hozzájuk kapcsolódva, de gyógyfürdőink számos remek filmhez is biztosították a hátteret.

Ússzunk a szabad ég alatt télen is

2022. 11. 30. 08:00
Nem mindenki elég merész, hogy kipróbálja, de aki egyszer megtette, biztos, hogy legközelebb is rászánja magát, hogy a téli időszakban is a szabadban ússzon. A szabadtéri úszómedencék egyre népszerűbbek, hadd ajánljunk néhányat a főváros környékéről!

Melyik fürdőben gyógyulhatunk, ha idegrendszeri betegségben szenvedünk?

2022. 11. 28. 08:00
Megelőzésként, a tünetek enyhítésére, vagy az utókezelés részeként érdemes meglátogatni azokat a fürdőket, melyek gyógyvize segíthet az idegfájdalmak, a lumbágó, az idegzsába vagy akár a Parkinson-kór kezelésében.

Állati sztorik a termálfürdőkből

2022. 11. 17. 08:00
A gyógyvizek és termálvizek jó tulajdonságait, emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásait oldalakon keresztül sorolhatnánk. Tudták azonban, hogy nemcsak nekünk, hanem az állatoknak is jót tesz a gyógyvíz? Jöjjön néhány állati jó példa állati jó fürdőkből!

80 fokos gyógyvíz a szlovén-osztrák határon

2022. 11. 11. 08:00
Hallottak már Ausztria legegészségesebb pontjáról? Úgy hívják, Bad Radkersburg. Érdemes megismerni a szlovén határon, a Mura partján fekvő kisváros gyógyhatású termálfürdőjét, mely a magyar határtól alig 50 kilométerre van.

5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

2022. 11. 02. 08:00
Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Az íróasztal mellett dolgozók nagy része küzd ezekkel a gondokkal, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.