Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Fürdőzés

Meseszép hegyek között, különös tölcsérekben fürdőzhetünk Tirolban

08:30
Hallottak már Längenfeld-ről? A síelés szerelmesei talán. A tiroli falucska azonban nem csak a siklás kapcsán lehet nevezetes. Itt található a tiroli tartomány egyetlen termálfürdője, az egyedi építészeti megoldásokkal tervezett Aqua Dome.

Amire télen vágyunk: 8 hangulatos fürdő, ahol feltöltődhetünk

01. 09. 10:00
Képzeljünk el egy idilli téli estét, amikor kinn hull a hó, mi pedig egy panoráma jakuzziból csodáljuk a látványt, vagy egy történelmi törökfürdőben melegedünk, esetleg egy bioszaunában, vagy sókamrában frissülünk fel egy nehéz hét után.

Termálfürdők, ahol meleg vízben úszva juthatunk ki a szabadba - 2. rész

01. 07. 08:00
Ezekben a fürdőkben a medencéből sem kell kiszállnia, hogy a fedett részből egy kiúszón keresztül a szabadba jusson. Csodálja a hóesést abból a forró szabadtéri termálmedencéből, ahová csúszkálás és didergés nélkül jutott el.

Termálfürdők, ahol meleg vízben úszva juthatunk ki a szabadba

01. 06. 07:00
Ezekben a fürdőkben nem lesz szüksége a köpenyére, ha a hűvösebb időben egy kültéri medence meleg termálvízében ejtőzne, hiszen a vízből sem kell kiszállnia, hogy a fedett részből egy kiúszón keresztül a szabadba jusson.

Gyógyfürdők, amelyek neve talán kevesebbeknek ismerős

01. 03. 14:00
Nyírbátor és Celldömölk nem kifejezetten gyógyvízéről ismert, de gyógyászati szolgáltatások széles skáláját találjuk fürdőikben. Az országosan ismert, hatalmas fürdőkomplexumok mellett a kisebb fürdőkbe is érdemes ellátogatnunk.

5 gyönyörű termálfürdő légifelvételen

2021. 12. 30. 08:00
Látványos légifelvételeken Magyarország termálfürdői! A drónnal készült fotók egy olyan nézőpontból mutatják be ezeket az épületeket és medencéket, amilyenből még biztosan kevesen látták.

Fürdőzzünk úgy, ahogy még sohasem!

2021. 12. 08. 12:00
Vészesen közeleg az év vége, ezzel együtt pedig már mindenki ünnepi lázban ég és egyesek talán már azt is tudják, hogy hol és hogyan fogják tölteni 2021 utolsó estéjét.

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá

2021. 12. 04. 10:00
Sok olyan fürdő van, ahonnan kilépéskor a legtöbben arra gondolnak: ezt mindenkinek látnia kell! A karácsonyi ajándékozás egy remek lehetőség, hogy vizes élményeinket megosszuk az arra fogékony szeretteinket. Kedvenc dunántúli fürdőink ajánlatait szedtük csokorba, ahová párban, családdal vagy akár szülőkkel is mehetünk.

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá

2021. 12. 03. 18:00
A keleti országrész legjobb fürdőinek karácsonyi ajánlatait gyűjtöttük csokorba. Ezek között egészen biztosan akad minden korosztály számára megfelelő ajándék, hiszen a gyógyfürdőktől az csúszdaparkokig a fürdőzés minden válfaja fellelhető listánkban.

Fürdők, ahova családdal a legjobb menni

2021. 12. 02. 08:50
Összeállításunkban olyan fürdőket sorolunk, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, és együtt olcsóbban fürdőzhet. Ahol találunk élménymedencét, pancsolót, csúszdát, emellett gyógyvízben mártózhatunk, szaunában pihenhetünk, és közösen szórakozhatunk.

Hét fürdő, ahol könnyebben múlik a derékfájás

2021. 11. 25. 07:50
Az emberek nagy része szenved a rendszeresen vagy időszakos hát- és derékfájástól. A legjobb, amit tehetünk, természetesen a megelőzés, amelynek a rendszeres mozgás mellett a legkellemesebb része a fürdőzés. Ehhez adunk néhány tippet.

Melyik medencébe csobbanjunk? Túl nagy a választék!

2021. 11. 23. 08:00
Fedett fürdőkből nincs hiány az országban. Most azokat gyűjtöttük össze, amelyekre egy hét is kevés lenne, hogy felfedezzük minden szolgáltatását, és fürdőzzünk minden medencéjében.