Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Felújítanák az 5 éve bezárt uszodát Debrecenben

01. 16. 19:56
Debrecen nagyerdei fedett uszodája 5 éve nem fogad vendégeket, teljesen tönkrement. Az uszoda felújítására és átépítésére a szomszédos élményfürdő modernizálásával együtt kerülne sor.

Tengervizes medence is épül Zalakaroson

01. 13. 19:13
Sós vizű medencével bővül a Zalakarosi Fürdő, amely egy vadonatúj szaunaparkkal is gazdagodik az év végéig.

Gyógyfürdők, amelyek neve talán kevesebbeknek ismerős

01. 12. 19:12
Nyírbátor, Celldömölk és Sopron nem kifejezetten gyógyvízéről ismert, de gyógyászati szolgáltatások széles skáláját találjuk fürdőikben. Az országosan ismert, hatalmas fürdőkomplexumok mellett a kisebb fürdőkbe is érdemes ellátogatnunk.

Melyik fürdőben gyógyulhatunk, ha idegrendszeri betegségben szenvedünk?

01. 11. 19:11
Megelőzésként, a tünetek enyhítésére, vagy az utókezelés részeként érdemes meglátogatni azokat a fürdőket, melyek gyógyvize segíthet az idegfájdalmak, a lumbágó, az idegzsába vagy akár a Parkinson-kór kezelésében.

Termálfürdők, ahol meleg vízben úszva juthatunk ki a szabadba - 2. rész

01. 10. 07:50
Ezekben a fürdőkben a medencéből sem kell kiszállnia, hogy a fedett részből egy kiúszón keresztül a szabadba jusson. Csodálja a hóesést abból a forró szabadtéri termálmedencéből, ahová csúszkálás és didergés nélkül jutott el.

Barlangmedence épül a lakiteleki fürdőben

01. 09. 19:09
Egy kupolás barlangmedence, egy gyermek- és élménymedence is lesz az öt újonnan épülő között, amit a már meglévő három medence mellé terveznek a lakiteleki termálfürdőben.

Budapest 7 legolcsóbb fürdője és uszodája, amelyekben télen is csobbanhatunk

01. 08. 20:28
Az a különleges a fővárosi fürdőzésben, hogy a gyógyfürdők többsége egyben műemlék és turisztikai látványosság is. Az alábbi válogatásunkban törökfürdő, az egyetlen jódos-sós fürdő, és kerületi lakosként kedvezményesebben használható uszodák is helyet kaptak.

Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről

01. 05. 19:50
A gyerekek legjobb nyári fürdős emlékei kétségtelenül a csúszdázáshoz kötődnek, számos fürdő már beltéri csúszdákkal is rendelkezik, ezzel adva meg az egész éves élményszerzés lehetőségét.

Jeges fürdőzés: ünnep, szertartás és bolondozás a világ körül

01. 04. 19:04
Az észak-európai országok közül néhányban ünnepnek számít a jeges vízben való csobbanás, az ortodox helyeken vallási szertartást jelent a mínuszokban való merülés, Olaszországban pedig igazi látványosság.

Nőgyógyászati problémák esetén ezeket a gyógyfürdőket látogassuk

01. 04. 07:44
A kénes víz segítheti a teherbeesést, az idült nőgyógyászati betegségek esetén javasolják a gyógyvizes kádfürdőt, az iszapkezelést, a gyulladások ellen a víz magas hőmérséklete és az ásványi anyag tartalma segíthet.

Ezekben a fürdőkben gyorsan megszabadulhatunk az ünnepek alatt felszedett kilóktól

01. 02. 19:02
Olyan fürdőket gyűjtöttünk össze, ahol több vízben végezhető mozgásformát is kipróbálhatunk, de konditeremmel és sportpályákkal is rendelkeznek.

Új gyógyhellyel gazdagodott hazánk

2018. 12. 29. 08:29
Egészen pontosan a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőt és környékét nyilvánították gyógyhellyé a közelmúltban. A cím elnyerését egy éven keresztül tartó minősítési folyamat előzte meg, és sok előnnyel jár majd.