Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Hol fürdőzzünk? Strandok és fürdők a Tisza vonalán

06. 21. 07:21
Ha északról déli irányba haladunk a Tisza mentén, fürdőzhetünk egy gyönyörű park kellős közepén, családias környezetben, vízi sportoknak hódolhatunk a Tisza-tó partján, csúszdázhatunk fedett és nyitott fürdőkben is.

A gyerekek kedvenc fürdői, melyek eső esetén is tökéletes programok

06. 18. 07:50
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, speciális gyerek szaunával, emeletes játszóterekkel mentik meg a fürdők azokat a napokat, amikor strandolni vágyunk, de kint esik az eső.

A 30 milliomodik vendéget köszöntötték a Zalakarosi Fürdőben

06. 17. 17:17
Novák Ferenc polgármester és Cziráki László, a fürdő vezérigazgatója június 11-én kedden üdvözölte az 1965 óta üzemelő Zalakarosi Fürdő 30 milliomodik vendégét.

Hazai strandok, ahol a szórakozásról szól a nyár - programajánló

06. 13. 19:13
Délelőtt csobbanás, délután bulizás. Koncertek, sztárok, egészség és sportnapok, fürdőfesztiválok, lézer show, tűztánc és latin est is szerepel a kínálatban, amelyet idén nyáron választhatunk a csúszdázás és a medencében hűsölés mellé

Mire jó? - Sóterápia

06. 07. 15:30
Miben rejlik a sóterápia lényege? Kinek ajánlottak a sóterápiás módszerek, illetve milyen esetekben kerülendő a terápia használata? Sóbarlangtól a sólámpáig: összeszedtük a tudnivalókat.

Szuper hazai fürdők, ahol szívesen belecsobbanunk a nyárba

06. 06. 17:42
Végre megérkezett a várva várt strandidő! Meghitt és családbarát strandok, szédületes csúszdaparkok, varázslatos élményfürdők, vidám fürdő partyk? Dönteni is nehéz, melyik remek hazai fürdőben és hogyan köszöntsük a nyarat. Összeállításunkban olyan fürdőket sorolunk, amelyeket idén sem ajánlatos kihagyni!

Összefogtak a dunántúli fürdők: Indul a Dunántúli fürdőtúra

05. 30. 19:30
Bükfürdő, Sárvár és Zalakaros városok fürdői közösen hirdettek pecsétgyűjtő akciót. A Dunántúl három jelentős fürdője együttműködésének célja a termálrégió népszerűsítése, egymás forgalmának erősítése.

Urológiai problémák esetén ezeket a gyógyfürdőket látogassuk

05. 29. 19:29
Ülőfürdő vagy ivókúra egyaránt segíthet a vesekő, a vesemedence-gyulladás, húgyhólyaggyulladás és egyéb urológiai gyulladások kezelésében. Orvosi rehabilitáció keretén belül akár térítésmentesen is gyógyulhatunk.

Kétszintes szaunabirodalommal bővül a Zalakarosi Fürdő

05. 28. 20:28
Új részleg épül a Zalakarosi Fürdőben a wellness és a szaunázás rajongóinak. A közel 200 fő befogadására alkalmas, új szaunákkal, gőzkabinnal, pihenőterekkel és medencékkel felépülő, hatalmas szaunavilágot már ez év végén birtokba vehetik a vendégek.

Úszásnemek: a mellúszás

05. 24. 19:00
Aki azt mondja magáról, tud úszni, többnyire azt érti alatta, hogy ismeri a mellúszást, és valahogy elevickél vele a vízben. Ez a típus valójában az úszás legösszetettebb mozgást igénylő válfaja.

Épül az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma

05. 20. 20:20
Miskolctapolcán építik fel az ország egyik legnagyobb wellness központját. Nyolc beltéri és két kültéri medence kap majd helyet a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben, amelyet várhatóan jövőre avatnak fel.

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

05. 17. 17:10
Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!