Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Fürdőzés

Fürdők, ahol később ér véget az este

03. 20. 19:40
Romantikus esti fürdőzés egy holdfényes tavaszi hétvégén? Hajnalig tartó medencés buli a barátokkal? Esetleg egy pihentető esti fürdőzés egy fárasztó hét után? Esti és éjszakai fürdőzésre kerestünk és találtunk lehetőségeket termálfürdőinkben.

A bőség fürdői

03. 18. 19:18
Medencék és szaunák sokasága, színvonalas szolgáltatások, történelmi jelentőségű vagy éppen teljesen új komplexumokban. Az ország exkluzív fürdői közül mutatunk be kilencet.

Nagyszabású fejlesztések Hajdúszoboszlón

03. 16. 19:16
Már idén tavasszal átadják az új szabadidőparkot és szabadtéri színpadot a hajdúsági fürdővárosban. A Csónakázó-tó mellett óriáskerék kap helyet, a fürdő szabadtéri részét vízeséssel, az élményfürdőt pedig új csúszdákkal színesítik.

Teljesen megújul a nyíregyházi Tófürdő

03. 15. 17:19
A felújított fürdőt, amely területén homokos plázs és új csúszdák is épülnek, várhatóan júliusban nyitják meg.

Vas megye izgalmas fürdői

03. 07. 19:07
Az ország nyugati szegletében számos gyógy- és élményfürdőt látogathatunk meg. Nagyon változatos a kínálat: akad köztük mediterrán, családias hangulatú és csendes fürdő, wellness-birodalom és gyerekek kedvence is.

Egy ideig zárva lesz a debreceni fürdő

03. 02. 12:30
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő tíz napig tartó leállását állagmegóvó munkálatok teszik szükségessé. A március 4-én kezdődő karbantartás alatt a Termálfürdő viszont zavartalanul látogatható.

Ki veszi idén bérbe a Csornai Termálfürdőt?

03. 01. 19:19
A tavalyi évhez hasonlóan ismét bérbe adják a Győr-Moson-Sopron megyei fürdőt. A leendő bérlőnek a nyári hónapokban kell üzemeltetnie a csornai strandot, a termálvizet a város ingyen biztosítja.

Melyik fürdő gyógyvize segíthet mozgásszervi betegségeinken?

02. 27. 19:27
A lakosság közel 20 százalékánál diagnosztizálható mozgásszervi betegség. Az érintett problémákon fürdőkúrákkal is segíthetünk, gyógyvízzel enyhíthetünk krónikus állapotokon. Orvosi rehabilitáció keretén belül ezeket a gyógyszolgáltatásokat akár térítésmentesen is igénybe vehetjük.

Békés megye 12 kiváló fürdője, amelyekben télen is szívesen csobbanunk

02. 23. 20:56
Békés megyében számtalan gyógyfürdőt, élményfürdőt és szaunaparkot találunk, de Az Év Fürdője szavazás díjnyertes fürdőjét is ebben a megyében próbálhatjuk ki.

Fürdők, ahol télen bent és a szabadban is csobbanhatunk

02. 20. 19:40
Ha a hideg hónapokban is szeretnénk átélni a szabad ég alatt való fürdőzést a forrón gőzölgő medencékben, akkor indulhatunk akár északról, akár nyugatról, biztos, hogy találunk egy hozzánk közel eső fürdőt, ahol kipróbálhatjuk ezt az élményt.

Hamarabb felépülhet a vízi élménypark Győrben

02. 20. 13:33
Kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a kormány a győri beruházást, amely azt jelenti, hogy a modern vízi élménypark építése már idén elkezdődhet.

Jövőre már éjszaka is fürdőzhetünk Párkányban

02. 18. 19:18
A párkányi Vadas termálfürdő kültéri élménymedencével bővül. Az új medence éjszakai fürdőzésre is alkalmas lesz, várhatóan jövő nyárra készül el.