Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Fürdőzés

Az ország második legnagyobb csúszdaparkja épül Kisvárdán

11. 16. 19:30
Mint korábban már mi is írtunk róla, hatalmas csúszdapark épülhet fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. Akkor még úgy tudtuk 14 elemből fog állni, ez a szám időközben 17-re emelkedett, így nem a harmadik, hanem a második legnagyobb csúszdapark lesz az országban.

Ezekben a medencékben télen is szabad ég alatt úszhatunk

11. 16. 07:50
Egyre többen vállalkoznak a szabadtéri úszásra a hideg évszakban is, hiszen a víz és a friss levegő együttes hatása csodákra képes. Ha még nem tették, idén mindenképpen próbálják ki a télen is üzemelő szabadtéri úszómedencék egyikét.

Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik

11. 13. 07:50
A Hagymatikumban filmzenéké a főszerep, Gyopárosfürdőn matrac-rallytól a mézeskalács díszítésig minden jóval várják a családokat. A kicsikre Gyulán és Zalakaroson számítanak, az Aquaworld és a Kecskeméti Fürdő pedig a nagyobbak számára készül bulival.

Óriáskerék, ami egyben vízi csúszda: ez lehet minden idők legjobb strandélménye

11. 12. 08:30
Eddig sem éppen unalmas, gyér fantáziájú alakok találták ki a strandok legdögösebb szenzációit, a vízi csúszdákat, de ami most készül, az valószínűleg minden eddigi attrakciót elhomályosít majd. Videó is van. Csak lestük és szédültünk. Mutatjuk.

Ismét díjazták Bükfürdőt

11. 09. 19:09
A Kiváló fogyasztói márka kategóriában nyerte el a Magyar Brands elismerő oklevelét a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Sokadik díja idén már ez a fürdőnek. A díjátadó sajtótájékoztatón nagyszabású jövőbeli tervekről is szó esett.

Szabadtéri fürdők a hűvösebb évszakra is

11. 07. 20:27
Nincs is annál hangulatosabb, mint egy forró vizű medencében ejtőzve csodálni az őszi tájat vagy éppenséggel a hópelyheket. Számos télen-nyáron üzemelő szabadtéri termálmedence várja a látogatókat, vegyünk sorra néhányat!

Zenés éjszakai fürdőzések, vigasságok, lakomák a Márton-nap jegyében

11. 06. 07:50
Márton-nap alkalmából csupa szórakoztató programmal és finomsággal készülnek a fürdők és fürdővárosok országszerte. A libaételek, borok, koncertek, zenés éjszakai fürdőzések, csúszdaverseny, búvárkodás és ludas mesék várják a szórakozni vágyókat.

Megújult fürdő lesz a mórahalmi karácsonyi ajándék

11. 04. 09:00
Már felkerültek az óriási üvegportálok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő új fogadócsarnokának vázszerkezetére. A karácsonyra elkészülő építményt ünnepi fénybe öltöztetve fogják átadni a fürdőzők legnagyobb örömére. Látványtervet is mutatunk.

Jövő tavasszal újra kinyit ez az öt éve bezárt fürdő

11. 03. 19:40
A munkaterület csütörtöki átadásával megkezdődött a dunaújvárosi élményfürdő felújítása. A tervek szerint az élményfürdő jövő tavasszal újra megnyithatja kapuit.

Tippek a változatos fürdőzés jegyében

11. 03. 07:30
Azért, mert itt a hűvösebb idő és közelítünk a tél felé, fürdőzési programunk egyáltalán nem kell, hogy szürkébbé és unalmasabbá váljon, sőt! A téli időszakra is rengeteg állandó „programot” kínálnak a termálfürdők, melyekkel kiegészíthetjük a gyógyvíz nyújtotta csodás élményt. Íme néhány ötlet!

Újranyithat egy különleges vizű gyógyfürdőnk

11. 01. 08:31
A főváros egyetlen jódos-sós fürdője 12 éve zárt be, most új medencékkel, fürdőépülettel és szolgáltató egységekkel bővülhet.

Igazán szemrevaló a krakkói élményfürdő

10. 31. 07:31
A legutóbbi őszi hosszú hétvége utazási eredményei alapján honfitársaink között a legnépszerűbb nemzetközi úti célok között szerepelt Lengyelország, ott is Zakopane és Krakkó. Ha útnak indulnak a csodás lengyel város felé, ne hagyják ki Krakkó fürdőjét!