Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Fürdőzés

Türkizkék gyógyító víz a lávamező közepén - az izlandi Kék Lagúna

09. 16. 17:17
Izland délnyugati csücskében, egy sivár lávamező közepén található a sziget legismertebb szabadtéri fürdője, a Kék Lagúna. A természet ezen páratlan műalkotásának az egész világról csodájára járnak.

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

09. 13. 13:36
Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.

Erdély kincse egy modern fürdőkomplexumban

09. 13. 11:33
A sóbarlangok, sókamrák és sós fürdők egészségre gyakorolt pozitív hatását régóta jól ismerjük. A parajdi sóra alapozva már egy gyönyörű fürdőkomplexum is várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

09. 12. 11:11
Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

09. 12. 10:02
A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.

Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben

09. 06. 14:59
Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. Az idei győztesek: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője.

Az erdélyi Hévíz: úti célunk a Félix-fürdő

08. 31. 09:00
Kiránduljon velünk Erdélybe! Ma a közkedvelt úti cél, Nagyvárad felé indulunk, amelytől nem messze egy a mi Hévizünkhöz hasonló csodaszép fürdő vár minket.

Közép-Európa leggyorsabb vízi csúszdája itt van a szomszédban

08. 30. 09:30
Szlovéniában, Moravske Toplicén alakították ki a Terme 3000 nevű gigantikus vízi élményparkot, amely a helyi termálvízre épülve Közép-Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumává vált.

Így kerülhetjük el a fertőzéseket a fürdőkben

08. 28. 17:28
Legyen akár nyugtató és gyógyító termálvíz, frissítő úszás, a fürdő az egyik legjobb program kicsinek és nagynak, egyedülállónak és családoknak egyaránt. A közös medencék használata azonban az arra érzékenyek számára veszélyt is jelentenek. Megmutatjuk, hogyan lehet ezeket elkerüllni.

Fürdők, ahova még iskolakezdés előtt érdemes ellátogatni

08. 28. 07:32
Noha az iskolakezdés eléggé megterheli a családok pénztárcáját, és feszültebbé teszi a hétköznapokat, de ha egy felejthetetlen fürdőzéssel zárjuk a nyarat, megalapozzuk a jókedvet szeptemberre is.

Budapesti strandok, amelyek hamarosan zárnak

08. 27. 20:27
Az alábbi fürdőket, azokban a kerületekben, ahol találhatóak, senkinek sem kell bemutatni. Itt az utolsó lehetőség, hogy kihasználjuk szabadtéri medencéiket, mielőtt beköszönt az ősz.

Hol csobbanjunk a Duna vonalán? 2. rész

08. 26. 20:26
A Duna folyásával megegyező irányban haladunk tovább a part mentén, és mutatjuk be azokat a standokat és gyógyfürdőket, melyek folyóparti környezetben várják a hűsölni vágyókat.