Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Fürdőzés

Bámulatos medencék a semmiben lógva

08. 10. 08:00
A legmodernebb medencék manapság üvegfalúak. Rendkívül látványos a kialakításuk, van olyan, amely egy szálloda 42. emeletére épült átlátszó alján keresztül az alattunk sétálókra tekintethetünk, de készülhet üvegfalú medence akár egy sziklafalba vájva óceáni kilátással is.

A gyógyvíz ereje és tudománya

08. 04. 12:30
A balneológia, azaz gyógyfürdőtan a 19. században született és terjedt el Európában, de ez nem azt jelenti, hogy előtte nem élvezték a víz gyógyító hatását. Hazánkban már 1800 évvel ezelőtt, a római kortól kezdődően jelentős szerepet tölt be a mélyből feltörő gyógy- és termálvíz.

Hol fürdőzzünk Ausztriában, ha természetes vizekre vágyunk?

07. 30. 08:00
Létezik szebb látvány nyáron Ausztriában annál, amikor az alpesi hegyek által körülölelt természetes tavakban, vagy folyókban visszatükröződnek a magas hegycsúcsok? Mutatjuk, hol csobbanhatunk és búvárkodhatunk kristálytiszta vizekben a szomszédban.

Urológiai problémák esetén ezeket a gyógyfürdőket látogassuk

07. 21. 08:00
Ülőfürdő vagy ivókúra egyaránt segíthet a vesekő, a vesemedence-gyulladás, húgyhólyaggyulladás és egyéb urológiai gyulladások kezelésében. Orvosi rehabilitáció keretén belül akár térítésmentesen is gyógyulhatunk.

A fürdőzés nemcsak hétvégi kikapcsolódás

07. 19. 08:00
A fürdőzés élményét nem szabad csupán egy röpke délutánra korlátozni, az ásványi anyagokban gazdag csodás vizek több fronton is támogatják egészségünket. Hadd vázoljuk nagy vonalakban, miért is érdemes rendszeresen fürdőbe járni!

Öt gyógyfürdő ekcémás bőrre

07. 18. 08:00
Pirosló, viszkető bőr, nehezen múló és időről-időre újra jelentkező tünetek. Tudták, hogy az ekcéma tüneti kezelésének kiegészítésére néhány hazai gyógyvíz is alkalmas? Mondunk néhány példát.

Fürdők, amelyeket látni kell

07. 15. 16:00
Hazánkban rengeteg strand és fürdő működik, a bőségben nehéz kiválasztani hová is induljon a család, ha egész napos vagy hosszabb kikapcsolódást keres. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol biztosan nem fog csalódni senki, mert a víz, a vendéglátás és a szolgáltatások garantálják a remek szórakozást.

Okosan ússzunk, ha fáj a hátunk

07. 15. 08:00
A hátfájósok, derékfájósok és gerincbetegek részére általánosan adott orvosi tanács, hogy a szakember segítségével elsajátított gyógytorna napi otthoni gyakorlása mellett, amikor lehet, menjenek el úszni egyet.

A legjobb kutyás strandok Budapesten és környékén

07. 12. 06:30
Ahogyan egyre inkább tombol a strand idő, sokan terveznek be kisebb utakat a Velencei-tóhoz vagy a Balatonra. Mindezt a kutyások szívesen teszik négylábú kedvencükkel, hiszen a strandolás számukra is legalább annyira szórakoztató és hűsítő kikapcsolódás.

Öt gyönyörű fürdő a nagyvilágból - persze, hogy magyar is van köztük

07. 08. 07:30
A fürdők mindig remek lehetőséget biztosítanak az ejtőzésre és kikapcsolódásra, de adott esetben remek program lehet a csodálatos építészeti megoldások rajongóinak is. Íme, öt szemet gyönyörködtető fürdő a nagyvilágból.

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad

07. 06. 08:30
Íme, öt egyszerű frizura tipp, melyeket könnyű elkészíteni és a strandra is kiváló választás.

Tündéri fotók: így úsznak víz alatt a babák

06. 29. 07:30
Víz alatt pancsoló babákról készítettek tüneményes fotósorozatot.