Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Fürdőzés

7 fürdő, ahol verhetetlen a gyerekvilág

10. 20. 08:00
Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, emeletes játszóterekkel, gyerekszaunával kecsegtetnek azok a fürdők, ahol a gyerekeké a főszerep.

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

09. 16. 10:20
Még több lehetőség várja a hideg hónapokban Harkányba látogatókat, hiszen nemrégiben átadták a helyi gyógyfürdő legújabb részlegét, a Harka Vízivilágot. 766 négyzetméter vízfelülettel és három új csúszdával bővült az eddig is népszerű, mediterrán hangulatú, számos szolgáltatást nyújtó létesítmény.

Az őszi hónapokban Hévízen még javában tart a strandszezon, az indiánnyár is rengeteg programot tartogat

09. 14. 10:45
A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb.

Az erdélyi Hévíz: úti célunk a Félix-fürdő

09. 08. 18:00
Kiránduljon velünk Erdélybe! Ma a közkedvelt úti cél, Nagyvárad felé indulunk, amelytől nem messze egy a mi Hévizünkhöz hasonló csodaszép fürdő vár minket.

Ezek a strandok még mindig nyitva vannak

09. 08. 14:14
A nyárnak vége, de a következő néhány napban még 29-30 fok körüli hőmérséklet is lehet, és nagyon sok strand is nyitva van még. Több helyen a szabadtéri csúszdákat is használhatjuk, a hullámmedencék közül azonban már csak néhány működik az országban. Mutatjuk a részletes listát.

Változás az Aquaworld Úszóakadémia élén

08. 26. 13:00
2021 őszétől Güttler Károly és Ágh Norbert olimpikonok veszik át az Aquaworld Úszóakadémia szakmai irányítását.

6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

08. 25. 10:08
Ha kedvelik a csendes, békés, családias légkört, vagy a 10 csúszdával és tucatnyi medencével ellátott, esetleg az erdő közepén kialakított fürdőket, Zala megyében sem fognak csalódni.Szent Gróth Termálfürdő

Eldugott termálok és élményfürdők sokasága Somogy megyében

08. 24. 10:16
Termálfürdők, melyekről talán még nem is hallottunk, nyugodt, családi strandok, nagyobb élménykomplexumok, búvárkodásra alkalmas uszoda egyaránt rejtőzik a Dél-Dunántúlon, Somogy megyében.

Türkizkék gyógyító víz a lávamező közepén - az izlandi Kék Lagúna

08. 23. 10:53
Izland délnyugati csücskében, egy sivár lávamező közepén található a sziget legismertebb szabadtéri fürdője, a Kék Lagúna. A természet ezen páratlan műalkotásának az egész világról csodájára járnak.

A legjobb fürdők az észak-keleti végeken – Hat fürdő Hajdú-Bihar megyéből

08. 21. 10:02
Nagy hiba lenne azt gondolni, hogy a kiváló minőségű, gyönyörű és jótékony hatású termálfürdők csak a főváros környékén és a magas hegyek között várnak minket. Rácáfol erre északkeleti megyénk, Hajdú-Bihar kínálata.

Fürdők, ahova még iskolakezdés előtt érdemes ellátogatni

08. 18. 10:47
Noha az iskolakezdés eléggé megterheli a családok pénztárcáját, és feszültebbé teszi a hétköznapokat, de ha egy felejthetetlen fürdőzéssel zárjuk a nyarat, megalapozzuk a jókedvet szeptemberre is.

Hét gyönyörű fürdő a nyugati határ mentén

08. 17. 07:00
Kedvelt kirándulóhely az ország nyugati határvidéke, az Őrség vagy éppen a Fertő tó környéke. Mit szólnának egy kellemes fürdőhöz a túra előtt vagy után? Van néhány tippünk.