Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Fürdőzés

Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

12. 12. 20:12
Tanácstalan karácsonyi ajándék ügyben? Ha még most sincs ötlete, mivel lepje meg szeretteit, lassan bajban lehet, és kapkodásba torkollhat a helyzet. Semmi pánik! Tudunk pár nagyszerű hazai fürdőt, ahol remek ajándékötletekkel sietnek segítségére.

Új fürdő épül: 2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő

12. 11. 19:50
Már javában zajlik Bábolna város elmúlt évtizedének legnagyobb beruházása, a Bábolna Strand- és Termálfürdő építése. Az új fürdőt a tervek szerint 2019 őszén veheti birtokba a nagyközönség. Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat.

Melyik gyógyfürdőt válasszuk, ha szív-és érrendszeri betegséggel küzdünk?

12. 10. 07:50
Érszűkület, érelmeszesedés, szívműtétek utókezelése, keringési zavarok, szívinfarktus utókezelése - ezekben a fürdőben enyhülhetnek panaszaink.

Fürdők, ahol úszás után jól esik a jakuzziba csobbanni

12. 09. 20:09
A sport és a jakuzziban történő lazulás nagyon jól kiegészíti egymást. Cikkünkbe olyan fürdőket válogattunk, amelyekben úszómedencét és pezsgőfürdőt is találunk.

A babák kedvenc fürdői, avagy hova menjünk babaúszásra?

12. 09. 14:30
A babaúszás során játékos gyakorlatokkal szakemberek felügyelete és részvétele mellett tudatosan erősítik az anya-gyermek kapcsolatot, és segítik a gyermek fejlődését, különösen a személyiség, a szocializáció és a mozgás terén.

A legolcsóbb alföldi fedett fürdőink, amelyekbe érdemes ellátogatni

12. 06. 12:30
Gyógyvíz, iszapkezelés, élménymedencék, aromaszaunák, gőzkamra. Ezekben az alföldi fürdőkben is számtalan fürdős szolgáltatás közül választhatunk, ráadásul olcsóbban.

Milliókat lehet spórolni a gyógyvíz kísérőgázának hasznosításával

12. 04. 19:50
Új fejlesztési tervek nyújtanak lehetőséget a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő gyógyvizét kísérő gáz hasznosítására. A fejlesztések érintik a campinget, és egy új kétszáz négyzetméteres kültéri gyógyvizes medence építésére is sor kerül majd.

Újra melegedhetünk a debreceni fürdő kültéri medencéjében

11. 29. 19:29
Nem kell tovább nélkülözniük kedvenc medencéjüket a debrecenieknek. A különleges, lóhere formájú termálmedence felújításon esett át.

Versenymedence épül a miskolci strandon

11. 26. 19:50
A régi helyére új, 50 méteres medencét építenek a Selyemréti Strandfürdőben. A versenymedence várhatóan jövő tavaszra készül el. Mutatjuk, milyen lesz.

A forró medencéből gyönyörű a tél

11. 25. 08:25
Aki fürdőzött már a hideg évszakban a szabad ég alatt, forró termálvízben, igazolni fogja a tényt: ez az egyik legmegnyugtatóbb téli kikapcsolódás.

A helyiek kedvenc fürdői, mégis keveset hallunk róluk

11. 24. 08:24
Sokan nem ismerik ezeket a fürdőket, a helyiek mégis imádják, és a hidegebb hónapokban is bátran ajánlanák őket. A cikk szereplői az idei Az Év Fürdője közönségszavazás A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriájában a legjobbak között végeztek.

Termálfürdők, ahol meleg vízben úszva juthatunk ki a szabadba

11. 21. 19:50
Ezekben a fürdőkben nem lesz szüksége a köpenyére, ha a hűvösebb időben egy kültéri medence meleg termálvízében ejtőzne, hiszen a vízből sem kell kiszállnia, hogy a fedett részből egy kiúszón keresztül a szabadba jusson.