Fürdőzés

Miért rossz, ha épp most mondunk le a fürdőzésről vagy egy wellnesshétvégéről?

03. 06. 18:14
Az utóbbi hetekben minden a koronavírusról szól. Utánajártunk, jelent-e ebből a szempontból különös kockázatot a fürdőbe járás, a szaunázás vagy egy wellnesshétvége, illetve mire figyeljünk, ha ilyen helyen járunk.

Nőnapi programok a hazai fürdőkben

03. 04. 19:59
Zenés éjszakai fürdőzések, ajándékok, kedvezményes belépők, ingyenes szauna programok különleges felöntésekkel ugyanúgy várhatók a fürdőkben a nőnapi hétvégén, mint ingyenes tanácsadás, fürdőbál, vagy akár chippendale show.

Mely fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába? - 1. rész

02. 26. 20:00
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, vagy szeretnénk őket úszni tanítani esetleg növelni a vízbiztonságot, olyan úszómedencére van szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol találunk ilyen medencét.

A legolcsóbb éjszakai fürdőzések

02. 26. 13:05
Aki imádja az éjszaka romantikáját, a színes fényektől és zenétől átalakult fürdők hangulatát, akkor a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol a legolcsóbban próbálhatjuk ki ezt a különleges élményt.

Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés

02. 20. 16:58
Velencén tűzzsonglőrök és vérpezsdítő ritmusok, a fánkfesztiválon finomságok, Zalakaroson farsangi gyerekprogramok, emellett bortúra és felvonulás is szórakoztatja a telet elűzni kívánó farsangolókat, a fürdőkben pedig különleges szaunaprogramok, maszkabál, fánk és álarckészítés, éjszakai fürdőzés, és szuperhősök farsangja kínál felejthetetlen élményeket.

A 10 legolcsóbb gyógyfürdő a Dunától keletre

02. 17. 10:36
A Dunától keletre található gyógyfürdők között megkerestük azokat, ahol a legolcsóbban fürdőzhetünk. Több is van köztük, ahol a gyógyászati szolgáltatások és a gyógyvíz mellett élménymedencét is találunk.

13 ajánlat, amivel átlendülhet a tavaszi fáradtságon

02. 13. 08:26
Februárra már a legtöbb embernek elege van a télből, a hidegből és a szürkeségből. Ilyenkor elég egy pár napos kikapcsolódás és máris feltöltődve várhatja mindenki a tavaszt. Hogy hová érdemes ilyenkor ellátogatni? Összeszedtük a kedvenceinket!

A 10 legolcsóbb dunántúli gyógyfürdő

02. 12. 11:59
2500 forintnál nem kell többet fizetnünk azokért a dunántúli gyógyfürdőkért, melyek között vannak színes programokkal teli fürdők, szabadtéri gyógymedencék, ahol éjszakai fürdőzésben lehet részünk, a legtöbb fürdőben pedig kipróbálhatjuk a Kneipp-taposót, a víz alatti sugármasszázst, vagy az elektroterápiát is.

Gyógyfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből, ha este érkezünk

02. 07. 19:04
Ha csak délután vagy az esti órákban tudunk ellátogatni a híres gyógyfürdők valamelyikébe, akkor még jól is járunk, hiszen 1100, 2900 vagy akár 3600 forintot is spórolhatunk. Összegyűjtöttük, hogy mely fürdőkben olcsóbb a délutáni belépő, mint a napijegy.

Exkluzív gyógyászat és különleges élményfürdők Baranya és Tolna megyében

02. 05. 11:07
Az Év Fürdője, exkluzív gyógyászati központok, élményfürdők, szivárvány csúszda, izgalmas kincses, kalózhajós gyerekbirodalmak is találhatók a két dél-dunántúli megye fürdői között.

Ékszerekkel vízközelben

02. 04. 14:06
Strandra az ember kikapcsolódni, lazítani és feltöltődni jár. Ez pedig akkor az igazi, ha jól érzi magát a bőrében, tetszik neki, amit a tükörben lát. Ebben segíthetnek a különböző fürdőruhák, de a kiegészítők és az ékszerek is. Legyen az bizsu, ezüst vagy arany ékszer, ha jót tesz a közérzetünknek, hordjuk bátran. Milyen ékszereket viselhetünk a strandon és mire figyeljünk, hogy megóvjuk szépségüket?

Szerelmes fürdőzés, avagy a fürdők legjobb Valentin-napi programjai

02. 03. 19:00
A fürdők Valentin-nap alkalmából különleges éjszakai fürdőzésekkel és páros szauna ceremóniákkal kedveskednek a romantikázni vágyó vendégeknek. Rózsaszirmok között gyertyafényben lubickolhatunk, a szauna szeánszok a szerelem és a romantika jegyében telnek majd, és páros masszázsra is bejelentkezhetünk.