Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Fürdőzés

Szuper fürdő Kőmíves Kelemen vára mellett

08:00
Az erdélyi „magos Déva várának” szomorú történetét jól ismerjük iskolai tanulmányaikból. Arról azonban a suliban még nem olvashattunk, hogy egy sokkal békésebb múltú, óriási fürdőkomplexum is várja a csodás hegyvonulatok között kiránduló turistákat.

9 gyönyörű fürdőhely a világon

02. 19. 08:00
Izlandon egy erőműből kialakított fürdőben, Japánban egy feltörő vulkanikus forrásban, Oroszországban autentikus bányában, Tibetben a gleccserek között, Balin egy trópusi erdőben is lehet relaxálni. Tartson velünk egy izgalmas utazásra! Így fürdőznek a világ körül.

Melyik fürdő gyógyvize segíthet mozgásszervi betegségeinken?

02. 16. 08:00
A lakosság közel 20 százalékánál diagnosztizálható mozgásszervi betegség. Az érintett problémákon fürdőkúrákkal is segíthetünk, gyógyvízzel enyhíthetünk krónikus állapotokon. Orvosi rehabilitáció keretén belül ezeket a gyógyszolgáltatásokat akár térítésmentesen is igénybe vehetjük.

Pazar római fürdőt találtunk az osztrák hegyek között

02. 12. 08:00
Karintiában bukkantunk erre a kivételes fürdőre. A teraszos kiképzésű épületben, római stílusban kialakított belső térben lehet csobbanni. Egyedülálló, három szintes wellness és szauna tere igazi világszínvonalú ritkaság.

Fürdők, ahol úszás után jól esik a jakuzziba csobbanni

02. 05. 08:00
A sport és a jakuzziban történő lazulás nagyon jól kiegészíti egymást. Cikkünkbe olyan fürdőket válogattunk, amelyekben úszómedencét és pezsgőfürdőt is találunk.

A forró medencéből gyönyörű a tél

01. 29. 08:00
Aki fürdőzött már a hideg évszakban a szabad ég alatt, forró termálvízben, igazolni fogja a tényt: ez az egyik legmegnyugtatóbb téli kikapcsolódás.

Békés vármegye 12 kiváló fürdője, amelyekben télen is szívesen csobbanunk

01. 26. 08:00
Békés vármegyében számtalan gyógyfürdőt, élményfürdőt és szaunaparkot találunk, összegyűjtöttük a legjobbakat. 

Szlovénia legjobb wellness helyei

01. 24. 08:00
Nem kell sokat utaznunk ahhoz, hogy elérjük Közép-Európa legnagyobb, termálvízre épült wellness központját, vagy kipróbáljuk a fekete termálvizet, esetleg egy, már 800 éve használt alternatív tengeri gyógykezelést. Tartsanak velünk Szlovéniába!

Hét fürdő az osztrák síparadicsomok környékéről

01. 15. 08:00
Ausztria téli sportok szerelmeseinek könnyen elérhető és remek terepeket kínál. Síelés után pedig mi is jelenthetnek jobb kikapcsolódást, mint egy kellemes termálfürdő. Ajánlunk néhányat az osztrák hegyek árnyékából!

Ide meneküljön a fővárosból – tömegközlekedéssel elérhető közeli fürdők

01. 12. 08:00
Összeállításunkban nyolc olyan remek fürdővel jelentkezünk, amelyeket könnyűszerrel, körülbelül egy óra alatt elérhetünk a fővárosból akár menetrend szerinti busszal vagy vonattal is. Mutatjuk, hol, mire szálljon, merre induljon egy kis nyugalomért.

Modern termál csoda a hegycsúcsok között

01. 08. 08:00
Szlovákia a téli sportok szerelmeseinek egyik kedvenc úti célja. Egy egész napos túra vagy sportolás után pedig mi is lehetne jobb program, mint egy kis lazítás Szlovákia valamelyik termálfürdőjében. Ezúttal az északi országrész egyik fürdőjét ajánljuk.

Nyolc fürdő, ahol garantált a megújulás az új esztendőre

01. 03. 08:00
Az alábbi komplexumokban biztosan jól indul 2024. Nyolc remek fürdőt ajánlunk az ország nyolc pontjáról. Válogassanak!