Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Strandnyitás, szaunafesztivál és finomságok: programok a május 1-i hétvégére

04. 23. 07:50
A május 1-i hosszú hétvégén változatos programok várják azokat, akik ellátogatnak a fürdővárosokba. Kinyílnak Hajdúszoboszló és Zalakaros strandjának kapui is, a szórakozásról hajdúsági ízek,finom pálinkák, koncertek és sztárfellépők is gondoskodnak. Íme, a részletek.

Káprázatos látvány: fehér városok a vízpart mellett

04. 20. 18:50
Norvégiától Görögországig megannyi település van Európában, ahol elveszhetünk a nagy fehérségben. Összegyűjtöttük a legszebbeket!

Így pihennek egy éven át a világ körül a kiváltságosok

04. 17. 20:10
Számunkra ugyan elképzelhetetlen és álomszerű az a 20 megállós, egy éven át tartó luxus wellness körút, amit egy nagyon szűk rétegre szabtak, mégis létezik.

Ezek most a legszebben virágzó hazai tájak

04. 14. 08:30
Ne várják meg a kánikulát, csodálják meg zöldellő üdeségében a természet legszebb tavaszi arcát! Adunk néhány tippet, merre érdemes kirándulni, ha pompás virágzást látna.

A legmenőbb csúszdák, amelyek nem vízbe érkeznek

04. 12. 20:00
Addig, amíg nem jön a nyári szezon, és nem csobbanhatunk végre a strandon, összeszedtük a legjobb és a legnagyobb szárazföldi csúszdákat a nagyvilágból.

Varázslatosak Európa legszínesebb vízparti utcái

04. 10. 19:55
Nehéz lenne kiválasztani, melyik város büszkélkedhet a legszínesebb utcával a világon.Aki Európába tervezi nyaralását, vagy csak egy pár napos kirándulást, mindenképp ejtse útba ezeket a festői szépségű városokat, amik tökéletes fotóhelyszínek is egyben.

A legtrendibb medencék a nagyvilágból

04. 07. 19:19
Las Vegasban az ókori római stílusra szavaztak, amikor a medencéket tervezték, a Maldív-szigeteken a csillagok fénye csillog vízben, Tibetben a magashegyi levegőhöz szoktat az arany burkolatú, magas páratartalmú wellness központ. Önök melyiket választanák?

Képeken a leghihetetlenebb vízparti házak

04. 07. 08:00
Mikor az építészet és a víz találkozik egymással, abból mindig valami különleges születik, legyen az egy formás bungaló a Norvég-tenger partjainál, vagy egy tojás alakú öko-lakóhely az Egyesült Királyság egy kikötőjében. A kreativitásnak nincs határa!

Wellness ritkaságok a világ körül

04. 02. 13:00
Kíváncsi rá, milyen lehet egy Új-Zélandon tartott panorámás jóga óra, esetleg a szörfbalett Costa Ricán? Az aktív pihenésnek és a wellnessnek rengeteg különleges formája hódít.

Hogyan ünneplik a húsvétot a nagyvilágban?

03. 30. 08:00
Ahány nemzet, annyi szokás, így van ez húsvét tájékán is. Tudták, hogy létezik egy Szentföldet ábrázoló vidámpark? És azt, hogy van, ahol 15.000 tojásból készítenek omlettet, máshol teljes arcot és testet eltakaró kosztümben vonulnak fel. Húsvét a világ körül.

Nyolc kihagyhatatlan belföldi úti cél a hosszú hétvégére

03. 28. 20:10
A közelgő négy szabadnap remek alkalom arra, hogy végre együtt legyen a család. Mi is ajánlunk egy-két programot, melyeket a gyerekek is biztosan nagyon élveznek majd. Várfoglalás, tippek kiránduláshoz, extrém kalandpark: sok jó ötletünk akad.

Húsvét a fürdővárosokban: itt lesznek a legjobb programok

03. 26. 19:50
Rengeteg jó program vár ránk a húsvéti hosszú hétvégén a fürdőkben és a fürdővárosokban is. A kisebbek tojásfestéssel, tojásvadászattal szerezhetnek új élményeket, a nagyobbakra koncertek, kirakodóvásárok és finomságok várnak, de lesz zenés habparty és éjszakai fürdő is.