Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Útitárs

A kempingezés nélkülözhetetlen kellékei

06. 27. 08:30
A sátras nyaralás egyre népszerűbb és már nem csak a fiatalok körében. A következő listával mi is szeretnénk hozzájárulni a kempingezés biztonságához.

Boldog nyaralást szeretne? Így csomagoljon

06. 22. 08:30
Az utazás nagy öröm, a hozzá tartozó csomagolás jóval kisebb. A most következő csomagolási tippekkel segíteni szeretnénk, hogy a sok nélkülözhetetlennek tűnő cucc, minél kisebb helyen elférjen és kisebb pakkal is kényelmesen érezzük magunkat a nyaralás során.

Legyen csini, de ez nem elég - Gyerek fürdőruha: divat, kényelem és biztonság

06. 07. 12:28
A legkisebbek strandszettje sok változáson ment át az elmúlt évtizedekben. Még a hetvenes években egy bugyi is elég volt, ma már a megnövekedett UV sugárzás és a megváltozott elvárások miatt egy jól átgondolt összeállítással érdemes gyerekekkel fürdőzni indulni.

Sivatagi termálkád, ilyet még nem látott - hihetetlen képek

06. 07. 08:00
Szívesen megmártózna egy olyan medencében, melyet természetes termálvízzel töltöttek tele, és gyönyörködne közben a naplementében a Utah sivatag felett? Oké, ez elég álomszerűnek tűnik, de van, akiknek ez tényleg megadatik.

Most kell útnyilvántartásra váltani átalányadóról

06. 01. 08:00
A stabilan 10% feletti infláció és a nemrég véglegesített dupla cégautóadó korában minden forint számít, ezt az autósok hatványozottan érzékelik. Az autóiparban az elektromos autók piacának növekedésén kívül minden más mutató harmatgyenge eredményt mutat, viszont rengeteg olyan vállalkozás van, ahol elkerülhetetlen a napi szintű gépkocsi-használat, ezért személyautót lízingelnek - nekik hozunk életmentő ötleteket a 2022-es év átvészelésére.

5 tipp egy rendkívüli nyári vakációhoz 2022-ben

05. 31. 14:00
A nyár rohamléptekben közeleg, s évek óta a legfelszabadítóbb hetek következnek. A 2022-es év az élményekről szól. Határon innen és túl! És hogy mikor érdemes elkezdeni a tervezést-szervezést? Most! Nincs vesztegetni való idő! Ráadásul a nyári kiruccanással való foglalkozás már önmagában kikapcsolódással ér fel!

Erre vegyük az irányt: bortúrák fürdővárosok környékén

05. 25. 07:30
Egy-egy pihentető hétvégén mi lehet jobb, mint egy kis frissítő fürdőzés, lazító masszázs, tisztító szauna és a kellemes vacsora után egy pohár jó bor. hiszen tudjuk, vízben az egészség és borban az igazság.

Állás Hajdúszoboszlón: karrierlehetőségek a turizmusban

05. 04. 10:00
Magyarország egyes települései egészen specifikus szektorokhoz köthető karrierlehetőségeket tartogatnak. Hajdúszoboszló esetén ez értelemszerűen a turizmus, mely elsősorban a városban található fürdőkomplexumnak köszönhető.

Ezekkel a húsvéti programokkal várnak a fürdők és fürdővárosok

04. 13. 10:00
Összegyűjtöttük, milyen programokkal készülnek húsvét alkalmából a hazai fürdők és fürdővárosok. 2022-ben országszerte 24 ilyen programot találtunk. Sok program szól a gyereknek, de lesznek éjszakai fürdőzések és szaunafelöntések is.

A legtrendibb medencék a nagyvilágból

04. 13. 08:00
Las Vegasban az ókori római stílusra szavaztak, amikor a medencéket tervezték, a Maldív-szigeteken a csillagok fénye csillog vízben, Tibetben a magashegyi levegőhöz szoktat az arany burkolatú, magas páratartalmú wellness központ. Önök melyiket választanák?

Wellness ritkaságok a világ körül

04. 11. 08:00
Kíváncsi rá, milyen lehet egy Új-Zélandon tartott panorámás jóga óra, esetleg a szörfbalett Costa Ricán? Az aktív pihenésnek és a wellnessnek rengeteg különleges formája hódít.

Ezek most a legszebben virágzó hazai tájak

04. 07. 16:00
Ne várják meg a kánikulát, csodálják meg zöldellő üdeségében a természet legszebb tavaszi arcát! Adunk néhány tippet, merre érdemes kirándulni, ha pompás virágzást látna.