Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Útitárs

Négy wellnesshétvégét sorsoltunk ki – íme, a nyertesek

06. 11. 15:00
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban alkalmanként egy négycsillagos wellnesshétvége a nyeremény. Most azonban öten is örülhetnek, hiszen négy wellness-pihenés mellett egy GoPro Hero7 akciókamera is gazdára talált.

Csodás olasz városok, amelyeket akár autóval is gyorsan elérhetünk

06. 05. 19:30
Akik olyan eldugott, autentikus olasz kisvárosokat keresnek, ahol szinte megállt az idő, olyan kastélyt látogatnának, melynek minden ablakából a tengerre pillanthatunk, és a világ legszínesebb utcáit járnák végig, keressék fel Észak-Olaszország hozzánk legközelebb eső mesevárosait!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye szépségei és fürdőlehetőségei

06. 03. 19:33
A leghíresebb borvidék, a legkülönlegesebb barlang és barlangfürdő, Közép-Európa legnagyobb lovagterme, a leghosszabb libegő egyaránt Borsod-Abaúj-Zemplén megye kincsei.

Csónakázzunk Európa legszebb tavain!

05. 24. 07:24
Közép-Európa legszebb gleccsertaván, Dél-Tirol legmélyebb alpesi taván, Svájc luxus villái között, Ausztria és Erdély legbájosabb taván festői környezetben kötelező a romantikus evezés és a csónakázás.

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

05. 23. 18:43
A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén és fürdők a közelükben

05. 18. 08:18
Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült, és van, melynek partján hatalmas fesztiválokat tartanak a nyári időszakban.

Meseszép szökőkutak a világ minden tájáról

05. 16. 19:50
Míg korábban az ivóvíz biztosítása volt a feladatuk, manapság inkább már csak esztétikai szerepet töltenek be a szökőkutak. A legtöbb helyen színes-zenés műsorokat mutatnak be, de legendás és monumentális szökőkutak is kerültek válogatásunkba.

Fesztiválok és finomságok: májusi programok országszerte

05. 15. 20:40
Sopronban és Szegeden borfesztiválon kóstolgathatjuk a környék legfinomabb nedűit, Visegrádon a helyi ízek kerülnek a központba e hónapban. A május a fesztiválszezon kezdetét is jelenti, akár a fővárosban, akár a zalai dombok között járunk.

A festői Svájc, amit muszáj látni – bámulatos képek

05. 08. 20:08
A világ egyik leggazdagabb országában 23 méter magas vízesést, 23 km hosszúságú gleccsert, 72 vízeséssel rendelkező festői völgyet ugyanúgy találunk, mint hihetetlen panorámás szállodákat. Csodálja velünk Svájcot!

A világ bámulatos, ikonikus hídjai

04. 28. 08:28
Van köztük városok jelképe és lélegzetelállító függőhíd is. Egyiken börtöncella kapott helyet, másik aranyművesek boltjaival van beépítve. Egyik híd egyedi formájával sokkol, máshol a csodás panorámáé a főszerep. Gyönyörködjön velünk az építészet híd-remekeiben!

Színpompás virágok között sétálna? Megmondjuk, merre induljon

04. 27. 08:27
Az ország különböző tájain igazi különlegességek várják a színesen illatozó szirmok rajongóit. Adunk néhány ötletet, hol keressék a legszebb virágos réteket.

Budapest környéki tavak, amelyeknél már tavasszal beindul az élet

04. 21. 08:21
Bemutatunk hat festői és idilli tavat, amelyekhez már tavasszal megéri ellátogatni. Felsorolásunkban szót ejtünk egy úszó szigetről, úszó szaunáról, legendákkal övezett belvárosi tóról és egy fehér homokos, tengerparti hangulatú bányatóról is.