Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Útitárs

Kajakkal Európa legszebb vízi túráin

09. 28. 09:00
A legszebb, vízesésekkel teli útvonalat Horvátországban, a legtöbb természetvédelmi területen átívelőt Lengyelországban, a legszebb vizűt Szlovéniában találjuk, de ha nem szeretnénk messze menni, válasszuk Budapestet, és fedezzük fel egy kajakból a várost!

Európa legszebb templomai

09. 23. 08:00
A legnagyobbat a Vatikánban, a legszínesebbet Moszkvában, a legmagasabbat Barcelonában, a legtitokzatosabbat Isztambulban, a legdíszesebbet Kijevben találjuk, de egy magyar templom is felkerült a listára.

Természeti csodák Európában, ahol ősszel már nem hemzsegnek a turisták

09. 19. 08:00
Egy különleges vízesés, egy gyönyörű szurdokok, kristálytiszta tó és egy hatalmas jégbarlangrendszer európai úti célok, de közös bennük az is, hogy ősszel a legjobb meglátogatni őket.

Szuper magyar túraútvonalak és közeli fürdők

09. 14. 09:00
Legyen szó a Kőszegi, vagy a Visegrádi-hegységről, akár a Mecsekről, számos túraútvonalat találunk, melyek közelében remek fürdőkben pihenhetjük ki magunkat.

Hogyan szórakoztassuk magunkat utazás közben

09. 09. 15:30
Az utazás rendkívül izgalmas dolog, hiszen ilyenkor új városokat, tájakat, embereket ismerhetünk meg. Ráadásul abban is segít, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, és elfeledkezzünk a napi problémákról.

A Balkán-félsziget szépségei

09. 07. 08:00
Kulturális és természeti kincsek, történelmi jelentőségű épületek, szent kegyhelyek vagy lenyűgöző kanyonok mind megtalálhatók a Balkánon, melyek felfedezésére a legjobb időszak az ősz.

Gyönyörű természeti csodák szerte az országban

09. 06. 08:00
Ritka természeti látnivalók, mesebeli szurdok, föld alatti csoda és két olyan képződmény is felkerült a listánkra, amelyekre fürdő is épült. Fedezzük fel őket még idén ősszel, és lazítsunk a túra után a legközelebbi fürdőkben.

A világ leggyönyörűbb törökfürdői

09. 02. 08:00
A keleti fürdőkultúra emlékeit idéző varázslatos és mesebeli törökfürdőkbe, azaz hamamokba kalandozunk. Összegyűjtöttük a legszebbeket, melyek többsége a Közel-Keleten található, de azért nyugati fürdő is helyet kapott a listán.

A festői Svájc, amit muszáj látni – bámulatos képek

08. 29. 08:00
A világ egyik leggazdagabb országában 23 méter magas vízesést, 23 km hosszúságú gleccsert, 72 vízeséssel rendelkező festői völgyet ugyanúgy találunk, mint hihetetlen panorámás szállodákat. Csodálja velünk Svájcot!

Meseszép szökőkutak a világ minden tájáról

08. 25. 08:00
Míg korábban az ivóvíz biztosítása volt a feladatuk, manapság inkább már csak esztétikai szerepet töltenek be a szökőkutak. A legtöbb helyen színes-zenés műsorokat mutatnak be, de legendás és monumentális szökőkutak is kerültek válogatásunkba.

A nyaralás mindenkinek jár

08. 21. 12:00
A legmelegebb napokon kicsit pihenni, kikapcsolódni, vízparton tölteni egy kis időt, sajnos sokaknak ez elérhetetlen álom. Már a múlt században is több kezdeményezés szólt arról, hogy a nehéz helyzetű családok gyermekei ne maradjanak nyári kalandok, élmények nélkül. Ennek a hagyománynak hazánkban a legutóbbi képviselői az Erzsébet-utalvány és a ma is működő Erzsébet táborok.

A legjobb családi programok Hévízen és környékén

08. 19. 08:00
Hévízre készül a család és a programot a szokásos fürdőzésen kívül még kiegészítenék néhány jó kis kalanddal? A csodás termáltó városában erre minden lehetőség adott. Összegyűjtöttük a legjobb családi programokat – fürdőzéssel együtt – Hévízről és környékéről.