Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Útitárs

Top 10 legmagasabbra épült szállodai medence a világon

01. 16. 10:45
Tudták, hogy vannak olyan medencék, amelyeket magasabbra építettek, mint az Eiffel-tornyot a maga 300 méterével? Felhők fölött vágyik fürdőzni? Akad erre lehetőség elérhető távolságban, pár órányi repülőútra is. Máris mutatjuk, merre induljon.

Királyi fürdő és fenséges pihenés az Alpok lábánál

01. 10. 08:30
Kultúra, királyi kikapcsolódás, sport és fürdőzés egy helyen? Ha valaki erre vágyik, annak Bad Ischlbe kell utaznia! Ferenc József kedvenc pihenőhelye, az ischler „szülőhazája” ez. Nem is beszélve ásványi sókban gazdag fürdőjéről.

Kabinbőrönd a megfelelő társ utazáshoz

01. 07. 16:36
Az utazás nulladik lépése a megfelelő bőrönd beszerzése. Ha külföldi utat tervez, akkor számításba kell vennie, hogy a repülőre nem vihet fel bármilyen táskát. A kabinbőrönd megfelelő választás lehet, ha néhány holmiját maga mellett szeretné tudni a fedélközben.

Különleges téli kirándulások belföldön, ami után jól esik a fürdőzés

2021. 12. 28. 08:00
Próbáljuk ki a síelést a dunai panorámás sípályán, korcsolyázzunk a festői Hámori-tavon, gyönyörködjünk a megfagyott vízesésekben, kenuzzunk a gőzölgő patakban majd melegedjünk fel a legközelebbi gyógy- és termálvizekben.

Különleges karácsonyi szokások a világ körül

2021. 12. 23. 11:00
Vannak olyan országok, ahol karácsonykor nagy szerepet tulajdonítanak a kakasoknak, a kecskéknek, a pókoknak, vagy éppen a trolloknak. Vannak, ahol krampuszokkal riogatnak, és olyan is, ahol a tengerparton ünnepelnek fürdőruhában.

Európa legkülönlegesebb termálfürdői

2021. 11. 28. 10:20
A termálturizmus legszebb helyszínei között találunk olyat, amit a világ 8. csodájaként emlegetnek, olyat, ami a Világörökség része, olyat, ami Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, vagy a Monarchia legszebb kultúrfürdője volt.

Hét könnyű kirándulás, amelyekre gyerekekkel is bátran elindulhatunk

2021. 11. 27. 09:30
Kirándulni indulnának a családdal, de félnek a korai sötétedéstől? Tartanak attól, hogy a gyerekek nem bírják majd a túrát? Az ország minden táján találunk könnyen teljesíthető, nem túl hosszú, de annál érdekesebb látnivalókat kínáló túraútvonalakat, amelyekre a kicsikkel is bátran el lehet indulni.

Gumikacsa helyett hibakód olvasó? Papucs helyett autódiagnosztika?

2021. 11. 26. 11:59
Legyen izzasztó nyári meleg, vagy egy zimankós téli vasárnap, ki ne szeretne beülni az autóba és egy kicsit kikapcsolódni, elutazni egy kis idilli vidéki városkába strandolni vagy épp áztatni magát egy gyógyító termálfürdőben? Ilyenkor két nehézség jut eszünkbe, amitől tartunk: az egyik a pakolás, a másik az autóút.

Festői tavak az Északi-középhegységben

2021. 11. 26. 10:00
Smaragdzöld színben is pompáznak az Északi-középhegység legszebb tavai, melyek között vannak eldugott horgásztavak, festői csónakázótavak, és az ország legmagasabban fekvő vize is itt található.

A legpazarabb magyar panorámák romantikus kirándulásokhoz

2021. 11. 18. 07:30
A legszebb kilátások mindig azok, amikor hegyvonulatokra, vagy vizekre látunk rá, így nem véletlen, hogy a válogatásba bekerült a Prédikálószék, a fonyódi Várhegy kilátó vagy a Gellért-hegy. Ajánlunk a közelükben fürdőket is...

Nyugalom és béke, avagy hét gyönyörű erdő, ahova elvonulhatunk

2021. 11. 16. 10:30
Az őszi kirándulásokhoz ajánljuk a következő mesés helyszíneket a Balaton környékén, közel a fővároshoz, a Bükkben és a Bakonyban.

Ilyen még nem volt! Hévizibivaly Duatlon november 27-én!

2021. 11. 11. 13:15
Egy különleges duatlon versenyre kerül sor Hévízen az első Adventi hétvégén, november 27-én. 9 órától kezdődő rajttal, egymás után percenkénti indítással, a Hévízi-tó lefolyásán a Hévíz-patakon 10 km evezés, majd vissza a Hévízi-tóig.