Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Útitárs

Termálfürdő és bor – az őszi pihenés összhangja

09. 12. 14:00
Kellemes fürdő és wellness pihenés mellé jól esne egy pohár finom bor? Magyarország nemcsak termálvíz gazdagságáról, de ízletes nedűiről is híres, érdemes összekötni a kettőt. Adunk néhány tippet, merre érdemes indulni.

A francia Riviéra 7 legszebb városa

09. 07. 08:06
Előkelő paloták, történelmi kikötők, festői panorámák, szíves városok és fényűzés várja a szerencséseket, akiknek alkalmuk nyílik ellátogatni a francia Riviérára. Álmodozzon és tartson velünk, indulunk!

Fürdőzés és kirándulás: szeptemberi lehetőségek a Balatonnál

09. 02. 19:02
Kilátók, várak, kalandpályák, gyönyörű természet. Számtalan olyan élmény van, melyek szeptemberben is a magyar tengerhez csábítanak. Ajánlunk néhány programot, melyek után még csobbanhatunk is a közelben.

Last minute kalandok nyárra: Európa legmenőbb aquaparkjai

08. 29. 07:28
Listánk a nyárbúcsúztató izgalmak keresőinek, last minute utazást tervezőknek és adrenalin függőknek szól.

Ahol minden kék: varázslatos úti célok a nagyvilágból

08. 17. 08:17
Ha kívánhatna egyet, hogy a világ legkékebb barlangját, városát, tavát, erdejét nézze meg, melyiket választaná? Káprázatos helyszínek Kanadától Új-Zélandig, ahol egyértelműen a kék az úr!

A Balaton legnagyobb kikötői és közeli, szép strandok

08. 15. 19:15
Hol találjuk a legszebb fekvésűt, a legnagyobb befogadóképességgel rendelkezőt, vagy a legmodernebb kikötőt a Balatonon? A vitorlások nyújtotta, gyönyörű látvány mellett fürdőzne a magyar tengerben? Erre induljon!

Jó ügyet szolgál a zalakarosi bringás étel

08. 09. 20:09
A Zalakaroson megalkotott bike food másodszor is célba ért: megvásárlásával fogyatékossággal élő és rászoruló családokat segítő alapítványt támogathatunk.

Szlovénia festői tavai

08. 04. 08:04
Smaragdzöld, kristálytiszta tavakban búvárkodhatunk, körbejárhatjuk vagy csónakozhatjuk a festői Bledi-tavat, túrázhatunk a Triglav Hét-Tavak völgyében. Bármelyiket választjuk, mindenhol érintetlen környezet vesz körül minket.

Vízi sportok: hódoljunk nekik az országban

08. 01. 08:01
Búvártudásunkat több hazai fürdőben is felfrissíthetjük, de a vízisí, flyboard, wakeboard, jet-ski és a szörf örömeiért sem kell távoli strandokat keresnünk. Mutatjuk, hol lehet őket kipróbálni itthon.

Városnézéssel egybekötött fürdőzés külföldön

07. 23. 20:30
A világörökségnek számító Salzburg, a horvátok és a szlovákok mesebeli és meghitt fővárosa Zágráb és Pozsony olyan látnivalókat kínál, melyek akár több napra is marasztalnak minket, amibe belefér egy kis fürdőzés is.

Európa legszebb tóparti városkái

07. 19. 19:19
Utazzunk akár a közeli szlovén hegyek közé, vagy az olasz Comói-tó és Garda-tó partjára, vagy Freddie Mercury kedvenc svájci városkájába, mindenütt varázslatos tóparti helyszíneket találunk, melyek kitűnő nyaralási helyszínek is.

Romantikus holtágak és eldugott szabadstrandok, avagy az Alföld legszebb tavai

07. 14. 19:14
Romantikus Tisza-holtágak, békés vízi tanösvények, gyógyvizű tavak, eldugott szabadstrandok várják azokat, akik a Tiszán túl tervezik a nyaralásukat.