Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Szaunaest, éjszakai fürdőzés, szüreti mulatság – heti programajánló

10. 16. 19:50
Zenés éjszakai fürdőzés, mézes-boros szaunaest, díszsortűz, szüreti mulatság, édes finomságok, utcabál – ezekkel az élményekkel érdemes összekötni a héten a kellemes, őszi fürdőzést.

Hat forró fürdő a világ körül

10. 10. 20:10
Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Rendkívüli finomságokkal kínálják és az egészségére is figyelnek a fürdővárosokban - heti programajánló

10. 03. 19:30
Bajor és káposztás ételek, csokoládéleves, sült malac és mézes finomságok mellett testi-lelki feltöltődést ígérő programok, életmód tanácsadás és tea-szenánsz is várja a vendégeket a héten.

A jó őszi wellnesshétvége receptje

10. 03. 07:50
Másra sem vágyunk, mióta véget ért a nyári vakáció, mint egy kis őszi lazulása. Az október 23-i hosszú hétvége és a gyerekeknek előirányzott őszi szünet újabb esélyt ad pár napos pihenésre és arra, hogy együtt legyen a család.

Magyarországon van a legszebb európai főtér

09. 30. 09:30
A legszebb főtérnek járó különdíjat nyerte el és ezüstdiplomát is kapott Kaposvár az idei Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén.

Hét fantasztikus hely az őszi napfény búcsúztatására

09. 27. 11:33
Összegyűjtöttünk néhány remek úti célt, ahol a pihentető fürdőzés mellett csodás természeti környezetben tehetünk napfényes őszi sétát a sárguló levelek között.

Zenés fürdőzések, meglepetések, finomságok is lesznek a héten

09. 25. 20:25
A fürdőkben és fürdővárosokban a nyár elmúlásával sem áll meg az élet, az ősz sem az unatkozás évszaka. Musical estek, kedvezményes fürdőszolgáltatások, az idősek világnapja sőt, a szezonnyitó szaunaszeánszok ideje is elérkezett. Legjobb tippjeink a hétre.

Balaton: ősszel sincs párja

09. 25. 07:50
Azt mondják, aki csak nyáron látta a Balatont, az nem is látta igazán. A magyar tenger talán ősszel még szebb, érdemes felfedezni a strandok kapuin túl is. Hangulatos szállástippel, pezsdítő programokkal, finomságokkal, titkos akciókkal jelenkezünk a tópartról.

Fürdőzés és kirándulás egyszerre? Máris mondjuk, merre induljanak

09. 08. 07:50
A legszebb zöldellő vagy az őszi napfényben sárgálló hazai táj? Ha ilyet keresünk, akkor a legjobb, ha a nemzeti parkok,és tájvédelmi körzetek felé vesszük az irányt. A fürdővárosok, a legszebb termálfürdők mellett is sok szép helyet találunk.

A világ legszebb medencéit a természet építette

08. 29. 19:29
Sötétek, titokzatosak és néha veszélyesek is, mégis imádjuk a barlangokat. Van, aki túrázni szeret, felfedezni a természet szépségeit, de legtöbben mégis inkább a pihenést, a föld mélye kínálta tiszta levegő élvezetét választjuk.

Fürdőzés után egy pohár jó bor az idei szüreten? Megtaláltuk a legjobb helyeket

08. 29. 07:50
Ha pihentető hétvégére indulunk, a helyszín kiválasztásakor a fürdőzős-relaxálós program mellett fontos tényező lehet, hogy jókat tudjunk enni és inni. Az ország számos pontján várnak minket szeptemberben szüreti programok, érdemes őket összehangolni egy kellemes fürdőzéssel!

Állatkertek éjszakája: itt lesznek programok

08. 20. 08:20
Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek éjszakáját, ezúttal immár tizenkét magyarországi helyszínen, augusztus 25-én.