Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Ezért érdemes télen is Egerbe látogatni

12. 05. 17:14
Egerben télen a két fürdő mellett két jégpálya, számos különleges múzeum, adventi vásár várja a turistákat. A kihagyhatatlan történelmi emlékek és a borospincék pedig ilyenkor is jó programot jelentenek.

Különleges téli kirándulások belföldön, ami után jól esik a fürdőzés

12. 04. 19:25
Próbáljuk ki a síelést a dunai panorámás sípályán, korcsolyázzunk a festői Hámori-tavon, gyönyörködjünk a megfagyott vízesésekben, kenuzzunk a gőzölgő patakban majd melegedjünk fel a legközelebbi gyógy- és termálvizekben.

Különleges kirándulások és gyógyfürdőzés a Fertő-tó körül

11. 29. 20:29
Akár a magyar, akár az osztrák oldalon indulunk kirándulni, mindenhol fényűző kastélyokat, római kori kincseket és elképesztő barlangszínházakat fedezhetünk fel a Fertő-tó környékén, melynek fáradalmait számos gyógyfürdőben pihenhetünk ki.

Adventi vásárok, Mikulásvárás, és ínycsiklandó gasztrobulik – Hol szórakozunk decemberben?

11. 27. 06:23
Finomságokkal teli gasztrofesztiválok, fürdőprogramok a Mikulással és most nyíló adventi vásárok hoznak minket fokozatosan karácsonyi hangulatba az elkövetkezendő hetekben.

Kastély- és fürdőtúra az ország északkeleti részén

11. 26. 20:00
Romantikus stílusú, barokkos, műemléki védettségű, festői környezetben fekvő kastélyok, növényritkaságokkal teli angolparkok, vagy a Meseautó helyszínéül szolgáló kastélyszálló is pazar látványt nyújt a keleti országrészben. A kirándulós nap pedig úgy a legjobb, ha csobbanással zárul.

Hévíz ősszel és télen is elvarázsol a szépségével

11. 18. 20:00
Miért érdemes télen is Hévízen üdülni? Mert a legnagyobb hidegben is a szabad ég alatt úszkálhatunk a világ egyik legérdekesebb tavában. Mert itt kenuzhatunk télen is a gőzölgő patakon, vagy akár a SUP-ot is kipróbálhatjuk. Mert jégdiszkón vehetünk részt, és azért is, mert ilyenkor olyan különleges múzeumokat is felfedezhetünk a Balatonon, ahova nyáron nem biztos, hogy elmennénk.

Kirándulás és csobbanás Szlovénia mesebeli tájain

11. 13. 20:00
Egy kicsiny ország varázsol el bennünket, ha átlépünk a szlovén határon. Csónakázzunk a világ egyik legszebb gleccsertaván, kanyarogjunk szurdokban, sétáljunk fel a ljubljanai várba, ismerjük meg a legszebb szőlővidéket, és ha megfáradtunk, keressük fel a legközelebbi fürdőket, ez lesz a hab a szlovén tortán.

Fedezzük fel Vas megyét, ősszel a leghangulatosabb

11. 07. 19:00
Kellemes séta egy színes arborétumban, egy panorámás túrázás a Kőszegi-hegységben, egy romantikus séta a Csónakázó-tó mellett, egy pihentető és gyógyító kúra Bükfürdőn, vagy egy igazi vízi paradicsom Sárváron.

Márton-napi gasztro- és fürdőprogramok szerte az országban

11. 06. 15:25
Vigasságok, éjszakai zenés fürdőzések, lakomák, 100 ft-os fürdőbelépő, libafuttatás, libás játszópark, nagyvásár és borfesztivál is várhatóak a legérdekesebb Márton-napi programokon.

Hová kiránduljunk őszi szünetben?

10. 23. 08:13
Ha iskolás korú gyerekeink vannak és sportos kalandokra vágyunk, irány a bobpálya, a kalandpark, ha egzotikus állatokra vagyunk kíváncsiak testközelből, Nyíregyháza, Debrecen lehet az úti cél. A nagyobbaknak tetszeni fog egy hangulatos séta Kőszegen, de amit nem szabad kihagyni a szünetben, az a nagy csobbanás kirándulás közben egy közeli fürdőben.

Arborétumok, ahol a legszebb az őszi levélhullás

10. 20. 08:08
Az arborétumok változatosabb növényvilággal rendelkeznek, mint az erdők, így nem kell nagy távolságot bebarangolnunk, hogy igazi őszi színpompában gyönyörködhessünk. Összegyűjtöttünk néhányat olyat, amelynek a közelében fürdőzhetünk is. Két olyan város is van, ahol fürdőt és arborétumot is találunk.

A legpazarabb magyar panorámák romantikus kirándulásokhoz

10. 17. 19:21
A legszebb kilátások mindig azok, amikor hegyvonulatokra, vagy vizekre látunk rá, így nem véletlen, hogy a válogatásba bekerült a Prédikálószék, a fonyódi Várhegy kilátó vagy a Gellért-hegy. Ajánlunk a közelükben fürdőket is...