Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Állatkertek éjszakája: itt lesznek programok

08. 20. 08:20
Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek éjszakáját, ezúttal immár tizenkét magyarországi helyszínen, augusztus 25-én.

Kihagyhatatlan hajós kirándulások az ország legjobb vizein

08. 16. 19:50
Nincs is annál jobb, mint egy kéklő vízen ringatózó hajón élvezni az augusztusi napfény utolsó sugarait. Ha wellness hétvégére, pihenős és fürdőzős víkendre vállalkozunk, a legtöbb fürdőváros környékén remek sétahajós kirándulások várnak ránk.

Kiváló fürdős programok a láthatáron – erre vegye az irányt augusztusban

08. 14. 07:46
Augusztus második felében is változatos programok közül válogathatnak a fürdővárosokba és a fürdőkbe látogató vendégek. Összegyűjtöttük a legígéretesebbeket.

Top programok a fürdőkben: csúszdabajnokság, éjszaki fürdőzés, szülinap tortával

08. 09. 07:50
Fürdőzés mellé a hétre is hoztunk néhány remek programot fürdővárosainkból. Kézműves sörök, zamatos borok, éjszakai fürdőzés várják a nyári szabadidejüket tartalmasan eltölteni kívánó családokat szerte az országban. Egy remek fürdőnk pedig születésnapját ünnepli.

Ezeket a fürdőket Burgenladban járva ki kell próbálnia

08. 05. 10:30
Mit szólnának egy hétvégi kiruccanáshoz a Fertő tó és Burgenland vidékére? Akár egynapos kirándulást is megér, ráadásul kevesen tudják, hogy a térségben Ausztria legszebb fürdői várják a strandolni és pihenni vágyókat. Összegyűjtöttünk néhány úti célt.

Dupla telt házas Rózsa Sándorral nyitott a mórahalmi Patkó Lovas Színház

08. 04. 07:50
Dupla telt házzal, kirobbanó sikerrel kezdődött meg a Patkó Lovas Színház harmadik évadának lovas színházi előadássorozata, Mórahalmon. Pintér Tibor és társulata a Rózsa Sándor, az alföldi betyár című darabjában a sebesen vágtázó lovasok és tehetséges énekesek mellett a látványra is adtak.

Árnyékos családi programok a Balaton mellé

08. 01. 19:50
„Nekem a Balaton a Riviéra” – szól a régi sláger. A folytatást is ismerjük, „napozni ott szeretek a homokon”. De mit csináljunk a magyar tenger partján, ha rossz az idő, vagy dél körül annyira nagy a forróság, hogy már a család egyik tagja sem kívánkozik a partra?

Fesztiválok vizes élményekkel, koncertekkel, finomságokkal – erre vegye az irányt a héten

07. 31. 07:50
Tombol a nyár a fürdővárosokban. Sok helyen gondoskodnak arról is, hogy a kellemes strandolást követően se unatkozzunk. Íme, néhány tipp, hol érdemes kikapcsolódni a héten.

Wakeboard- és búvárközpont lesz a magyar szuperstrandon

07. 29. 09:29
Az ország egyetlen profi, 6 oszlopos pályájával, valamint három további pályával Közép-Európa legnagyobb wakeboard központja épül a Lupa tavon.

Ezek irritálják legjobban a nyaralókat

07. 28. 19:28
A modortalan, kedvetlen személyzet, az elvárásoknak nem megfelelő színvonal és a munkával kapcsolatos telefonhívások a legzavaróbbak nyaralás alatt – derült ki egy friss felmérésből.

Hétvégén ismét ostrom alá veszik a várat Gyulán

07. 27. 20:20
A gyulai vár 1566-os ostromát és 1695-ös visszafoglalását idézik meg július utolsó hétvégéjén a békési fürdővárosban a háromnapos Végvári Napok fesztiválon. A programsorozat ingyenes.

Hét csodás fürdő, amelyet Erdélyben járva muszáj felkeresnie

07. 23. 20:47
Erdély gyönyörű vidékei télen-nyáron elkápráztatják a turistákat. A kirándulás vagy városnézés megkoronázásaként érdemes kipróbálni a térség gyönyörű fürdőhelyeit is.