Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Unatkozik a gyerek? Akkor nem Zalakaroson nyaral

06. 26. 07:50
Anya! Unatkozom. Nincs valami ötleted, hogy mit csináljak? Aztán a következő pillanatban már újra nem látni a gyerkőc szemét, mert erősen koncentrál valami okos kütyüre, ami éppen csipogott. Ismerős a helyzet?

Színház lesz a medencében. Látott már ilyet?

06. 23. 20:00
Mintegy ötven előadást tart a nyár folyamán a veszprémi Pannon Várszínház, a társulat tagjai a megyében és azon kívül is színpadra lépnek. A tíz helyszín között az ajkai fürdő medencéje, az egykori veszprémi várbörtön udvara is szerepel.

Beindult a fesztiválszezon a fürdővárosok környékén is

06. 22. 07:22
Összegyűjtöttük a nyár első felére a legérdekesebbnek ígérkező fesztiválokat a fürdővárosok környékéről. Mazsolázzanak kedvükre!

Legendák nyomában Mezőkövesden

06. 19. 19:50
A Mezőkövesdre látogatók igazán izgalmas módon ismerkedhetnek a várossal: térképpel a kézben, legendák után nyomozva indul a város felfedezése.

Fedezzük fel a Szigetköz titokzatos világát!

06. 15. 07:50
Jártak már a Szigetközben? Ha természetközeli, romantikus, de egyben vadregényes pihenésre vágynak, itt jó helyen járnak. Minőségi kerékpárutak, csodaszép környezet, termálfürdők, hangulatos városok és nyugalmat árasztó falvak várják, hogy felfedezzük őket.

Világsztár is nyeregbe száll a zalakarosi kerékpárversenyen

06. 13. 21:00
Június 18-án startol a 10. Mapei Tour de Zalakaros kerékpárverseny, melyen a kerékpáros legenda, az olasz Andrea Tafi is részt vesz. Az egykori világklasszis dedikált meze egy jótékonysági aukció keretében árverésre kerül.

900 millióból szépül Tamási

06. 08. 19:30
Több mint 900 millió forintot fordít Tamási idegenforgalmi fejlesztésre és parkosításra. Szépül a városi fürdő környéke is.

Átlátszó kajak: pompás látvány a víz alá

06. 05. 10:00
A búvárkodás egy tengerparti nyaralás legemlékezetesebb pillanata lehet. Egy átlátszó kajakból azok is megcsodálhatják a víz alatti világot, akik nem szeretnének búvárruhát ölteni.

Kerékpározna? A főváros környékén is megteheti

05. 31. 19:40
A fővárosban és környékén is remek kerékpáros túrákra indulhatunk. Összegyűjtöttünk néhány kiváló túraútvonalat, amelyek közül a legtöbb megtételére akár a kevésbé edzett biciklisták, vagy a gyerekek is vállalkozhatnak a főváros környékén.

Remek pünkösdi mulatságok lesznek a hazai fürdőkben

05. 29. 07:50
A pünkösdi hosszú hétvégén is nagyszerű programokkal várják vendégeiket a hazai fürdők és fürdővárosok. Összegyűjtöttük, hol érdemes a családnak eltöltenie június első hétvégéjét.

Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett

05. 27. 08:27
Mit szólnának egy jó kis táborhoz valamelyik fürdőváros környékén? Akár csatlakozhatunk is a kicsikhez egy vagy több napra a fürdőben.

Fürdőzés mellé ajánljuk: hét izgalmas kalandpark

05. 16. 19:16
Mi is pörgethetné fel jobban a csemetéket és az adrenalinfüggő felnőtteket, mint egy mélységeket, magaslatokat, száguldást és mozgást kínáló akadálypálya? Jöjjön hét remek kalandpark a függővárosok környékéről!