Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Útitárs

A túrázás, mint a kikapcsolódás egyik legjobb fajtája

11. 24. 12:45
Számos oka van annak, hogy miért érdemes több időt töltenünk a szabadban. Friss levegő, napsütés és hatalmas hegyek – hát nem csodálatosan hangzik? A turizmus egy gyönyörű tevékenység, aminek számos előnye van. Nem számít mennyire fitt, lassabb és kevésbé megerőltető túrákkal is kezdhető és fokozatosan eljuthat az epikus túrázási kalandokig. Egy séta a parkban, vagy túrázás a hegyekben segíthet a stressz kezelésében, de szívére és közérzetére is remek hatással lesz. Feldobhatja a hangulatunkat és növelheti az önbizalmunkat is.

Utazni, utazni és utazni – sporteseményekre is

11. 22. 13:49
A motorsportok világában egyértelműen a Forma-1 viszi a pálmát, nem nagyon lehet mondani ennél népszerűbb versenyt és versenysorozatot. Magyarországon talán még nincs akkora hagyománya annak, hogy a szurkolók elutazzanak más Forma-1 futamokat megnézni, annak ellenére sem, hogy egyébként a legtöbb futamra anyagilag is elfogadható áron lehetne elutazni.

Hihetetlen és gyönyörű: egy tó az óceán felett

11. 04. 08:00
A Sørvágsvatn-tó, vagy más néven Leitisvatn a Feröer-szigetek legnagyobb tava egészen csodás látványt nyújt, hiszen 32 méter magasságban fekszik az óceán felett.

Hat forró fürdő a világ körül

10. 24. 08:00
Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Melyik európai országban vannak a legjobb kaszinók?

10. 17. 18:18
A kaszinók eredetileg az országok fejlődésének érdekében jöttek létre. Régebben a kaszinók a közművelődés és társasági élet központjának számítottak, míg ma már olyan létesítmények, melyek a különböző szerencsejátékok legális lebonyolításának adnak otthont. Leginkább szállodákban, központokban, vagy akár luxushajókon lehet kaszinókkal találkozni. Általában olyan helyen alakítanak ki kaszinókat, ahol nagyobb a turistaforgalom. Számos kaszinó ad otthon showműsoroknak, versenyeknek, de sporteseményeknek is.

Öt szuper kirándulóhely fürdővárosok közelében

10. 10. 08:00
A legnépszerűbb hazai fürdővárosok környékén nagyon sok gyönyörű túra-célpont vár minket, jöjjön közülük öt kihagyhatatlan az idei őszre!

5 remek tipp itthonról, ahol városnézés után fürdőben lazíthatunk

10. 03. 08:00
A hűvösebb idő ellenére kirándulni ősszel is lehet. Ha olyan úti célt választunk, ahol termálfürdő is várja a látogatókat, a városnézés után a jó meleg vízben pihenheti ki magát a család. Összegyűjtöttünk öt várost, melyekkel biztosan nem nyúl majd mellé.

Kajakkal Európa legszebb vízi túráin

09. 28. 09:00
A legszebb, vízesésekkel teli útvonalat Horvátországban, a legtöbb természetvédelmi területen átívelőt Lengyelországban, a legszebb vizűt Szlovéniában találjuk, de ha nem szeretnénk messze menni, válasszuk Budapestet, és fedezzük fel egy kajakból a várost!

Európa legszebb templomai

09. 23. 08:00
A legnagyobbat a Vatikánban, a legszínesebbet Moszkvában, a legmagasabbat Barcelonában, a legtitokzatosabbat Isztambulban, a legdíszesebbet Kijevben találjuk, de egy magyar templom is felkerült a listára.

Természeti csodák Európában, ahol ősszel már nem hemzsegnek a turisták

09. 19. 08:00
Egy különleges vízesés, egy gyönyörű szurdokok, kristálytiszta tó és egy hatalmas jégbarlangrendszer európai úti célok, de közös bennük az is, hogy ősszel a legjobb meglátogatni őket.

Szuper magyar túraútvonalak és közeli fürdők

09. 14. 09:00
Legyen szó a Kőszegi, vagy a Visegrádi-hegységről, akár a Mecsekről, számos túraútvonalat találunk, melyek közelében remek fürdőkben pihenhetjük ki magunkat.

Hogyan szórakoztassuk magunkat utazás közben

09. 09. 15:30
Az utazás rendkívül izgalmas dolog, hiszen ilyenkor új városokat, tájakat, embereket ismerhetünk meg. Ráadásul abban is segít, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, és elfeledkezzünk a napi problémákról.