Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Útitárs

Fürdős programajánló: virgácsolás, borkorcsolya, éjszakai fürdőzés

07:50
Termálfürdős és fürdővárosi izgalmakban a héten sem lesz hiány. A Gyógyvizek Völgyében és Mórahalmon például gasztronómiai élményeknek hódolhatnak a borok, pálinkák és toros ételek kedvelői. Éjszakai fürdőzés és különleges szaunaprogramok is lesznek.

A termálon túl: amit Zalakaroson látni kell

11. 17. 14:23
Zalakaros nem véletlenül Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, a helyi víz gyógyulást hozhat a reumatikus, csontrendszeri vagy ízületi betegségekben szenvedőknek és felüdülést a pihenni és lazítani vágyóknak.

Páratlan látvány a világ leghatalmasabb víz alatti víznyelője

11. 14. 19:50
Átmérője 300 méter, mélysége 125 méter. A víz alatti víznyelő hatalmas mélysége egészen különleges színkülönbséget okoz a sekély vízben. A természeti ritkaságot kristálytiszta vize és gazdag állatvilága még különlegesebbé teszi.

Újabb toplistára került fel Budapest

11. 09. 20:08
Többen között ismét páratlan termálfürdőink tették az egyik legcsábítóbb úti céllá fővárosunkat. Megelőztük Londont, Bangkokot és Isztambult.

Újra látogatható az ország egyik legkülönlegesebb kilátója

11. 04. 19:30
Régi pompájában várja a természetjárókat a kivételes Sasbérci kilátó. Az erdő fölé magasodó torony igazi kuriózum, hiszen az egyetlen az országban, melynek alsó és felső része akár szállásként is szolgálhat.

5 remek tipp itthonról, ahol városnézés után fürdőben lazíthatunk

10. 29. 08:27
A hűvösebb idő ellenére kirándulni ősszel is lehet. Ha olyan úti célt választunk, ahol termálfürdő is várja a látogatókat, a városnézés után a jó meleg vízben pihenheti ki magát a család. Összegyűjtöttünk öt várost, melyekkel biztosan nem nyúl majd mellé.

Városnézés fürdőzéssel – 5 kiváló hétvégi úti cél a szomszédból

10. 27. 19:40
Ha adódik egymás után két vagy három szabadnap, érdemes útra kelni és felkeresni a környező országok turisztikai célpontjainak egyikét, és hogy a hideg se legyen zavaró, válasszunk olyat, ahol a városnézés után elmerülhetünk a helyi termálfürdő medencéjében!

Hosszú hétvége: megrohamozzuk a fürdővárosokat

10. 21. 09:21
Jót tesz az egyetlen őszi hosszú hétvége a belföldi turizmusnak, hiszen közel 40 százalékkal többen foglaltak szállást. A legkedveltebb úti célok között több fürdőváros szerepel, mutatjuk, melyek. Lengyelország pedig a külföldi favorit.

Szaunaest, éjszakai fürdőzés, szüreti mulatság – heti programajánló

10. 16. 19:50
Zenés éjszakai fürdőzés, mézes-boros szaunaest, díszsortűz, szüreti mulatság, édes finomságok, utcabál – ezekkel az élményekkel érdemes összekötni a héten a kellemes, őszi fürdőzést.

Hat forró fürdő a világ körül

10. 10. 20:10
Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Rendkívüli finomságokkal kínálják és az egészségére is figyelnek a fürdővárosokban - heti programajánló

10. 03. 19:30
Bajor és káposztás ételek, csokoládéleves, sült malac és mézes finomságok mellett testi-lelki feltöltődést ígérő programok, életmód tanácsadás és tea-szenánsz is várja a vendégeket a héten.

A jó őszi wellnesshétvége receptje

10. 03. 07:50
Másra sem vágyunk, mióta véget ért a nyári vakáció, mint egy kis őszi lazulása. Az október 23-i hosszú hétvége és a gyerekeknek előirányzott őszi szünet újabb esélyt ad pár napos pihenésre és arra, hogy együtt legyen a család.