Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Útitárs

Hét csodás föld alatti úti cél Magyarországon

01. 25. 08:00
Tudták, hogy hazánk öt nemzeti parkjában több mint 30 barlangban sétálhatunk? A teljesség igénye nélkül ajánlunk most néhányat kezdő barlangászoknak.

Miért szeretik a turisták Magyarországot?

01. 18. 17:15
Évente a külföldi turisták ezrei utaznak Magyarországra, élveznek a gyógyfürdőket, a finom borokat, a csodálatos magyar ételeket és tájakat. A legtöbb turista Kínából, Németországból és Angliából jön, de kedvelik Magyarországot a szlovák, cseh, olasz és más országokból érkező turisták is.

Nézzük meg, mire terjed ki az utasbiztosítás?

2022. 12. 19. 08:00
Noha a szakértők nem győzik hangoztatni fontosságát, sajnos még mindig sokan indulnak útnak megfelelő kockázatviselési szolgáltatás nélkül.

3 dolog, amit jobb, ha a szekrényben hagysz – Wellness, biztonságosan

2022. 12. 06. 08:00
Jöhet tél, jöhet nyár, egy wellness vagy egy gyógyfürdő meglátogatása kiváló lehetőség a pihenésre. A gyógyító termálvízben, a pezsgőfürdőben, az élménymedencékben és a szaunában eléggé feltöltődhetünk ahhoz, hogy lendületesen folytassuk a mindennapos pörgést. Hát mi lenne a tökéletes énidő, ha nem ez?

A termálon túl: amit Zalakaroson látni kell

2022. 12. 06. 08:00
Zalakaros nem véletlenül Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, a helyi víz gyógyulást hozhat a reumatikus, csontrendszeri vagy ízületi betegségekben szenvedőknek és felüdülést a pihenni és lazítani vágyóknak.

A túrázás, mint a kikapcsolódás egyik legjobb fajtája

2022. 11. 24. 12:45
Számos oka van annak, hogy miért érdemes több időt töltenünk a szabadban. Friss levegő, napsütés és hatalmas hegyek – hát nem csodálatosan hangzik? A turizmus egy gyönyörű tevékenység, aminek számos előnye van. Nem számít mennyire fitt, lassabb és kevésbé megerőltető túrákkal is kezdhető és fokozatosan eljuthat az epikus túrázási kalandokig. Egy séta a parkban, vagy túrázás a hegyekben segíthet a stressz kezelésében, de szívére és közérzetére is remek hatással lesz. Feldobhatja a hangulatunkat és növelheti az önbizalmunkat is.

Utazni, utazni és utazni – sporteseményekre is

2022. 11. 22. 13:49
A motorsportok világában egyértelműen a Forma-1 viszi a pálmát, nem nagyon lehet mondani ennél népszerűbb versenyt és versenysorozatot. Magyarországon talán még nincs akkora hagyománya annak, hogy a szurkolók elutazzanak más Forma-1 futamokat megnézni, annak ellenére sem, hogy egyébként a legtöbb futamra anyagilag is elfogadható áron lehetne elutazni.

Hihetetlen és gyönyörű: egy tó az óceán felett

2022. 11. 04. 08:00
A Sørvágsvatn-tó, vagy más néven Leitisvatn a Feröer-szigetek legnagyobb tava egészen csodás látványt nyújt, hiszen 32 méter magasságban fekszik az óceán felett.

Hat forró fürdő a világ körül

2022. 10. 24. 08:00
Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Melyik európai országban vannak a legjobb kaszinók?

2022. 10. 17. 18:18
A kaszinók eredetileg az országok fejlődésének érdekében jöttek létre. Régebben a kaszinók a közművelődés és társasági élet központjának számítottak, míg ma már olyan létesítmények, melyek a különböző szerencsejátékok legális lebonyolításának adnak otthont. Leginkább szállodákban, központokban, vagy akár luxushajókon lehet kaszinókkal találkozni. Általában olyan helyen alakítanak ki kaszinókat, ahol nagyobb a turistaforgalom. Számos kaszinó ad otthon showműsoroknak, versenyeknek, de sporteseményeknek is.

Öt szuper kirándulóhely fürdővárosok közelében

2022. 10. 10. 08:00
A legnépszerűbb hazai fürdővárosok környékén nagyon sok gyönyörű túra-célpont vár minket, jöjjön közülük öt kihagyhatatlan az idei őszre!

5 remek tipp itthonról, ahol városnézés után fürdőben lazíthatunk

2022. 10. 03. 08:00
A hűvösebb idő ellenére kirándulni ősszel is lehet. Ha olyan úti célt választunk, ahol termálfürdő is várja a látogatókat, a városnézés után a jó meleg vízben pihenheti ki magát a család. Összegyűjtöttünk öt várost, melyekkel biztosan nem nyúl majd mellé.