Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Útitárs

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

01. 13. 20:00
Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.

Melyik fürdőhöz milyen látnivalót, programot válasszunk a téli Budapesten

01. 02. 07:05
Budapest nem csak fürdőkben, de téli programokban és látnivalókban is bővelkedik. Ha egy fürdőzést szeretnénk egy kisebb kirándulással, nagyobb sétával, korcsolyázással vagy épp egy múzeumlátogatással felvezetni, akkor érdemes tovább olvasni...

Kiránduljunk, karneválozzunk és fürdőzzünk Horvátországban télen is

2019. 12. 30. 09:07
Mesebeli befagyott vízesés Plitvicén, síterep és hangulatos várnegyed a fővárosban, dubrovniki és rijekai karnevál, barokk paloták Varasdon. Különleges élmények, melyeket csak télen élhetünk át a magyarok kedvenc nyaralóhelyén, Horvátországban.

Kastély- és fürdőtúra a délkeleti országrészben

2019. 12. 26. 19:14
Csodaszép barokk és neoreneszánsz kastélyok, interaktív kiállítások, titkos kutak, rejtélyes történetek várnak azokra az utazókra, akik az ország délkeleti szegletét célozzák meg. Van, amelyikben ma már mi is megszállhatunk arisztokratikus környezetben, de van olyan is, melynek udvarán ma már egy híres fürdő található.

Fürdővárosi karácsonyi vásárok

2019. 12. 18. 11:36
Sétáljunk végig Európa legszebb adventi vásárán, majd fürdőzzünk a legszebb műemlékfürdőkben, üljünk fel az óriáskerékre és tekintsünk le a magasból Debrecen fényeire. A gyerkőcöket vigyük el a Jégpalotába Egerben, vagy korcsolyázzunk együtt Győrben! Különleges fényfestések, koncertek, igazi adventi forgatag vár minket!

Bazilika Esztergomban, Velencei-tó és Bory-vár, avagy a Közép-Dunántúl legjava

2019. 12. 12. 19:00
A királyok és királynék városaiban lenyűgöző várak, kastélyok és arborétumok, Európa egyik legnagyobb bazilikája, dunai panorámás sípályák, csónakázható tavasbarlang és megannyi népszerű fürdő található. A hideg idő se tántorítson el minket abban, hogy felfedezzük ezt a sok csodát.

Családos ünnepléshez ideális célpont Zalakaros

2019. 12. 12. 07:06
Ha ajándékba élményt ad, örök emléket ad! A Zalakarosi Fürdő szolgáltatásainak minden cseppje, illata és érintése felejthetetlen pillanatok ígéretét hordozza magában. Válassza akár a melegvizű gyógyfürdőzést, vagy a frissítő élményfürdőt, testi-lelki feltöltődésben lesz része! A tökéletes pihenést kínálják Önnek Zalakarosról, szeretettel, borítékolva!

Kastély- és fürdőtúra a délnyugati országrészben

2019. 12. 11. 20:00
Reneszánsz, barokk és szecessziós műremekek azok a kastélyok, melyek ma már kórházként, múzeumként, szállodaként, kiállítások helyszíneként, szabadtéri színházként szolgálnak. Látogassuk meg őket, hiszen lehet, hogy egyszer majd esküvőnket is itt tartjuk.

Adventi kirándulás és fürdőzés Ausztriában

2019. 12. 07. 20:00
Ausztriát decemberben a karácsonyi vásárok mentén érdemes felfedezni, ilyenkor a forralt bor illata járja be a legnépszerűbb bécsi vásárt, az Alpok nyúlványai adják a gyönyörű hátteret az innsbruckinak, a mesebeli vár a salzburginak, de van, ahol levelet is írhatunk a Jézuskának.

Ezért érdemes télen is Egerbe látogatni

2019. 12. 05. 17:14
Egerben télen a két fürdő mellett két jégpálya, számos különleges múzeum, adventi vásár várja a turistákat. A kihagyhatatlan történelmi emlékek és a borospincék pedig ilyenkor is jó programot jelentenek.

Különleges téli kirándulások belföldön, ami után jól esik a fürdőzés

2019. 12. 04. 19:25
Próbáljuk ki a síelést a dunai panorámás sípályán, korcsolyázzunk a festői Hámori-tavon, gyönyörködjünk a megfagyott vízesésekben, kenuzzunk a gőzölgő patakban majd melegedjünk fel a legközelebbi gyógy- és termálvizekben.

Különleges kirándulások és gyógyfürdőzés a Fertő-tó körül

2019. 11. 29. 20:29
Akár a magyar, akár az osztrák oldalon indulunk kirándulni, mindenhol fényűző kastélyokat, római kori kincseket és elképesztő barlangszínházakat fedezhetünk fel a Fertő-tó környékén, melynek fáradalmait számos gyógyfürdőben pihenhetünk ki.