Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Útitárs

A wazamba kaszinók és a wellness turizmus közötti kapcsolat

02. 09. 11:15
Ha az elmúlt évek trendjei kerülnek górcső alá, konkrétan a kikapcsolódás, szórakozás, turizmus területén, akkor két területet mindenképp érdemes kiemelni. Ezek pedig a wazamba és a hozzá hasonló online kaszinók és a fürdőturizmus, vagyis a wellness központok. Mindkettő bekerült a mindennapi szóhasználatba, számos követője van és népszerűségük folyamatosan növekszik.

Top 7 luxusmedence a világ körül

02. 09. 08:00
Van olyan, amelyik 8 hektár, és van, amelyiket 200 méter magasan építették meg: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.

Különleges múzeumok itthon és külföldön

02. 07. 08:00
Magyarország egykori titkos objektuma, vagy boszorkánybirodalma ugyanúgy felejthetetlen élményeket kínál, mint a zágrábi Szakítások Múzeuma, a meghökkentő kiállításairól híres bilbaoi Guggenheim, vagy az a múzeum, amelyért 8 méter mélyre kell merülnünk.

Nyugodt karrier: Utazás a wellness és spa szakmák világába

01. 17. 20:28
Az élet modern kihívásainak közepette az emberek egyre inkább felismerik az egészség és a jóllét fontosságát. A stressz és a feszültség elleni küzdelemben sokan fordulnak a wellness és spa szolgáltatásokhoz, amelyek nemcsak fizikai, de mentális kikapcsolódást is nyújtanak. Ebben a cikkben felfedezzük a wellness és spa szakmák világát, és megvizsgáljuk, hogy hogyan lehet ezeket a területeket egy pihentető karrierrel ötvözni.

Vasco Translator fordítógép: Gondtalan kommunikáció fejlett funkciókkal

01. 17. 15:24
Az egyre erősödő globális kapcsolatok korában a Vasco Translator beszédfordító az innováció és a nyelvi akadályok leküzdésének szimbóluma is lehetne. Ez az azonnali fordító készülék számos kommunikációs megoldást kínál, különös hangsúlyt fektetve a beszédfordító funkcióra.

Fedezd fel a Tripfinder.hu–t

01. 14. 08:00
Az utazás mindannyiunk életének elengedhetetlen része, egy olyan kaland, amely szélesíti látókörünket és gazdagítja tapasztalatainkat. A Tripfinder.hu egy újdimenziós utazás kereső portál, amely kizárólagosságával és sokszínűségével emelkedik ki a többi közül.

A világ felfedezése: Szokatlan tevékenységek, amelyek egyedivé teszik a nyaralásodat

2023. 12. 28. 11:30
Eleged van a régi nyaralási rutinból? Olyan élményekre vágysz, amelyek nemcsak hihetetlen emlékeket, hanem félelmet is hagynak maguk után? Ne keress tovább! Összeállítottunk egy listát azokról a szokatlan tevékenységekről és a legszebb országok közül, amelyek igazán egyedivé teszik nyaralásodat. Csatlakozz a hétköznapokon túlmutató utazáshoz, és fedezd fel az izgalmas lehetőségek világát. Ismerj meg néhány érdekes tényt Boross Őrs szakértőtől.

A legszebb látvány, ami egy jakuzziból elénk tárulhat

2023. 12. 18. 08:00
Ma már a legtöbb fürdő és szálloda rendelkezik jakuzzival. Az alábbi pezsgőfürdőkből kitekintve tapasztalható panorámát azonban nehéz szavakba önteni.

Hazai sípályák termálfürdők közelében

2023. 12. 13. 08:00
Egy havas tájon eltöltött nap után mi is hozhatna kellemesebb pihenést, mint néhány óra a termálfürdőben? Bár a hazai sípályák jó része még néhány hétig nem kínál megfelelő minőségű havat, azért a téli sportok szerelmeseinek jó része már készül a szezonra.

A tökéletes egyensúly: A sportfogadás izgalmainak felfedezése, miközben élvezzük a gyógyfürdői visszavonulást

2023. 12. 11. 12:09
Egy olyan korszakban, amikor a pihenés és az izgalom harmonikusan megfér egymás mellett, egyre népszerűbbé válik az a koncepció, hogy a sportfogadási oldalak izgalmainak hódoljunk, miközben egy gyógyfürdőben lazítunk. Az adrenalintól fűtött fogadás és a nyugodt pihenés ilyen keveréke egyedülálló élményt nyújt, amely egyszerre szolgálja ki a kalandvágyó és a nyugalmat kereső személyeket.

Gyönyörű templomaink szerte az országban

2023. 11. 29. 08:00
Adventi készülődés, ünnepi szentmisék, forralt bor és kürtőskalács illatú, hangulatos karácsonyi vásárok. Ezzel a néhány csodálatos templommal már az ünnepekre hangolódunk. Tartson velünk!

5 remek tipp itthonról, ahol városnézés után fürdőben lazíthatunk

2023. 11. 23. 08:00
A hűvösebb idő ellenére kirándulni ősszel is lehet. Ha olyan úti célt választunk, ahol termálfürdő is várja a látogatókat, a városnézés után a jó meleg vízben pihenheti ki magát a család. Összegyűjtöttünk öt várost, melyekkel biztosan nem nyúl majd mellé.