Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Útitárs

Miért érdemes meglátogatni egy magyar kaszinót, ha az országba utazik?

03. 22. 15:20
Minden eddiginél többen látogatnak Magyarországra. Az országba érkező beutazó turisták száma (beleértve az egynapos kirándulókat is) 2019-ig folyamatosan emelkedett, amikor is meghaladta a 61 milliót. Ugyanebben az évben 16,9 millió, legalább egy éjszakát eltöltő nemzetközi turistaérkezést regisztráltak. A koronavírus (COVID-19) világjárvány miatt bevezetett utazási korlátozások következtében azonban a beutazó turistautak száma 2020-ban 32 millióra csökkent. 2022-re a Magyarországra irányuló beutazó turistautak száma 46 millióra emelkedett.

Az ország 7 legkisebb városa és közeli fürdőik

03. 21. 08:00
Az ország legkisebb városainak lakosságszáma alig 2000 fő, ennek ellenére több rendelkezik remek gyógyfürdővel. Az egyik legismertebb Zalakaros, a legtöbben Visegrádra kirándulnak, Igalban Európa egyik legjobb gyógyvize vár, a legkisebb városka pedig Pálháza.

Spa nap vagy kaszinó est? Miért ne lehetne mindkettő? A luxus szerencsejátékok abszolút útmutatója

03. 20. 18:51
Ha úgy érzed, hogy nehezen tudsz dönteni, hogy éppen egy kaszinóban töltsd el az estédet, vagy helyette spa napot szeretnél tartani van egy jó hírünk: Napjainkban akár ötvözni is tudod a két tevékenységet, ha megfelelő kaszinó és spa szállodát választottál hozzá. Éppen ezért, ha már úgy érzed unod az online casino Magyarország területén elérhető weboldalait, itt az ideje, hogy feldobd az estédet azzal, hogy egy személyesen látogatható kaszinót keresel magadnak, ahol ráadásul pihenni is tudsz. Lássuk tehát, hogy hogyan tudod a legjobban ötvözni a kettőt.

Erdei séták, melyek gyerekeknek sem megterhelőek

03. 13. 08:00
Kifogyhatatlan játszótér a gyerekeknek, remek időtöltés a felnőtteknek, ha erdei túrára vállalkozunk a családdal. Vadregényes tájak, hangulatos vízesések, völgyek a Balatonnál, Pilisben, Mecsekben és a Bükkben.

A legjobb tippjeink egy egészséges márciusi hónaphoz

03. 06. 16:37
Még csak most jött el 2023, és máris a harmadik havában járunk. Ennek örömére mi most összegyűjtöttünk neked néhány tevékenységet, amelyeket űzve egészségesebb életet élhetsz az első tavaszi hónapban. Szerintünk mindenképpen érdemes kirándulni, sportolni, játszani, de persze pihenni is, hogyha rendbe akarod tenni márciusra a mentális és fizikai egészségedet. Nézzük hát, hogy mit és hogyan érdemes csinálni!

Játékok, melyeket a medence mellett is élvezhetünk!

03. 02. 12:20
A vízparton heverészni csodás dolog, feltölt és ellazít, de néhány nap után a többségünk már unja a tétlenséget és kalandokra vágyik. A bátrabbak ilyenkor, a helyi adottságokat kihasználva búvárkodnak, csúszdáznak vagy vízi sportokba kóstolnak bele.

A legnépszerűbb fürdővárosaink izgalmas látnivalói

03. 01. 08:00
Gyönyörű tájak, ékszerdoboz városkák, kalandparkok, kastélyok és arborétumok is színesítik kirándulásunkat, ha az ország legnépszerűbb gyógyhelyei felé vesszük az irányt.

Szédületes látvány, ahogy a medencébe becsap a hullám

02. 20. 08:00
Próbáljon meg elképzelni egy olyan medencét, amelynek minden oldalát az óceán hullámai fodrozzák! Amiben a vízforgatást a dagály és az apály oldja meg. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a légi és a drónfotózást ezért a látványért találhatták ki.

Hét csodás föld alatti úti cél Magyarországon

01. 25. 08:00
Tudták, hogy hazánk öt nemzeti parkjában több mint 30 barlangban sétálhatunk? A teljesség igénye nélkül ajánlunk most néhányat kezdő barlangászoknak.

Miért szeretik a turisták Magyarországot?

01. 18. 17:15
Évente a külföldi turisták ezrei utaznak Magyarországra, élveznek a gyógyfürdőket, a finom borokat, a csodálatos magyar ételeket és tájakat. A legtöbb turista Kínából, Németországból és Angliából jön, de kedvelik Magyarországot a szlovák, cseh, olasz és más országokból érkező turisták is.

Nézzük meg, mire terjed ki az utasbiztosítás?

2022. 12. 19. 08:00
Noha a szakértők nem győzik hangoztatni fontosságát, sajnos még mindig sokan indulnak útnak megfelelő kockázatviselési szolgáltatás nélkül.

3 dolog, amit jobb, ha a szekrényben hagysz – Wellness, biztonságosan

2022. 12. 06. 08:00
Jöhet tél, jöhet nyár, egy wellness vagy egy gyógyfürdő meglátogatása kiváló lehetőség a pihenésre. A gyógyító termálvízben, a pezsgőfürdőben, az élménymedencékben és a szaunában eléggé feltöltődhetünk ahhoz, hogy lendületesen folytassuk a mindennapos pörgést. Hát mi lenne a tökéletes énidő, ha nem ez?