Aktuális akciók
Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Strandon innen és túl: a legütősebb programok a hétre

16:00
Miskolctapolcán különleges éjszakai fürdőzésen, Makón szezonzáró strand buliban lazíthatnak a vendégek. A Budai Várban prémium sörök, Bükfürdőn a legerősebb tűzoltók versenye, Egerszalókon szüretindító bortúra várja az érdeklődőket.

Kevésbé ismert, meseszép horvát panorámák

08. 18. 19:50
Vajon Dubrovnik kötélpályás liftjéről, a Hvar-sziget erődjéből, Zágráb felsővárosából, a rovinji Szent Eufémia templomból szebb a kilátás? Hol találjuk az egyik legritkább szarvasgombafajtát, és hol tudunk fürdeni még télen is?

Csodaszép magyar panorámák

08. 16. 07:50
Legyen az a legmagasabb pont a Mátrában, a legnépszerűbb kirándulóhely a fővárosban, vagy egy kilátó a Balaton északi vagy déli partján a csodás látványon túl közös bennük, hogy miután megmásztuk őket, egy jót strandolhatunk is a közelben.

Csúszdabajnokságtól a borünnepig: színes programok a fürdővárosokból a hétre

08. 13. 19:50
Miskolcon, Sárváron, Gyulán és Bükfürdőn is hagyományőrző programok, Hévízen finom borok, Debrecenben pedig csúszdabajnokság dobja fel a hangulatot, de több helyen várja zenés éjszakai fürdő party a strand közönséget.

Európa nyolc lenyűgöző vára és kastélya

08. 11. 08:11
Hivatalos királyi rezidencia, egy több ezer hektáros nyári birtok, a legnagyobb középkori gótikus épület, és Disneyland ihletője is helyet kapott azon a listán, ami megpróbálja összeválogatni kontinensünk legszebb várait és kastélyait.

Tíz gyönyörű hazai tó, ahol hűsölhetünk a kánikulában

08. 09. 20:20
A nyári kánikulában sokan választjuk a kevésbé zsúfolt természetes vizeket, ugyanakkor néhány órányi frissítő strandolásért nem szívesen araszolunk az autópályán a Balatonig. Nem is kell, csodás kikapcsolódást ígérő tavak várnak az ország szinte minden táján.

Hét különleges aquapark, amit egyszer minden gyereknek látni kell

08. 09. 19:09
Végtelen vízi kalandpark, a toronyházaknál is magasabb csúszdák és lakóház nagyságú „homokvárak” váltják valóra a mai gyerekek álmait a világ vízi parkjaiban.

Programok strandolás mellé: bornapok, huszárfelvonulás, bográcsfesztivál

08. 07. 19:00
Zalakaroson finom borokat, Kisújszálláson szépségversenyt, Orosházán spanyol dallamokat ajánlunk a fürdőzés mellé, Harkányban zenés éjszakai fürdőzésen, Mórahalmon strandpartyn szórakozhatunk.

Magyarország gyönyörű kastélyai

08. 05. 20:20
Annyi gyönyörű kastélyt látogathatunk az országban, hogy úgy éreztük, erre nem volt elegendő egyetlen gyűjtemény, ezért most még több festői helyszínen épült romantikus rezidenciát hoztunk.

A mediterrán Riviéra mesés helyszínei

08. 05. 14:30
Mutatunk pár alternatívát azoknak, akik még nem tudják, melyik tengerpartot válasszák. Gyűjteményünkben szerepel a legolcsóbb, a legromantikusabb, a legfényűzőbb és a legszínesebb partszakasz is.

Strand bulik, utcafesztivál, lótuszvirágzás – színes heti programajánlók

07. 30. 19:30
Debrecenben és Hajdúszoboszlón jazz koncertek szórakoztatják a közönséget, Zalakaroson utcafesztivál, Mezőkövesden folklórfesztivál, Nyíregyházán sör lesz terítéken. Harkányban és Gyulán strandbuli, Szegeden lótuszvirágzás várja az érdeklődőket.

Közép-Európa jótékony sóbányái

07. 26. 19:45
Európa legnagyobb só tartaléka, 120 méter mélyen lévő templom és kórház, esetleg sós időutazás? Közép-Európa számtalan különleges sóbányát rejt, ahol látogatók ezrei gyógyultak már ki légúti megbetegedéseikből, emellett az attrakciókból sincs hiány.