Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Útitárs

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén és fürdők a közelükben

05. 18. 08:18
Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült, és van, melynek partján hatalmas fesztiválokat tartanak a nyári időszakban.

Meseszép szökőkutak a világ minden tájáról

05. 16. 19:50
Míg korábban az ivóvíz biztosítása volt a feladatuk, manapság inkább már csak esztétikai szerepet töltenek be a szökőkutak. A legtöbb helyen színes-zenés műsorokat mutatnak be, de legendás és monumentális szökőkutak is kerültek válogatásunkba.

Fesztiválok és finomságok: májusi programok országszerte

05. 15. 20:40
Sopronban és Szegeden borfesztiválon kóstolgathatjuk a környék legfinomabb nedűit, Visegrádon a helyi ízek kerülnek a központba e hónapban. A május a fesztiválszezon kezdetét is jelenti, akár a fővárosban, akár a zalai dombok között járunk.

A festői Svájc, amit muszáj látni – bámulatos képek

05. 08. 20:08
A világ egyik leggazdagabb országában 23 méter magas vízesést, 23 km hosszúságú gleccsert, 72 vízeséssel rendelkező festői völgyet ugyanúgy találunk, mint hihetetlen panorámás szállodákat. Csodálja velünk Svájcot!

A világ bámulatos, ikonikus hídjai

04. 28. 08:28
Van köztük városok jelképe és lélegzetelállító függőhíd is. Egyiken börtöncella kapott helyet, másik aranyművesek boltjaival van beépítve. Egyik híd egyedi formájával sokkol, máshol a csodás panorámáé a főszerep. Gyönyörködjön velünk az építészet híd-remekeiben!

Színpompás virágok között sétálna? Megmondjuk, merre induljon

04. 27. 08:27
Az ország különböző tájain igazi különlegességek várják a színesen illatozó szirmok rajongóit. Adunk néhány ötletet, hol keressék a legszebb virágos réteket.

Budapest környéki tavak, amelyeknél már tavasszal beindul az élet

04. 21. 08:21
Bemutatunk hat festői és idilli tavat, amelyekhez már tavasszal megéri ellátogatni. Felsorolásunkban szót ejtünk egy úszó szigetről, úszó szaunáról, legendákkal övezett belvárosi tóról és egy fehér homokos, tengerparti hangulatú bányatóról is.

Erdei séták, melyek gyerekeknek sem megterhelőek

04. 19. 08:19
Kifogyhatatlan játszótér a gyerekeknek, remek időtöltés a felnőtteknek, ha erdei túrára vállalkozunk a családdal. Vadregényes tájak, hangulatos vízesések, völgyek a Balatonnál, Pilisben, Mecsekben és a Bükkben.

Húsvéti programok szerte az országban

04. 18. 12:00
Vízi olimpia, családi játékok, gyerek szauna programok és éjszakai habparty is vár ránk, ha a fürdőket választjuk a húsvéti hétvégén, de Budapesten, Zalakaroson, Hortobágyon, Siófokon és Pécsett a fürdőn kívül is tartalmasan telhet az ünnep.

Tökéletes nyugalom a Tisza partján - utazási tipp zavartalan pihenéshez

04. 17. 07:50
Ha nyugodt kikapcsolódásra vágynak, és egy olyan helyszínt keresnek, ahol minden együtt van egy tökéletes családi nyaraláshoz vagy egy romantikus pihenéshez, keressék fel Tiszakécskét!

Hova induljunk gyerekekkel a tavaszi hónapokban?

04. 12. 19:00
Ha megkérdezzük a gyerekeket, vajon melyiket választanák: Libegőzés a város felett, a galaxis felfedezése, inkák és cirkuszok világa, vagy mesével átitatott balatoni hajókázás? Összegyűjtöttük a tavasz legszuperebb családi programjait.

Küldjön receptet Zalakarosra, értékes nyereményekkel jutalmazzák!

04. 10. 19:05
Zalakaros keresi az ország első bikefood és a város kedvenc tésztaételét. A receptbeküldők között egy wellness pihenést is kisorsolnak.