Útitárs

Sarkvidéki wellness, ahol a szaunából nézhetjük a sarki fényt

2020. 12. 08. 19:00
Egyre magasabb az ingerküszöb a turizmus terén, mindenki egyre különlegesebb és exkluzívabb élményekre vágyik, ahol igazán kikapcsolódhat, távol a város zajától és a többi embertől. A svéd úszóhotel is simán beleillik ebbe a képbe, így aki megteheti, lenyűgöző panorámában lehet része, miközben szaunázik Lappföldön.

Ha őszi szünet, akkor irány Zalakaros

2020. 10. 20. 06:03
Nincs még program az őszi szünetre? Irány Zalakaros, amely ilyenkor telis-tele van Halloween programokkal! Gyerekekkel a legjobb választás a feltöltődésre!

Programok az őszi szünetre

2020. 10. 19. 16:01
Az őszi szünetben számtalan izgalmas programmal várják a családokat országszerte. A kisebb gyerekeknek kézműves foglalkozásokkal, gyermek animációval készülnek, a nagyobbak csúszdaversenyen, vetélkedőkön vehetnek részt, a felnőtteknek az éjszakai fürdőzés mellett szaunaszeánszokkal kedveskednek. 

Egészségpark épült Mezőkövesden a Zsóry Fürdő mellett

2020. 10. 19. 14:04
A fürdő főbejárata előtti, korábban parkolóként használt terület többfunkciós közösségi térré és egészségparkká alakult, amely kiegészül a szomszédos arborétumban kialakított futópályával, mezítlábas sétánnyal és sétautakkal.

Miért jön jól egy tablet utazás közben?

2020. 10. 05. 13:03
A tablet rengeteg család mindennapjainak a része, de szép számmal akadnak olyanok is, akik nem érzik szükségesnek, nem igazán értik, mire jó. Nos, nagyon sokszor hasznos, hogy kisebb a laptopnál, a telefont pedig nem foglaljuk azzal, hogy nézzünk rajta egy filmet, mesét, zenét hallgassunk, vagy éppen játsszunk rajta.

Fürdőzés és kirándulás: szeptemberi lehetőségek a Balatonnál

2020. 09. 10. 19:24
Kilátók, várak, kalandpályák, gyönyörű természet. Számtalan olyan élmény van, melyek szeptemberben is a magyar tengerhez csábítanak. Ajánlunk néhány programot, melyek után még csobbanhatunk is a közelben.

Vár- és fürdőtúra az ország északkeleti részén

2020. 07. 03. 07:46
A szeszélyes időjárás mellett hasznos lehet, ha a nyaralás során a hűvösebb időben is tudunk programot szervezni. Most az ország északkeleti részének legszebb, legérdekesebb várait vesszük sorra. Minden várhoz ajánlunk fürdőt is.

Izgalmas séták a fák felett, avagy a legszebb lombkoronaösvények

2020. 07. 02. 18:40
A földfelszíntől akár több mint 20 méteres magasságban kanyarognak azok az utak, melyeket végigjárva eddig még nem látott látvány tárul majd elénk a fák fölött. Végigmehetünk a fák lombkoronáinak szintjén létrehozott folyosókon, melyek közül van, ahol ismeretterjesztő állomások és van, ahol kalandpark is található.

Kastély- és fürdőtúra Északnyugat-Magyarországon

2020. 02. 19. 18:29
A csodaszép japán- és angolkerttel, szobrokkal és 41 szobával rendelkező sorokpolányi kastélyt évente egyszer vehetjük birtokba, de a fertődi Esterházy, a körmendi Batthyány, a sárvári Nádasdy, a nagycenki Széchenyi-kastélyt minden nap megnézhetjük, a Duditsban meseszép esküvőt rendezhetünk, a zsennyei Bezerédjben pedig igazi művész környezet tárul elénk.

Hajdúszoboszló és környéke nem csak nyáron remek ötlet

2020. 02. 13. 18:11
Az évi eleji hajtást követően mindenkinek szüksége van relaxálásra, feltöltődésre, és épp ezt kínálja a csendes alföldi kisváros, Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexumával. Az itt töltött napok alatt olyan élmények várnak, melyek az év első időszakában feltöltenek pozitív energiával.

Kastély- és fürdőtúra a Közép-Dunántúlon és Pest megyében

2020. 02. 11. 07:05
Romantikus kastély az örök szerelem jegyében Székesfehérváron, a Bátrak földje, népszerű sorozat kastélya Nagytétényen éppúgy megtalálható a válogatásunkban, mint egy gyönyörű angol park, a Beethoven múzeum, egy panorámás balatoni kastélyszálló, Törley-kastélya, és a Sissi kiállítás Gödöllőn.

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

2020. 01. 13. 20:00
Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.