Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Útitárs

Európa legszebb tóparti városkái

07. 19. 19:19
Utazzunk akár a közeli szlovén hegyek közé, vagy az olasz Comói-tó és Garda-tó partjára, vagy Freddie Mercury kedvenc svájci városkájába, mindenütt varázslatos tóparti helyszíneket találunk, melyek kitűnő nyaralási helyszínek is.

Romantikus holtágak és eldugott szabadstrandok, avagy az Alföld legszebb tavai

07. 14. 19:14
Romantikus Tisza-holtágak, békés vízi tanösvények, gyógyvizű tavak, eldugott szabadstrandok várják azokat, akik a Tiszán túl tervezik a nyaralásukat.

Az ország legizgalmasabb kalandparkjai és közeli fürdőik

07. 13. 08:13
Ha szeretnénk kipróbálni a súlytalanságot, a szabadesést, a vízen járást, esetleg szánkóznánk a nyári melegben, akkor látogassuk meg ezen kalandparkok valamelyikét, levezetésként pedig csobbanjunk a legközelebbi strandon.

Az ország legjobb nyári fesztiváljai családoknak, fürdővárosainkban

07. 04. 18:30
Fürdő-, bor-, néptánc-, zenés fesztiválok egyaránt színesítik népszerű fürdővárosaink nyári programkínálatát.

A legszebb buddhista templomok a világból

06. 29. 08:29
Van, amelyik egy szikla tetején áll, van, ahol 10.000 Buddha szobor található, de a Balaton környékén is meseszép buddhista szentély áll.

Mini mesevárosok Európában, amik rabul ejtik a szívünket

06. 26. 19:26
Városok olyan hangulattal, mintha megállt volna bennük az idő, szűk, kanyargós macskaköves utcák, meseszép panorámák, és vízparti települések is bekerültek listánkba, ahol igazi ékszerdoboz-városokat gyűjtöttünk össze.

Íme, hazánk első bringás étele

06. 25. 14:00
A tavalyi wild food, a gŐZgombóc óriási sikere után újabb gasztronómiai kategóriát alkotott Zalakaros, megszületett a bike food.

Csónakázzunk Magyarország legszebb tavain

06. 22. 20:43
Festői környezetben evezhetünk Miskolcon és Budapesten is, de csónakázhatunk akár egy strand mellett és romantikus szigetek között. Összeszedtük, mely helyeket nem érdemes kihagyni.

Csobbanás a Balaton körüli programokba

06. 20. 19:40
Pezsgésre vágyna, vagy inkább ellazulna és megkóstolná a környék legfinomabb borait? A strandoláson túl számtalan jó programlehetőséget tartogat egy balatoni nyaralás. Mutatunk pár ötletet, hogy tölthetjük igazán tartalmasan a nyarat!

Négy wellnesshétvégét sorsoltunk ki – íme, a nyertesek

06. 11. 15:00
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban alkalmanként egy négycsillagos wellnesshétvége a nyeremény. Most azonban öten is örülhetnek, hiszen négy wellness-pihenés mellett egy GoPro Hero7 akciókamera is gazdára talált.

Csodás olasz városok, amelyeket akár autóval is gyorsan elérhetünk

06. 05. 19:30
Akik olyan eldugott, autentikus olasz kisvárosokat keresnek, ahol szinte megállt az idő, olyan kastélyt látogatnának, melynek minden ablakából a tengerre pillanthatunk, és a világ legszínesebb utcáit járnák végig, keressék fel Észak-Olaszország hozzánk legközelebb eső mesevárosait!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye szépségei és fürdőlehetőségei

06. 03. 19:33
A leghíresebb borvidék, a legkülönlegesebb barlang és barlangfürdő, Közép-Európa legnagyobb lovagterme, a leghosszabb libegő egyaránt Borsod-Abaúj-Zemplén megye kincsei.