Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Útitárs

Hét csodás föld alatti úti cél Magyarországon

03. 15. 07:50
Tudták, hogy hazánk öt nemzeti parkjában több mint 30 barlangban sétálhatunk? A teljesség igénye nélkül ajánlunk most néhányat kezdő barlangászoknak.

Felpezsdül Zalakaros az ünnepi hétvégén

03. 13. 19:30
Családi nap vidám gyermekprogramokkal és forradalmi szaunanapok a fürdőben, futóverseny ingyenes vércukorméréssel: a márciusi hosszú hétvégén minden korosztály számára tartalmas ünnepi programokkal készülnek Zalakaroson.

Füvész- és botanikus kertek, ahol a tavasz a legszebb arcát mutatja

03. 12. 19:12
Akár városon belül élvezhetjük a zöldellő természetet, a tavasz legkellemesebb illatait és hangulatát, ha ellátogatunk e füvészkertek valamelyikébe.

Egy wellnesshétvége kisgyerekkel is lehet pihentető

03. 09. 09:09
Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan szervezhetjük úgy a családi wellnesshétvégét, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat. Fürdők, kalandparkok, gyönyörű kisvasút útvonalak várnak ránk szerte az országban.

Hat balatoni élmény, amivel a nyarat sem kell megvárnunk

03. 08. 07:58
Ha kedvünk támad kirándulni, majd festői panorámában gyönyörködni, ha vártúrára indulnánk, esetleg egy izgalmas múzeumot látogatnánk meg, akkor vegyük az irányt a Balaton felé most tavasszal.

Nőnapi tippek: ajándékok, programok, éjszakai fürdőzések

03. 06. 19:06
Nőnap alkalmából éjszakai fürdőzéseken, csajos szauna programokon vehetnek részt a hölgyek, akiket számos ajándékkal is várnak a fürdők országszerte.

A legnépszerűbb fürdővárosaink izgalmas látnivalói

03. 05. 19:05
Gyönyörű tájak, ékszerdoboz városkák, kalandparkok, kastélyok és arborétumok is színesítik kirándulásunkat, ha az ország legnépszerűbb gyógyhelyei felé vesszük az irányt.

A tavasz legizgalmasabb gyerekprogramjai

02. 28. 07:28
Elképesztő kalandok várnak a gyerekekre idén tavasszal, amikor is cápákkal, vagy épp egy múzeumban éjszakázhatnak, galaxisokat kémlelhetnek a tiszta égbolton, megismerkedhetnek a huszárok életével, a babák pedig zenés-mesés foglalkozásokon érezhetik jól magukat.

Európa lélegzetelállító úti céljai

02. 26. 19:26
Utazzunk el – ha úgy tetszik, akár gondolatban – Európa legkeletibb és legnyugatibb pontjára, keressük meg kontinensünk legszínesebb városait, foglaljunk szállást a fjordok tövében a messzi északon, és élvezzük ki a legkülönlegesebb még felfedezésre váró helyeket.

Különleges télzáró és tavaszváró programok az országban

02. 22. 18:22
Színes, télbúcsúztató farsangi felvonulások, finomságok és jókedv vár ránk az elkövetkező napokban. Most hétvégére is ajánlunk remek programokat, de a tavaszi lehetőségek iránt érdeklőket is várják különlegességek. A gyerekek kedvence pedig az őslénykutató pizsamaparti lesz.

A legvidámabb télbúcsúztató karneválok

02. 07. 12:10
Humor, történelem, népművészeti jelmezek, farsangi mulatság és finom fánkok várják azokat, akik már elfelejtenék a telet, és köszöntenék a tavaszt. Megtehetik ezt itthon is, de nem túl messzi országokban is szórakozhatunk.

A fővárosban télen is pezseg az élet

01. 24. 19:50
Jégfolyosó, Mangalica Fesztivál, Elvis Presley és a romantika, meseszép pálmaház, éjszakai fürdőzések. Budapesten a sötét hónapokban sem unatkozhatunk.