Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Útitárs

Használt okostelefon a természet kincseinek megőrzéséért

09. 26. 13:00
Kevesen tudják, de az okostelefon gyártás az egyik legszennyezőbb iparág a földön. A telefonok előállításához számos, a természetben véges számban előforduló ásványi anyagra van szükség. Ha használt, felújított telefont választunk, sokat tehetünk annak érdekében, hogy még sokáig élvezhessük a természeti kincseket. A Rejoy.hu megbízható és egyszerű megoldást kínál a felújított telefonok piacán.

Helyek a nagyvilágban, ahová biztos nem megyünk kirándulni

09. 15. 08:00
Szívesen megnézné a leghíresebb őskori leleteket, vagy a 120 méteres mélységben levő magbunkert a Spizbergákon, esetleg kíváncsi, mi zajlik a hírhedt 51-es körzetben? Az a rossz hírünk, hogy ez az út sajnos nem fog megvalósulni.

A mediterrán Riviéra mesés helyszínei

09. 13. 08:00
Mutatunk pár alternatívát azoknak, akik még nem tudják, melyik tengerpartot válasszák. Gyűjteményünkben szerepel a legolcsóbb, a legromantikusabb, a legfényűzőbb és a legszínesebb partszakasz is.

Valódi módszerek a nyaralás költségeinek visszanyerésére anélkül, hogy elhagynád a szobád

09. 12. 15:13
Időnként mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra, utazásra, új tájak felfedezésére. Amint elkezdjük azonban a nyaralás szervezését, szembesülni fogunk azzal, hogy bizony nem olcsó mulatság néhány nap eltöltése akár belföldön, akár külföldön.

A legjobb őszi hajókirándulások itthon

09. 08. 08:00
Lassanként itt az ősz és vége a strandszezonnak. A kora őszi jó idő azonban alkalmat ad még egy-két remek kirándulásra, érdemes kihasználni az utolsó pillanatokat és a szeptemberi utószezonban vízre szállni.

Európa titokzatos települései, ahol még nem hemzsegnek a turisták

09. 06. 08:00
Vulkanikus eredetű szigeteket, olasz és görög érintetlen falvakat, tengerparti, mediterrán nyugodt településeket mutatunk be azoknak, akik inkább Európa eldugott szépségeit keresik, és nem szeretnének órákat várni a látványosságok megtekintésére.

Egy magyar is szerepel Európa legkülönlegesebb fesztiváljai között

08. 31. 08:00
Európa meghökkentő fesztiváljai és ünnepségei között van paradicsom és narancsdobálás, sörös csónakázás, de madárijesztők is rémisztgetik a turistákat. De vajon kitalálják, melyik magyar mulatság kerülhetett a Travelaway listájába?

Hét különleges aquapark, amit egyszer minden gyereknek látni kell

08. 28. 08:00
Végtelen vízi kalandpark, a toronyházaknál is magasabb csúszdák és lakóház nagyságú „homokvárak” váltják valóra a mai gyerekek álmait a világ vízi parkjaiban.

6 különleges hazai szurdok

08. 23. 08:00
Kétféle ember létezik a nyári hónapokban, az egyik leginkább árnyékra vágyik, a másik legszívesebben egész nap napozna. Mi most megmutatjuk a 6 legkülönlegesebb szurdokot, ahol hűsölhetnek a túrázást kedvelők, és hozunk pár fürdőzési ötletet is azoknak, akik utána csobbannának egyet a melegben.

Európa legjobb vitorlázó helyszínei

08. 21. 08:00
Az alábbi helyszínek nem csak természeti, történelmi, és kulturális kincsek Európában, hanem a világ legszebb vitorlázó célpontjai közé is tartoznak. Az exkluzív Cote’d Azurtól a Török Riviéráig számtalan festői partszakaszt találunk.

Az igazi nyugalom: Az esős napok a legjobbak egy wellnesshotelben

08. 16. 16:20
Sokan nem ismerik a mondást, pedig igaz: "Egy esős nap egy wellnesshotelben jobb, mint egy verőfényes nap bárhol máshol". Bár sokan tiszta égboltot és meleg napsütést képzelnek el a nyaraláshoz, mégis különleges varázsa van annak, ha az időjárás váratlanul rosszabbra fordul, és egy wellnesshotel meghitt kényelmét élvezhetjük. Amikor az esőcseppek az ablakokon táncolnak a wellness-szállodák képesek egy borús napot békés feltöltődéssé varázsolni. Íme, néhány tipp, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet egy wellness-szállodában töltött időből a nyaralás során, amikor az időjárás nem a legszebb arcát mutatja.

Testi-lelki feltöltődés egy hétvége alatt? 5 tipp, ami segíthet!

08. 16. 13:00
Minden évben, amint beköszönt a nyár, úgy érezhetjük, hogy egyre inkább vágyunk a pihenésre, a feltöltődésre, bármire, ami valami újdonságot rejteget, ami nem a munkával és a hétköznapi tennivalókkal kapcsolatos. Szerencsére a napsütéses időjárás és a hosszabb napok számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy gondoskodjunk magunkról, a testünk és a lelkünk kikapcsolódásáról.