Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Útitárs

5 remek tipp itthonról, ahol városnézés után fürdőben lazíthatunk

11. 23. 08:00
A hűvösebb idő ellenére kirándulni ősszel is lehet. Ha olyan úti célt választunk, ahol termálfürdő is várja a látogatókat, a városnézés után a jó meleg vízben pihenheti ki magát a család. Összegyűjtöttünk öt várost, melyekkel biztosan nem nyúl majd mellé.

Hogyan hozd ki a legtöbbet a reptéren töltött idődből?

11. 21. 17:00
A várakozással csak egy baj van: rengeteg időt emészt fel. Olyan időt, ami látszólag eltűnik, elfolyik kihasználatlanul. Márpedig, még ha közhelyes is, de igaz, hogy az idő értéke felbecsülhetetlen, és az elvesztegetett idő soha nem hozható vissza. Na, ezért nem mindegy, hogy mivel és hogyan töltöd a szabadidődet a reptéren.

Mit érdemes megnézni a Széchenyi Fürdő környékén?

11. 18. 21:00
A Széchényi Fürdő nem csak az ország, hanem egész Európa egyik legnagyobb és leghíresebb gyógyfürdője. Budapest egyik legismertebb és legnépszerűbb látványossága, a magyar fürdőkultúra katedrálisa, amit minden fürdőkedvelőnek legalább egyszer érdemes látni. Most azonban ahhoz adunk néhány tippet, mit érdemes megnézni a környékén.

Hogyan teremtik meg a szaunák és az online kaszinók a tökéletes kikapcsolódás élményét?

11. 09. 11:56
A mai rohanó világunkban a pihenés értékké vált. A stressz, a munkahelyi nyomás és a modern élet állandó követelményei megterhelik a szellemi és fizikai jólétünket is.

A szaunák előnyeinek felfedezése az online kaszinó szerencsejátékosai számára

11. 08. 14:49
Az elmúlt években rengeteget nőtt az online szerencsejáték-ipar, ezen belül a sportfogadási oldalak és az online kaszinók óriási felhasználó-táborra tettek szert. Ennek oka elsősorban a kényelem, másodsorban pedig az izgalmas lehetőségek kínálata.

A tökéletes kombináció: Lazíts a szaunában és nyerj nagyot az online pókerrel

11. 07. 14:52
Rohanó világunkban néha kihívást jelenthet a kikapcsolódás, hiszen mindenkinek mást jelent a pihenés. Vannak, akik a nyugodt pihenést preferálják vagy a hobbijaikkal szeretik elfoglalni magukat, míg sokan az izgalmas tevékenységeket keresik.

Európa legszebb nemzeti parkjai

11. 06. 08:00
Gondolkozott már azon, hogy a kontinens nyári hónapokban sláger úti céljai milyenek lehetnek ősszel, amikor turistából is jóval kevesebbet kell kerülgetni? Hogy fest Horvátország vagy Olaszország nyári utazók számára kevésbé ismert, őszi arca?

Téged is vonzanak a hegyek?

10. 28. 15:00
Az emberiség évszázadok óta próbálja meghódítani a hegycsúcsokat: gyalog, mászva, öszvérháton, de akár még sárkányrepülővel is. A magas hegyek látványa, a friss hegyi levegő és a lenyűgöző táj számtalan lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik a természetet és kedvelik a kihívásokat. A hegyvidéki túrázás az egyik legizgalmasabb módja annak, hogy felfedezzük a természet szépségeit. A magaslatokban járva olyan élmények várnak ránk, amelyeket a síkságokon vagy városokban sosem tapasztalhatnánk meg. Ha már régóta tervezed, hogy belevágj egy hegyi kalandba, akkor jó hírünk van, mert hoztunk néhány ötletet, mivel és hol érdemes nekivágni. Persze ha egyelőre még csak a festői látványt szeretnéd élvezni, és a csúcsok meghódítása nem célod, arra is mutatunk programlehetőséget.

Olaszország legszebb tavai, amiket mindenkinek látni kell

10. 23. 07:00
Az elbűvölő észak-olasz vidéken csónakázhatunk a kristálytiszta vizű Braies-tavon, vagy strandolhatunk a mediterrán klímájú Garda-tavon, esetleg megnézhetjük a Svájccal közös vizeket is, de a legkülönlegesebb talán mégis a békés Iseói-tó közepén csúcsosodó Monte Isola.

Európa nyolc lenyűgöző vára és kastélya

10. 18. 08:00
Hivatalos királyi rezidencia, egy több ezer hektáros nyári birtok, a legnagyobb középkori gótikus épület, és Disneyland ihletője is helyet kapott azon a listán, ami megpróbálja összeválogatni kontinensünk legszebb várait és kastélyait.

Ha ősz, akkor az úti cél Bécs

10. 13. 08:00
Rettegés és élőhalottak a Práterben, Borkóstolós Dunára néző szőlőültetvényeken, katonai díszszemle a Városháza előtt, vagy egy kellemes séta a Schönbrunni-kastély világörökségi parkjában. Rengeteg élmény vár ránk, ha ősszel Bécset választjuk úti célul.

Használt okostelefon a természet kincseinek megőrzéséért

09. 26. 13:00
Kevesen tudják, de az okostelefon gyártás az egyik legszennyezőbb iparág a földön. A telefonok előállításához számos, a természetben véges számban előforduló ásványi anyagra van szükség. Ha használt, felújított telefont választunk, sokat tehetünk annak érdekében, hogy még sokáig élvezhessük a természeti kincseket. A Rejoy.hu megbízható és egyszerű megoldást kínál a felújított telefonok piacán.