Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Útitárs

Hová kiránduljunk őszi szünetben?

10. 14. 08:00
Ha iskolás korú gyerekeink vannak és sportos kalandokra vágyunk, irány a bobpálya, a kalandpark, ha egzotikus állatokra vagyunk kíváncsiak testközelből, Nyíregyháza, Debrecen lehet az úti cél, a nagyobbaknak pedig egy kőszegi séta is szuper program lehet az őszi szünetben.

Hét fantasztikus hely az őszi napfény búcsúztatására

10. 13. 09:40
Összegyűjtöttünk néhány remek úti célt, ahol a pihentető fürdőzés mellett csodás természeti környezetben tehetünk napfényes őszi sétát a sárguló levelek között.

Kirándulás a maximumon: hegymászással egybekötött fürdőzés

08. 29. 08:40
Micsoda élmény, mikor egy a fárasztó mászást követően festői panoráma tárul a szemünk elé! És az milyen jó, amikor a kiadós túra után egy közeli fürdőben pihentethetjük fáradt izomzatunkat! Számos helyen összeköthetjük a két élményt.

Utazz szemüveggel stílusosan és biztonságosan!

08. 26. 13:50
Egy utazás során rengeteg mindenre oda kell figyelni ahhoz, hogy mi magunk és az elcsomagolt ruháink, kiegészítőink is rendezetten, biztonságban legyenek. Ez különösen a szemüvegek kapcsán fontos, hiszen ezáltal éles a látás, és az esetleges sérülése sok kellemetlenséget okozhat az utazás során. Cikkünkben bemutatjuk, mire figyeljünk szemüvegesként, ha hosszú útra indulunk!

Hogyan kell optimálisan csomagolni egy utazáshoz?

08. 23. 09:00
Most értesültél arról, hogy hamarosan utazol? Gratulálunk, remek érzés lehet. A repülőjegyek tehát le vannak foglalva, a naptárban meg vannak jelölve a várva várt dátumok. Hát, akkor lassan következhet a pánik, hogy mit vigyél, mibe csomagolj és mikor kezdj el pakolni a kiruccanáshoz. Íme néhány dolog, amit nem árt figyelembe venni!

Milyen a jó laptoptáska nyaraláshoz és munkához is?

08. 01. 11:12
Egy laptoptáska két alapvető funkciója, amelyek egyszerre kell hogy teljesüljenek: hogy kényelmesen szállítható/hordozható legyen a laptop, és hogy eközben maximális védelmet és biztonságot is nyújtson akár nyaraláskor is. A választásnál tehát ezekre a szempontokra kell kiemelten figyelni – na de nem mindegy, hogy milyen módon hordozzuk a laptopot, ráadásul a „kényelmes” is mindenkinek mást jelent, a „biztonságot” tekintve pedig sajnos egyetlen táskára sem írják rá, hogy nem nyújt elégséges védelmet. Nézzük hát meg mindezt részletesebben az egyedi igények tükrében.

A 7 legszebb magyar kastély

07. 21. 19:15
A legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes őszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni. Lássuk, merre induljunk!

Vigyen ózongenerátort a nyaralásra!

07. 19. 20:38
Ki tudja, meddig élvezhetjük még a korlátozásoktól mentes napokat, úgyhogy érdemes gyorsan nyaralni menni. A tisztaság azonban még fontosabb, mint régen, de szerencsére az ózongenerátort nyaralni is magunkkal vihetjük.

Már útközben is csodák várnak – úton a fürdővárosok felé

07. 19. 19:12
Itt a nyár, ilyenkor gyakrabban vesszük az irányt valamelyik fürdőváros felé. Ha már utazunk, érdemes egy kicsit korábban elindulni és szakítani időt azokra a csodákra, amelyek útközben várnak ránk.

Közép-Dunántúl, a királyi régió

07. 02. 19:19
Ha a Közép-Dunántúlra tévedünk, találkozhatunk a magyar történelem gazdag örökségével, elég, ha csak a két megyeszékhelyet, a „királyok városát”, Székesfehérvárt és a „királynék városát”, Veszprémet említjük.

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén - és fürdők a közelükben

06. 21. 15:17
Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült.

A telefonodat is viszed magaddal nyaralni? Ezekről a kiegészítőkről ne feledkezz meg!

06. 14. 09:09
A szelfi a turizmus egyik legfontosabb valutájává vált az elmúlt néhány évben. Ezzel tudatjuk barátainkkal és ismerőseinkkel, hogy mi is turistáskodunk, ráadásul egy olyan helyen, ahonnan épeszű ember nem szívesen menne haza. Indulás előtt persze elrendezzük az otthoni teendőket, megkérünk valakit, hogy locsolja meg a virágainkat, etesse meg a halakat, esetleg néha szellőztessen ki...