Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Útitárs

Wellness-paradicsom Magyarországon: Fedezd fel a termál- és gyógyfürdők varázslatos világát

04. 12. 13:35
Magyarország a wellness-turizmus szerelmeseinek igazi paradicsoma. A történelem során a Kárpát-medence gyógyvizei mindig is vonzották a látogatókat, akik a gyógyvizekben megújulást kerestek. A római kori romoktól kezdve a török fürdőkön át egészen a modern wellness-központokig Magyarország gazdag fürdőkultúrája lenyűgöző építészettel, pihentető atmoszférával és gyógyító vizekkel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Csodás olasz városok, amelyeket akár autóval is gyorsan elérhetünk

04. 10. 08:00
Akik olyan eldugott, autentikus olasz kisvárosokat keresnek, ahol szinte megállt az idő, olyan kastélyt látogatnának, melynek minden ablakából a tengerre pillanthatunk, és a világ legszínesebb utcáit járnák végig, keressék fel Észak-Olaszország hozzánk legközelebb eső mesevárosait!

Aktuális Amunra idegenforgalmi trendek

04. 09. 13:03
A turizmusról egyértelműen kijelenthető, hogy folyamatosan változik az idők folyamán, alávetve magát az utazók igényeinek. Ez tetten érhető több területen is, amelyek közül kettőt érdemes kiemelni, mégpedig az Amunra szerencsejátékokat és a wellness turizmust. Látszólag két egymástól különböző területről van szó, de amint azt a folytatásban látni fogod, mégsem annyira.

Mit tehetsz, ha egy wellness-kikapcsolódás során rád tör az unalom?

04. 02. 14:52
A wellness-üdülések csodálatos módját kínálják a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek és az egészségünk megőrzésének. Ám valljuk be, néha még a legjobb fürdőkben, wellnesshotelekben illetve a legnyugtatóbb masszázs után is előfordulhat, hogy kicsit eluralkodik rajtunk az unalom.

Ausztria 10 festői tava

03. 28. 08:00
Noha Ausztriának nincs végtelen tengerpartja, gyönyörű, kristálytiszta alpesi tavakkal áldotta meg az ég. Íme, a legmélyebb, a legnagyobb, a legmelegebb és a legszebb közülük.

Hat balatoni élmény, amivel a nyarat sem kell megvárnunk

03. 25. 08:00
Ha kedvünk támad kirándulni, majd festői panorámában gyönyörködni, ha vártúrára indulnánk, esetleg egy izgalmas múzeumot látogatnánk meg, akkor vegyük az irányt a Balaton felé most tavasszal.

Esőnap a fürdőhelyen: 7+1 szuper program rossz időre

03. 22. 13:31
Elérkezett az áhított wellnesshétvége, bepakoltunk a fürdővárosi szállodába, és tele energiával várjuk a kényeztető kezeléseket, a friss levegőt és a medencék csábító csillogását. Ám az ég másképp döntött: szürke felhők takarták el a napot, és a zuhogó eső kiábrándítóan csapkodja az ablakot. Ilyenkor könnyen elszállhat a pihentető hangulat, de ne csüggedjünk!

Városok fürdőkkel és kaszinókkal Magyarországon

03. 21. 15:17
Magyarország fürdőkultúrája és kaszinóinak hagyománya mélyen gyökerezik a történelemben, kezdve a római kor termálvizeinek használatától a török hódítás idején épült fürdőkig, egészen a jelenkori modern kaszinókig. Ezek a helyszínek több mint egyszerű szórakozóhelyek; összekötik a múltat a jelenkivel, kínálva egyfajta időutazást a látogatóknak.

Füvész- és botanikus kertek, ahol a tavasz a legszebb arcát mutatja

03. 20. 08:00
Akár városon belül élvezhetjük a zöldellő természetet, a tavasz legkellemesebb illatait és hangulatát, ha ellátogatunk e füvészkertek valamelyikébe.

A világ bámulatos, ikonikus hídjai

03. 18. 08:00
Van köztük városok jelképe és lélegzetelállító függőhíd is. Egyiken börtöncella kapott helyet, másik aranyművesek boltjaival van beépítve. Egyik híd egyedi formájával sokkol, máshol a csodás panorámáé a főszerep. Gyönyörködjön velünk az építészet híd-remekeiben!

Mitől fosztott meg a tűz a visegrádi Hotel Silvanusban?

03. 15. 14:29
Március 9-én kigyulladt a népszerű visegrádi Silvanus Szálloda. A négy csillagos Silvanus Hotelből, lenyűgöző kilátás tárul a Dunakanyarra.

A világ legszebb vízesései

03. 11. 08:00
Gyönyörködjön velünk a világ legmagasabb, legnagyobb vízhozamú vízeséseiben, melyek közül van, ami mögé be is sétálhatunk, amit hajóval közelíthetünk meg, vagy ahova panorámalifttel is felmehetünk!