Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Útitárs

Európa gyönyörű helyszínei, amelyekről talán nem is tudta, hogy léteznek

08. 08. 08:00
Szereti a különleges, régi európai városokat? Az egyedi, turisták által alig ismert helyeket? A hangulatos természeti látnivalókat, tavakat, vízeséseket? Európai úti cél válogatásunk akkor önnek szól.

Káprázatos látvány: fehér városok a vízpart mellett

08. 01. 08:00
Norvégiától Görögországig megannyi település van Európában, ahol elveszhetünk a nagy fehérségben. Összegyűjtöttük a legszebbeket!

Bemutatjuk a legjobb tengerparti üdülőket Európában - napfény és luxus minden mennyiségben!

07. 27. 18:47
Nincs is jobb egy elbűvölő európai tengerparti kiruccanásnál. Akár egy napfényben fürdőzésre vágysz az Algarve partjainál, akár a görög szigetvilág azúrkékjében, akár egy andalúziai szerenádra a Costa del Solon, akár egy laza hétvégére a Ibizán, Európa csodás üdülőhelyein ezeket mind megtalálhatod.

Hét gyönyörű panoráma, amit bárki elérhet

07. 22. 08:00
Magyarországon nagyon sok csodálatos kilátóhelyet találunk, melyek akár egy kisebb erőfeszítésért cserébe is gyönyörű panorámát nyújtanak a látogatóknak. Összegyűjtöttünk néhányat, melyeket akár egy kellemes fürdőzés előtt vagy után is felkereshetünk!

Milyen előnyei vannak az e roller használatának?

07. 14. 09:00
Amikor közlekedési eszközt választunk, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Például, hogy mennyire kényelmesen tudunk utazni vagy mennyire gyorsan tudunk haladni vele. Ugyanakkor számos más tényező is felmerülhet, többek között az, hogy mekkora élményt jelent a használata és mennyire környezetkímélő.

Kirándulás ötletek gyógyfürdőink közelében

07. 11. 07:00
A hosszú fáradságos munkával töltött hetek után igazi felüdülés és feltöltődés néhány napot valamelyik hazai gyógyfürdőben időzni. Hosszabb nyaralás alatt azonban felmerülhet bennünk az igény, hogy más programokkal is gazdagítsuk üdülésünket.

A kempingezés nélkülözhetetlen kellékei

06. 27. 08:30
A sátras nyaralás egyre népszerűbb és már nem csak a fiatalok körében. A következő listával mi is szeretnénk hozzájárulni a kempingezés biztonságához.

Boldog nyaralást szeretne? Így csomagoljon

06. 22. 08:30
Az utazás nagy öröm, a hozzá tartozó csomagolás jóval kisebb. A most következő csomagolási tippekkel segíteni szeretnénk, hogy a sok nélkülözhetetlennek tűnő cucc, minél kisebb helyen elférjen és kisebb pakkal is kényelmesen érezzük magunkat a nyaralás során.

Legyen csini, de ez nem elég - Gyerek fürdőruha: divat, kényelem és biztonság

06. 07. 12:28
A legkisebbek strandszettje sok változáson ment át az elmúlt évtizedekben. Még a hetvenes években egy bugyi is elég volt, ma már a megnövekedett UV sugárzás és a megváltozott elvárások miatt egy jól átgondolt összeállítással érdemes gyerekekkel fürdőzni indulni.

Sivatagi termálkád, ilyet még nem látott - hihetetlen képek

06. 07. 08:00
Szívesen megmártózna egy olyan medencében, melyet természetes termálvízzel töltöttek tele, és gyönyörködne közben a naplementében a Utah sivatag felett? Oké, ez elég álomszerűnek tűnik, de van, akiknek ez tényleg megadatik.

Most kell útnyilvántartásra váltani átalányadóról

06. 01. 08:00
A stabilan 10% feletti infláció és a nemrég véglegesített dupla cégautóadó korában minden forint számít, ezt az autósok hatványozottan érzékelik. Az autóiparban az elektromos autók piacának növekedésén kívül minden más mutató harmatgyenge eredményt mutat, viszont rengeteg olyan vállalkozás van, ahol elkerülhetetlen a napi szintű gépkocsi-használat, ezért személyautót lízingelnek - nekik hozunk életmentő ötleteket a 2022-es év átvészelésére.

5 tipp egy rendkívüli nyári vakációhoz 2022-ben

05. 31. 14:00
A nyár rohamléptekben közeleg, s évek óta a legfelszabadítóbb hetek következnek. A 2022-es év az élményekről szól. Határon innen és túl! És hogy mikor érdemes elkezdeni a tervezést-szervezést? Most! Nincs vesztegetni való idő! Ráadásul a nyári kiruccanással való foglalkozás már önmagában kikapcsolódással ér fel!