Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Útitárs

Gumikacsa helyett hibakód olvasó? Papucs helyett autódiagnosztika?

11:59
Legyen izzasztó nyári meleg, vagy egy zimankós téli vasárnap, ki ne szeretne beülni az autóba és egy kicsit kikapcsolódni, elutazni egy kis idilli vidéki városkába strandolni vagy épp áztatni magát egy gyógyító termálfürdőben? Ilyenkor két nehézség jut eszünkbe, amitől tartunk: az egyik a pakolás, a másik az autóút.

Festői tavak az Északi-középhegységben

10:00
Smaragdzöld színben is pompáznak az Északi-középhegység legszebb tavai, melyek között vannak eldugott horgásztavak, festői csónakázótavak, és az ország legmagasabban fekvő vize is itt található.

A legpazarabb magyar panorámák romantikus kirándulásokhoz

11. 18. 07:30
A legszebb kilátások mindig azok, amikor hegyvonulatokra, vagy vizekre látunk rá, így nem véletlen, hogy a válogatásba bekerült a Prédikálószék, a fonyódi Várhegy kilátó vagy a Gellért-hegy. Ajánlunk a közelükben fürdőket is...

Nyugalom és béke, avagy hét gyönyörű erdő, ahova elvonulhatunk

11. 16. 10:30
Az őszi kirándulásokhoz ajánljuk a következő mesés helyszíneket a Balaton környékén, közel a fővároshoz, a Bükkben és a Bakonyban.

Ilyen még nem volt! Hévizibivaly Duatlon november 27-én!

11. 11. 13:15
Egy különleges duatlon versenyre kerül sor Hévízen az első Adventi hétvégén, november 27-én. 9 órától kezdődő rajttal, egymás után percenkénti indítással, a Hévízi-tó lefolyásán a Hévíz-patakon 10 km evezés, majd vissza a Hévízi-tóig.

Kirándulás és csobbanás Szlovénia mesebeli tájain

11. 05. 08:30
Egy kicsiny ország varázsol el bennünket, ha átlépünk a szlovén határon. Csónakázzunk a világ egyik legszebb gleccsertaván, kanyarogjunk szurdokban, sétáljunk fel a ljubljanai várba, ismerjük meg a legszebb szőlővidéket, és ha megfáradtunk, keressük fel a legközelebbi fürdőket, ez lesz a hab a szlovén tortán.

Fedezzük fel Vas megyét, ősszel a leghangulatosabb

11. 04. 09:00
Kellemes séta egy színes arborétumban, egy panorámás túrázás a Kőszegi-hegységben, egy romantikus séta a Csónakázó-tó mellett, egy pihentető és gyógyító kúra Bükfürdőn, vagy egy igazi vízi paradicsom Sárváron.

Az ország különleges várai és közeli fürdők

11. 03. 08:00
Novemberben is érdemes ellátogatnunk legszebb váraink állandó kiállításaira, a kulturális élmények után pedig igazán jól esik egy kis fürdőzés vagy szaunázás a várakhoz legközelebb eső fürdőkben.

Itt az őszi szünet, de mi legyen a gyerekekkel?

10. 26. 09:00
Izgalmas erdei kalandparkok, bobpályák, vár-túrák, egy hatalmas állatpark, utazás egy hangulatos erdei kisvasúttal, finom pisztránglakoma, egy szép kirándulás végén… Van néhány tippünk, hogy ne fulladjon unalomba az őszi szünet.

Arborétumok, ahol a legszebb az őszi levélhullás

10. 25. 09:00
Az arborétumok változatosabb növényvilággal rendelkeznek, mint az erdők, így nem kell nagy távolságot bebarangolnunk, hogy igazi őszi színpompában gyönyörködhessünk. Összegyűjtöttünk néhányat olyat, amelynek a közelében fürdőzhetünk is. Két olyan város is van, ahol fürdőt és arborétumot is találunk.

A Dunántúl eldugott, népszerű és romantikus tavai, ahol igazán jól esik az őszi séta

10. 19. 15:15
Filmekben szoktuk látni, amikor a színes őszi falevelek között egy tóparton sétálva vallanak egymásnak szerelmet a párok, vagy döntenek életre szóló kérdésekről. Hasonlóan romantikus élményt élhetünk át mi is egy hangulatos, őszi tóparti séta során.

Hová kiránduljunk az őszi szünetben?

10. 14. 08:00
Ha iskolás korú gyerekeink vannak és sportos kalandokra vágyunk, irány a bobpálya, a kalandpark, ha egzotikus állatokra vagyunk kíváncsiak testközelből, Nyíregyháza, Debrecen lehet az úti cél, a nagyobbaknak pedig egy kőszegi séta is szuper program lehet az őszi szünetben.