Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Csúszda party, zamatos borok, tűzugrás: ezt ajánljuk a hétre

06. 18. 07:50
Harkányban hölgy dj-k, Egerszalókon tüzes programok szórakoztatják a közönséget. Miskolcon éjszakai kalandozásra indulhatnak a bátrak, Gyulán a Várszínház, Cserkeszőlőn élő koncert várja azokat, akik a fürdővárosokban a csobbanáson túl is keresnek izgalmakat.

Szlovénia legszebb strandjai az Adriai-tengeren

06. 16. 08:16
Bár Szlovéniát elsősorban nem nyári üdülési helyszínként ismerik, most bebizonyítjuk ennek ellenkezőjét, és megmutatjuk a legszebb tengerparti részeit, kavicsos strandjait, bájos városkáit.

Az ország 7 legszebb arborétuma

06. 15. 07:50
El vagyunk kényeztetve, ha arborétumokról van szó, ugyanis az ország minden szegletében találunk egyet. Júniusban a legtöbben szentjánosbogár sétára invitálnak. Látogasson arborétumba a hétvégén! Íme, a javaslataink.

Szuper vakációindító programok lesznek a strandokon

06. 11. 07:50
Végre itt a nyári szünet! A fürdők szezonnyitó rendezvényekkel, nyárindító bulival, sulifelejtő programokkal, spray park megnyitóval és családi nappal várnak minden csobbanni vágyót. Mutatjuk, hol lesznek a legígéretesebb események.

A legbájosabb olasz szigetek

06. 09. 08:09
Lélegzetelállító szigetvilággal rendelkező ország Olaszország. Legnevesebb szigete Capri, a legszínesebb Procida, a legnagyobb Szicília, Szardínián van a legszebb tengerpart, Elba pedig a hegymászók kedvence. Melyiket választaná?

Közép-Dunántúl, a királyi régió

06. 06. 19:50
Ha a Közép-Dunántúlra tévedünk, találkozhatunk a magyar történelem gazdag örökségével, elég, ha csak a két megyeszékhelyet, a „királyok városát”, Székesfehérvárt és a „királynék városát”, Veszprémet említjük.

Sörfesztivál, foci, családi csobbanás: heti programajánló

06. 05. 19:50
A nyárral együtt rengeteg izgalmas program érkezett, amik remekül kiegészítik a családi fürdőzést. Budapesten és Gyulán a sörök kedvelőit várják, míg Gyopárosfürdőn kezdetét veszi a VB-láz. Miskolcon családi sportnap várja az érdeklődőket.

A világ 10 leggyönyörűbb tengerpartja

06. 01. 20:00
Homokos, kavicsos, eldugott és népszerű partok, türkizkék és smaragdzöld víz, ez a 10 csodás tengerpart a világ különböző pontjairól csak arra vár, hogy felfedezzék.

A csodás dél-alföldi régió felfedezése

05. 31. 19:31
A dél-alföldi régió turisztikai vonzerejét a végtelen alföldi táj, a természet, a városok műemlékei jelentik, de a hőlégballonozást, a sárkányrepülést, a többnapos lovaskocsi-túrákat, a túralovaglást, fantasztikus kerékpárútvonalakat, és vízitúrákat is kipróbálhatunk, ha erre járunk.

Horvátország legszebb látnivalói

05. 30. 19:30
Horvátország hatalmas vízesései, az ókori kultúra máig fennmaradt remekművei, különleges nemzeti parkjai, rejtelmes, lakatlan szigetei és szigetekre épült 15. századi kolostorai több élményt kínálnak, mint egy egyszerű fürdőzés.

Hét gyönyörű panoráma, amit bárki elérhet

05. 26. 20:25
Magyarországon nagyon sok csodálatos kilátóhelyet találunk, melyek akár egy kisebb erőfeszítésért cserébe is gyönyörű panorámát nyújtanak a látogatóknak. Összegyűjtöttünk néhányat, melyeket akár egy kellemes fürdőzés előtt vagy után is felkereshetnek!

Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére

05. 17. 19:50
Családi programok, ételkülönlegességek, gyermekműsorok, vásár, élő zene, tánc, habparty, hajnalig tartó mulatozás, esti mozi és operett a fürdőben: felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a háromnapos hosszú hétvége.