Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Útitárs

Hogyan válaszd ki utazó bőröndödet? 3+1 fontos szempont!

03. 29. 14:35
Az utazás alfája és omegája a csomag, amibe mindennek bele kell férnie, sőt még annál is többnek és aminek mindent ki kell bírnia, hideget, meleget, dőlést és néha a gyereket is. Összeszedtünk mi mindenre kell ügyelni, ha új utazó bőröndöt vásárolunk. Aki megfogadja tanácsainkat, annak csak a színről kell döntenie. Vagy még arról sem...

Nyolc kihagyhatatlan belföldi úti cél a hosszú hétvégére

03. 29. 08:00
A közelgő négy szabadnap remek alkalom arra, hogy végre együtt legyen a család. Mi is ajánlunk egy-két programot, melyeket a gyerekek is biztosan nagyon élveznek majd. Várfoglalás, tippek kiránduláshoz, extrém kalandpark: sok jó ötletünk akad.

Budapest környéki tavak, amelyeknél már tavasszal beindul az élet

03. 27. 08:00
Bemutatunk hat festői és idilli tavat, amelyekhez már tavasszal megéri ellátogatni. Felsorolásunkban szót ejtünk egy úszó szigetről, úszó szaunáról, legendákkal övezett belvárosi tóról és egy fehér homokos, tengerparti hangulatú bányatóról is.

Miért érdemes meglátogatni egy magyar kaszinót, ha az országba utazik?

03. 22. 15:20
Minden eddiginél többen látogatnak Magyarországra. Az országba érkező beutazó turisták száma (beleértve az egynapos kirándulókat is) 2019-ig folyamatosan emelkedett, amikor is meghaladta a 61 milliót. Ugyanebben az évben 16,9 millió, legalább egy éjszakát eltöltő nemzetközi turistaérkezést regisztráltak. A koronavírus (COVID-19) világjárvány miatt bevezetett utazási korlátozások következtében azonban a beutazó turistautak száma 2020-ban 32 millióra csökkent. 2022-re a Magyarországra irányuló beutazó turistautak száma 46 millióra emelkedett.

Az ország 7 legkisebb városa és közeli fürdőik

03. 21. 08:00
Az ország legkisebb városainak lakosságszáma alig 2000 fő, ennek ellenére több rendelkezik remek gyógyfürdővel. Az egyik legismertebb Zalakaros, a legtöbben Visegrádra kirándulnak, Igalban Európa egyik legjobb gyógyvize vár, a legkisebb városka pedig Pálháza.

Spa nap vagy kaszinó est? Miért ne lehetne mindkettő? A luxus szerencsejátékok abszolút útmutatója

03. 20. 18:51
Ha úgy érzed, hogy nehezen tudsz dönteni, hogy éppen egy kaszinóban töltsd el az estédet, vagy helyette spa napot szeretnél tartani van egy jó hírünk: Napjainkban akár ötvözni is tudod a két tevékenységet, ha megfelelő kaszinó és spa szállodát választottál hozzá. Éppen ezért, ha már úgy érzed unod az online casino Magyarország területén elérhető weboldalait, itt az ideje, hogy feldobd az estédet azzal, hogy egy személyesen látogatható kaszinót keresel magadnak, ahol ráadásul pihenni is tudsz. Lássuk tehát, hogy hogyan tudod a legjobban ötvözni a kettőt.

Erdei séták, melyek gyerekeknek sem megterhelőek

03. 13. 08:00
Kifogyhatatlan játszótér a gyerekeknek, remek időtöltés a felnőtteknek, ha erdei túrára vállalkozunk a családdal. Vadregényes tájak, hangulatos vízesések, völgyek a Balatonnál, Pilisben, Mecsekben és a Bükkben.

A legjobb tippjeink egy egészséges márciusi hónaphoz

03. 06. 16:37
Még csak most jött el 2023, és máris a harmadik havában járunk. Ennek örömére mi most összegyűjtöttünk neked néhány tevékenységet, amelyeket űzve egészségesebb életet élhetsz az első tavaszi hónapban. Szerintünk mindenképpen érdemes kirándulni, sportolni, játszani, de persze pihenni is, hogyha rendbe akarod tenni márciusra a mentális és fizikai egészségedet. Nézzük hát, hogy mit és hogyan érdemes csinálni!

Játékok, melyeket a medence mellett is élvezhetünk!

03. 02. 12:20
A vízparton heverészni csodás dolog, feltölt és ellazít, de néhány nap után a többségünk már unja a tétlenséget és kalandokra vágyik. A bátrabbak ilyenkor, a helyi adottságokat kihasználva búvárkodnak, csúszdáznak vagy vízi sportokba kóstolnak bele.

A legnépszerűbb fürdővárosaink izgalmas látnivalói

03. 01. 08:00
Gyönyörű tájak, ékszerdoboz városkák, kalandparkok, kastélyok és arborétumok is színesítik kirándulásunkat, ha az ország legnépszerűbb gyógyhelyei felé vesszük az irányt.

Szédületes látvány, ahogy a medencébe becsap a hullám

02. 20. 08:00
Próbáljon meg elképzelni egy olyan medencét, amelynek minden oldalát az óceán hullámai fodrozzák! Amiben a vízforgatást a dagály és az apály oldja meg. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a légi és a drónfotózást ezért a látványért találhatták ki.

Hét csodás föld alatti úti cél Magyarországon

01. 25. 08:00
Tudták, hogy hazánk öt nemzeti parkjában több mint 30 barlangban sétálhatunk? A teljesség igénye nélkül ajánlunk most néhányat kezdő barlangászoknak.