Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Útitárs

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén - és fürdők a közelükben

06. 21. 15:17
Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült.

A telefonodat is viszed magaddal nyaralni? Ezekről a kiegészítőkről ne feledkezz meg!

06. 14. 09:09
A szelfi a turizmus egyik legfontosabb valutájává vált az elmúlt néhány évben. Ezzel tudatjuk barátainkkal és ismerőseinkkel, hogy mi is turistáskodunk, ráadásul egy olyan helyen, ahonnan épeszű ember nem szívesen menne haza. Indulás előtt persze elrendezzük az otthoni teendőket, megkérünk valakit, hogy locsolja meg a virágainkat, etesse meg a halakat, esetleg néha szellőztessen ki...

A legtitkosabb strandok a világ körül

04. 27. 09:42
Talán még korai arra készülni, hogy akár külföldi strandokat is szabadon látogathatunk a nyáron. A gondolattal viszont el lehet játszani, milyen lehet egy privát tengerpart, ahol egyedül sütkérezhetünk a napon. Mutatunk pár csodás helyet álmodozóknak.

Hét gyönyörű panoráma, amit bárki elérhet

04. 26. 15:11
Magyarországon nagyon sok csodálatos kilátóhelyet találunk, melyek akár egy kisebb erőfeszítésért cserébe is gyönyörű panorámát nyújtanak a látogatóknak. Összegyűjtöttünk néhányat, melyeket akár egy kellemes fürdőzés előtt vagy után is felkereshetünk!

Kecskemét kihagyhatatlan! - Íme, a legnépszerűbb helyek és programok

04. 26. 12:58
A Balaton nem minden! Nem csak a legfelkapottabb helyeket érdemes meglátogatni, bőven van még felfedezendő hely Magyarországon. A vidéki nagyvárosok is tárt karokkal várják a turistákat. Programkínálatuk az egész családnak kikapcsolódást nyújt.

Apák reflektorfényben

04. 16. 10:04
Magyarországon még nincsenek nagy hagyományai az apák napjának, de egyre többen vannak azok, akik szeretnék emlékezetessé tenni ezt a napot az édesapák számára. Erre teremt lehetőséget például az ajándék családi fotózás.

Melyik hátizsákot válasszam utazáshoz?

03. 22. 19:10
Amikor új dolgot vásárolunk, legyen szó egy új farmerről, cipőről, pénztárcáról vagy éppen hátizsákról, alaposan meg kell fontolnunk, hogy pontosan milyen termékre is van szükségünk. Hátizsák esetén ez különösen nagyon lényeges, hiszen a hátizsák lesz az utazásunk során az egyik legjobb barátunk. A megfelelő utazási hátizsák kiválasztása fontos szerepet játszik az utazás tervezésében. Mutatjuk is, hogy melyik és milyen hátizsákot válasszuk, ha rövidebb, vagy hosszabb utazásra készülünk!

Füvész- és botanikus kertek, ahol a tavasz a legszebb arcát mutatja

03. 19. 11:18
Akár városon belül élvezhetjük a zöldellő természetet, a tavasz legkellemesebb illatait és hangulatát, ha ellátogatunk e füvészkertek valamelyikébe. Szerencsére ezek most is nyitva tarthatnak.

Sarkvidéki wellness, ahol a szaunából nézhetjük a sarki fényt

2020. 12. 08. 19:00
Egyre magasabb az ingerküszöb a turizmus terén, mindenki egyre különlegesebb és exkluzívabb élményekre vágyik, ahol igazán kikapcsolódhat, távol a város zajától és a többi embertől. A svéd úszóhotel is simán beleillik ebbe a képbe, így aki megteheti, lenyűgöző panorámában lehet része, miközben szaunázik Lappföldön.

Ha őszi szünet, akkor irány Zalakaros

2020. 10. 20. 06:03
Nincs még program az őszi szünetre? Irány Zalakaros, amely ilyenkor telis-tele van Halloween programokkal! Gyerekekkel a legjobb választás a feltöltődésre!

Programok az őszi szünetre

2020. 10. 19. 16:01
Az őszi szünetben számtalan izgalmas programmal várják a családokat országszerte. A kisebb gyerekeknek kézműves foglalkozásokkal, gyermek animációval készülnek, a nagyobbak csúszdaversenyen, vetélkedőkön vehetnek részt, a felnőtteknek az éjszakai fürdőzés mellett szaunaszeánszokkal kedveskednek. 

Egészségpark épült Mezőkövesden a Zsóry Fürdő mellett

2020. 10. 19. 14:04
A fürdő főbejárata előtti, korábban parkolóként használt terület többfunkciós közösségi térré és egészségparkká alakult, amely kiegészül a szomszédos arborétumban kialakított futópályával, mezítlábas sétánnyal és sétautakkal.