Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Útitárs

Hogyan tervezd meg a nyaralásod az EURO 2024 környezetében

06. 12. 19:38
Kevesebb mint egy hónap maradt hátra az idei foci Európa-bajnokság kezdetéig. Mint azt biztosan tudod, az idei kontinensviadalra Németországban kerül sor, ami nem az első alkalom, bizonyos szempontból azonban mégis.

Nyári táborok Magyarországon: Segítség az induláshoz

06. 10. 12:08
Ha Magyarországon belül szeretnél nyári táborokat keresni szeretteidnek, a legjobb, ha elolvasod a cikkünket, ahol adunk pár ötletet. Amíg ugyanis számtalan lehetőség vár rád a nyári időszakban is, a döntés nem egyszerű. Akár az élő sportfogadás világát szeretnéd kicsit félretenni, akár egyszerűen csak programokat keresel, az alábbi listát tehát érdemes megnézned.

Munkalehetőségek a Pécs környéki strandokon és vendéglátó egységekben

06. 06. 08:00
Itt a nyári szezon, a strandidő, de nem csupán a Balatonra érdemes elmenni. Ezt a pécsiek is jól tudják, vagy a város környékére, például Orfűre érkező fesztiválozók is. De Pécs városa sosem alszik, legyen szó strandolásról vagy épp turizmusról, egyetemista életről. Épp ezért az álláskeresők számára is jó eséllyel akad feladat, ha dolgozni szeretnének.

Kastély- és fürdőtúra Északnyugat-Magyarországon

05. 29. 08:00
A csodaszép japán- és angolkerttel, szobrokkal és 41 szobával rendelkező sorokpolányi kastélyt évente egyszer vehetjük birtokba, de a fertődi Esterházy, a körmendi Batthyány, a sárvári Nádasdy, a nagycenki Széchenyi-kastélyt minden nap megnézhetjük, a Duditsban meseszép esküvőt rendezhetünk, a zsennyei Bezerédjben pedig igazi művész környezet tárul elénk.

A legtitkosabb strandok a világ körül

05. 27. 08:00
Talán még korai arra készülni, hogy akár külföldi strandokat is szabadon látogathatunk a nyáron. A gondolattal viszont el lehet játszani, milyen lehet egy privát tengerpart, ahol egyedül sütkérezhetünk a napon. Mutatunk pár csodás helyet álmodozóknak.

A szerencsejátékok története és fejlődése Magyarországon

05. 22. 15:30
A magyarországi szerencsejátékok története mély gyökerekkel rendelkezik, amelyek az Osztrák-Magyar Monarchia idejére nyúlnak vissza, amikor az arisztokrácia és a gazdag polgárok élvezték a kártyajátékokat és a lóversenyeket. A szerencsejátékokat szabályozó első valódi jogszabályokat azonban csak a 19. században vezették be. A turizmus és a luxus szabadidő fejlődésével megjelentek az első kaszinók Magyarországon.

6 tipp, hogy idén ne kelljen lemondani az elképzelt nyaralásunkról

05. 13. 12:36
Akár azt tervezzük, hogy még a turistaszezon előtt eltöltünk egy hetet a Balatonnál, vagy egy kellemes termálfürdőben, akár a legforróbb nyári napokat vészelnénk át a horvát tengerparton, akár a téli hideg beköszöntekor mennénk el egy mediterrán országba, az utazás mindenképpen tervezést és gondos előkészületeket igényel. Kevesen tehetik meg ugyanis azt, hogy „csak úgy elugranak” egy álomnyaralásra, amikor éppen kedvük tartja. De attól, hogy mi nem tartozunk közéjük, még nekünk sem kell lemondanunk az ilyen élményekről – akár idén is megvalósulhatnak a terveink.

Mit csomagoljunk a gyerek fürdőruhák mellé?

05. 13. 11:51
A fürdőruha és a törölköző alap, de van még egy-két holmi, ami könnyebbé, biztonságosabbá teszi a családi nyaralást, menjünk akár sátorozni, akár tengerparti szállodába pihenni. Nézzük először is, hogy milyen fürdőruha kerüljön a csomagba és mit tegyünk még be a vízparti felszerelésébe, ha nyugalmas fürdőzésre vágyunk.

Kevésbé ismert, meseszép horvát panorámák

05. 13. 08:00
Vajon Dubrovnik kötélpályás liftjéről, a Hvar-sziget erődjéből, Zágráb felsővárosából, a rovinji Szent Eufémia templomból szebb a kilátás? Hol találjuk az egyik legritkább szarvasgombafajtát, és hol tudunk fürdeni még télen is?

Vár- és fürdőtúra az ország északkeleti részén

05. 06. 08:00
A szeszélyes időjárás mellett hasznos lehet, ha a nyaralás során a hűvösebb időben is tudunk programot szervezni. Most az ország északkeleti részének legszebb, legérdekesebb várait vesszük sorra. Minden várhoz ajánlunk fürdőt is.

Ha beüt az unalom a wellnesshétvégén

05. 03. 10:51
A pezsgő hétköznapok után mindannyiunknak jár egy kis pihenés, feltöltődés. A wellness hétvégék tökéletes alkalmat kínálnak a kikapcsolódásra, a stressz levezetésére és a testi-lelki harmónia megteremtésére. De mi van, ha a pihenés mellett egy kis izgalmat, kihívást és szórakozást is vinnénk a wellnessbe? A válasz egyszerű: online játékok!

Hét spirituális hely, ahol igazán feltöltődhetünk

05. 02. 08:00
Mikor valláshoz kapcsolódó helyeket, épületeket látogatunk meg, spirituális tájakat, zarándokközpontokat fedezünk fel, akkor úgy érezhetjük, hogy a test, a szellem, és a lélek teljes összhangba kerül egymással.