Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Egészség

Mielőtt napozni indulunk, ezeket tegyük meg a bőrünkért

07. 08. 07:00
Ha nem akarjuk ősszel látni a felelőtlen napozás következményeit, mint a pigmentfoltok, ráncok, még több anyajegy, akkor nem árt betartanunk néhány alapszabályt.

Az anyagcsere serkentése hét lépésben

07. 01. 08:00
Ha reggel már zöld teával, kávéval és edzéssel indítjuk a napot, halat ebédelünk, és 7-8 órát alszunk, már eleget tettünk azért, hogy anyagcserénk egészségesen és gyorsan működjön.

A nyár finom és egészséges sztárja, a barack

06. 26. 08:00
Nem számít, melyik a kedvencünk, a barack valamennyi fajtája szuper egészséges: magas C-vitamin tartalommal rendelkeznek, amely immunrendszerünket erősíti, a bennük lévő A-vitamin pedig az üde és feszes bőrünket biztosítja.

Húgyúti fertőzések ellen gyógynövényes ülő- és lábfürdővel

06. 21. 08:00
A köznyelvben csak felfázásként emlegetjük azt a betegséget, mely több szervünket is érinthet, és ha nem kezeljük időben az elhúzódó gyulladást, súlyos következményei lehetnek. Gyógynövényes és konyhasós ülőfürdővel, forró teával enyhíthetjük a fájdalmakat.

A szaunázás jótékony hatása a mentális egészségre

06. 05. 15:20
Ahány ember, annyiféle kikapcsolódási lehetőség sorolható fel, hiszen mindenki másképp találja meg a megfelelő módot a mindennapi stressz kezelésre. Van aki a wazamba casino és más játékok hatására esküszik és vannak, akik szerint a szauna, a wellness az, ami képes az embert relaxálni és feltölteni a mindennapi küzdelmek folytatásra.

Mitől gyógyfürdő a gyógyfürdő?

05. 31. 08:00
Csak azt nevezzük gyógyfürdőnek, ahol gyógyvíz van? Mi a különbség a termálvíz és a gyógyvíz között? Gyógyhely-e az, ahol gyógyfürdő található? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Az aromaterápia jótékony hatásai

05. 17. 08:00
Citromolajat szorongásra, kamillát a depresszió kezelésére, zsályát, hogy több energiánk legyen, homoktövis olajat műtét után. Az aromaterápiát számtalan esetben hívhatjuk segítségül gyógyító és terápiás céllal.

Így őrizzük meg az egészségünket, ha sok ülő munkát végzünk

05. 13. 17:47
Az elmúlt időszak alatt, ahogy az internet egyre elterjedtebb lett, jellemzően megnőtt a Rabona bet munkahelyek száma is, amelyek azt igénylik, hogy az ember több időt töltsön a számítógép, vagy egy telefon képernyője előtt. Ugyanez elmondható azokról is, akik sok időt töltenek sportfogadásokkal az olyan platformokon, amilyen a Rabona bet vagy társai.

Ezeket együk az egészséges bőrért

04. 26. 08:00
Mindenkinek megvan a kedvenc arckrémje vagy a bevált arckezelése, de a szép bőr egyértelműen a táplálkozással kezdődik. Néhány egyszerű szabály betartásával, C- és E-vitaminban, cinkben, szelénben gazdag étkezéssel segíthetjük elő a ragyogó és hibátlan bőrt.

Hogyan hatnak az online játékok testi-lelki jólétünkre?

04. 25. 18:27
A digitális technológia növekvő térnyerésével az online játékok évről évre népszerűbbé válnak. De ez a tendencia nem csak a tengerentúlon, hanem Magyarországon is megfigyelhető. Egyre több magyar választja ugyanis ezt a szórakozási formát a a kikapcsolódás hagyományos formái helyett.

Mire figyeljünk változókorban lévő nőként, ha termálfürdőbe készülünk?

04. 25. 17:47
Magyarország valódi termálvíz-nagyhatalomnak számít, amelynek valamennyi pontján elérhetőek gyógyfürdők – nem is csoda, hiszen hazánk közel 70 százaléka alatt termálvíz csörgedezik. És hogy ez miért jó? Nos, a termálvíz pozitívan hat a vérkeringésre, stresszoldó hatású, különböző fájdalmakra és bőrproblémákra is alkalmazható, gyógyvíz esetén pedig az ásványi anyagok is hasznosak számunkra.

A hét legjobb szabadtéri sport kora tavaszra

04. 12. 08:00
A hosszúra nyúlt tél után lassan, de biztosan végre kimerészkedhetünk a szabad levegőre. Napfényben, a friss levegőn a sportolás is jobban megy, ami nem csak a testünknek, de a lelkünknek is nagyon jót tesz. Erre pedig most nagyon szükségünk van.