Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Egészség

Hét zöldség, amit minden nap fogyasztanunk kellene

05. 17. 20:48
Az alábbi zöldségek közül van, amelyik a bőrápolásban játszik szerepet, olyan is, ami véd a csontritkulás ellen, segít csökkenteni a vérnyomást vagy a vércukorszintet, és persze a diéta fontos elemei is lehetnek.

Előzzük meg a refluxot és a gyomorégést!

05. 11. 09:19
Ha teljesen eltüntetni nem, de enyhíteni tudunk a refluxon és leggyakoribb tünetén, a gyomorégésen. Fogyasszunk minél több zöldséget, zabpelyhet, gyömbért, de akár ivókúrával, vagy jógával is csökkenthetjük a panaszokat.

Ezek a gyümölcsök szolgálják legjobban az egészséget

05. 06. 20:40
Amellett persze, hogy nagyon finomak, az alábbi gyümölcsök a legjobb immunerősítők, gyulladáscsökkentők, jó hatással vannak a koleszterinszintre, és még a bőr szépségéért is felelnek.

A C-vitamin legjobb természetes forrásai

04. 29. 07:50
Ha betegek vagyunk, ha fáradtak, ha szépítenénk a bőrünket vagy egy kis energiára van szükségünk, az első, ami eszünkbe jut, a C-vitamin. Összegyűjtöttük a legjobb természetes C-vitamin forrásokat, váljék egészségükre!

Levertség, mely akár betegség tünete is lehet

04. 23. 19:23
Legkülönbözőbb betegségek gyakori tünete a levertség, melyre jellemző a szokatlan fáradtság, teljesítménycsökkenés, kedvetlenség. Gyakran jár együtt depresszív hangulatváltozással, idegességgel, ingerlékenységgel és fejfájással.

Rostban gazdag életvitel a kicsattanó egészségért

04. 16. 19:50
Eltelítenek, segítik a fogyást, fokozzák a bélmozgásokat. Ezek a rostok, melyekből minél többet fogyasztva hosszú távon őrizhetjük meg egészségesen működő anyagcserénket, és búcsút inthetünk az állandó fáradtság- és éhségérzetnek.

Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

04. 15. 18:30
Ülőfürdő, testmeleg fürdő, forró fürdő, váltófürdő. Nemcsak lelkünknek tesz jót az otthoni kádas lazítás, de akár egészségünket is szolgálhatja.

A tavaszi hónapok leghasznosabb gyógynövényei

04. 10. 08:10
Csillapíthatunk velük fájdalmat, enyhíthetjük az asztmát és az allergiás tüneteket, szebbé tehetjük arcbőrünket, de találunk olyan gyógynövényt is, amely akár a reuma, vagy ízületi gyulladások esetén is gyógyír lehet.

Nyolc meggyőző érv a rendszeres úszás mellett

04. 08. 20:08
Túl azon, hogy remek kikapcsolódást, testi és lelki felüdülést és akár egy jó családi programot is jelent, az úszás nagyban hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez is

Ivókúrák: hol és hogyan gyógyítanak?

04. 02. 19:50
Betegségek megelőzésére, a gyomor- és bélműködés javításáért, emésztés segítésére is alkalmazhatunk több hetes ivókúrákat, amelyeket a vizek ásványi anyag tartalma szerint sorolhatunk különböző kategóriákba.

Vérnyomás diéta – Mit ehet, és mit kerüljön el?

03. 29. 19:29
Ha magas vagy alacsony vérnyomásunk nem egy betegség előjele, akkor egészség életvitellel, étkezéssel, rendszeres mozgással segíthetünk megszüntetni e kellemetlen állapotot.

Melyik betegségre melyik gyógyvíz jó?

03. 28. 07:28
Hazánkban többféle gyógyvíznek élvezhetjük áldásos hatását fürdőink gyógymedencéiben, vagy ivókúrák alkalmával. A gyógyvizek összetétele befolyásolja azt, hogy melyiket milyen egészségügyi probléma fennállásakor hívhatunk segítségül.