Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Egészség

Egészség éve: ingyenes vércukormérés a Zalakarosi Fürdőben

02. 15. 16:55
Zalakaros idén az egészségtudatosság és a megelőzés fontosságát hirdeti. A városi fürdőben márciustól ingyenes vércukorszint ellenőrzésre nyílik lehetőség, a sportolás népszerűsítése okán bővítik a bringás programok repertoárját, a városi futóversenyen pedig kutyás futam is lesz.

Kókuszvíz – a szuperital, amit érdemes kipróbálni

02. 13. 19:13
Nap mint nap hallunk újabb és újabb „csodaszerekről”, szuperételekről és italokról. Néha talán kétkedve fogadjuk az újabb és újabb egészséges ötleteket, de azért a legtöbbet mégis kipróbáljuk. Ajánljuk, tegyék ezt a kókuszvízzel is, nem fogják megbánni!

Hét védőpajzs az influenza ellen

02. 11. 19:50
Bár még javában tart a tél, lassan már enyhül az idő. Ennek természetesen örülünk, de annak már kevésbé, hogy az időjárási frontok harcával együtt jár az influenza terjedése is.

Ha mindig fáradtnak érzi magát, ez lehet az oka

02. 08. 07:50
Sokunkkal előfordul, hogy a nap felénél úgy érezzük, elfogyott az erőnk, nemhogy kreatív munkára és sportra, de a napi rutinra sem jut elég energiánk.

8 tea ötlet fejfájósoknak

02. 06. 07:50
Vannak olyan természetes gyógyteák, amelyek enyhítik a fejfájáskor bekövetkező hányingert, szédülést és émelygést. Próbáljuk ki a különleges fahéj, vagy margitvirág teát, de a zöld, és a kamilla is segítségünkre lehet. Mutatjuk elkészítési javaslataikat is.

Hogyan böjtöljünk?

02. 01. 15:00
A lusta téli időszak és az ünnepi lakomák éberen élő emléke tél végén sokszor eszünkbe juttatja: nem ártana szervezetünknek egy kis megtisztulás. Böjtölne? Segítünk, hogyan vágjon bele.

10 hasznos tipp, mivel erősítsük immunrendszerünket

01. 29. 19:50
Ha több zöldséget fogyasztunk, csökkentjük a stressz szintünket, több fehérjét fogyasztunk, elegendő D-vitaminhoz jutunk, és 8 órát alszunk, akkor immunrendszerünket kellőképp felkészítettük a betegeskedő hónapokra.

Tíz étel, amelyeket fogyasztva télen is elég D-vitaminhoz juthatunk

01. 21. 19:50
Összegyűjtöttünk néhány ételt, amelyek fogyasztásával könnyebb lesz kihúzni a tavaszi napsugarak eljöveteléig.

Magas vérnyomás ellen természetesen, hibiszkusz teával

01. 15. 19:15
Vérnyomáscsökkentő, májvédő, gyulladásgátló hatása miatt is érdemes megkóstolni az arab világ kedvelt italát, a hibiszkuszteát. Tele van vitaminnal, de gazdag ásványi anyagokban, így magnéziumban, nátriumban, káliumban és foszforban.

8 különleges gyümölcs, amiről még nem is hallottunk

01. 13. 08:13
Az egyik 35 kilogramm is lehet, a másik rendkívül kellemetlen szagú. Gyűjteményünkben helyet kapott az érdekes passió- és a sárkánygyümölcs is, valamint egy igazi furcsaság, a tüskés uborka.

Hét fogadalom, amelytől egészségesebb lesz az új évben

2018. 12. 31. 08:31
Összeírta már az aktuális újévi fogadalmakat? Ha még van hely a listán, lenne néhány ötletünk! A következő hét ígéret betartásával sokat tehet egészségéért és boldogságáért az új esztendőben.

Ezeket a tanácsokat betartva gyorsan leszaladnak a karácsonyi plusz kilók

2018. 12. 29. 18:29
Komolyabb fogyókúra nélkül is gyorsan ledobhatjuk a karácsonykor felszedett pár kiló pluszt, ha néhány apróságra odafigyelünk.