Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Egészség

Állandó fáradtság és stressz helyett jöjjön inkább a magnézium

03. 25. 19:25
Érezték már úgy, hogy indokolatlanul fáradékonyabbak a megszokottnál? Esetleg sokszor begörcsölnek a végtagjaik? A kelleténél többször idegesítik fel magukat és válnak ok nélkül ingerlékennyé?

A legegészségesebb tavaszi zöldségek

03. 21. 19:21
Első zöldséghírnökeink segítenek feltölteni a télen kimerült vitaminraktárainkat, enyhítik az allergiás tüneteket, szabályozzák anyagcserénket, és csökkentik a ráncok kialakulását is. Érdemes beszereznünk mindet.

Minden, amit a víz világnapjáról fontos tudni

03. 19. 19:19
Március 22-én az egész világ figyelmét a víz fontosságára irányítják, rámutatva nélkülözhetetlenségére, és arra, hogy a tiszta ivóvízhez mindenkinek joga van. A világnap apropóján most csütörtöktől vasárnapig számtalan tematikus programon vehetünk részt országszerte.

C-vitamin: hiányának tünetei és ételek, amelyek pótolhatják

03. 14. 13:13
A vitamin, melynek hiányát hamar észrevesszük bőrünkön, hajunkon, fogínyünkön, de lassabban gyógyulunk, könnyebben betegszünk meg, ha keveset fogyasztunk belőle.

Hét szuper diéta, melyekkel felkészülhet a bikini-szezonra

03. 05. 19:55
A nyár még messze, de a tavasz már kopogtat az ablakon, előbb csak a kabát kerül le, aztán a pulóver, végül a hosszúnadrág is. A tükörbe nézve ilyenkor jövünk rá, mennyi kárt okozott a téli lustálkodás.

Csökkentsük a koleszterinszintet egyszerűen

03. 02. 08:02
Étrendünk és életmódunk megváltoztatásával gyógyszerek nélkül is sokat tehetünk egészségünkért, koleszterinszintünk csökkentéséért, és a szívbetegségek kialakulásának megelőzéséért.

Egészségünk őre, a gránátalma

02. 28. 07:50
Kiváló antioxidáns tartalmának köszönhetően a gránátalma gyümölcse megnyugtatja az emésztési problémákat, a belőle készült magolaj a bőr rugalmasságát fokozza, teája csökkenti a vérnyomást, gyümölcsleve pedig a csontok egészségét védi.

Gyógyító természet, avagy így segítenek az illóolajok

02. 26. 19:50
Az aromaterápiát, avagy az illatok erejét alkalmazhatjuk terápiás céllal, gyógyító szándékkal, nyugtató és feszültségoldó hatásukat használva pedig nyugodt légkört teremthetünk otthonunkban.

Miért olyan egészséges a tél kedvenc íze, a fahéj?

02. 21. 07:50
Csökkenti a vércukorszintet, növeli a koncentrációt, gyulladások, emésztési gondok ellenszere és még bőrfiatalító hatásáról is ismert kedvenc téli fűszerünk.

Egészség éve: ingyenes vércukormérés a Zalakarosi Fürdőben

02. 15. 16:55
Zalakaros idén az egészségtudatosság és a megelőzés fontosságát hirdeti. A városi fürdőben márciustól ingyenes vércukorszint ellenőrzésre nyílik lehetőség, a sportolás népszerűsítése okán bővítik a bringás programok repertoárját, a városi futóversenyen pedig kutyás futam is lesz.

Kókuszvíz – a szuperital, amit érdemes kipróbálni

02. 13. 19:13
Nap mint nap hallunk újabb és újabb „csodaszerekről”, szuperételekről és italokról. Néha talán kétkedve fogadjuk az újabb és újabb egészséges ötleteket, de azért a legtöbbet mégis kipróbáljuk. Ajánljuk, tegyék ezt a kókuszvízzel is, nem fogják megbánni!

Hét védőpajzs az influenza ellen

02. 11. 19:50
Bár még javában tart a tél, lassan már enyhül az idő. Ennek természetesen örülünk, de annak már kevésbé, hogy az időjárási frontok harcával együtt jár az influenza terjedése is.