Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Egészség

A C-vitamin legjobb természetes forrásai

05. 23. 08:00
Ha betegek vagyunk, ha fáradtak, ha szépítenénk a bőrünket, vagy egy kis energiára van szükségünk, az első, ami eszünkbe jut, a C-vitamin. Összegyűjtöttük a legjobb természetes C-vitamin forrásokat, váljék egészségükre!

Levertség, mely akár betegség tünete is lehet

05. 16. 08:00
Legkülönbözőbb betegségek gyakori tünete a levertség, melyre jellemző a szokatlan fáradtság, teljesítménycsökkenés, kedvetlenség. Gyakran jár együtt depresszív hangulatváltozással, idegességgel, ingerlékenységgel és fejfájással.

A Mofetta jótékony hatásai: Egészségünk Őrzője

05. 15. 08:00
A mofetta jelentősége az egészségmegőrzésben nem vitatható. Ez egy természetes gyógyforrás, amit gyakran használnak a reumatikus és keringési betegségek kezelésére.

A tavaszi hónapok leghasznosabb gyógynövényei

05. 12. 08:00
Csillapíthatunk velük fájdalmat, enyhíthetjük az asztmát és az allergiás tüneteket, szebbé tehetjük arcbőrünket, de találunk olyan gyógynövényt is, amely akár a reuma vagy ízületi gyulladások esetén is gyógyír lehet.

Aloe vera, a csendes gyógyító

05. 02. 08:00
Az aloe vera késlelteti az öregedési folyamatot, gyógyítja a bőrgyulladásokat, és az ízületi problémákra is gyógyír. Mindenre kiterjedő, bonyolult, lassú és néha szinte észrevehetetlen hatása van, éppen ezért hívják „csendes gyógyítónak”.

15 remek tea minden kórra, mindenkorra

04. 28. 08:00
A gyógyteák többsége enyhíti az emésztőrendszeri zavarokat, nyugtatja idegeinket, csökkenti a koleszterinszintet, a vérnyomást. Azonban vannak, amelyek ennél többre is képesek. Ha különlegességre vágyik, érdemes megkóstolni a málnalevél vagy a kurkuma teát is.

Érdekes természetes gyógymódok a nagyvilágból

04. 25. 08:00
Számos ókori kézirat állítja, hogy vannak élelmiszerek, gyógynövények, fűszerek, melyek enyhítik a betegségek tüneteit, gyulladásgátló hatásúak, de van, melyből ha sokat fogyasztunk, akár halálos is lehet.

A fogyókúra fő támogatói: a tavasz friss zöldségei

04. 21. 08:00
Ha ön is úgy érzi, jót tenne egy kis diéta így húsvét után, de még a fürdőruhaszezon előtt, ajánlunk néhány tavaszi zöldséget, melyek fogyasztása garantáltan felgyorsítja a fogyást, segít a várt eredmény mielőbbi elérésében.

Hova menjünk futni Budapesten?

04. 18. 08:00
A tavasz beköszöntével végre magunk mögött hagyhatjuk az unalmas futópadokat és kimehetünk futni a természetbe. Nem is akármilyen helyekre!

Mely ételek serkentik leginkább az agyműködést?

04. 06. 08:00
A megfelelő táplálkozással az agyunkat is frissen tarthatjuk. De melyek lehetnek azok az élelmiszerek, amik leginkább serkentő hatással vannak agyműködésünkre és segíthetnek megelőzni az időskori demencia kialakulását? Mutatjuk.

Ezt a mozgásformát receptre kellene felírni

04. 04. 08:00
“Olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni!’ - szól az ismert mondás. Egy elektromos kerékpár nyergében ülve viszont még arról is könnyű megfeledkezni, hogy egyáltalán tekerünk…

Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

03. 20. 08:00
Ülőfürdő, testmeleg fürdő, forró fürdő, váltófürdő. Nemcsak lelkünknek tesz jót az otthoni kádas lazítás, de akár egészségünket is szolgálhatja.