Aktuális akciók
Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Egészség

Egészségünk őrei: a sárga gyümölcsök és zöldségek

08. 18. 08:18
Ezek a vidám, napsütésre emlékeztető zöldségek és gyümölcsök tele vannak antioxidánsokkal, C-vitaminnal, béta-karotinnal, amik hozzájárulnak az egészséges csontozathoz, fogakhoz, javítják szívműködésünket, emésztésünket és immunrendszerünket.

Így aludjunk jól a nyári forróságban

08. 17. 19:50
A nyári melegben két dolgot nem szeretünk és nem tudunk: jóízűen enni napközben és mélyen aludni éjszaka. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyeket alkalmazva talán könnyebben szenderedünk el a legforróbb nyárban is.

Miért együnk sok őszibarackot a nyáron?

08. 13. 20:15
Júniustól szeptemberig fogyaszthatjuk az A- és C-vitaminban gazdag finom őszibarackot, melynek gyulladáscsökkentő, csonterősítő, vagy bőrszépítő hatása kiemelkedő a gyümölcsök körében.

Leégésre ezek a legjobb természetes gyógymódok

08. 03. 20:30
Gyógynövények, vagy egyszerű zöldségek is segíthetnek gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, hűsítő hatásuk révén abban, hogy enyhítsék a leégéssel járó kellemetlen tüneteket. Nézzük, melyek a legjobbak!

Fertőzések és súlyos sérülések: mire vigyázzunk a strandon

08. 01. 19:31
Amikor berobban a kánikula, nem vágyunk semmi másra, csak lehűteni magunkat egy hűs vizű medencébe, vagy a Balatonba. Annak érdekében, hogy csak jó élményekkel térjünk haza, nem árt odafigyelnünk pár dologra!

Ettől lesz gyógyhely a gyógyhely

07. 30. 20:00
Sokszor használjuk – akár a gyógyvízhez kötődően – a gyógyhely kifejezést. De vajon mindig helyesen tesszük? Ahhoz, hogy egy terület magáénak tudhassa a címet, sokféle feltételnek kell egyszerre teljesülnie. Ismerjék meg, pontosan mitől is „gyógy” a gyógyhely!

Legyen napi rutin a hidratáció!

07. 21. 08:15
Bármilyen kellemes is a vakáció, ne feledkezzünk el szépségünk és egészségünk egyik zálogáról, a megfelelő hidratációról. Van pár tippünk, hogy tarthatja hidratáltan szervezetét a legnagyobb nyári melegben is.

Macskagyökér: a sokoldalú gyógyító

07. 06. 20:20
A valeriána, vagy más néven macskagyökér nem véletlenül van jelen évszázadok óta fontos elemként a népi gyógyászatban. Számos módon gyakorolhat jótékony hatást a szervezetünkre.

Görögdinnye, a szupergyümölcs: ezért érdemes rendszeresen fogyasztani

07. 05. 19:50
A nyár kedvenc gyümölcse 95% víztartalommal rendelkezik, magas kálium, nátrium, kalcium, vas és foszfortartalma miatt számos betegség kockázatát csökkentheti, szabályozza a vérnyomást, a hőguta ellen is védelmet nyújthat, de még a magját is érdemes elrágcsálni.

Ételek, melyek jók magas vérnyomásra

06. 27. 20:27
A kálium nagyon fontos szerepet játszik a vérnyomás alakulásában, ezért a magas vérnyomással küzdőknek, magas vérnyomásra hajlamosaknak érdemes odafigyelniük a káliumbevitelükre, és minél többet fogyasztani az alábbi ételekből.

Gyermekláncfű: az ezerarcú gyógynövény

06. 26. 20:26
A gyermekláncfűre, más nevén a pitypangra sokan gondolnak úgy, mint értéktelen gyomnövényre. Valójában azonban nagyon is egészséges és sokoldalúan felhasználható, tele értékes összetevőkkel.

Vízi sportok: itt hódolhatunk nekik az országban

06. 23. 08:23
Wakeboard, jet-ski, kiteszörf, flyboard, vízisí, szörf és a többiek. Mutatjuk, hol lehet őket kipróbálni itthon.