Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Egészség

Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét

10. 16. 07:50
A csodás őszi időszak és a lassanként nyugovóra térő természet számunkra is remek lehetőséget kínál, hogy feltöltődjünk, megpihenjünk egy kicsit a hétköznapi hajtás és rohanás után.

Cickafark, a nők doktora

10. 12. 19:47
Ha csak néhány gyógynövényteát tartunk otthon, akkor mindenképpen a cickafark legyen az egyik: migréntől a vérzésekig, gyulladásoktól az aranyérig igen jótékony hatású, különösen nőknek ajánlott bespájzolni belőle!

Illóolajok, amelyek gyógyíthatnak

10. 06. 19:40
Nem véletlen, hogy az illóolajok, illetve az illatterápia egyre nagyobb figyelmet kap. Egyre több kutatás igazolja, hogy nagyon is hasznosak: a migréntől a hormonális egyensúly zavaráig rengetegféle betegség kezelhető velük.

Így hatnak a termálvizek az egészségünkre

10. 05. 07:50
Magyarországon nem nehéz jótékony hatású vizekre lelni. Mégis, ha szeretnénk rátalálni a számunkra legmegfelelőbbre, alaposan utána kell néznünk, melyik tájegység gyógyvize és melyik szálloda szolgáltatása felel meg legjobban az elvárásainknak.

Hat gyógytea, mellyel sokat tehet immunrendszeréért

10. 04. 07:53
Amikor itt az ősz, eljön a hűvös esték és didergő hajnalok ideje, egyre többször gondolunk arra, bizony ezt az évszakot sem ússzuk meg influenza és megfázás nélkül.

Ezek a legjobb gyógynövények torokfájásra

09. 29. 19:29
Az átmeneti időjárás bizony csalóka. Bár napközben úgy érezzük, hogy jó idő van, mégis vigyáznunk kell, mert könnyen megfázhatunk. Ezeket gyógynövényeket hívhatjuk ilyenkor segítségül.

Hurrá, itt a szilva-korszak!

09. 28. 20:28
Már látványnak sem utolsó a hamvaskék, tojásdad gyümölcs, de tudták, hogy nagyon egészséges is a fogyasztása? Olvassák el, miért!

Rengeteg bajra jó a diófalevél

09. 22. 20:00
A diófának nemcsak a termése, hanem a levele is többféleképpen felhasználható, áldásos hatásáról sokfelől hallani. Nézzük, valójában mi mindenre hívhatjuk segítségül!

Őszi vitaminbomba: a sütőtök

09. 20. 20:20
A sütőtök sokunk kedvence, azonban kevesen tudjuk róla, hogy az édes csemege, mennyire szuper egészséges. Tele van vitaminokkal, magja kedvező ásványianyag-összetétele pedig megfelelő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez is.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

09. 18. 20:19
Ahogy ruha- és cipő készletünket, úgy a szervezetünket is fel kell készítenünk a hideg évszakra. Erős immunrendszer nélkül a legmelegebb kabát sem ér sokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket mindenki megtehet immunrendszere védelmében.

Nemcsak pihenhet, gyógyulhat is a Miskolctapolca Barlangfürdőben

09. 14. 07:14
Elérkezett a wellness, a fürdőzés és az egészséges kényeztetés ideje, hiszen attól, hogy ősszel gyengülnek a nap sugarai, korábban sötétedik és néha egy-két szürke felhő is megjelenik az égen, még nem kell begubóznunk a szobában.

Több energiára vágyik? Fogyni akar? Egyen dióféléket!

09. 11. 19:11
Az őszi hangulathoz és őszi ételekhez és süteményekhez szorosan hozzátartoznak a diófélék és egyéb csonthéjas és olajos magvak. Tudtak róla, hogy ezek a magvak nemcsak nagyon finomak, de egészségesek is, sőt még a diétát is segítik?