Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Egészség

Mindent a szén-dioxid fürdőről

11. 27. 08:00
Jártak már olyan fürdőben, ahol víz nélkül gyógyulhatunk és száraz lábbal hagyhatjuk el a „medencét”? Bizony, létezik ilyen kezelés, lábfájás, érproblémák és nehezen gyógyuló sebek esetében igen hatékony. A neve mofetta, azaz szén-dioxid fürdő, ismerjék meg közelebbről.

Csúcsformában karácsonyra - Ha ezeket eszi, könnyebb lesz a fogyás

11. 22. 08:00
Ajánlunk néhány ételt, melyek – természetesen egy kis mozgás hozzáadásával – segítenek a kilók kordában tartásában.

5+5 egyszerű tipp az erős immunrendszerért

11. 15. 08:00
Itt a tél és ön is fáradékonyabb, nehezebben bírja a mindennapi hajtást, mint szeretné? Esetleg tombol a munkahelyen vagy az óvodában, iskolában az influenza és a megfázás szezonja, és ezúttal kimaradna belőle?

Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk

11. 13. 08:00
Iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, gyógytornát, különböző elektro-, hidro-, balneo-, mechanoterápiás kezeléseket próbálhatunk ki az alábbi fürdőkben.

A hideg hónapok kedvenc gyümölcse, a banán

11. 08. 08:00
A banánt nagyon szeretjük édes íze, könnyű szállíthatósága miatt, de egészségünkre is számos pozitív hatással bír. Lássuk, mik ezek!

Hat tea, ami távol tartja a téli nyavalyákat

11. 02. 08:00
Nagyon kevesen vannak, akiknek sikerül elkerülni a megfázást a hideg évszakban. Ha még nem túl nagy a baj, érdemes a természet patikájához fordulni, egy-egy jó tea nemcsak felmelegíti a testet, de segít visszafogni a betegséget.

Így segíthet a migrén tünetein, ha megtanulunk lazítani

10. 30. 08:00
Szörnyű érzés, amikor ránk tör a migrénes fejfájás és az erőteljes fájdalom szinte „lebénít” minket. Ilyenkor erős, hasogató fájdalmat, hányingert és fokozott érzékenységet is tapasztalhatunk, sőt az sem ritka, hogy látási problémáink adódnak. Szerencsére azért van néhány technika, ami segíthet ilyenkor.

Elhisszük, mégsem igazak - megdőltek a leghíresebb egészség-mítoszok

10. 25. 08:00
Önnek sincs szüksége 8 pohár vízre egy nap, 8 óra alvásra, heti 5 edzésre? Lehet szálkásítani a testünket, ott ahol akarjuk, és a gyomrunkban mindig, minden körülmények között van hely egy kis édességnek? Pontosítsuk ezeket a feltevéseket.

A só egészséges titkai

10. 20. 08:00
Allergia, légúti problémák, légzési nehézségek, dohányzásról való leszokás. Mi az, ami segíthet ezekben a nehéz élethelyzetekben? Sokféle természetes gyógymód létezik, egyik leghatékonyabb és legősibb a sóterápia. De vajon mi a titka?

Kedvenc őszi gyümölcsünk, a szuperhasznos körte

10. 06. 06:00
Ha fogyni szeretnénk, javítanánk az emésztésünket és szívünk egészségét, csökkentenénk a vérnyomásunkat, akkor válasszuk az egyik legfinomabb őszi gyümölcsöt, a körtét.

Minden napra egy alma, avagy miért ez a leghasznosabb gyümölcsünk

09. 25. 08:00
Mindazoknak, akik szeretnék, hogy emésztésük egészséges legyen, akik csökkentenék a stroke, a rák, vagy a köszvény kialakulásának kockázatát, vagy serkentenék agyműködésüket, az almára számíthatnak.

Az ősz csodája: a szőlő

09. 11. 08:00
Szeptember csemegéi az érett szőlőszemek, amelyek nemcsak egészségesek, de még széppé is teszik bőrünket és hajunkat. De vajon mi a szőlő „sikerének” titka? A megoldás az összetevőkben rejlik.