Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Egészség

Természetes gyógymódok ekcémára

11. 17. 20:00
Világszerte több mint 32 millió ember szenved az ekcéma kellemetlen tüneteitől. Érdemes megjegyezni, hogy a kínzó bőrpanaszok enyhítésében természetes módszerek is hasznosak lehetnek.

Eukaliptusz: a téli időszak nélkülözhetetlen kiegészítője

11. 15. 20:15
Jön a tél, itt a megfázás, a köhögés és az orrfújás időszaka. Méz, kamilla, forró tea, inhalálás. Ha eddig még nem próbálták, mostantól írják hozzá a téli csodaszerek listájához az eukaliptuszt és az egzotikus növényből készült olajat is, higgyék el, megéri!

Nemcsak szép, de szuper egészséges is – mindent a körtéről

11. 14. 07:14
Az őszi időszak egyik legszebb, ínycsiklandó gyümölcse a körte az egészséges étrend egyik közkedvelt szereplője is, hiszen gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és tápanyagokban, ráadásul kiváló antioxidáns.

Kesudió: a koleszterinmentes dióféle

11. 10. 20:20
A kesudióval többnyire csak magkeverékekben találkozhatunk, pedig értékes zsírsavai miatt gyakran kellene fogyasztanunk magában is. A kesudió a diófélék családjának egyik legegészségesebb tagja.

Így hat ránk a gyógymasszázs

11. 10. 19:50
Bár nem orvos végzi, a gyógyító, rehabilitációs célú masszázsok számos egészségügyi problémát képesek megszüntetni.

Ezek a fűszerek az immunrendszert is erősítik

11. 08. 20:08
Főzés közben érdemes okosan összeválogatni, milyen fűszereket használunk. Így nem csak az ételeink lesznek finomabban, hanem az immunrendszerünket is erősíthetjük - mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül.

Miért nem tudunk elaludni?

11. 05. 20:30
Nagyjából minden tizedik ember szenved valamilyen szintű álmatlanságtól. Az álmatlanságnak különböző fajtái vannak, ha felismerjük ezeket, illetve ismerjük a kiváltó okokat, akkor megoldást is sokkal könnyebb találni a problémára.

Így veheti igénybe a hajdúszoboszlói fürdő gyógykezeléseit

11. 05. 08:00
A hajdúszoboszlói fürdőben társadalombiztosítási támogatással évente két, kúránként 15 alkalmas kezelés igényelhető. A Hungarospa gyógykezeléseihez nincs szükség háziorvosi beutalóra, mivel azokat a fürdő szakorvosi írják fel.

Hogyan gyógyítanak a magyar gyógyvizek?

11. 04. 13:30
Nem mindig van lehetőségünk arra, hogy helyben élvezzük a gyógyvizek áldásos hatásait fürdő- és ivókúrák formájában. Szerencsére, a magyar gyógyvizek egy része palackozott formában is kapható gyógyszertárakban, gyógynövény boltokban.

Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek

11. 02. 07:50
Tudta, hogy Hajdúszoboszló jótékony gyógyvízét több helyi szállodában is megtalálhatja, és a fürdő kihelyezett terápiáin orvosi felügyelet mellett, tb által támogatott kezeléseken gyógyulhat? Eláruljuk azt is, miért ideális wellnesshétvége úti cél a város, és mikor érkezzen ide, ha a finom hajdúsági ízek kóstolására vágyna.

Étrend, amely lassítja az öregedést

10. 31. 20:31
A természetes öregedési folyamatokat nagy mértékben erősítik, gyorsítják a szervezetünkben fellépő gyulladások. Építsünk hát be életmódunkba minél több olyan elemet, amely ellensúlyozza a gyulladások hatását!

Ezek a régi kezelések ma is a leghatékonyabbak

10. 28. 08:14
Böngészve a fürdők és wellness központok ajánlatait, mindig újabb és újabb szolgáltatásokra, spa- és gyógykezelésekre bukkanhatunk. A modern technika újításai mellett persze érdemes használni az autentikus gyógymódokat is, amelyek ma is hatásosak.