Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Egészség

Fürdőzzünk, gyógyuljunk otthon!

03. 20. 08:00
Ülőfürdő, testmeleg fürdő, forró fürdő, váltófürdő. Nemcsak lelkünknek tesz jót az otthoni kádas lazítás, de akár egészségünket is szolgálhatja.

Celeb diéták, amiket jobb elkerülni

03. 17. 08:00
Ha valaki azt gondolja, hogy a napi 1200 kalória, vagy az ételek nyers formában való fogyasztása hosszú távon fenntartható, hogy étkezésünkkel tudjuk befolyásolni vérünk pH-értékét, esetleg elég egy nap egy kókuszos kávé, akkor sajnos téved.

Hétköznapi tevékenységek, amelyekkel rengeteg kalóriát égethetünk

03. 14. 08:00
Tudták, hogy egy óra úszással, vagy kerékpározással annyi kalória elégethető, mintha egy konditeremben edzenénk több órán át?

Zöldség sikerlista kora tavaszra

03. 06. 08:00
Lassan megérkezik a tavasz, amely nemcsak napfényt, hosszú nappalokat jelent hétköznapjainkban, de végre frissességet hoz étkezőasztalunkra is. Jöjjön nyolc zöldség, melyeket érdemes napi szinten is beiktatni a tavaszi étrendbe!

Gyógyfürdőzés okosan – így használd jól termálvizeinket!

03. 01. 08:00
Hazai gyógyfürdőink áldásos hatásait talán már senkinek sem kell bemutatni, azt azonban sajnos kevesen tudják, hogy a vizek egészségmegőrző tulajdonságainak hasznosulásához jó pár szabályt érdemes figyelembe venni. A túlzott igénybevétel vagy a fürdőzéshez nem alkalmas állapot ugyanis kifejezetten ronthat is egészségi állapotunkon. Lássuk, milyen feltételekkel lesznek hasznunkra híres gyógyvizeink!

Lábáztató sók – a természetes felfrissülés

03. 01. 08:00
A bőr a test legnagyobb szerve, és fontos, hogy minden egyes részét különleges odafigyeléssl ápoljuk. A gondoskodás az arc és a kezek mellett talán a lábak számára a legfontosabb, hiszen az egész napos használat kiadós regenerációt igényel. A lábáztató sók erre kínálnak megoldást.

A savanyú, az édes és a keserű: hű társaink a betegségek ellen

02. 27. 08:00
A citrusfélék a téli és tavaszi vitaminhiányos és influenzás időszakban nagyon fontos energia és C-vitamin forrásnak számítanak. Citromot, narancsot, grépfrútot fogyasztani azonban nemcsak ezért előnyös. Számos pozitív tulajdonságukat ismerjük még.

A szaunázás szabályai betegség idején

02. 24. 08:00
Sokan küzdenek makacs, néha heteken át tartó náthával, torokfájással, köhögéssel. Ilyenkor mindent kipróbálunk, csak hogy mihamarabb meggyógyuljunk, többek között a szaunát is. De vajon jól tesszük, ha betegen indulunk a gőzbe?

Vitaminpótlás a tél végén

02. 23. 08:00
Röviden összefoglaltuk, melyik vitamin miért fontos és mit együnk, ha nem tablettákkal és kapszulákkal szeretnénk pótolni őket.

Miért olyan egészséges a tél kedvenc íze, a fahéj?

02. 22. 08:00
Csökkenti a vércukorszintet, növeli a koncentrációt, gyulladások, emésztési gondok ellenszere és még bőrfiatalító hatásáról is ismert kedvenc téli fűszerünk.

Változtassa meg életmódját és kezdjen sportolni, akár sportórával is!

02. 17. 13:37
Az elmúlt években a sportolás, és kifejezetten a sportórák használata nem csak a fiatalok körében, de az aktív életet élő idősebbek között is egyre népszerűbbé vált. Úgy tűnik, hogy az analóg időmérőknek lassan búcsút intünk, mert bár azok lenyűgözően mutatnak, nem segítenek a felhasználóknak edzéseik optimalizálásában.

Gyógyító természet, avagy így segítenek az illóolajok

02. 15. 08:00
Az aromaterápiát, avagy az illatok erejét alkalmazhatjuk terápiás céllal, gyógyító szándékkal, nyugtató és feszültségoldó hatásukat használva pedig nyugodt légkört teremthetünk otthonunkban.