Karácsonyi ajándéktippek


Napfényfürdő Aquapolis

Napfényfürdő Aquapolis

Szeged
AJÁNDÉKOZZ AQUAPOLIS UTALVÁNYT!

Fejezd ki a szeretedet a SPA erejével! Private Spa, Egzotikus ázsiai kalandozás, Orientális utazás, Mediterrán álom... A különféle wellness csomagokra felhasználható ajándékutalványok a megújult Forrás Spa részlegbe szólnak, melyek megvásárolhatóak a Napfényfürdő Aquaolis pénztáraiban és felhasználhatóak a vásárlástól számított 12 hónapig.

Bővebben
Egri Termálfürdő

Egri Termálfürdő

Eger
AJÁNDUTALVÁNY AZ EGRI TERMÁLFÜRDŐBE!

Kortalan kikapcsolódás Egerben! Ajándékozzon egészséget ajándékba! Az utalványok 1000 Ft-os címletekben kaphatók az Egri  Fürdő pénztárában vagy postai úton előreutalás esetén!

Bővebben
Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd
GOTTHARD THERME HOTEL AJÁNDÉKUTALVÁNY

Szívesen segítünk a legszemélyesebb ajándék kiválasztásában! Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel a Gotthard Therme Hotel & Conference****-be szóló wellness pihenéssel! Az ajándékutalványok 2023. december 22-ig érvényesek. Ha egyedi elképzelése van, vagy hosszabb felhasználhatósággal szeretne utalványt vásárolni, akkor kérjen egyedi ajánlatot.

Bővebben
Grand Hotel Glorius Makó****

Grand Hotel Glorius Makó****

Makó
GLORIUS ÉLMÉNYUTALVÁNYT A FA ALÁ!

Ajándékot keres? Karácsonyi ajándékötlet tippünk Önnek:  négy csillagos kényeztető wellness pihenés Makón az art deco ihlette Glorius Hotelben 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdőbelépővel most kihagyhatatlan áron az Öné lehet! Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek Karácsonyra! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagját egy mesés makói pihenéssel! Fizessen SZÉP kártyával és grátisz pezsgő bekészítéssel kedveskedünk! Kattintson a nem mindennapi Glorius élményekért!

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!

Az ajándékozásnak egy jó alternatívája lehet, ha élményt vagy egészséget adunk! Vásároljon fürdőbelépőt, bérletet vagy wellness ajándékutalványt a fürdő webáruházában! Fizessen érintésmentesen, biztonságosan, otthonról csak pár kattintással!

Bővebben
Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Tiszaújváros
BÉRLET AKCIÓ A TISZAÚJVÁROSI GYÓGYFÜRDŐBEN

A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe 2023. január 1-ig most kedvezőbb áron vásárolhat fürdő és szauna bérletet. A 10 alkalmas felnőtt fürdő bérlet 27.300 forint, és +1 alkalmat ajándékba kap. A 10 alkalmas diák- és nyugdíjas fürdő bérlet 23.400 forint, és +1 alkalmat ajándékba kap. A 10 alkalmas szauna bérlet 15.600 forint, és +1 alkalmat ajándékba kap. Ez belépőjegy, vagy bérlet megváltása mellett érvényes. Havi fürdő- vagy szauna bérleteknél 11 darab azonos típusú bérlet vásárlásakor +1 darab azonos típusú bérletet kap ajándékba. A megvásárolt bérletek érvényessége 12 hónap. SZÉP kártyával is fizethet.

Bővebben
Dráva Hotel Thermal Resort

Dráva Hotel Thermal Resort

Harkány
ÉLETRE SZÓLÓ HARKÁNYI ÉLMÉNYEK AJÁNDÉKBA

Azon töri a fejét, hogy mi is kerüljön a karácsonyfa alá? Ajándékozzon harkányi pihenést, kikapcsolódást és életre szóló élményeket szeretteinek! Válogasson a többfajta ajándékutalvány közül és szerezzen az ajándékozottnak örökké tartó Dráva élményeket!

Bővebben
Hotel Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Hotel Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Hajdúszoboszló
HOTEL BARÁTSÁG HAJDÚSZOBOSZLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY

Különleges ajándékötlettel szeretné meglepni szeretteit? Sokszor gondot okoz megtalálni a legjobb ajándékot a közelgő alkalmakra. Legyen az karácsony, születésnap, évforduló vagy egyéb alkalom mindig a legmegfelelőbb egyedi ajándékot keressük. Ajándékozzon élményeket! 

A Hotel Barátság számos szolgáltatása és Hajdúszoboszló lehetőségei biztos sikert nyújt. Válasszon a különböző ajándékutalvány típusokból és töltse ki a hozzá tartozó adatlapot. 

Bővebben
Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
AJÁNDÉKOZZON EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA! VÁSÁROLJON HUNGAROSPA AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Ha gondban van karácsony előtt, mert úgy érzi, az ajándékozottnak már tényleg mindene megvan, vagy egyszerűen csak nem akar az elcsépelt ajándékok mellett dönteni, akkor érdemes egy kicsit továbblépni az ajándékozás terén, hiszen minden korosztály számára legfontosabb az egészség. Egy fürdőbelépőre, szaunára, vagy esetleg masszázsra jogosító ajándékutalvány jól mutathat a fa alatt. Lepje meg szeretteit Hungarospa ajándékutalvánnyal!  Az ajándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

Bővebben
Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa

Velence
VELENCE RESORT AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MINDENKINEK!

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit Velence Resort & Spa élményutalványok egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában! Ha pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagok ideális választásnak bizonyulhatnak. Amennyiben egy konkrét összeget ajándékozna és meghagyná szerettének a későbbi választás lehetőségét, úgy válasszon kedvére keretösszeges értékutalványok közül! Az utalványt értékét azonnal online kifizetheti, és rögtön elküldik Önnek emailben a letölthető  ajándékutalványt!

Bővebben