Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Karácsonyi ajándéktippek


Elixír Medical Wellness Hotel***superior

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

Mórahalom
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT, PIHENÉST!
Utazni, pihenni, wellnessezni mindannyian szeretünk, így a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel***superior ajándékutalványa tökéletes ajándék lehet. Az ajándékutalvány tartalma: szállás 2 fő részére 2 éjszakára, svédasztalos reggeli és vacsora, Medical wellness részleg korlátlan használata és a Szent Erzsébet Gyógyfürdő korlátlan használata.
Bővebben
Diamant Hotel**** <sup>superior</sup>

Diamant Hotel**** superior

Dunakiliti
ÉLMÉNY AJÁNDÉKUTALVÁNY SZERETTEINEK!
Lepje meg szeretteit, partnereit akár dolgozóit ajándékutalványaink egyikével, amely minden alkalomra kiváló választás! Ne gondolkozzon tovább! Megtalálta a tökéletes ajándékot! A Hotel Diamant a felnőtteket élménymedencével és panoráma szaunával, a gyerekeket kül- és beltéri gyerekjátszóval, gyerekpancsolóval, állatsimogatóval várja.
Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
WELLAJÁNDÉK
Az ajándékban láthatóvá válik a szeretet! Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Lepje meg szeretteit élményteli, négycsillagos pihenéssel a Balaton partján, melyet a számukra legalkalmasabb időpontban használhatnak fel! Kedvezményes csomagajánlat félpanziós ellátással, a wellness részleg és fittness terem teljes körű használatával.
Bővebben
Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd
ÉLMÉNY AJÁNDÉKBA!
Szívesen segítünk Önnek a legszemélyesebb ajándék kiválasztásában! Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel a Gotthard Therme Hotel & Conference****-be szóló wellness pihenéssel. Az ajándékutalványok 2020. június 28-ig használhatók fel, a kiemelt időszakok kivételével.
Bővebben
Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** <sup>superior</sup>

Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** superior

Hévíz
BONVITAL: AHOL AZ ÉLMÉNY A LEGJOBB AJÁNDÉK!
Nem érdemes tovább keresnie a tökéletes ajándékot, hiszen a hévízi Bonvital Wellness és Gastro Hotelben eltöltött pihenés tökéletes ajándék mindenki számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy bezárja ezt az élményt egy ajándékutalványba, s odaadja annak, akit meg szeretne lepni valami különlegessel. 
Bővebben
Grand Hotel Glorius****

Grand Hotel Glorius****

Makó
GLORIUS KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNYT A FA ALÁ!
Valami igazán különlegeset keres karácsonyra? Az év végének közeledtével mindenki számára fejtörést okoz, Karácsonyra mivel is tudná meglepni Párját vagy hogyan tudna mosolyt csalni legkedvesebb családtagjai arcára? Segítünk Önnek, hogy egy exkluzív ajándékkal tudjon kedveskedni az Ön számára legfontosabbaknak! Válassza a Glorius karácsonyi ajándékutalványok egyikét! A mosoly és a határtalan öröm garantált lesz!
Bővebben
Laroba Hotel***

Laroba Hotel***

Alsóörs
LAROBA ÉLMÉNYT AJÁNDÉKBA
Az ajándékozás akkor az igazi és akkor van igazán átütő ereje, ha szívből jön, s nem kellenek hozzá szavak, mondatok. Mikor egy tekintetből, egy csillogó szempárból érezzük, hogy ez nekünk szól. Mikor tudjuk, a meglepetés miértjét, tudjuk, annak jelentőségét.
Lepje meg Ön is szeretteit az élet egyik legjobb velejárójával, élménnyel! Ez az élmény legyen Laroba!
Bővebben

További ajánlatok