Quantcast

Karácsonyi ajándéktippek


Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
AJÁNDÉKOZZON HUNGAROSPA AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Az utalvány beváltható a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatására (fürdőbelépők, fürdő-és wellness szolgáltatások, kemping és szállodai szállás, ásványvíz). Érvényessége a kiadástól számított 3 év. Az ajándékutalvány megvásárolható a Gyógyfürdő és az Aqua-Palace Élményfürdő pénztáraiban, valamint a Thermal Tourist Utazási irodában. 

Bővebben
Gyulai Várfürdő

Gyulai Várfürdő

Gyula
AJÁNDÉKOZZON GYULAI VÁRFÜRDŐ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT

Az utalványok felhasználhatók a Gyulai Várfürdő szolgáltatásainak megvásárlására (belépőjegy vásárlására, Beauty masszázs szalon szolgáltatásaira), illetve az általa üzemeltetett vendéglátó egységekben termékek és szolgáltatások megvásárlására, melyek a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek.

Bővebben
Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom
AJÁNDÉKOZZON KOMÁROMI FÜRDŐBELÉPŐT!

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával, mely 1000 Ft címletekben kapható. Fürdő-, szauna-, gyógyászati- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. 

Bővebben
Dráva Hotel Thermal Resort****

Dráva Hotel Thermal Resort****

Harkány
DRÁVA ÉLMÉNYEK AJÁNDÉKBA

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit a Dráva Hotel élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában! Ha pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak. Amennyiben egy konkrét összeget ajándékozna és meghagyná szerettének a későbbi választás lehetőségét, úgy válasszon kedvére keretösszeges értékutalványaink közül!

Bővebben
Egri Termálfürdő és Török Fürdő

Egri Termálfürdő és Török Fürdő

Eger
AJÁNDUTALVÁNY AZ EGRI TERMÁLFÜRDŐBE!

Ajándékozzon egri fürdőélményt karácsonyra Szeretteinek, mely minden korosztály számára kitűnő ajándék! A gyógyulni vágyó vendégek egész évben élvezhetik a radonos gyógyvíz illetve kénes termálvíz jótékony hatásait. Szépség, egészség, tradíció egy helyen!

Bővebben
Hotel Wellamarin

Hotel Wellamarin

Zamárdi
A WELLAMARIN UTALVÁNY KITŰNŐ VÁLASZTÁS!

Szeretne igazán egyedi és élményekkel teli ajándékkal kedveskedni Szeretteinek? Vásároljon gyorsan és egyszerűen ajándékutalványt melyet az ajándékozott kedve szerint használhat fel a Hotel Wellamarinban. Személyre szabható ajándék tetszőleges értékben, egyszerre akár több utalvány is vásárolható, mely a fizetést követően nyomtatható e-mailen.

Bővebben
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom
AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!

Az ajándékozásnak egy jó alternatívája lehet, ha élményt vagy egészséget adunk! Vásároljon fürdőbelépőt, bérletet vagy wellness ajándékutalványt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő webáruházában! Fizessen érintésmentesen, biztonságosan, otthonról csak pár kattintással!

Bővebben
Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd
AJÁNDÉKUTALVÁNY AZ ŐRSÉGBE

Szívesen segítünk a legszemélyesebb ajándék kiválasztásában! Lepje meg Szeretteit egy felejthetetlen élménnyel a Gotthard Therme Hotel & Conference****-be szóló wellness pihenéssel! Az ajándékutalványok 2024. június 30.-ig érvényesek. Válogasson a különböző ajándékutalványok között, és az ajándékozott élje át a természet és wellness nyújtotta élvezeteket ott, ahol az Őrség egy karnyújtásnyira fekszik!

Bővebben
Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros
AJÁNDÉKOZZON ZALAKAROSI FÜRDŐÉLMÉNYT!

Wellness pihenés ajándékba: igazi telitalálat! Vásároljon most 5000 forintos ajándékutalványt bármilyen fürdőszolgáltatásra. Zalakaros - minden cseppje élmény, hiszen egy helyen az aktív kikapcsolódás és a nyugalom szigete: 400 m2 Gyermek vízi paradicsom, 10 féle Wellness & Beauty szolgáltatás,  55 év szakértelem a gyógyászatban.

Bővebben
Thermal Park Egerszalók****

Thermal Park Egerszalók****

Egerszalók
AJÁNDÉKOZZON EGERSZALÓKI AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Ajándékozzon Thermal Park Egerszalók wellness bérletet vagy szállásutalványt, mely az ajándékozottnak biztos örömet okoz. Fedezzék fel ezt a csodálatos helyet a Mátra és a Bükk között, a sódombok szomszédságában. Hatalmas zöld övezet, csend, friss levegő, termálvíz és wellness a tökéletes pihenésért.

Bővebben