Őszi akciók


Duna Relax Hotel****

Duna Relax Hotel****

Ráckeve
VITAMIN A TESTNEK, NYUGALOM A LÉLEKNEK

A felnőttbarát pihenés szakértője, a Duna Relax Hotel**** most a testi-lelki, teljes körű feltöltődés jegyében! A szálloda „Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!” csomagajánlata tartalmaz egy ajándék vitamincsomagot, díjmentes wellness használatot érkezés előtt vagy az elutazás napján, gyümölcstál-bekészítést és egy masszázskupont, a félpanzió és egyéb megszokott szolgáltatásaik mellett.

Így még vonzóbb lesz az őszi pihenés, wellness és rekreáció mindenki számára!

Bővebben
Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark

Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark

Demjén
MESEBELI WELLNESS PIHENÉS

Pihenje ki a dolgos hétköznapok fáradalmait, kapcsolódjon ki a gyermekkorunk meséi ihlette gombaházakban, a mézeskalács házban, vagy a várban. A testi és lelki felfrissülésről a kültéri és beltéri termálvizes medencék, valamint a wellness részlegben található szauna és masszázsfotel gondoskodik.

Bővebben
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

Zalakaros
FELHŐTLEN ŐSZ ZALAKAROSON

Érezze a víz jótékony erejét! Hallgassa a szelet! Nézze a táncoló levelek színes kavalkádját! Élje meg az őszi nap sugarainak varázslatát! Kapja magára a fürdőköntöst, sétáljon át a Zalakarosi Fürdőbe, ahol itt-tartózkodása alatt korlátlan wellness-élményeket szerezhet, vagy fedezze fel a színpompás zalai tájat, és töltse fel magát aktív pihenése során, hogy újult erővel folytathassa az őszi pörgést! Kedvezményes csomagajánlat félpanziós ellátással és komplex belépővel a Zalakarosi Fürdőbe.

Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
ŐSZI SZÜNET A BALATONNÁL

Lepje meg gyermekét! Töltse az őszi szünetet családjával 4*-os környezetben a Balaton déli partján a Hotel Wellamarin****-ba, hogy kipihenten indulhasson a november! Színes programokkal és játszóházzal várják a kicsiket és nagyokat a Balaton szívében, Zamárdiban.

Bővebben
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Sárvár
PEZSDÍTŐ ŐSZI SZÜNET SÁRVÁRON

Élje meg a pillanatot azokkal, akik a legfontosabbak az Ön számára. Mindenkinek jár egy szusszanásnyi őszi szünet! A tanévkezdés után mindenki megérdemel egy kis feltöltődést! Rengeteg élmény, közös játék és pancsolás vár mindenkire, mindez all inclusive ellátással és korlátlan sárvári fürdőbelépővel karöltve, hogy az őszi szünet tényleg a pihenésről szóljon.

Bővebben