Quantcast

Őszi fürdőtippek


Napfényfürdő Aquapolis

Napfényfürdő Aquapolis

Szeged
ŐSZI FÜRDŐZÉS SZEGEDEN

A szegedi Napfényfürdő Aquapolisban a korszerű gyógyászat, az élményfürdő és a strand mellett egy 13 csúszdás aquapark áll a fürdővendégek rendelkezésére. A négy évszakos vízivárosban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. Az exkluzív csendes wellness részleg tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára.

Bővebben
Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Martfű
MARTFŰI GYÓGYULÁS ÉS PANCSOLÁS

A hatalmas területen található Martfű Gyógyfürdő és Uszoda többféle medencével, spa és wellness szolgáltatásokkal, valamint gyógyhatású termálvízzel várja a vendégeket. Ellazulhat fürdő különleges élményt nyújtó Skandináv Wellness részlegében, pihenve gyógyulhat a gyógyvíz erejét és szakembereink segítségét kihasználva. Ha sportosabb életre vágyik, az úszómedencében és fitneszteremben is edzheti magát.

Bővebben
Egri Termálfürdő és Török Fürdő

Egri Termálfürdő és Török Fürdő

Eger
ŐSZI FÜRDŐZÉS EGERBEN

Az Egri Termálfürdő, Magyarország egyik legszebb fürdőhelye több medencét, csőcsúszdát és egy 17. századi törökfürdőt magában foglaló termálfürdő. Hangulatos, ligetes környezetben, Eger belvárostól néhány percre egy található. Az öt hektáros park közepén fekvő, fedett-nyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók paradicsoma ősszel is.

Bővebben
Lepence Spa

Lepence Spa

Visegrád
VISEGRÁDI FÜRDŐZÉS A DUNAKANYAR SZÍVÉBEN

A Lepence Spa korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A mintegy 3000 nm alapterületű fürdőközpontban található medencék közül az egész család megtalálja a maga kedvencét! Legyen szó az egész évben működő kinti- benti élményfürdőről, a kinti, fűtött úszómedencéről, a termálmedencékről, a gyermekpancsolóról.

Bővebben
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Mezőkövesd
ZSÓRY FÜRDŐ - AZ ÉLMÉNY, AMI GYÓGYÍT!

Kapcsolódj ki ősszel is a Zsóryban! Fedett élményfürdő, gyógymedencék és gyermekpancsoló hívogatnak csobbanásra. Aromaolajos masszázsaink regenerálják a testet és a lelket. Kiváló minőségű kénes gyógyvizünk és kezeléseink pedig gyógyírként szolgálnak a legtöbb mozgásszervi panaszra.

Bővebben
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár
SÁRVÁR - EGY ÉLMÉNY, AMI ÖSSZEKÖT

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben az év minden napján várják a fürdőzőket a gyógyfürdő, élményfürdő, aquapark, szauna részlegeken. A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit.

Bővebben