Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Pünkösdi ajánlatok


Diamant Hotel**** <sup>superior</sup>

Diamant Hotel**** superior

Dunakiliti
PÜNKÖSDI HOSSZÚ HÉTVÉGE A SZIGETKÖZBEN
Pihenje ki a Szigetközben a szürke hétköznapok fáradalmait a pünkösdi hosszú hétvégén! Szállás 2 vagy 3 éjszakára, félpanziós vagy teljes ellátás, a wellness részleg korlátlan használata. Ajándék lovaskocsikázás a vadregényes Szigetközben és ajándék 1 menet a Diamant játékterem Storm léghoki vagy Ghost játékgépekkel! Újdonságok gyerekeknek: Füli Nyuszi Ugriparkja - kétszintes játszóház, Playstation játékállomás.
Bővebben
Hotel Wellamarin**** <sup>superior</sup>

Hotel Wellamarin**** superior

Zamárdi
WELLAROSA
Töltse a nyári szünet előtti hosszú hétvégét a Balaton déli partján négycsillagos környezetben. Színes programokkal és rózsaünneppel várnak kicsiket és nagyokat a Balaton szívében, Zamárdiban. Szaunaszeánszok, rózsaszirmos fürdőzés és gyermekanimáció minden nap. Tekintse meg a kedvezményes csomagajánlatot!
Bővebben
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** <sup>superior</sup>

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Zalakaros
PÜNKÖSDI FUNTÁZIA
Május idusán köszönt ránk idén a pünkösdi hosszú hétvége, ami kiváló alkalom arra, hogy a tavaszi fáradtság nyomait egyszerűen csak lesöpörjük magunkról. Mit szólna egy igazi tavaszi nagytakarításhoz, már ami a mindennapi gondokat, stresszes pillanatokat illeti? Szabaduljon meg ezektől és töltse meg helyette szervezetét vidámsággal, kényeztető pihenéssel teli órákkal. A szálloda pünkösdi mókalandjai igazi csemegének ígérkeznek ebben a nyárra hangolódó időszakban; melyek mindenkit egy igazi FUNtázia birodalomba repítenek el. 
Bővebben

További ajánlatok