Quantcast

Tavaszi feltöltődés - Wellness akciók


Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark

Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark

Demjén
DEMJÉNI PIHENÉS ÉS FELFRISSÜLÉS

Egertől néhány percre található az egész évben nyitva tartó Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark, mely a Demjéni termál völgy része. 

12 különálló apartman, beltéri termálfürdő (35,37,40 fokos medencékkel), 2 db kültéri termálvizes dézsa, szezonális kültéri úszómedence és étterem egy helyen. Külsős vendégek részére is egész nap nyitva tart az étterem és wellness részleg.  A medencék és a szauna használata szállóvendégeink számára ingyenes. Ha a fürdő kultúra iránt érdeklődik, az egyiptomi Kheopsz piramis méretarányos kicsinyített mása áll rendelkezésére, amelyben termál és gyógyvizes medence áll a kikapcsolódás-gyógyulás és feltöltődés szolgálatában.

Bővebben
Barátság Gyógy és Wellness Szálloda

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda

Hajdúszoboszló
HAJDÚSZOBOSZLÓI WELLNESS

A Hotel Barátság***superior Hajdúszoboszló zöldövezetében, a szállodasétány szívében várja a wellnessre és gyógyüdülésre vágyókat. A hotel erőssége a komplexitása. Mindent megtalálnak egy helyen, amely a kényelmes pihenés elengedhetetlen feltétele. A szálloda saját fürdője gyógyvizes medencékkel és wellness részlege számtalan élményt biztosít.

Bővebben
Ensana Hotelek

Ensana Hotelek


FEDEZZE FEL A KIKAPCSOLÓDÁS TELJES PALETTÁJÁT!

Találja meg a tökéletes kikapcsolódást velünk! Az Ensana szállodák Hévízen, Sárváron és Budapesten gyönyörű zöld környezetben találhatók, és híres fürdőhelyek is egyben. Tapasztalja meg a valódi gyógyhatású termálvizet, és válasszon kedvére a több tucatnyi wellness, szépség és gyógykezelés közül. És most, hogy itt a tavasz, színes programokkal is megtöltjük a wellness pihenését. 

Bővebben
Wellness Hotel Szindbád

Wellness Hotel Szindbád

Balatonszemes
PÜNKÖSD HÉTVÉGE A SZINDBÁDBAN

A Wellness Hotel Szindbád***+ a Balaton déli partján, gyönyörű ősfás parkban, árnyas fák ölelésében igazi paradicsom a felhőtlen kikapcsolódást, nyugalmat és felfrissülést keresők számára. Foglaljon most Pünkösdre! 2024.05.18.-án, szombaton: Pünkösdi zenés mulatság DJ Bandy-val, a wellness részleg korlátlan használata, szaunaszeánszok és gyermekanimáció.

Bővebben