Gyógyító érintések Zalakaroson

Zalakaros
A hat érzék Zalakaroson

A hat érzék Zalakaroson

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ezáltal önmagunkhoz!

Ajánlott szállások

Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

Gyógyító érintések ajándék forrósággal
Zalakaros, élmény, mosoly, kikapcsolódás és wellness…  4.000 m2-es wellness és spa részleg, gyógykezelések, orvosi vizsgálat és extra ajándék: minden nap egy csésze forró leves.
Boni Hotel

Boni Hotel

Wellness pihenés karácsonyra
Ajándékozza a legértékesebbet szeretteinek karácsonyra: egy kis pihenést és együtt töltött időt! Mindez pedig hol is lehetne kellemesebb, mint egy családias, elegáns kis wellness hotelben, Zalakaros fürdőváros szívében, a csodálatos termáltó mellett!
Fürdő Vendégház

Fürdő Vendégház

Szállás fürdőbelépővel
A vendégház mindössze néhány lépésre található az európai hírű Zalakarosi Fürdőtől, így másodpercek alatt a strandon találhatja magát. A kedvező árak és a minőségi szolgáltatások mellett a szobaárak tartalmazzák a fürdőbelépő árát, így már sorba sem kell állnia belépés előtt.  
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Őszi és ünnepi wellness és fürdőzés
Zalakaros legújabb 4*-os szállodája lendületes, modern színvilággal, tágas és kényelmes szobákkal, valamint közvetlen összeköttetéssel és korlátlan belépéssel várja önt a Zalakarosi Fürdőbe.  
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** <sup>superior</sup>

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

A mosoly négy csillaga
Elegancia és otthonosság, profizmus és kedves közvetlenség Zalakaros központjában, közvetlenül a fürdő szomszédságában. Testi-lelki felfrissülés - exkluzív környezetben, két ajándék masszázzsal.