Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Teljesen megújul a Fürdő Hotel Zalakaroson

2018. 09. 28. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A zalai fürdőváros legújabb fejlesztését csütörtökön, a Turizmus Világnapján tartott sajtótájékoztatón jelentették be. A szálloda teljes külső és belső felújításon esik át.
Az önkormányzat tulajdonában lévő háromcsillagos szállodát a Zalakarosi Fürdő üzemelteti, teljes körű felújítására a Kisfaludy Program ad lehetőséget.
A Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy Program első ütemében, országos szinten több mint 700 panzió és szálloda fejlesztésére, illetve új szálláshely létesítésre benyújtott pályázatot részesített kedvező elbírálásban. A zalakarosi pályázat is sikeres volt: a Fürdő Hotel teljes külső és belső megújítására 103 334 259 forintot ítéltek oda.
A fejlesztés a 2017-ben 3*-os HOTELSTARS minősítést kapott, 22 szobával, 55 férőhellyel rendelkező szálloda valamennyi szobáját érinti majd. A tervek között szerepel továbbá egy új akadálymentes szoba, valamint akadálymentes parkoló kialakítása is, de a projekt a konyha és felszerelési átalakítását is tartalmazza.
Az udvarra gumiszőnyeges játszóteret építenek, mozgáskorlátozottak számára fitnesz eszközöket terveznek, de elektromos gépkocsi-töltő kialakítása is a célok között szerepel. Az értékesítést új honlap és új szobafoglalási rendszer segíti majd.
A fürdő üzemeltetésében lévő szálloda felújítása a gyógyhelyfejlesztési projekthez is illeszkedik.
Teljesen megújul a Fürdő Hotel Zalakaroson
Zalakarosi Fürdő
A pályázati támogatás mellett a beruházáshoz az önkormányzat önerőt is biztosított, ennek összege 46 050 412 forint. A kivitelezés a tervek szerint már jövő év elején elindul, hogy a szezonra már a megújult hotel fogadhassa a vendégeket.
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...