Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Zalakarosi Fürdő
Nyitva van

Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Zalakaroson

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
Nyitás: 2021. május 7.
A fürdő 2 ütemben fogja megnyitni az egyes részlegeit:


2021. május 7 - 20. Nyitva tartó részlegek: 
Beltéri élményfürdő 
Beltéri gyermekvilág 
Élményfürdőhöz tartozó szaunák
Gyermekszauna, sóhomokozó
Fekete lyuk csúszda 
Fedett fürdő gyógyvizes medencéi 
Fedett fürdő termálvizes medencéje

 

2021. május 21 - szeptember 20. Nyitva tartó részlegek:

Strand összes medencéje

Kültéri gyermekvilág

Hullámmedence

Csúszdák

Termálvizes medencék

Gyógyvizes medencék

Sportmedence

Beltéri élményfürdő

Élményfürdő kültéri medencéi

Beltéri gyermekvilág

Élményfürdőhöz tartozó szaunák

Gyermekszauna, sóhomokozó

Fekete lyuk csúszda

Fedett fürdő gyógyvizes medencéi

Fedett fürdő termálvizes rekreációs medencéje

Gyógyászati kezelések

Reumatológiai szakrendelés

Wellness kezelések

 

 
A Zalakarosi Fürdőben élményfürdő, gyógyfürdő, termálfürdő, strand és csúszdás aquapark is működik.

A fürdő árairól itt tájékozódhattok. 
A nyitvatartásról itt lehet olvasni. 
A Zalakarosi Fürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és élményt is ad a családnak.

Fedett fürdő

Az év minden napján három medencével, két gyógyvizes ülőfürdővel és egy termálvizes medencével folyamatosan üzemel a fedett fürdő. Önálló egységként, saját pihenő hellyel üzemel az itt található szaunablokk – két szauna, gőzkabin és hidegvizes merülőmedence –, mely a nyugalom oázisa a fürdőben. A szauna blokk külön térítés ellenében vehető igénybe.
Ebben az épületben található a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg, amelyen belül az úgynevezett vizes kezelések a földszinten, a száraz kezelések az első emeleten találhatók.

Gyógyászat

A fedett gyógycentrumi fürdőcsarnokban egy medencecsoport helyezkedik el, mely három különböző, önállóan üzemelő medencéből áll. A kültéri, szépen gondozott sziklakerttel és egyedi mikroklímával rendelkező gyógycentrumi gyógymedence részben fedett és a hideg téli hónapokat kivéve egész évben üzemel, míg a fedett rész egész évben látogatható.
A zalakarosi, Európában is egyedülálló gyógyvíz összetétele és vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyike, melyre kezelések széles választékával és orvosi felügyelettel működő gyógyászat épül. A gyógycentrum komplex belépőjeggyel vehető igénybe.

Élményfürdő

Az élményfürdőben mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Itt fürdőzhet, szórakozhat és kipihenheti a mindennapok fáradalmait. A beltéri élménymedencében tíz különböző vízi attrakciót és a vadvízi áramot is ki lehet próbálni. A belső élménymedencéből közvetlenül ki lehet úszni a kültéri élménymedencébe, melyben egész évben nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Az élményfürdőben fedett- és nyitott pezsgőfürdő is található.
A csemeték jól szórakozhatnak a gyermekmedencében, egy mini csúszdán csúszhatnak a medencébe, ahol a vízi gomba és a vízzel teli billenő vödör adta vízcsobogást is kipróbálhatják. A felnőttek is megmutathatják bátorságukat a folyamatosan tekergő fekete lyuk csúszdában, melyben fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást A csúszdán időmérő is helyet kapott, így minden adott egy kis versengéshez, családtagok, barátok között. Az élményfürdő komplex belépőjeggyel vehető igénybe.

Szaunavilág

A fedett élményfürdő mellé épült, azon keresztül megközelíthető kétszintes komplexumban egy 60 fős finn szauna – ez lett az ország egyik legnagyobbja – egy szintén nagy befogadó-képességű gőzkamra, egy aromaszauna, egy hideg- és egy melegvizes merülőmedence, egy jacuzzi valamint egy jégadagoló kapott helyet. A szaunacentrum területén egy hatalmas pihenőtér is kialakításra került, ahol egyszerre akár 100 vendég is ejtőzhet. A négy szaunamester minden hétköznap három, hétvégén négy alkalommal tart majd felöntéseket, azonban rendszeresen fognak külsős szaunamesterek is szerepelni fürdőben.
Zalakaros szauna

Strandfürdő

A strand általában május 1. és szeptember 30. között üzemel. A több mint tízhektáros, szépen gondozott, parkos környezetben kialakított termálstrandon minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő medencetípust, gyógy-, termál-, családi-, hullám-, gyermek- és sportmedencék, csúszdák színesítik az önfeledt szórakozás, kikapcsolódás örömét.
A strandon található csúszda együttes egy 81 méter hosszú „Anakonda”, kettő „Kamikaze” és egy három pályás változó esésű családi csúszdából áll. A csúszdák igénybevétele a strandbelépőben szerepel, külön díjat nem kell fizetni.
Az apróságok szórakozásáról fa játszótér, a kicsit nagyobbakéról egy óriás sakk gondoskodik. A mozgást kedvelők a többfunkciós – strand kézi-, kosár- és foci – strandpályát is használhatják. 

Járja be a zalakarosi fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 

Fedett füdő: 


Tekintse meg a  gyerekmedencéket és a gyógyászatot is!Íme néhány 360 fokos kép a csúszdákról és a strandfürdőről:
 

Nézze meg a zalakarosi fürdőről készült videókat is!

A strandfürdő:
Az Adrenalin csúszdapark: 


Hova kiránduljunk a környéken?

Ha a gyerekekkel kirándulni támad kedvünk, látogassunk el az Ökoparthoz, melynek 15 méter magas kilátótornyából csodás panoráma nyílik magára a tóra, és a környező erdősávra. Maradandó élményt nyújt majd a gyerekeknek a 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm, ahol megtekinthetjük Hanna hercegnő várát, a 7 vezér jurta tábort, kipróbálhatjuk az íjászkodást, az elektromos gokart pályát, a várjátszóteret, a kötélpályát és a lovaglást. A közeli Zobori Kalandozoo kültéri és beltéri élményeket is kínál, 4XD mozival, kipróbálhatjuk a csónakcsúszdát, a hullámvasutat, a kötélpályát, az óriáshintát, a virtuális valóság szimulátort, és a szabadulószobát is. 
Amennyiben inkább kerékpárral fedeznénk fel a város körüli szépségeket, megtehetjük a páratlanul szép Kis-Balaton körtúrát, mely 30 km hosszúságú. A Kányavári-szigeten természetvédelmi tanösvényen barangolhatunk, és fedezhetjük fel a környék élővilágát. Zalakaros Hat érzék programjához egy 2-3 órás interaktív városnéző élménytúrát készített a fürdőváros, jó idő esetén érdemes bejárni.
A város programjairól az alábbi linken olvashatunk részletesen. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Zalakarosi Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében