Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Békés Uszoda

Magyarország, 5630 Békés, Kőrösi Csoma Sándor utca 6-14.
+36 20 400 2330
Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
A Békésen található fürdő egész évben várja a vendégeket. A komplexumban több beltéri és kültéri medence, illetve szauna is található. A fürdő gyógyvize többféle betegség kezelésére is alkalmas. 
1927-ben kezdték el a fürdőt gyógyításra használni, ugyanis ebben az évben kötötték össze két környékbeli termálkúttal. Az első időktől kezdve fontos társadalmi igényt elégített ki a fürdő, a békésieken kívül számos környező kistelepülésről érkeztek vendégek. Az akkori létesítményt lakossági összefogással alakították ki 1930-ban. A fürdőt tápláló kút vizei kiváló szakminősítését kaptak az 1940-es években. Ezek is igazolták a fürdőzők évtizedes empirikus tapasztalatait, hogy a víz számos betegség kezelésére alkalmazható.

Szolgáltatások

A fürdőben többféle medence és szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását –úszómedence, termálmedence, kültéri medence, több beltéri gyógymedence, hideg vizes medence, illetve szauna és napozó terasz is található a komplexumban.

A gyógyvíz jótékony hatása

A fürdő hévize kiválóan alkalmas gyulladásos és kopásos ízületi betegségek, reumás betegségek (csípő, térd, boka, gerincbetegségek), nőgyógyászati gyulladások és bizonyos bőrbetegségek kezelésére. Az Országos Közegészségügyi Intézet vizsgálata szerint a fürdőt tápláló termálkút vize ásványvíznek minősíthető.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá