Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Magyarország, 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 2.
+36 76 417 407
Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
Hat medence, öt csúszda, illetve mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban.
A dél-alföldi turisztikai régió Magyarország egyik napfényben leggazdagabb része, mely termálvíz kincsének köszönhetően a gyógyulni, felüdülni vágyók paradicsoma. Kecskeméten 2003-ban az európai követelményeknek megfelelően újították fel a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot.
A strandfürdő 3537 m2  vízfelülettel rendelkezik, amely közel 2170 fő befogadására alkalmas. Hat medence – gyermek-, élmény-, aktív strandmedence, 50 méteres úszó- és egy termálmedence –, öt csúszda, illetve mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást. A fürdő területén játszótér, büfé, valamint elsősegélynyújtó hely is létesült. A vendégek számára nagyobb méretű napozófelületeket alakítottak ki, valamint jól gondozott zöldterület vehető igénybe, amelyek mosdókkal, 16 darab zuhanyzóval, mozgássérült WC-vel, valamint kellő mennyiségű öltözővel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Csúszdapark

A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít az ikercsúszda, a kamikaze, a hidrocső, az őrült folyó és a feketelyuk. A csúszdákat úszógumival is igénybe lehet venni, hogy még élvezetesebb legyen a lecsúszás. A fiatalabbaknak a gyermek medencénél található 2 csúszdánál nyílik ingyenes lehetőség a szórakozásra.

Homokos plázs

2004 nyara óta a látogatók a fürdőben kialakított homokos plázson, mediterrán jellegű növények között élvezhetik a verőfényes napsütést. A plázs mellett egy természetes tó található.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá