Nyári akciókNyári akciók Gyerekbarát szálláshelyekGyerekbarát szálláshelyek Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Kényeztető ajánlatokKényeztető ajánlatok Akciós ajánlatokAkciós ajánlatok

Szent Gróth Termálfürdő

Zalaszentgrót
Típus: Strandfürdő, Termálfürdő
A Szent Gróth Termál Zala a nyári szezonban várja a vendégeket. A fürdőben számos medence és az ország egyik legjobb minőségű termálvize fogadja a látogatókat.
 
A fürdő gyönyörű vidéken, Natura2000-es területen épült fel, Zalaszentgrótról északra, dombok és egy folyóvölgy közelében található.

Szolgáltatások

A strandfürdőben négy nyitott medence: egy termál-, egy úszó-, egy gyermek- és egy élménymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Továbbá négy fedett medence: egy termál-, egy gyermek-, egy tan- és egy úszómedence vehető igénybe.
Kora tavasszal a vendégek az ülőmedencében fürdőzve őzeket is láthatnak az erő szélén. A fürdő egy díszkert jellegű, növényekkel teli környezetben található. A strandon természetvédelemre is gondolnak, madárbarát programot működtetnek, valamint hulladékhő felhasználásával fedezik a strandmedencék energiaszükségletét.
Továbbá a fogyatékkal élőket is segítik, a 18 év alattiak díjmentesen, illetve a felnőttek kedvezményezés áron használhatják a fürdőt. A strandon kerékpáros pont és információs szolgálat is üzemel. A fürdőzők ellátásáról pedig magyaros ízvilágú büfék gondoskodnak.

Termálvíz

A strand termálvíze kivalló minőségű, amit az mutat, hogy a Coca-Cola csoport 2002-től NaturAqua néven forgalmazza. Azt lehet mondani, hogy majdnem Naturaqua ásványvízben úszhatnak a vendégek a medencékben.
A fürdő májustól októberig tart nyitva, illetve a téli, iskolai szünetben is várja a látogatókat.

A Zala völgye

Zalaszentgrót és környéke ideális kiránduló hely. A Zala völgyében fekvő vidék érintetlen erdeivel és mesébe illő dombjaival azonnal belopja magát az ideérkezők szívébe. A Zala folyó menti természeti környezet, a változatos domborzati viszonyok és a kiépített úthálózat kivallóan alkalmas gyalog- és kerékpárutak szervezésére, valamint a Zalaszentgrót határában lévő tavak nagyszerű horgászati lehetőséget kínálnak. Továbbá sportlovaglásra is van lehetőség a környéken.
Témába vág

Megújult a termalfurdo.net

Friss dizájnnal és izgalmas új funkciókkal várja olvasóit a termalfurdo.hu – korábban termalfurdo.net.

Tavaszi diéta: négy szabály a nassoláshoz

Tavasszal általában kezdetét veszi a diétázás, mégsem kell feltétlenül lemondani egy kis rágcsálnivalóról. Hozza egyenesbe a nassolási szokásait ezzel a négy alapvető szabállyal.

Magyar módszer segít a gyógyíthatatlan betegség kezelésében

A harkányi gyógyvíz jelentősen képes javítani a pikkelysömörben (psoriasisban) szenvedő betegek állapotán.