Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Terme 3000

Szlovénia, 9226 Moravske Toplice (Alsómarác), Kranjčeva 12.
+386 025 122300
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
A Terme 3000 vízi élménypark Közép-Európa egyik legnagyobb, helyi termálvízre épült fürdőkomplexuma.
A gigantikus fürdő alig 20 kilométerre a rédicsi határátkelőtől várja a vízi száguldást kedvelőket Szlovéniában, Alsómarácon. Óriási vízi csúszdák, őrületes száguldás a fiataloknak és pihentető, gyógyító termálvizes nyugalom az idősebb korosztálynak. Mindez egy helyen, Moravske Toplicén. Szállodák, kemping, számtalan vendéglátóhely szolgálja ki a fürdővendégek kényelmét. A termálfürdő pedig egy hatalmas, modern csúszdaparkkal bővült, mely az ország legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. A fürdő négy évszakos, összesen 30 külső és belső medencéből áll a komplexum, számos medencében találunk különböző, változatos élményelemeket, jacuzzikat, buzgárokat, dögönyözőket, sodrófolyosót, vízeséseket, sőt speciális fejes ugró medence is van.
A fürdő különlegessége egyedülálló fekete vize, ami 1175 méter mélyből tör fel az egykori Pannon-tenger mélységéből. A víznek fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van. A legnagyobb attrakciója pedig a 22 méter magas toronyból induló két, 170 és 140 méter hosszú, vizuális- es hangeffektusokkal ellátott csúszda.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá