Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Túrkeve Termál- és Élményfürdő

Magyarország, 5420 Túrkeve, Kuthen király u. 11.
+36 56 554 305
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
A Túrkeve Termál- és Élményfürdő gyógyvízzel, többféle medencével és wellness szolgáltatásokkal szolgálja a vendégek gyógyulását, kikapcsolódását.
 
A gyógyászati épületben egész évben nyitva tart az ülőpados gyógyvizes- és a szabadtéri gyógyvizes pezsgőmedence. A strandon egy úszó-, egy strand-, egy gyermekmedence és egy dögönyözős medence, valamint egy csúszdás, pezsgőfürdős élménymedence található. Emellett többféle wellness és fürdőgyógyászati szolgáltatás és sportolási lehetőség vehető igénybe. Egy 2014-es fejlesztésnek köszönhetően a fürdőben Himalája sószoba,  „só-homokozó” és egy új gőzkabin létesült.
A fürdő területén ingyenes internet biztosított, valamint lengőteke, sakk és homokos pálya várja a kikapcsolódni vágyókat.

Gyógyvíz

A gyógyfürdőben korszerű szolgáltatások szolgálják a gyógyulni vágyók igényeit. A helyi, 78 fokos gyógyvíz 2351 méter mélyről tör a felszínre. A fürdő termálvize jól alkalmazható idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek kezelésére, valamint műtétek utáni rehabilitációra. 


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá