Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Wellness Orhidelia

Szlovénia, SI-3254 Podčetrtek (Podcertrtek), Zdraviliška cesta 24.
+386 382 97805
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
A déli határtól alig másfél órányira van egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek, ami minőségi spa szolgáltatásokat kínál elképesztő környezetben.
A Letenyei határátkelőtől 160 km-nyi autóútra, a Sotla-folyó völgyében található szlovéniai kisváros gyógyhatású forrásairól ismert, amelyeknek évszázadok óta fájdalomcsillapító hatást tulajdonítanak. Az 500 méter mélyről a felszínre törő termálvíz hőmérséklete 30–37 °C, magnéziumot, kalciumot és hidrogén karbonátot tartalmaz, kiválóan alkalmas a stressz, valamint a reuma-, a bőr- és érbetegségek kezelésére. A város legnagyobb fürdőkomplexuma a Terme Olimia, amelynek termálvizes pihentető részlege a Wellness Orhidelia nevet kapta. A központ széleskörű spa kínálatában minden vendég megtalálja, amire teste és lelke vágyik. Szabadtéri és fedett medencék, szauna, wellness szolgáltatások, mint várják a látogatókat. A medencék hőmérséklete 31 és 32 fok, gejzírek, pezsgőfürdő, sodró folyosó, könnyű barlang és víz alatti zene színesíti a kínálatot.
 


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá