Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Thermal Hévíz Ensana Health Spa Hotel****

Hévíz
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
természetközelitermészetközeli
Árak és információk

Bemutatkozás

A Hévízi-tótól mindössze 5 perc sétára található Thermal Hévíz ideális hely a kikapcsolódásra és az egészség helyreállítására egyaránt. A vizével és iszapjával végzett kezelések elnyerték a Hungarikum minősítést, melyeket négy évtized szakértelmével alkalmaznak.


Hatalmas medencetere az egyik legsokszínűbb Hévízen, egy nagy élménymedencével, úszómedencével és különböző gyógymedencékkel büszkélkedhet, amelyekben a híres hévízi termálvíz gyógyhatásait élvezhetik a szállóvendégek. A különleges belső fenyőburkolattal és fényeffektekkel hangulatossá tett, teljesen felújított, modern szauna részlegen energiával töltődhetnek fel a látogatók. Finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és fűtött pihenőágyakkal berendezett pihenő tér várja a vendégeket.

 

A gyógyászati részlegen a hagyományos és természetes gyógymódok és a modern terápiás módszerek ötvözésével, elismert szaktudással gondoskodnak az egészség megőrzéséről és megerősítéséről Hévíz különleges természeti kincseit felhasználva.

 

A festői zöld környezetben elhelyezkedő szálloda 203 szobájában és 7 lakosztályában a zavartalan pihenés garantált. A felsőbb emeleteken található szobákból a világ legnagyobb fürdőzésre alkalmas termáltavának látványában gyönyörködhet. Az erkély, a légkondicionáló, az ingyenes Wi-Fi, az LCD TV, a hajszárító és a fürdőköntös minden szobában megtalálható vagy elérhető.

 

A szállodát elegáns konferenciatermei és idilli környezete miatt gyakran választják esküvők és céges rendezvények helyszínéül is.

Szállásárak