Október 23. és őszi szünetOktóber 23. és őszi szünet Őszi akciókŐszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Bor és gasztronómiai ajánlatokBor és gasztronómiai ajánlatok

Új hotel épül Budapesten

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a Meininger Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán.

Hévízre figyelt a wellness világ

Hetedik alkalommal rendezték meg a közép-európai SPA és wellness trade show-t, és másodszor adta a helyszínt Magyarország.

Itt élmény lehet a gyógyulás

2015 szeptemberétől új, komplex diagnosztikai központtal és terápiás részleggel bővült a hat és fél éve működő nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatórium, amely a gyógyulás élményét kívánja nyújtani betegeinek.

Minden titkát felfedi az ötvenéves fürdő

Íme, hat olyan tény, amit biztosan nem tudott a Zalakarosi Fürdőről.

Ősszel a legjobb utazni, eláruljuk miért

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi időjárás tökéletesen alkalmas városnézésre és kirándulásra, sőt még fürdőzésre is.

Ezekbe a fürdőkbe kár menni a héten

Október 5-én nem érdemes ellátogatni a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe, a mezőkövesdi Zsóry Fürdő pedig egy hétig zárva lesz.

Újranyílt a győri szálloda

Hotel Capitulum néven működik tovább az egykori Hotel Schweizerhof Győrben, a történelmi belvárosban.

Hétvégén kitárják a kapukat a fürdők

Idén a szaunázás egészségünkre gyakorolt hatása és a szaunák helyes használata kerül a fókuszba a Magyar Fürdőkultúra Napján.

Elképesztő videó készült a csodás Lillafüredről

A Diósgyőr-Lillafüredi fejlesztéseket egy kisfilmben mutatták be.

Így lesznek csodás ajkai egyszerűen

A tökéletes mosoly a tiszta, egészséges ajkakkal kezdődik, ennek elérésében segíthet az alábbi házi készítésű ajakradírozó.

Ősszel is érdemes a Balatonra látogatni

Legalább tízezer vendéget várnak a hétvégén azokra a rendezvényekre, amelyekkel be szeretnék bizonyítani, hogy a Balaton ősszel sem kihalt.