Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Budapest

Látnivalók és információk

Programok


április. 29. - május. 01.
Városligeti Majális

Budapest
Felhőtlen kikapcsolódást ígér az egész család számára a Városligeti Majális, ahol a vásári forgatag, a gasztronómia széles tárháza és a vidámpark mellett 3 napon keresztül egésznapos színpadi produkciókkal várják a látogatókat! A rendezvény ingyenes!
május. 05. - május. 07.
V. Food Truck Show Budapest

Budapest
Az 5. alkalommal megrendezésre kerülő Food Truck Show fesztiválon is minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járművek várják a vendégeket számtalan izgalmas program kíséretében.
Témába vág

Csodás ősparkban rejtőzik a sokoldalú magyar fürdő

Egészen kivételes környezetben, a gyulai Almásy Kastély 8,5 hektáros ősparkjában hódolhatnak a napozás és a fürdőzés szenvedélyének azok, akik Gyulai Várfürdőt választják kikapcsolódásuk helyszínéül.

Sárvár, ahol megpihenhetünk

A feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom. A sárvári arborétum gyönyörű természeti környezetében fekvő gyógy-wellness szálloda az a hely, ahol zavartalan a kikapcsolódás, pihenés.

Királyi elegancia Szlovákia egyik legkedveltebb fürdőjében

Kíváncsi rá, milyen lehet a klasszikus uralkodói megjelenés és 21. századi technológia egy helyen? Egy kellemes, királyi eleganciát sugárzó fürdőt találtunk a napsütötte dombok között a szlovákiai Rajecfürdő településen.