Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bizovačke toplice
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A szlavóniai síkságon található Bizováci gyógyfürdő termál ásványi vize Európa legmelegebb hipertermikus kénes vize, hőmérséklete a 90°C-ot is meghaladja. Az ilyen összetételű hévizek pedig az egész világon igen ritkának számítanak, ráadásul számtalan egészségügyi problémára is gyógyírt jelent.
A fürdő egyedülálló létesítményéhez tartozik a többfunkciós Aquapolis fürdőkomplexum, a kilenc különböző nagyságú és kínálatú medence, valamint egy izgalmas vízi attrakciókkal felszerelt víziváros. Található itt vízi barlang, vízmasszázzsal felszerelt medence, 112 méteres aquagun, vízi gomba, gyermek és félolimpiai medence is. További kiegészítők a kavicsos napozó, foci-, kosárlabda-, kézilabda- és teniszpályák, homokos röplabda pályák és a korszerű játszótér. A Bizovaci Aquapolis a termálvíz és a víziváros mellett olyan további lehetőséget is nyújt a szabadidő kellemes eltöltésére, mint a szauna, fitneszközpont és csúszda. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Bizovačke toplice aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében