Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Hírfürdő

Kisorsoltuk a 4 wellnesshétvégét

09. 22. 15:10
Szeptember 21-én zárult a termalfurdo.hu legutóbbi játéka, amelyben 4 wellnesshétvégét sorsoltunk az ország népszerű fürdővárosaiba: Harkányba, Hévízre, Egerszalókra és Gyulára.

GoGreen: Webes alkalmazással buzdít környezettudatos wellnessre a sárvári TDM

09. 17. 09:30
Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Ennek a segítségével igyekeznek olyan tippeket adni az utazást tervezőknek, amikkel környezettudatosabbá tehetik a wellness pihenést.

Hogyan működik egy hidraulikus szivattyú?

08. 16. 10:00
Ezek a berendezések már több évtizede léteznek, és két fő okból népszerűek, nincs szükségük külső energiaforrásra - a mozgó víz ereje adja meg a szükséges energiát-, és rendkívül egyszerűek, mindössze két mozgó alkatrészből állnak. A hidraulika szivattyúk alapötlete, hogy egy viszonylag nagy mennyiségű mozgó víz lendületét használja fel arra, hogy egy viszonylag kis mennyiségű vizet felfelé pumpáljon.

Csodaszép függöny, avagy a lakás hangulatfelelőse

08. 02. 08:00
A jól megválasztott, minden ízében stílusos függöny a lakás valódi ékköve. Ha terítékre kerül a függöny vásárlás, érdemes elismerten megbízható, nívós forrásból beszerezni a szóban forgó textilt. A Piramis Lakástextil webáruházban garantáltan nem fogunk csalódni, amit elsősorban a színes spektrumon mozgó kínálatnak, a termékek megkérdőjelezhetetlen prémiumminőségének, kitűnő ár/érték arányának és a segítőkész kiszolgálásnak tudhatunk be.

Kisorsoltuk a 3 wellnesshétvégét és a fürdőbelépőket

07. 13. 12:04
A 6 nyertes összesen 3 db négycsillagos wellness utalványt és 3x4 db fürdőbelépőt nyert. A fürdőbelépők nyertesei 14 fürdő közül választhatják ki, melyikben szeretnék felhasználni a nyereményüket. Azoknak is tartogatunk egy meglepetést, akik ezúttal nem jártak szerencsével.

A budapesti strandok 1 órával tovább tartanak nyitva a hőségriadó ideje alatt

07. 07. 14:11
A tartósan nagy meleg miatt egy órával hosszabban, azaz este 8-ig hűsölhetünk több budapesti fürdőben is.

A nyom nélküli autózár nyitás nem elérhetetlen délibáb

07. 01. 16:43
Az autózár nyitás alapesetben pofonegyszerű feladat. Előrántjuk a farzsebünkből vagy táskánkból a kulcsot, kártyát vagy távirányítót és tadam, már készen is vagyunk. Igen ám, de mi van akkor, ha egy aprócska részlet hibádzik a történetben? Mondjuk kizártuk magunkat vagy elhagytuk a kulcsunkat? Pánik helyett létezik sérülés és idegeskedésmentes megoldás!

Egy alkalmazás, amin keresztül megtalálja a kézművesek és ideiglenes munkavállalók összes szolgáltatását

07. 01. 00:00
Ismeri a Wilio innovatív alkalmazását? És tudja, hogy miben rejlik a haladó szellemisége? Ha még nem használta, egy biztos: itt az ideje! A rendszer használatával lehetőséget teremt arra, hogy képzett szakemberbrigádot találjon a saját régiójában az önt éppen érintő projektek professzionális lebonyolításához. Legyen szó akár komplett lakásfelújításról, vízvezeték-szerelésről, takarításról vagy kertrendezésről, a preferenciái megjelölésével leadja a megbízást, és már érkeznek is a könnyen összehasonlítható ajánlatok. Ön választ, és indulhat is várva várt meló. Az alkalmazásban akár egy kattintással élvezheti a kézműves ellátók privilégiumait, illetve az ideiglenes munkavállalókkal nem kell a munkaerőhiánytól sem tartania!

A Palatinus strand lesz ezen a nyáron a budapesti partyélet epicentruma

06. 29. 14:05
Aki a fürdőzést és a bulizást szerette volna összekapcsolni, az eddig elsősorban a Rudast, a Széchenyit vagy a Lukácsot próbálhatta ki. Ezen a nyáron azonban érkezik a Palaland. A Palatinus strandon csapathatjuk 5 nyári vasárnapon.

Tiplino.hu - a spórolás mestere

06. 27. 11:00
Szívesen spórolna több ezer forintot a vásárlásai során? Az internetes rendelések világában nem nehéz nagyobb összegeket elkölteni úgy, hogy szinte észre sem vesszük. Az internet ugyanis rengeteg lehetőséget kínál a vásárlásra, legyen az ruhanemű, bútor, kiegészítő a kedvenc hobbijához vagy akár egy szolgáltatás. A Tiplino.hu cashbackportál segítségével most kevesebbet költhet anélkül, hogy a vásárolt termékek minőségén csorba esne.

Megzenésítik a harkányi gyógyvizet

06. 16. 15:29
Június 19-én tartják Harkányban annak a színdarabnak az ősbemutatóját, amelynek cselekményét a helyi gyógyvíz legendája ihlette. Az ördög hangja Rudán Joe lesz, aki korábban a Pokolgépben és a P. Mobilban is énekelt.

Kaufino.hu - a legfrissebb akciós újságok lelőhelye

06. 15. 08:15
Ön is az a típus, aki mindig előre eltervezi a heti vásárlását, és bevásárlólista nélkül ki sem lép a lakásból? Ha eddig ezt nem tette, itt az ideje elkezdeni. Tervezéssel és listaírással ugyanis rengeteget spórolhat - nemcsak időt, hanem pénzt is. Szánjon rá egy fél órát a vásárlás előtt, és írja össze azoknak a termékeknek a listáját, amelyekre a következő héten szüksége lesz a háztartásban. Ehhez nyújtanak segítséget az akciós újságok, amelyeket megtalál a Kaufino.hu portálon.