Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Hírfürdő

Miért maradtak ki a gyógyfürdők a turisztikai intézkedéscsomagból?

2022. 11. 17. 15:20
A Magyar Fürdőszövetség közleményt adott ki a kormány turisztikai intézkedéscsomagjára reagálva. Ezt portálunkon most változtatás nélkül közöljük.

Újranyit a Barlangfürdő, másnap már Halloween partyval várnak

2022. 10. 26. 13:18
Október 28-án, pénteken, valamivel több mint két heti zárva tartás után nyitja meg a kapuit Miskolctapolca híres fürdője. Szombaton már éjszakai fürdőzés is lesz a Halloween jegyében.

Otthontervezés gyermekvállalás előtt

2022. 10. 25. 08:00
A várandósság, a szülővé válás, de még a gyermekvállalást megelőző időszak is tele van izgalommal és várakozással. Az egyensúlyt nem könnyű megteremteni, de általános szabály, hogy míg a baba körüli teendőkben tanácsos teret adni az ösztönöknek, addig az őt körülvevő környezet, az otthonunk szempontjából érdemes minél tudatosabban, előrelátóbban gondolkodni. Ha ezt megtesszük, az első hónapokban valóban a családdá válás szépségei lehetnek a fókuszban.

Mit kell tudni a tisztasági festés árakról?

2022. 10. 24. 08:00
Amikor a falfestés kerül napirendre, akkor érdemes magas minőségű alapanyagokat használni, amik sokáig szép felületet biztosítanak. Ugyanakkor fontos tudni, hogy egy márkás festékek is bekoszolódnak idővel. Ha a foltokat el is tudjuk távolítani róluk, a por és más szennyeződések „megülnek” rajtuk, ami ahhoz vezet, hogy a szín szürkésebbé válik.

Ide ne induljunk most el - Mely fürdők zártak be

2022. 10. 13. 15:00
Az energiaválság nagy feladvány a turizmus minden szereplőjének. A többek által várt nagy fürdőbezárási hullám úgy néz ki, hogy nem következett be, de néhány helyen azért kénytelenek átmenetileg szüneteltetni, vagy korlátozni a működést. Mutatjuk azokat a fürdőket is, ahol a következő hetekben karbantartási szünet lesz.

Ideális férfi pulóver őszre és télre - melyiket válasszuk?

2022. 09. 26. 08:00
Azon gondolkodsz, hogy melyik férfi pulóverek lesznek a legdivatosabbak ősszel és ebben a szezonban és lehet őket hordani ősszel és télen is? Olvasd el és tudd meg, hogy milyen pulóverek válnak be nálad. Az Ozonee.hu oldalán megtalálod a pulóverek széles választékát, különböző színben és szabásban, ugyanakkor elérhető árakon.

Kisorsoltuk a nyerteseket a kérdőív kitöltői között

2022. 09. 15. 11:41
Ezen a nyáron július 1. és szeptember 11. között a termalfurdo.hu látogatóinak lehetőségük volt kitölteni egy kérdőívet. Ebben azt kérdeztük, hogyan fürdőznek, mit szeretnek vagy épp mit nem szeretnek a hazai fürdőkben. A kitöltők között nyereményeket sorsoltunk.

Wellnesshétvégéket és vízálló telefontokokat sorsoltunk

2022. 09. 01. 18:40
Június végétől augusztus utolsó napjáig tartott a játékunk, amelyben körmendi és hévízi négycsillagos hétvégéket, valamint összesen 8 vízálló telefontokot sorsoltunk ki.

Egy hely, ahol bárki szívesen töltené idős éveit

2022. 09. 01. 08:00
Néhány generációval korábban még természetes volt, hogy az idős családtagjainkkal együtt éljük mindennapjainkat. Unokáik gondozásában ők is részt vettek, ahogyan mi is az ő ápolásukban, amikor már szükségük volt rá. Az évek múlásával, a szokások, a lehetőségek és a társadalmi normák változásával, a felgyorsult mindennapokban erre sajnos már egyre kevesebb lehetőségünk van.

Így drágult a termálfürdőzés 2022-ben

2022. 09. 01. 08:00
Manapság már nem csak évi 2-3%-kal emelkednek az árak ahogy megszoktuk életünk során, hanem hétről hétre és jóval nagyobb ütemben. Kezdődött az élelmiszerrel és az energiával még 2021-ben. S ahogy növekednek a beszerzési árak és a fenntartási költségek, minden szolgáltató rálép az áremelés útjára. Nincs ez másképp a fürdőkkel sem.

Viszi a pálmát a kőzetgyapot födém szigetelés

2022. 08. 12. 08:00
A rideg januári hajnalokon a fűtésre fordított költségek tetemes része elillanhat a szigetelés nélküli padlásfödémen keresztül. A minőségi födém szigetelés, viszont orvosolja ezt a problémát, amivel nem csak kellemesebb életteret teremthetünk magunknak és környezetünknek, hanem jelentősen lefaraghatunk a fűtésre szánt költségekből.

Hova tegyem a telefont a strandon?

2022. 08. 08. 08:00
Vinni vagy nem vinni: az itt a kérdés, legalábbis az első kérdés, ha arról beszélünk, hogy mikor vannak értékeink legnagyobb biztonságban még mi pancsolunk. Azt egészen biztosan kijelenthetjük, hogy olyan ékszert vagy egyéb értéket sosem loptak el a strandról, amit nem vittünk magunkkal. De a telefont és persze bankkártyát vagy pénzt a legtöbben viszünk, így a kérdés marad: hová tegyük ezeket?