Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hírfürdő

Gyereknapi fürdős programok 2022-ben [térképpel]

05. 27. 09:30
Számos fürdővárosban készülnek a gyereknapra kreatív foglalkozásokkal, ugrálóvárral, arcfestéssel és különböző zenés-táncos gyerekműsorral. Összegyűjtöttük, mely fürdőkben és fürdővárosokban kínálnak gyerekprogramokat ezen a hétvégén.

Milyen fürdőruhák lesznek menők idén nyáron? - Megmutatjuk a legújabb trendeket!

05. 26. 13:50
Ideje elővenni a strandtáskát és belepakolni azokat a holmikat, amelyek elengedhetetlenek egy kellemes vízparti pihenéshez. Mik ezek? Kényelmes lábbelire, laza ruhákra és persze egy komfortos, divatos, adottságainkat a lehető legjobban hangsúlyozó fürdőruhára mindenképpen szükségünk lesz a napvédőkrém és a vízipisztoly mellé.

Kisorsoltunk 3 wellnesshétvégét - indul az új játék

05. 04. 10:03
A március elején indult játékunk résztvevőinek ezúttal egy Zsóry Fürdővel kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. A helyesen válaszolók között mezőkövesdi, zalakarosi és hévízi wellness utalványokat sorsoltunk ki.

Az élmények mellett személyre szabott kerékpárt nyerhetünk, ha Keszthelyről átbiciklizünk Hévízre

04. 27. 09:12
Bringára Keszthely! néven indult kezdeményezés a Balaton-parti városban, amellyel a kirándulási lehetőségekre, látnivalókra és a környéken kiépült kiváló kerékpáros infrastruktúrára akarják felhívni a figyelmet.

Bort választott Hévíz

04. 26. 14:00
Április 22-én kiderült melyik pincészet bora viseli egy éven keresztül a 2022-es Város Bora címet. A Hévíz Turisztikai Egyesület szervezésében immáron harmadik alkalommal került kiválasztásra, megújult tematika szerint a címet viselő bor.

Mégsem zár be a csokonyavisontai fürdő - húsvétkor még biztosan nyitva lesz

04. 14. 17:35
Egy nap alatt vett jelentős fordulatot a kis somogy megyei fürdő ügye. Szerencsére ezúttal jó irányba.

Home office-ban dolgozunk? Akkor miért ne tehetnénk azt egy medence partjáról?

03. 28. 12:00
A home office még sokaknak újdonság. Sőt egyeseknek még annyira új, hogy igazán nem is tudják, miképp használják ki a home office nyújtotta előnyöket. Főleg annak az előnyét, hogy nem is kötelező otthonról dolgozni. Milyen volna, ha összekötnénk a munkát és a pihenést?

Misztikus fények a fürdőszobában – így csináljuk!

03. 28. 12:00
Manapság már nem kell azonnal wellness szállodába utazni, ha lazítani szeretnénk egyet a kádban illóolajok és hangulatos fények társaságában. Remek és ár-érték arányban is hatékony kiegészítőket kaphatunk a fürdőbe, amik által valódi nyugalom szigete lehet ez a helyiség.

Programok a budapesti fürdőkben a Víz Világnapja alkalmából

03. 22. 10:30
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. játékkal és ismeretterjesztő fürdőlátogatással is csatlakozik a Víz Világnapjához. Az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta március 22-én tartják meg a Víz Világnapját, amihez a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. évek óta csatlakozik. A Világnap idei mottója a „Láthatóvá tenni a láthatatlant”, ami a felszín alatti vizek fontosságára hívja fel a figyelmet.

Egy program az ételkiszállításhoz? Pontosan ez a Deliveo!

03. 21. 09:00
Napjainkban az ételkiszállítás olyan alapvető szolgáltatás, mint a tálalás. Alapesetben mindenki evidenciának tekinti, és legfeljebb akkor figyelnek fel rá, ha mégsem elérhető. Ha ez így van, az bizony óriási hátrány, de úgy is fordíthatjuk, hogy a többi vállalatnak értékes versenyelőny. Ugyanis az utóbbi időben fajsúlyossá váltak a virtuális rendelések. Egyes statisztikák szerint azok a cégek, akik léptek, akár 50 százalékkal is megnövelhették a forgalmukat, és ez a legkevésbé sem a jéghegy csúcsa!

A tükrözés sok mindenre fényt deríthet

03. 19. 10:00
Évről-évre egyre többen érkeznek emésztési panaszokkal, amelyeknek a felderítésére nem elegendő a vérvétel, esetleges hasi ultrahang. A bélszakaszok tüzetes átvizsgálása nyújt egyedüli megoldást a pontos diagnózis megalkotásában. Ez ugyan rosszul hangzik, és a legtöbben tartanak, sőt félnek tőle, ám napjainkban az eljárás kíméletes, gyors és eredményes.

Íme, pár ok, hogy sofőrként miért érdemes időt szakítani gyógyfürdős pihenésre

03. 16. 09:00
A sofőrködés, bár sokak szemében igencsak vonzó szakma, egyáltalán nem stresszmentes. Sőt egészségügyileg elég megterhelő lehet, ha nem figyelünk oda magunkra. Ha viszont hosszú távon, az egészségünket megőrizve szeretnénk ennél az állásnál maradni, akkor mindenképp szakítsunk időt a tartalmas pihenésre. Vegyünk ki pár napot a családdal vagy a kedvesünkkel, és keressük fel a legjobb gyógyfürdőket, esetleg wellness szállókat. Ez több szempontból is előnyös lehet a munkavégzésünk mellé.