Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Hírfürdő

Nyereményjátékkal indul a tavaszi wellness-szezon Sárváron

03. 28. 14:45
Szókereső nyereményjátékkal népszerűsíti Sárvárt a fürdőváros TDM szervezete. Az újszerű aktivitást kipróbálók wellness pihenést nyerhetnek.

Mindenünk a víz - Keresik a budapesti fürdők kabalafiguráit

03. 23. 14:25
A múlt héten volt a Víz Világnapja, és idén 150 éves Budapest. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ebből az alkalomból kreatív pályázatot hirdetett, amelyben többek között a fővárosi fürdők kabalafiguráit is keresik.

Részlegesen újranyit a berettyóújfalui Bihar Termálliget

03. 01. 15:30
A berettyóújfalui Bihar Termálliget 2023. március 3-án részlegesen újra kinyitja kapuját. Márcus első péntekjétől kültéri gyógyvizes medencével várják az érdeklődőket, minden nap 10.00 – 18.00 óra között látogatható a kültéri termálmedence.

3 wellness utalványt sorsoltunk március 1-én

03. 01. 13:37
Február 28-án zárult játékunkban a szerencsések Hévízre, Egerbe és Mosonmagyaróvárra nyerhettek utalványokat. Mutatjuk, kik és pontosan mit nyertek. Egyúttal elindult az új játékunk is...

Fogfájás nyaralás közben - Mit tegyünk?

02. 27. 08:00
Szinte egész évben azon gondolkodunk és azt várjuk, hogy mikor mehetünk végre nyaralni, kipihenni a fáradalmakat és feltöltődni egy kicsit. Olvasni a parton, kirándulni a városban vagy a természetben.

Hogyan fejlődj a nemzetközi áruszállítás piacán?

02. 01. 08:00
A behozatali-kiviteli közúti fuvarozás bizonyos termékek új, az előállítási helyüktől jelentős távolságra található piacokra való bevitelét teszik lehetővé. Nemzetközi áruszállítással fogyasztási cikkek vagy különleges áruk (veszélyes áruk vagy nehézteherszállítás) szállíthatók a törvény által meghatározott határokon belül.

A purhab és a kőzetgyapot szigetelés összehasonlítása

01. 28. 08:00
A kőzetgyapot szigetelés egy olyan szigetelőanyag, ami természetes alapanyagokból, általában bazaltkőből készül. A szigetelőpanelek általában merev vagy rugalmas formában érhetők el, leggyakrabban tekercsben vagy lapokban értékesítik.

Miért maradtak ki a gyógyfürdők a turisztikai intézkedéscsomagból?

2022. 11. 17. 15:20
A Magyar Fürdőszövetség közleményt adott ki a kormány turisztikai intézkedéscsomagjára reagálva. Ezt portálunkon most változtatás nélkül közöljük.

Újranyit a Barlangfürdő, másnap már Halloween partyval várnak

2022. 10. 26. 13:18
Október 28-án, pénteken, valamivel több mint két heti zárva tartás után nyitja meg a kapuit Miskolctapolca híres fürdője. Szombaton már éjszakai fürdőzés is lesz a Halloween jegyében.

Otthontervezés gyermekvállalás előtt

2022. 10. 25. 08:00
A várandósság, a szülővé válás, de még a gyermekvállalást megelőző időszak is tele van izgalommal és várakozással. Az egyensúlyt nem könnyű megteremteni, de általános szabály, hogy míg a baba körüli teendőkben tanácsos teret adni az ösztönöknek, addig az őt körülvevő környezet, az otthonunk szempontjából érdemes minél tudatosabban, előrelátóbban gondolkodni. Ha ezt megtesszük, az első hónapokban valóban a családdá válás szépségei lehetnek a fókuszban.

Mit kell tudni a tisztasági festés árakról?

2022. 10. 24. 08:00
Amikor a falfestés kerül napirendre, akkor érdemes magas minőségű alapanyagokat használni, amik sokáig szép felületet biztosítanak. Ugyanakkor fontos tudni, hogy egy márkás festékek is bekoszolódnak idővel. Ha a foltokat el is tudjuk távolítani róluk, a por és más szennyeződések „megülnek” rajtuk, ami ahhoz vezet, hogy a szín szürkésebbé válik.

Ide ne induljunk most el - Mely fürdők zártak be

2022. 10. 13. 15:00
Az energiaválság nagy feladvány a turizmus minden szereplőjének. A többek által várt nagy fürdőbezárási hullám úgy néz ki, hogy nem következett be, de néhány helyen azért kénytelenek átmenetileg szüneteltetni, vagy korlátozni a működést. Mutatjuk azokat a fürdőket is, ahol a következő hetekben karbantartási szünet lesz.