Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hírfürdő

Országos vízipisztolycsata - 5500 résztvevő 37 fürdőben

07. 07. 12:30
A Fürdőszövetség kezdeményezésére az ország fürdői a tavalyi év után újabb rekordot kíséreltek meg. 2024-ben csak megközelíteni sikerült a 2024-as csúcsot, de így is több ezren csatáztak egyszerre országszerte.

Kisorsoltunk 3 utalványt - új játék

06. 20. 19:26
Március 19-én indult a nyereményjátékunk, amelyben már szokásos módon 3 utalványt sorsoltunk ki. Rendhagyó volt ebben a tekintetben, hogy ezúttal két népszerű fürdővárosi szálloda mellett egy IKEA-ba szóló vásárlási utalvány is gazdára lelt.

Tengerpart a komáromi strandon - itt a Brigetio Beach

06. 19. 10:36
Idén nyártól már homokos plázs, napernyők és pihenőágyak is várják a komáromi fürdőben, strandkézipálya mellett a vendégeket. A fürdő programokkal is készül a nyárra.

Suli a strandon? Idén már ilyen is lehetséges

06. 17. 12:12
Furcsán hangozhat, de idéntől ilyen is van. A magyar fürdők rendhagyó iskolai órákat fogadnak be idén nyáron. A Magyar Fürdőszövetség 2024-ben hagyományteremtő céllal új kezdeményezést indít útjára a népszerű Strandok éjszakája és a Szaunázók Hétvégéje mintájára. 

A berettyóújfalui Bihar Termálliget az ország legújabb gyógyfürdője

05. 24. 10:36
A hajdú-bihar megyei város fürdője 2024. május 21-től viselheti a gyógyfürdő címet, miután egy több éves fejlesztési folyamat ért el egy fontos állomásához.

Ezért éri meg jobban lakásvásárlás helyett a 4 évszakos mobilház

05. 02. 08:00
Az ingatlanpiacon az árak már több éve egyre csak emelkednek, és egyelőre nem látni a végét. Nehéz helyzetben vannak azok, akik lakásvásárlásban vagy házépítésben gondolkodnak, de nem szeretnének hatalmas összegű hiteleket felvenni. Az utóbbi időben kezdett népszerűvé válni a mobilház, illetve a 4 évszakos mobilház, mely kiváló alternatívája lehet a házvásárlásnak. Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány nyomós érvet, miért lehet jobb választás a 4 évszakos mobilház!

Új koncepció mentén újulna meg a Király Fürdő - Így fog kinézni

04. 18. 11:18
A 2020-ban bezárt Király Fürdő felújítása, átalakítása továbbra is napirenden van. Az eredeti elképzelésekhez képest szerényebb, az értékmegőrzést előtérbe helyező, nagyon ígéretes tervek mentén újulna meg a műemlékfürdő.

Több fürdő is programokkal vagy kedvezményekkel készül a víz világnapjára

03. 20. 12:51
A víz világnapja az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta hívja fel a figyelmet a víz, mint éltető elem fontosságára. Néhány magyarországi fürdő évek óta  valamilyen programot szervez vagy kedvezményt ad ebből az alkalomból.

Kisorsoltunk 3 utalványt

03. 19. 14:38
A március 19-i sorsolásunkon régi szokásunkhoz híven 3 utalványt sorsoltunk ki. Ezúttal egy hévízi, egy gyulai és egy szigetközi utalványt talált gazdára. Indul az új játékunk is.

Aktív gyermekkor és családi összetartás – a hintaszettek, játszóterek és babakocsik szerepe a modern családok életében

03. 07. 09:00
A modern szülők számára manapság az egyik legnagyobb kihívás, hogy gyermekeiket aktívan és biztonságosan szórakoztassák. A digitális világ korában a kültéri tevékenységek fontossága gyakran háttérbe szorul, míg a fizikai aktivitás hiánya és a friss levegőn töltött idő csökkenése negatívan befolyásolhatja a gyermekek fejlődését.

Megújul a Leányfalui Termálfürdő

02. 20. 17:01
Elkezdődtek a felújítási munkálatok leányfalui fürdőben. A strand területén különleges tórendszer épül, és igazi élménytér jön létre a fürdőzést kedvelő vendégek számára.

Orfűről érkeznek a harkányi fürdő új csúszdái

02. 19. 14:59
Az idei évben több forgalomnövelő fejlesztést valósít meg a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A komplexumban a tervek szerint az idei strandszezonra egy új csúszdapark is elkészül. A csúszdaelemek a bontás alatt álló Orfű Aquaparkból érkeznek.