Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Hírfürdő

Megújul a Leányfalui Termálfürdő

02. 20. 17:01
Elkezdődtek a felújítási munkálatok leányfalui fürdőben. A strand területén különleges tórendszer épül, és igazi élménytér jön létre a fürdőzést kedvelő vendégek számára.

Orfűről érkeznek a harkányi fürdő új csúszdái

02. 19. 14:59
Az idei évben több forgalomnövelő fejlesztést valósít meg a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A komplexumban a tervek szerint az idei strandszezonra egy új csúszdapark is elkészül. A csúszdaelemek a bontás alatt álló Orfű Aquaparkból érkeznek.

Tavaszi üzemrend változások a Gyulai Várfürdőben

02. 12. 16:34
Üzemrend változások Gyulán. Mutatjuk a Várfürdő tavaszi medence karbantartásainak dátumait!

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

02. 09. 10:00
Bükfürdő, a nyugati országrész egyik legkedveltebb termálfürdője, amely hosszú évtizedek alatt a nyugdíjasok paradicsomává vált, ahol nem csak az idilli környezet, hanem a kiváló minőségű gyógyvíz is vonzza a látogatókat. Itt nyílt az Alpokalja legújabb szépkorúakat ellátó komplexuma.

Változások a budapesti gyógyfürdőkben: mutatjuk, hol várhatóak áremelkedések, kedvezmények, karbantartások és fejlesztések

02. 05. 16:54
2024. január 8-tól emelkedtek a budapesti gyógyfürdők jegyárai. Vannak olyan fürdők, ahol 10 százalék feletti, míg máshol átlagosan 5 százalék körüli az emelés. Összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat. Mutatjuk azt is, hogy 2024-ben hol és milyen fejlesztések várhatók. 

Március 24-én adhatják át a Makói Hagymatikum új szárnyát - Videók + képek

01. 30. 14:05
Előreláthatólag március 24-én adják át a Hagymatikum új szárnyát az Atlantiszt, amellyel teljessé válik Makovecz Imre elképzelése. A névhez és a nagynevű tervezőhöz méltó látványvilággal, beltéri csúszdákkal és virtuális valóság látványelemekkel találkozhatunk majd Makón.

Figyelem: január 31-én lejárnak az éves autópálya matricák!

01. 30. 08:00
A tavaly megvásárolt országos autópálya matricák érvényessége 2024. január 31-én éjfélig tart. Ha eddig még nem tette meg, szerezze be idei úthasználati jogosultságát! Sok esetben idén is az országos konstrukció a legköltséghatékonyabb, ugyanakkor az éves vármegyei matricák sem véletlenül népszerűek. Segítünk eligazodni a lehetőségek között!

Újévi fogadalmak 2024-ben – ezeket is veszni hagyjuk?

01. 26. 08:00
Év végén sokan teszünk fogadalmakat. Eljárok edzeni. Leteszem a cigit! Az első napokban, hetekben buzgón követjük célkitűzéseinket, aztán lassacskán alábbhagy a lendület. Ismerős, ugye? Mit tegyünk 2024. januárjában, hogy fenntartsuk a saját érdeklődésünket, hogy elérjük céljainkat?

Milyen munkalehetőségek találhatóak a hotelekben, wellnessekben és fürdőkben?

01. 22. 08:00
A vendéglátásban dolgozni több mint munka. Olyan hivatás ez, ami sokakat egyből beszippant. Persze nem mindenkinek való. Az viszont biztos, hogy igencsak széles a lehetőségek tárháza.

5 pályás csúszdával bővül a Harkányi Fürdő - már idén nyáron csúszhatunk rajta

01. 16. 15:36
Az önerőből megvalósuló csúszdatorony a Lepke medencéhez kapcsolódik majd, nyártól így már összesen 16 csúszdával várja a vendégeket a fürdő. Öltözőszekrényekkel is bővül a strand, karbantartásra, energiatakarékosságra is áldoznak.

Kisorsoltunk 3 wellness utalványt

2023. 12. 18. 17:54
Szeptember 20-tól december 17-ig tartott a játékunk, amelyben Egerszalókra, Harkányba és a zalacsányi Batthyány kastélyhotelbe sorsoltunk utalványokat azok között, akik helyesen válaszoltak egy kérdésre.

Tedd le a konyharuhát: 7 konyhai kiegészítő a főzés utáni minimális takarításhoz

2023. 12. 01. 14:00
A szósz fröcsög, a rizs kiszóródik, a kakaó kilöttyen... A főzés néha több takarítási munkával jár, mint az étel elkészítése. Légy ravasz, és készítsd el az ételt ezzel a 7 "csináld magad" főzőeszközzel, anélkül, hogy egy mosogatórongyot kellene a kezedbe venni.