Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Hírfürdő

Kisorsoltuk a Hotel Eger & Parkba szóló utalványt

08. 27. 10:58
Június 24. és augusztus 24. között tartó játékunkban a termalfurdo.hu hírlevelére feliratkozók között sorsoltunk ki egy utalványt, amely a Hotel Eger & Parkba szól. A nyertes lejjebb görgetve olvasható.

Kedvezményekkel és programokkal nyílik a Gellért

08. 27. 10:00
Az újranyitási akció keretében a belépőjegyek közel 40%-kal csökkentett áron vásárolhatóak meg 2020. október 31-ig, a 15 alkalmas akciós bérletek pedig további 15% kedvezményt biztosítanak. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott gyógykezelések közül a gyógyvizes gyógymedence és a gyógymásszázs szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek

A fürdőzési és strandolási szokásokat vizsgálja a termalfurdo.hu

08. 13. 18:29
A néhány perces kérdőívet kitöltők között többféle nyeremény is kisorsolásra kerül.

Ezekbe a fürdőkbe ne induljunk el, mert zárva vannak

07. 31. 19:29
Egy kánikulai hétvégén hasznos lehet tudni, hogy melyek azok a fürdők, amelyek nincsnek nyitva és 2020 nyarán sajnos több fürdő is zárva maradt. Egy részük a koronavírus járvány miatt nem tudja idén meg- illetve újranyitni a kapuit, de van több olyan is, ahol fejlesztés, felújítás zajlik.

Pénteken kánikula lesz, hétvégén jön a hidegfront - mit lehet tenni, ha strandolást terveztünk?

07. 08. 17:05
Péntekig folyamatosan melegszik az idő, van ahol akár 37 fok is lehet. Szombaton nap közben azonban esővel, széllel érkezik egy hidegfront.

Kisorsoltuk a Hotel Wellamarinba szóló utalványt

07. 08. 11:05
A Pécsi Tudományegyetem kérdőívét kitöltők közül valaki Zamárdiban, a Balaton-parton tölthet el egy hétvégét négycsillagos környezetben. Új nyereményjátékunk is indult.

Zalakaros többletszolgáltatásokkal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a gyerekeket – Itt a Kidness

07. 02. 14:52
A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat.

40%-kal olcsóbb belépővel nyílt meg a Széchenyi és a Rudas július 1-én

07. 01. 16:07
A Lukácsban és Csillaghegyen újranyitási akció keretében fürdőzhetünk olcsóbban. Az újonnan nyitott fürdők egyelőre rövidített nyitvatartással üzemelnek, de a támogatott gyógykezelések már elérhetőek. A Széchenyiben programok is várják a fürdőzőket.

A Zalakarosi Fürdő összefogott a környék látnivalóival: 20% kedvezményt adnak egymás látogatóinak

06. 24. 20:57
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum, és a Zalakarosi Fürdő összefogott: egymás belépőjegyeinek felmutatásával 20% kedvezmény igénybevételére lesznek jogosultak a vendégek.

Jegy nélküli vendégek - Állatok a fürdőkben

06. 24. 17:08
Sokan nem tudják, hogy a fürdőknek akkor is voltak látogatói, amikor zárva tartottak.A járvány ideje alatt ugyanis az elcsendesedő településeinkre olyan állatok is bemerészkedtek, amelyeket egyébként csak erdőn, mezőn láthatunk. Kacsák, gólyák, sőt őzek is is útba ejtették a fürdőket...

2020-ban nem nyit ki a mogyoródi Aquaréna, de várják az ötleteket a megújuláshoz

06. 19. 09:28
A járvány olyan sokáig hátráltatta a felújítási munkálatokat, hogy az idei szezonban nem tud kinyit az ország egyik legnagyobb élményfürdője, az Aquarena.

Június 20-án nyit Debrecenben az Aquaticum új strandja

06. 18. 19:36
Látványos videókkal csinálnak kedvet az új strandhoz. Úgy tűnik, hogy az ország talán legegyedibb strandja épült meg Debrecenben.