Hírfürdő

Budapesten és Pest megyében ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén

05. 29. 10:37
A fővárosban és Pest megyében összesen 10 fürdő nyitja meg a kapuit pünkösdkor. Van olyan is, ahol a gyógyvizes medencéket is élvezhetjük majd, sőt éjszakai fürdőzés is lesz.

Ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén Kelet-Magyarországon

05. 28. 21:29
Az ország fürdői közül a legtöbben a pünkösdi hétvégén nyitnak meg. Azt jártuk körül, mire számíthatunk Kelet-Magyarországon, a most nyíló fürdőkben.

A Dunántúlon ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén

05. 28. 20:08
Május folyamán már több fürdő is fogadott vendégeket az országban, nagyon sokan azonban Pünkösdre vagy az azt megelőző csütörtökre vagy péntekre időzítik a nyitást. Lássuk, a Dunántúlon kik nyitnak a hétvégén.

Már fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

05. 28. 09:04
A március közepén elrendelt üzemszünetet követően május 26-án fogadhatott újra vendégeket a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely így az országos jelentőségű fürdők közül elsőként nyitotta meg kapuit.

Még jobb minőségű vízzel és gyógyvizes medencékkel nyit újra Bükfürdő

05. 27. 16:38
Az ország második legnagyobb fürdője, sok másik fürdőhöz hasonlóan május 29-én nyitja meg a kapuit. 15 szabadtéri medencével várják a látogatókat, a fürdőgyógyászati részleg és a Medical Wellness azonban csak korlátozott számú szolgáltatással áll majd a vendégek rendelkezésére. 

Aquaticum Strand bérletet lehet nyerni egy régi fényképpel

05. 22. 17:03
Régi fotókat és videókat vár Debrecen városa, amelyek a régi, legendás Nagyerdei Strandon készültek. A beküldők között 3 db 10 alkalmas bérletet sorsolnak a régi strand helyén júniusban nyíló, vadonatúj, Aquaticum Strandra.

Nyitnak a budapesti strandok - erős létszámkorlát, online váltható jegyek és fokozott fertőtlenítés lesz

05. 21. 18:56
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Csillaghegyi, Római strandok 2020. május 30-án, míg a Pünkösdfürdői strand, ahogy a korábbi években, legkésőbb 2020. június 15-ig nyit meg.

Lehet, hogy hamarosan használhatjuk a fürdők beltéri medencéit is?

05. 21. 14:31
Bár hivatalos bejelentés még nem történt, és ha történik is, kérdés, hogy mikor, azonban több jel is arra mutat, hogy a korlátozások enyhítésének egyik következő lépése lehet, hogy megnyílhatnak a fürdők fedett medencéi is.

Melyik fürdő van már nyitva?

05. 20. 16:23
Összegyűjtöttük egy listában, mely fürdők látogathatóak már. A lista naponta frissül, a fürdők neveire kattintva bővebb információval is szolgálunk.

Néhány strand kinyit a május 4-i héten, a többség viszont csak a pünkösdi hétvégén

05. 05. 15:51
Budapest és Pest megye kivételével május 4-től megnyithatnak a szabadtéri fürdők és strandok. Közülük azonban csak néhány teszi ezt meg ezen a héten, ők is kifejezetten szigorú óvintézkedések mellett és néhány helyen nem is minden szabadtéri medencét nyitnak meg.

Sárvári wellness pihenést is nyerhet, aki megtalálja a különbségeket

04. 22. 17:40
A Vas megyei fürdőváros játékában képek között kell minél hamarabb megtalálnunk a különbségeket. Nem csak az unalmunkat űzhetjük el ezzel, hanem akár nyerhetünk is.

Hűségutalványokat bocsájtott ki Zalakaros

04. 22. 17:08
A 2021. június 30-ig felhasználható bónok a desztináció látnivalóihoz, éttermeihez és szolgáltatóihoz tartalmaznak különböző többletszolgáltatásokat. A hűségutalványokat közvetlenül a kezdeményezésben résztvevő zalakarosi szálláshelyektől igényelhetik azok a vendégek, akik a már lefoglalt szállásukat lemondás helyett későbbi időszakra halasztják.