Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hírfürdő

A berettyóújfalui Bihar Termálliget az ország legújabb gyógyfürdője

05. 24. 10:36
A hajdú-bihar megyei város fürdője 2024. május 21-től viselheti a gyógyfürdő címet, miután egy több éves fejlesztési folyamat ért el egy fontos állomásához.

Ezért éri meg jobban lakásvásárlás helyett a 4 évszakos mobilház

05. 02. 08:00
Az ingatlanpiacon az árak már több éve egyre csak emelkednek, és egyelőre nem látni a végét. Nehéz helyzetben vannak azok, akik lakásvásárlásban vagy házépítésben gondolkodnak, de nem szeretnének hatalmas összegű hiteleket felvenni. Az utóbbi időben kezdett népszerűvé válni a mobilház, illetve a 4 évszakos mobilház, mely kiváló alternatívája lehet a házvásárlásnak. Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány nyomós érvet, miért lehet jobb választás a 4 évszakos mobilház!

Új koncepció mentén újulna meg a Király Fürdő - Így fog kinézni

04. 18. 11:18
A 2020-ban bezárt Király Fürdő felújítása, átalakítása továbbra is napirenden van. Az eredeti elképzelésekhez képest szerényebb, az értékmegőrzést előtérbe helyező, nagyon ígéretes tervek mentén újulna meg a műemlékfürdő.

Több fürdő is programokkal vagy kedvezményekkel készül a víz világnapjára

03. 20. 12:51
A víz világnapja az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta hívja fel a figyelmet a víz, mint éltető elem fontosságára. Néhány magyarországi fürdő évek óta  valamilyen programot szervez vagy kedvezményt ad ebből az alkalomból.

Kisorsoltunk 3 utalványt

03. 19. 14:38
A március 19-i sorsolásunkon régi szokásunkhoz híven 3 utalványt sorsoltunk ki. Ezúttal egy hévízi, egy gyulai és egy szigetközi utalványt talált gazdára. Indul az új játékunk is.

Aktív gyermekkor és családi összetartás – a hintaszettek, játszóterek és babakocsik szerepe a modern családok életében

03. 07. 09:00
A modern szülők számára manapság az egyik legnagyobb kihívás, hogy gyermekeiket aktívan és biztonságosan szórakoztassák. A digitális világ korában a kültéri tevékenységek fontossága gyakran háttérbe szorul, míg a fizikai aktivitás hiánya és a friss levegőn töltött idő csökkenése negatívan befolyásolhatja a gyermekek fejlődését.

Megújul a Leányfalui Termálfürdő

02. 20. 17:01
Elkezdődtek a felújítási munkálatok leányfalui fürdőben. A strand területén különleges tórendszer épül, és igazi élménytér jön létre a fürdőzést kedvelő vendégek számára.

Orfűről érkeznek a harkányi fürdő új csúszdái

02. 19. 14:59
Az idei évben több forgalomnövelő fejlesztést valósít meg a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A komplexumban a tervek szerint az idei strandszezonra egy új csúszdapark is elkészül. A csúszdaelemek a bontás alatt álló Orfű Aquaparkból érkeznek.

Tavaszi üzemrend változások a Gyulai Várfürdőben

02. 12. 16:34
Üzemrend változások Gyulán. Mutatjuk a Várfürdő tavaszi medence karbantartásainak dátumait!

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

02. 09. 10:00
Bükfürdő, a nyugati országrész egyik legkedveltebb termálfürdője, amely hosszú évtizedek alatt a nyugdíjasok paradicsomává vált, ahol nem csak az idilli környezet, hanem a kiváló minőségű gyógyvíz is vonzza a látogatókat. Itt nyílt az Alpokalja legújabb szépkorúakat ellátó komplexuma.

Változások a budapesti gyógyfürdőkben: mutatjuk, hol várhatóak áremelkedések, kedvezmények, karbantartások és fejlesztések

02. 05. 16:54
2024. január 8-tól emelkedtek a budapesti gyógyfürdők jegyárai. Vannak olyan fürdők, ahol 10 százalék feletti, míg máshol átlagosan 5 százalék körüli az emelés. Összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat. Mutatjuk azt is, hogy 2024-ben hol és milyen fejlesztések várhatók. 

Március 24-én adhatják át a Makói Hagymatikum új szárnyát - Videók + képek

01. 30. 14:05
Előreláthatólag március 24-én adják át a Hagymatikum új szárnyát az Atlantiszt, amellyel teljessé válik Makovecz Imre elképzelése. A névhez és a nagynevű tervezőhöz méltó látványvilággal, beltéri csúszdákkal és virtuális valóság látványelemekkel találkozhatunk majd Makón.