Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Hírfürdő

Idén először lesz szilveszteri rendezvény a Rudasban

2021. 12. 21. 11:24
Néhányan talán még emlékeznek arra, hogy az ezredforduló környékén a Rudas fürdőben január 1-én rendezték meg a különleges hangulatú, műfajteremtő Cinetripet. Azóta már több budapesti fürdőben is rendeznek éjszakai fürdőzésket. A Rudasban azonban idén először kerül megrendezésre szilveszteri buli.

Ünnepekre hangolva - Zalakaros a téli szünetben is vár

2021. 12. 15. 09:30
Gőzölgő termálvíz, illatos szaunák, kényeztető wellness: télen ez Zalakaros, de nem csak a testnek, a léleknek is felüdülés, hiszen a Karos Korzó meseszép tere és rendezvényközpontja teszi fel az i-re a pontot a Zalakarosi wellness hétvégén.

Kisorsoltunk 4 wellnesshétvégét

2021. 12. 03. 09:45
Szeptember 22-től december 1-ig tartó játékunkban 4 db utalványt sorsoltunk ki. Kettőt Hévízre, egyet Gyulára, egyet pedig Zamárdiba.

Hogyan lehet biztonságosan berendezni egy gyerekszobát?

2021. 11. 09. 14:00
Gyerekszobát tervezel épp gyermekednek, és nem akarsz semmit a véletlenre bízni? Mai cikkünkben azt nézzük meg, hogyan kell berendezni a gyerekszobát, hogy az biztonságos legyen bármilyen korú gyermek számára.

Kerítés fedlapok: az esztétikus és stabil szerkezetű kerítés kritériuma

2021. 11. 05. 12:00
Egy kerítés fedlapnak a nyilvánvaló esztétikai funkciója mellett egy másik fontos szerepet is be kell töltenie – nevezetesen védi a kerítést az időjárás viszontagságaitól, elsősorban a csapadéktól. A szabadban épített kerítések belsejébe télen a hóesés, tavasszal és ősszel pedig az eső előszeretettel beszivárog.

A Széchenyi Fürdőben már személyre szabott magánegészségügyi szolgáltatások is elérhetőek

2021. 10. 06. 15:28
A Széchenyi gyógyfürdő évtizedek óta fogad gyógyulni és regenerálódni vágyó vendégeket. 2021 augusztusa óta már beutaló nélkül is lehetőség van igénybe venni a gyógykezeléseket.

Kisorsoltuk a 4 wellnesshétvégét - indul az új játék

2021. 09. 22. 15:10
Szeptember 21-én zárult a termalfurdo.hu legutóbbi játéka, amelyben 4 wellnesshétvégét sorsoltunk az ország népszerű fürdővárosaiba: Harkányba, Hévízre, Egerszalókra és Gyulára.

Egy karácsonyi textillel könnyen ünnepivé varázsolhatjuk bármelyik helyiséget

2021. 09. 20. 08:00
Egy karácsonyi textil remek eszköz lehet arra, hogy a nappalinkat, az étkezőnket vagy az egész lakásunkat ünnepi hangulatba varázsoljuk. A karácsonyi vásznak, szövetek vagy éppen terítő anyagok széles választékban állnak rendelkezésre.

GoGreen: Webes alkalmazással buzdít környezettudatos wellnessre a sárvári TDM

2021. 09. 17. 09:30
Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Ennek a segítségével igyekeznek olyan tippeket adni az utazást tervezőknek, amikkel környezettudatosabbá tehetik a wellness pihenést.

A bőség zavarában - vásárlás online cipőboltból

2021. 09. 14. 12:00
Egy nívós online cipőbolt minden szezonban az aktuális trendeknek megfelelő termékeket kínálja, hazai és külföldi márkáktól egyaránt. Az online vásárlás nem hagy kívánnivalót maga után. Az egyéniség kifejezése mellett, a hangsúly a kiváló kivitelezésen és a magas szintű kényelmen van. A kínálat számos márkás terméke gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes darabot.

Minőségi kandalló, generációs gyártási tapasztalattal

2021. 09. 10. 14:00
A BENKEL kandalló gyártása során a sok éves tapasztalat nagy szerepet kap. Ráadásul a legjobb anyaghasználat és a precíz mérnöki előkészítés mellett, nagy hangsúlyt fektetnek nemcsak a magas funkcionalitás, hanem az esztétikus megjelenés elérésére is. A második generációs családi vállalkozás által előállított kandallóbetétek, ajtók és kiegészítők tükrözik az évek alatt megszerzett szakmai tapasztalatot, a hőfelhasználás terén épp úgy, mint az egyedi elképzelések által is alakított, hangulatos megjelenésben.

Hogyan működik egy hidraulikus szivattyú?

2021. 08. 16. 10:00
Ezek a berendezések már több évtizede léteznek, és két fő okból népszerűek, nincs szükségük külső energiaforrásra - a mozgó víz ereje adja meg a szükséges energiát-, és rendkívül egyszerűek, mindössze két mozgó alkatrészből állnak. A hidraulika szivattyúk alapötlete, hogy egy viszonylag nagy mennyiségű mozgó víz lendületét használja fel arra, hogy egy viszonylag kis mennyiségű vizet felfelé pumpáljon.