Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hírfürdő

Sorsoláson talált gazdára 3 wellnesshétvége - indul az új játék

06. 28. 14:27
A május elején indult játékunk résztvevőinek ezúttal egy barlangfürdőkkel kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. A helyesen válaszolók között szigetközi, egerszalóki és hévízi wellness utalványokat sorsoltunk ki.

95 éves a berettyóújfalui termálvizes úszómedence – fejlesztések előtt a fürdő

06. 22. 17:03
A berettyóújfalui Bihar Termálliget ad otthont az ország kevés termálvizes úszómedencéi közül az egyiknek. A medence ebben a hónapban ünnepli a 95. születésnapját. Az évfordulós megemlékezésen a fürdő előtt álló fejlesztésekről is szó esett.

Gyereknapi fürdős programok 2022-ben [térképpel]

05. 27. 09:30
Számos fürdővárosban készülnek a gyereknapra kreatív foglalkozásokkal, ugrálóvárral, arcfestéssel és különböző zenés-táncos gyerekműsorral. Összegyűjtöttük, mely fürdőkben és fürdővárosokban kínálnak gyerekprogramokat ezen a hétvégén.

Milyen fürdőruhák lesznek menők idén nyáron? - Megmutatjuk a legújabb trendeket!

05. 26. 13:50
Ideje elővenni a strandtáskát és belepakolni azokat a holmikat, amelyek elengedhetetlenek egy kellemes vízparti pihenéshez. Mik ezek? Kényelmes lábbelire, laza ruhákra és persze egy komfortos, divatos, adottságainkat a lehető legjobban hangsúlyozó fürdőruhára mindenképpen szükségünk lesz a napvédőkrém és a vízipisztoly mellé.

Így is kereshetsz pénzt online: 4 működő módszer

05. 05. 17:39
Szeretnéd egy termálfürdőben pihentetni a tested és a lelked, miközben tudod, hogy nincs veszélyben a megélhetésed? Akkor lehet, hogy érdemes belevágnod valamilyen online bizniszbe, amiből aztán valamennyi passzív jövedelmed is származhat.

Kisorsoltunk 3 wellnesshétvégét - indul az új játék

05. 04. 10:03
A március elején indult játékunk résztvevőinek ezúttal egy Zsóry Fürdővel kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. A helyesen válaszolók között mezőkövesdi, zalakarosi és hévízi wellness utalványokat sorsoltunk ki.

Az élmények mellett személyre szabott kerékpárt nyerhetünk, ha Keszthelyről átbiciklizünk Hévízre

04. 27. 09:12
Bringára Keszthely! néven indult kezdeményezés a Balaton-parti városban, amellyel a kirándulási lehetőségekre, látnivalókra és a környéken kiépült kiváló kerékpáros infrastruktúrára akarják felhívni a figyelmet.

Bort választott Hévíz

04. 26. 14:00
Április 22-én kiderült melyik pincészet bora viseli egy éven keresztül a 2022-es Város Bora címet. A Hévíz Turisztikai Egyesület szervezésében immáron harmadik alkalommal került kiválasztásra, megújult tematika szerint a címet viselő bor.

Mégsem zár be a csokonyavisontai fürdő - húsvétkor még biztosan nyitva lesz

04. 14. 17:35
Egy nap alatt vett jelentős fordulatot a kis somogy megyei fürdő ügye. Szerencsére ezúttal jó irányba.

Misztikus fények a fürdőszobában – így csináljuk!

03. 28. 12:00
Manapság már nem kell azonnal wellness szállodába utazni, ha lazítani szeretnénk egyet a kádban illóolajok és hangulatos fények társaságában. Remek és ár-érték arányban is hatékony kiegészítőket kaphatunk a fürdőbe, amik által valódi nyugalom szigete lehet ez a helyiség.

Home office-ban dolgozunk? Akkor miért ne tehetnénk azt egy medence partjáról?

03. 28. 12:00
A home office még sokaknak újdonság. Sőt egyeseknek még annyira új, hogy igazán nem is tudják, miképp használják ki a home office nyújtotta előnyöket. Főleg annak az előnyét, hogy nem is kötelező otthonról dolgozni. Milyen volna, ha összekötnénk a munkát és a pihenést?

Programok a budapesti fürdőkben a Víz Világnapja alkalmából

03. 22. 10:30
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. játékkal és ismeretterjesztő fürdőlátogatással is csatlakozik a Víz Világnapjához. Az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta március 22-én tartják meg a Víz Világnapját, amihez a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. évek óta csatlakozik. A Világnap idei mottója a „Láthatóvá tenni a láthatatlant”, ami a felszín alatti vizek fontosságára hívja fel a figyelmet.