Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hírfürdő

Az új generációs szinkron motorok innovatív jellemzői

05. 02. 08:00
A szinkron motorok rendkívül fontos szerepet töltenek be az ipari hatékonyságnövelés és az automatizálás területén. Ezek az új generációs motorok innovatív jellemzőiknek köszönhetően még effektívebbekké és gazdaságosabbá teszik az elektromos meghajtásokat. Ezáltal növelhetik a gyártóegység termelékenységét és csökkenthetik az energiafelhasználást. Cikkünkben bemutatjuk a szinkron motorokat, illetve azok innovatív működését.

A karácsony színei 2023-ban

04. 24. 08:00
Az évente megrendezendő, nagy népszerűségnek örvendő karácsonyi kiállítás Frankfurtban, Németországban idén sem okozott csalódást, és felülmúlta várakozásainkat. Nemcsak a legújabb trendeket mutatták be, hanem a 2023-as év trendi színeit is.

Hogyan válasszon kerti bútorokat az elkövetkező évekre?

04. 17. 08:00
A kerti bútor vásárlása nem az a típusú feladat, ami szezononként újra és újra megismétlődik. Jó esetben. Akkor, ha minden berendezési tárgy pontosan azt a kellemet, minőséget testesíti meg, ami elvárható. Ezért kompromisszumok és elhamarkodott döntések helyett célszerű alaposan körbejárni ezt a témát, és végül olyan bútordarabokra voksolni, amik éveken át hűségesen szolgálhatnak.

A Dagály Fürdőben újra megnyílik a termálmedence

04. 08. 14:54
Április 7-én, pénteken újra használatba vehették a vendégek a közkedvelt Dagály Fürdő egyik termálvizes medencéjét. Igaz, egyelőre csak tesztüzemben, és minde kiderült csak átmeneti időre. A medence április 17-én bezárt, de 22-én ezúttal végleg megnyílik.

Microblading technika a természetesen dús, csodaszép szemöldökért

04. 03. 08:00
A világhírű PhiAcademy, amely többek között az egyedülálló microblading technikájáról is ismert, több olyan szépségiparban tevékenykedő szakembert nevelt már ki a fennállása óta, akik alázatos munkájukkal, velük született elhivatottságukkal az emberi szépség kiemelésének és fokozásának szentelik mindennapjaikat. Vörös Bianka, a jeles akadémia egyik kiemelkedő művésze, a microblading és shading technikákat kombinálva olyan szemöldököt varázsol a számunkra, amely jócskán meghaladja az igényes, minden tekintetben természetes és szemet gyönyörködtető szemöldökről szőtt álmainkat.

Nyereményjátékkal indul a tavaszi wellness-szezon Sárváron

03. 28. 14:45
Szókereső nyereményjátékkal népszerűsíti Sárvárt a fürdőváros TDM szervezete. Az újszerű aktivitást kipróbálók wellness pihenést nyerhetnek.

Mindenünk a víz - Keresik a budapesti fürdők kabalafiguráit

03. 23. 14:25
A múlt héten volt a Víz Világnapja, és idén 150 éves Budapest. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ebből az alkalomból kreatív pályázatot hirdetett, amelyben többek között a fővárosi fürdők kabalafiguráit is keresik.

Részlegesen újranyit a berettyóújfalui Bihar Termálliget

03. 01. 15:30
A berettyóújfalui Bihar Termálliget 2023. március 3-án részlegesen újra kinyitja kapuját. Márcus első péntekjétől kültéri gyógyvizes medencével várják az érdeklődőket, minden nap 10.00 – 18.00 óra között látogatható a kültéri termálmedence.

3 wellness utalványt sorsoltunk március 1-én

03. 01. 13:37
Február 28-án zárult játékunkban a szerencsések Hévízre, Egerbe és Mosonmagyaróvárra nyerhettek utalványokat. Mutatjuk, kik és pontosan mit nyertek. Egyúttal elindult az új játékunk is...

Fogfájás nyaralás közben - Mit tegyünk?

02. 27. 08:00
Szinte egész évben azon gondolkodunk és azt várjuk, hogy mikor mehetünk végre nyaralni, kipihenni a fáradalmakat és feltöltődni egy kicsit. Olvasni a parton, kirándulni a városban vagy a természetben.

Hogyan fejlődj a nemzetközi áruszállítás piacán?

02. 01. 08:00
A behozatali-kiviteli közúti fuvarozás bizonyos termékek új, az előállítási helyüktől jelentős távolságra található piacokra való bevitelét teszik lehetővé. Nemzetközi áruszállítással fogyasztási cikkek vagy különleges áruk (veszélyes áruk vagy nehézteherszállítás) szállíthatók a törvény által meghatározott határokon belül.

A purhab és a kőzetgyapot szigetelés összehasonlítása

01. 28. 08:00
A kőzetgyapot szigetelés egy olyan szigetelőanyag, ami természetes alapanyagokból, általában bazaltkőből készül. A szigetelőpanelek általában merev vagy rugalmas formában érhetők el, leggyakrabban tekercsben vagy lapokban értékesítik.