Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Hírfürdő

Eladósodtak és megkezdték a létszámleépítéseket a fürdők

10. 16. 12:47
A jelenlegi állás szerint átlagosan 4 emberből egyet el kell bocsássanak a fürdők. Néhány helyen a működőképesség is veszélyben lehet.

Újabb vészharangot kondított meg a Fürdőszövetség: végzetes elvándorlás várható a gyógyfürdőknél

10. 06. 16:02
A fürdők nehéz anyagi helyzetbe kerültek 2020-ban, az orvosok tervezett béremelése miatt most a gyógyászati szolgáltatások is veszélybe kerülhetnek.

Kisorsoltuk a nyereményeket a kérdőívünk kitöltői között

10. 02. 12:06
Augusztus eleje és szeptember 30. között lehetett kitölteni a termalfurdo.hu által összeállított kérdőívet, amelyben a fürdőzési és strandolási szokásokkal kapcsolatos kérdések szerepeltek. A kitöltők között nyereményeket is sorsoltak.

Segítséget kérnek a fürdők

09. 28. 00:00
A fürdőknek azonnali kormányzati segítségre van szükségük, hogy túl tudjanak élni a 2021-es strandszezonig.

Kisorsoltuk a Hotel Eger & Parkba szóló utalványt

08. 27. 10:58
Június 24. és augusztus 24. között tartó játékunkban a termalfurdo.hu hírlevelére feliratkozók között sorsoltunk ki egy utalványt, amely a Hotel Eger & Parkba szól. A nyertes lejjebb görgetve olvasható.

Kedvezményekkel és programokkal nyílik a Gellért

08. 27. 10:00
Az újranyitási akció keretében a belépőjegyek közel 40%-kal csökkentett áron vásárolhatóak meg 2020. október 31-ig, a 15 alkalmas akciós bérletek pedig további 15% kedvezményt biztosítanak. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott gyógykezelések közül a gyógyvizes gyógymedence és a gyógymásszázs szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek

A fürdőzési és strandolási szokásokat vizsgálja a termalfurdo.hu

08. 13. 18:29
A néhány perces kérdőívet kitöltők között többféle nyeremény is kisorsolásra kerül.

Ezekbe a fürdőkbe ne induljunk el, mert zárva vannak

07. 31. 19:29
Egy kánikulai hétvégén hasznos lehet tudni, hogy melyek azok a fürdők, amelyek nincsnek nyitva és 2020 nyarán sajnos több fürdő is zárva maradt. Egy részük a koronavírus járvány miatt nem tudja idén meg- illetve újranyitni a kapuit, de van több olyan is, ahol fejlesztés, felújítás zajlik.

Pénteken kánikula lesz, hétvégén jön a hidegfront - mit lehet tenni, ha strandolást terveztünk?

07. 08. 17:05
Péntekig folyamatosan melegszik az idő, van ahol akár 37 fok is lehet. Szombaton nap közben azonban esővel, széllel érkezik egy hidegfront.

Kisorsoltuk a Hotel Wellamarinba szóló utalványt

07. 08. 11:05
A Pécsi Tudományegyetem kérdőívét kitöltők közül valaki Zamárdiban, a Balaton-parton tölthet el egy hétvégét négycsillagos környezetben. Új nyereményjátékunk is indult.

Zalakaros többletszolgáltatásokkal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a gyerekeket – Itt a Kidness

07. 02. 14:52
A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat.

40%-kal olcsóbb belépővel nyílt meg a Széchenyi és a Rudas július 1-én

07. 01. 16:07
A Lukácsban és Csillaghegyen újranyitási akció keretében fürdőzhetünk olcsóbban. Az újonnan nyitott fürdők egyelőre rövidített nyitvatartással üzemelnek, de a támogatott gyógykezelések már elérhetőek. A Széchenyiben programok is várják a fürdőzőket.