Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Hírfürdő

A Széchenyi Fürdőben már személyre szabott magánegészségügyi szolgáltatások is elérhetőek

10. 06. 15:28
A Széchenyi gyógyfürdő évtizedek óta fogad gyógyulni és regenerálódni vágyó vendégeket. 2021 augusztusa óta már beutaló nélkül is lehetőség van igénybe venni a gyógykezeléseket.

Kisorsoltuk a 4 wellnesshétvégét - indul az új játék

09. 22. 15:10
Szeptember 21-én zárult a termalfurdo.hu legutóbbi játéka, amelyben 4 wellnesshétvégét sorsoltunk az ország népszerű fürdővárosaiba: Harkányba, Hévízre, Egerszalókra és Gyulára.

Egy karácsonyi textillel könnyen ünnepivé varázsolhatjuk bármelyik helyiséget

09. 20. 08:00
Egy karácsonyi textil remek eszköz lehet arra, hogy a nappalinkat, az étkezőnket vagy az egész lakásunkat ünnepi hangulatba varázsoljuk. A karácsonyi vásznak, szövetek vagy éppen terítő anyagok széles választékban állnak rendelkezésre.

GoGreen: Webes alkalmazással buzdít környezettudatos wellnessre a sárvári TDM

09. 17. 09:30
Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Ennek a segítségével igyekeznek olyan tippeket adni az utazást tervezőknek, amikkel környezettudatosabbá tehetik a wellness pihenést.

A bőség zavarában - vásárlás online cipőboltból

09. 14. 12:00
Egy nívós online cipőbolt minden szezonban az aktuális trendeknek megfelelő termékeket kínálja, hazai és külföldi márkáktól egyaránt. Az online vásárlás nem hagy kívánnivalót maga után. Az egyéniség kifejezése mellett, a hangsúly a kiváló kivitelezésen és a magas szintű kényelmen van. A kínálat számos márkás terméke gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes darabot.

Minőségi kandalló, generációs gyártási tapasztalattal

09. 10. 14:00
A BENKEL kandalló gyártása során a sok éves tapasztalat nagy szerepet kap. Ráadásul a legjobb anyaghasználat és a precíz mérnöki előkészítés mellett, nagy hangsúlyt fektetnek nemcsak a magas funkcionalitás, hanem az esztétikus megjelenés elérésére is. A második generációs családi vállalkozás által előállított kandallóbetétek, ajtók és kiegészítők tükrözik az évek alatt megszerzett szakmai tapasztalatot, a hőfelhasználás terén épp úgy, mint az egyedi elképzelések által is alakított, hangulatos megjelenésben.

Hogyan működik egy hidraulikus szivattyú?

08. 16. 10:00
Ezek a berendezések már több évtizede léteznek, és két fő okból népszerűek, nincs szükségük külső energiaforrásra - a mozgó víz ereje adja meg a szükséges energiát-, és rendkívül egyszerűek, mindössze két mozgó alkatrészből állnak. A hidraulika szivattyúk alapötlete, hogy egy viszonylag nagy mennyiségű mozgó víz lendületét használja fel arra, hogy egy viszonylag kis mennyiségű vizet felfelé pumpáljon.

Csodaszép függöny, avagy a lakás hangulatfelelőse

08. 02. 08:00
A jól megválasztott, minden ízében stílusos függöny a lakás valódi ékköve. Ha terítékre kerül a függöny vásárlás, érdemes elismerten megbízható, nívós forrásból beszerezni a szóban forgó textilt. A Piramis Lakástextil webáruházban garantáltan nem fogunk csalódni, amit elsősorban a színes spektrumon mozgó kínálatnak, a termékek megkérdőjelezhetetlen prémiumminőségének, kitűnő ár/érték arányának és a segítőkész kiszolgálásnak tudhatunk be.

Kisorsoltuk a 3 wellnesshétvégét és a fürdőbelépőket

07. 13. 12:04
A 6 nyertes összesen 3 db négycsillagos wellness utalványt és 3x4 db fürdőbelépőt nyert. A fürdőbelépők nyertesei 14 fürdő közül választhatják ki, melyikben szeretnék felhasználni a nyereményüket. Azoknak is tartogatunk egy meglepetést, akik ezúttal nem jártak szerencsével.

A budapesti strandok 1 órával tovább tartanak nyitva a hőségriadó ideje alatt

07. 07. 14:11
A tartósan nagy meleg miatt egy órával hosszabban, azaz este 8-ig hűsölhetünk több budapesti fürdőben is.

A nyom nélküli autózár nyitás nem elérhetetlen délibáb

07. 01. 16:43
Az autózár nyitás alapesetben pofonegyszerű feladat. Előrántjuk a farzsebünkből vagy táskánkból a kulcsot, kártyát vagy távirányítót és tadam, már készen is vagyunk. Igen ám, de mi van akkor, ha egy aprócska részlet hibádzik a történetben? Mondjuk kizártuk magunkat vagy elhagytuk a kulcsunkat? Pánik helyett létezik sérülés és idegeskedésmentes megoldás!

Egy alkalmazás, amin keresztül megtalálja a kézművesek és ideiglenes munkavállalók összes szolgáltatását

07. 01. 00:00
Ismeri a Wilio innovatív alkalmazását? És tudja, hogy miben rejlik a haladó szellemisége? Ha még nem használta, egy biztos: itt az ideje! A rendszer használatával lehetőséget teremt arra, hogy képzett szakemberbrigádot találjon a saját régiójában az önt éppen érintő projektek professzionális lebonyolításához. Legyen szó akár komplett lakásfelújításról, vízvezeték-szerelésről, takarításról vagy kertrendezésről, a preferenciái megjelölésével leadja a megbízást, és már érkeznek is a könnyen összehasonlítható ajánlatok. Ön választ, és indulhat is várva várt meló. Az alkalmazásban akár egy kattintással élvezheti a kézműves ellátók privilégiumait, illetve az ideiglenes munkavállalókkal nem kell a munkaerőhiánytól sem tartania!