Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Hírfürdő

A hétvégén szinte már minden fürdő nyitva lesz - Mutatjuk, mikor nyitnak a többiek

06. 09. 13:45
A nagyobb fürdők néhány kivétellel már nyitva vannak. A kivételek többsége is szabadtéri aquapark. Naprakész listában és térképen mutatjuk, melyik fürdőbe indulhatunk akár már ma, és a többiek mikor nyitnak.

Különleges erdőfürdővel is fokozhatók a termálvizes pihenés jótékony hatásai Sárváron

06. 09. 13:13
Június közepétől vezetett erdőfürdő séták indulnak a Sárvári Arborétumban. Azok, akik tudatos érzékszervi gyakorlatok segítségével szeretnék befogadni a természet lecsendesítő, megnyugtató és immunerősítő hatását, a Tourinform Irodában tudnak jelentkezni a rendszeres programra.

20% kedvezményt kaphatunk a Hévízi Tófürdőben és a Zalakarosi Fürdőben

05. 18. 11:28
Idén tavasztól már a Hévízi Tófürdőben és az új Kis-Balaton látogatóközpontban is érvényes a West of Balaton kedvezményrendszer egész éves kedvezménye. Az 5 nyugat-balatoni szolgáltató által nyújtott kedvezmény a családok számára alkalmanként több ezer forint megtakarítást jelenthet.

Sárváron utazástervező segít, hogy még tartalmasabbá tegyük a pihenésünket

05. 12. 16:48
Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk.

Melyik fürdő van nyitva Budapesten és környékén?

05. 08. 09:30
Május 1-től kinyithatnak a fürdők. Budapesten és környékén több fürdőben is csobbanhatunk. Mutatjuk azt is, hogy a többiek mikor nyitnak.

Miért nem nyitott ki minden fürdő, amint lehetett?

05. 07. 08:59
Május 1-étől nyitva tarthatnak a fürdők a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére. Az ország több mint 200 fürdőjének azonban, kevesebb mint 20%-a nyitott ki az első napon, és még most is kevesebb, mint felük van nyitva. Elmagyarázzuk az okokat.

Teljes kapacitással és extra szolgáltatásokkal üzemel a mórahalmi fürdő

05. 06. 09:06
Mórahalmon - az országban az elsők között - 2021. május 1-én megnyitották az összes medencét és szaunát. Nemcsak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett részlegek is igénybe vehetőek. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében.

Újra fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

05. 05. 13:03
A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, valamint a lehetőségekhez mérten csinosítgatták a fürdő 11 hektáros területét, hogy a vendégeket minél szebb környezetben fogadhassák újra.

Harkány kedvezménnyel köszöni meg az egészségügyi dolgozóknak az áldozatos munkát

05. 04. 15:15
A frontvonalban dolgozó egészségügyiek 2021. június 15. és december 31. között 1000 Ft-os jeggyel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.

Ingyen fogadja az egészségügyben dolgozókat és a pedagógusokat egy Zalakaros közelében található kalandpark

05. 03. 11:52
A Zobori Élményparkba egész májusban ingyen léphetnek be a frontvonalban dolgozók.

A Zalakarosi Fürdő május 7-én nyit

05. 02. 11:33
A teljes nyitás 2 lépcsőben valósul meg, a fürdő május 20-tól üzemel teljes kapacitással. Május 7-20. között kedvezményes napijeggyel látogatható.

Több körben nyitnak a budapesti fürdők

05. 01. 20:08
Az első lépcsőben 6 fürdő nyitja meg kapuit 2021. május 1-jén. Pünkösdi nyitásra készül a Palatinus és a Pesterzsébeti fürdő, június elejétől fogad vendégeket a Dandár fürdő, valamint a Római strand és Pünkösdfürdő.