Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Hírfürdő

Több fürdő is programokkal vagy kedvezményekkel készül a víz világnapjára

03. 20. 12:51
A víz világnapja az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta hívja fel a figyelmet a víz, mint éltető elem fontosságára. Néhány magyarországi fürdő évek óta  valamilyen programot szervez vagy kedvezményt ad ebből az alkalomból.

Kisorsoltunk 3 utalványt

03. 19. 14:38
A március 19-i sorsolásunkon régi szokásunkhoz híven 3 utalványt sorsoltunk ki. Ezúttal egy hévízi, egy gyulai és egy szigetközi utalványt talált gazdára. Indul az új játékunk is.

Aktív gyermekkor és családi összetartás – a hintaszettek, játszóterek és babakocsik szerepe a modern családok életében

03. 07. 09:00
A modern szülők számára manapság az egyik legnagyobb kihívás, hogy gyermekeiket aktívan és biztonságosan szórakoztassák. A digitális világ korában a kültéri tevékenységek fontossága gyakran háttérbe szorul, míg a fizikai aktivitás hiánya és a friss levegőn töltött idő csökkenése negatívan befolyásolhatja a gyermekek fejlődését.

Megújul a Leányfalui Termálfürdő

02. 20. 17:01
Elkezdődtek a felújítási munkálatok leányfalui fürdőben. A strand területén különleges tórendszer épül, és igazi élménytér jön létre a fürdőzést kedvelő vendégek számára.

Orfűről érkeznek a harkányi fürdő új csúszdái

02. 19. 14:59
Az idei évben több forgalomnövelő fejlesztést valósít meg a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A komplexumban a tervek szerint az idei strandszezonra egy új csúszdapark is elkészül. A csúszdaelemek a bontás alatt álló Orfű Aquaparkból érkeznek.

Tavaszi üzemrend változások a Gyulai Várfürdőben

02. 12. 16:34
Üzemrend változások Gyulán. Mutatjuk a Várfürdő tavaszi medence karbantartásainak dátumait!

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

02. 09. 10:00
Bükfürdő, a nyugati országrész egyik legkedveltebb termálfürdője, amely hosszú évtizedek alatt a nyugdíjasok paradicsomává vált, ahol nem csak az idilli környezet, hanem a kiváló minőségű gyógyvíz is vonzza a látogatókat. Itt nyílt az Alpokalja legújabb szépkorúakat ellátó komplexuma.

Változások a budapesti gyógyfürdőkben: mutatjuk, hol várhatóak áremelkedések, kedvezmények, karbantartások és fejlesztések

02. 05. 16:54
2024. január 8-tól emelkedtek a budapesti gyógyfürdők jegyárai. Vannak olyan fürdők, ahol 10 százalék feletti, míg máshol átlagosan 5 százalék körüli az emelés. Összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat. Mutatjuk azt is, hogy 2024-ben hol és milyen fejlesztések várhatók. 

Március 24-én adhatják át a Makói Hagymatikum új szárnyát - Videók + képek

01. 30. 14:05
Előreláthatólag március 24-én adják át a Hagymatikum új szárnyát az Atlantiszt, amellyel teljessé válik Makovecz Imre elképzelése. A névhez és a nagynevű tervezőhöz méltó látványvilággal, beltéri csúszdákkal és virtuális valóság látványelemekkel találkozhatunk majd Makón.

Figyelem: január 31-én lejárnak az éves autópálya matricák!

01. 30. 08:00
A tavaly megvásárolt országos autópálya matricák érvényessége 2024. január 31-én éjfélig tart. Ha eddig még nem tette meg, szerezze be idei úthasználati jogosultságát! Sok esetben idén is az országos konstrukció a legköltséghatékonyabb, ugyanakkor az éves vármegyei matricák sem véletlenül népszerűek. Segítünk eligazodni a lehetőségek között!

Újévi fogadalmak 2024-ben – ezeket is veszni hagyjuk?

01. 26. 08:00
Év végén sokan teszünk fogadalmakat. Eljárok edzeni. Leteszem a cigit! Az első napokban, hetekben buzgón követjük célkitűzéseinket, aztán lassacskán alábbhagy a lendület. Ismerős, ugye? Mit tegyünk 2024. januárjában, hogy fenntartsuk a saját érdeklődésünket, hogy elérjük céljainkat?

Milyen munkalehetőségek találhatóak a hotelekben, wellnessekben és fürdőkben?

01. 22. 08:00
A vendéglátásban dolgozni több mint munka. Olyan hivatás ez, ami sokakat egyből beszippant. Persze nem mindenkinek való. Az viszont biztos, hogy igencsak széles a lehetőségek tárháza.