Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Hírfürdő

Kisorsoltuk a nyerteseket a kérdőív kitöltői között

09. 15. 11:41
Ezen a nyáron július 1. és szeptember 11. között a termalfurdo.hu látogatóinak lehetőségük volt kitölteni egy kérdőívet. Ebben azt kérdeztük, hogyan fürdőznek, mit szeretnek vagy épp mit nem szeretnek a hazai fürdőkben. A kitöltők között nyereményeket sorsoltunk.

Wellnesshétvégéket és vízálló telefontokokat sorsoltunk

09. 01. 18:40
Június végétől augusztus utolsó napjáig tartott a játékunk, amelyben körmendi és hévízi négycsillagos hétvégéket, valamint összesen 8 vízálló telefontokot sorsoltunk ki.

Így drágult a termálfürdőzés 2022-ben

09. 01. 08:00
Manapság már nem csak évi 2-3%-kal emelkednek az árak ahogy megszoktuk életünk során, hanem hétről hétre és jóval nagyobb ütemben. Kezdődött az élelmiszerrel és az energiával még 2021-ben. S ahogy növekednek a beszerzési árak és a fenntartási költségek, minden szolgáltató rálép az áremelés útjára. Nincs ez másképp a fürdőkkel sem.

Viszi a pálmát a kőzetgyapot födém szigetelés

08. 12. 08:00
A rideg januári hajnalokon a fűtésre fordított költségek tetemes része elillanhat a szigetelés nélküli padlásfödémen keresztül. A minőségi födém szigetelés, viszont orvosolja ezt a problémát, amivel nem csak kellemesebb életteret teremthetünk magunknak és környezetünknek, hanem jelentősen lefaraghatunk a fűtésre szánt költségekből.

Hova tegyem a telefont a strandon?

08. 08. 08:00
Vinni vagy nem vinni: az itt a kérdés, legalábbis az első kérdés, ha arról beszélünk, hogy mikor vannak értékeink legnagyobb biztonságban még mi pancsolunk. Azt egészen biztosan kijelenthetjük, hogy olyan ékszert vagy egyéb értéket sosem loptak el a strandról, amit nem vittünk magunkkal. De a telefont és persze bankkártyát vagy pénzt a legtöbben viszünk, így a kérdés marad: hová tegyük ezeket?

Víz alatti vakáció

08. 07. 09:00
A búvárkodás mellett egyre népszerűbb a széles rétegek számára elérhető snolkerezés, így nő a víz alatti fotó és videó készítésre is az igény. A merülések során szerzett tapasztalatok és a beszerzett felszerelés pedig sok esetben bevetésre kerül a fürdők csúszdáinál vagy a vízi kalandpályákon. De nézzük milyen lehetőségeink vannak, ha víz alatti fotózásra adjuk a fejünket.

Így segíti egy jól átgondolt Google Ads kampány a termálfürdők marketingjét

08. 01. 08:00
Mivel Magyarországon rengeteg termálfürdő van, emiatt elég nagy a verseny a különféle wellness központok között, hiszen mindegyiknek az az érdeke, hogy minél több látogatót tudjon magához csalogatni különféle promóciók segítségével.

Öt mítosz az olcsó repülőjegyekről, amelyekben még mindig hiszel

07. 26. 09:00
Azért olcsó, mert… A legtöbben egészen változatos módon egészítik ki a pontozott részt. Azért, mert akciós. Azért, mert fapados. Azért, mert kedvező. Azért, mert az elmúlt évek csendje után a repülés olcsóbb, mint valaha. A sor végtelenségig vagy legalábbis a fantázia kimerüléséig folytatható. De vajon ezekben az elképzelésekben mennyi az igazság? A valóság? A realitás? Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy veszedelmesen minimális.

Ennyivel lett olcsóbb idén a magyar nyaralás a külföldieknek

07. 18. 15:50
A magyar valuta közel 11%-ot gyengült azóta, hogy Oroszország februárban megszállta Ukrajnát. A török líra után a legnagyobb gyengülést a forint szenvedte el, a Bloomberg által követett 23 feltörekvő piaci deviza közül.

Mit kell tudni a zúzott kavics áráról?

07. 18. 09:00
Amikor egy területet díszíteni szeretnénk, akkor számos alapanyag közül választhatunk. Az egyik opció a zúzott kavics, ami az egyik legkedveltebb díszítő anyag. Egyrészt azért, mert szép végeredményt lehet elérni vele, másrészt pedig azért, mert megfizethető.

Mi a Shiba Inu vásárlás menete?

07. 18. 00:00
2013-ban szoftverfejlesztők egy csoportja létrehozta a Dogecoint, egy kriptovalutát, amelyet egy népszerű internetes mémről neveztek el. A projekt egy vicc volt, amely azt volt hivatott illusztrálni, hogy több ezer kriptovalutát hoztak létre céltól és hosszú távú piaci igényektől függetlenül.

Pici lakások: íme, 3+1 tipp, hogy jobban elférj

07. 01. 08:00
Rengetegen lakunk kisebb lakásokban, vagy azért, mert nem engedhetünk meg egy nagyobbat, vagy azért, mert egyszerűen csak nem is tudnánk kihasználni. Egy apró lakás azonban sok kényelmetlenséggel járhat együtt, ami a tárolóhelyeket és a zsúfoltságot illeti. Az ilyen esetekre adunk néhány tippet, hiszen, ha okosan rendezzük be otthonunkat, egy kis lakásban is kényelmesen elférhetünk.