Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Hírfürdő

Az otthoni betonmedence építés előnyei

10. 27. 15:00
Manapság már nem számít luxusnak, ha egy családi ház hátsó udvarában úszómedence található. Nyilván ennek is vannak különböző változatai. A legegyszerűbb megoldás egyértelműen a felfújható műanyag medence beszerzése, ami különböző méretekben is elérhető.

A Palatinuson fénnyel festik meg a 150 éves Budapest múltját

10. 24. 14:41
A tavaly nagy sikert aratott Lumina Park visszatér a Palatinusra. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. idén a 150 éves Budapest történetére formálta az idei fénypark témáját. Az Utazás az időben című attrakció 2024 márciusáig várja a látogatókat.

Szegedig úsztak Berettyóújfalutól - 24 órás úszás a Bihar Termálligetben

10. 03. 14:05
24 órás úszófesztivál keretében 152 résztvevő összesen 179 km-t tett meg a Bihar Termálliget uszodájában a múlt pénteken. A legfiatalabb úszó másfél, a legöregebb 80 éves volt.

150 forintért fürdőzhetünk Budapesten, idén 2 helyen is lesz Lumina Park

10. 03. 10:21
Az idén 150 éves Budapest születésnapját a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. (BGYH) egy jelképes összegű belépővel ünnepli, de érdemes sietni a vásárlással. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén a Palatinus mellett a Római Fürdő területén is lesz Lumina Park.

Új hajápolási termékek a magyar piacon

09. 29. 15:56
A Farouk Systems Polska a Pettenon Cosmetics olasz kozmetikai márka által létrehozott Serica hajpakolás hivatalos magyarországi forgalmazója lett. A mindennapi hajápolásra szánt legendás termékeket magas minőség, hatékonyság, értékes növényi összetevők aktív hatásán alapuló természetes összetétel és vonzó árak jellemzik, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki otthona kényelmében érjen el professzionális fodrászkezeléshez hasonló hatást.

Kisorsoltuk a nyereményeket a kérdőív kitöltői között

09. 26. 14:15
A fürdőzési szokásokat vizsgáló kérdőívünk kitöltői között wellness utalványokat és fürdőbelépőket, illetve ajándékkártyákat sorsoltunk ki. Mutatjuk, kik és pontosan mit nyertek.

Mikor éri meg profi távcsőre váltani, ha a csillagászat a hobbid?

09. 15. 09:00
Különleges hobbi a csillagászat, ami lehetővé teszi számunkra azt, hogy felfedezhessük az éjszakai égboltot és mélyrehatóan megismerjük az univerzumot. A csillagászathoz azonban megfelelő felszereléssel is rendelkezni kell. Nézzük meg, hogy mikor lesz szükségünk egy profi távcsőre?

Új gyógyfürdője lehet az országnak

09. 13. 15:20
A berettyóújfalui Bihar Termálligetben idén júniusban adták át a teljesen felújított és új medencékkel bővített fedett részleget, ahol gyógyászati kezelések is helyet kaptak. Most elindult a fürdő gyógyfürdővé minősítésének előkészítése is.

Idén már túl van a 400 ezredik látogatón Bükfürdő, szeptemberben is programokkal várnak

09. 13. 14:00
Szeptember elsején sikerült átlépnie az ország második legnagyobb fürdőjének a bűvös számot. A szerencsés vendégeket a fürdő gazdasági igazgatója fogadta és ingyen jegyekkel ajándékozta meg. Szeptemberben két érdekes programmal is vár a fürdő.

Megtartotta 5 csillagos minősítését az Aquaticum SPA

09. 13. 13:24
A Magyar Fürdőszövetség által korábban megítélt Nemzeti Tanúsító Védjegy legmagasabb, ötcsillagos minősítését újabb öt évre elnyerte az Aquaticum SPA a gyógyfürdő, élményfürdő, strandfürdő és medical wellness kategóriákban egyaránt.

Országos vízipisztolycsata - rekordkísérlet az ország fürdőiben - lista és térkép

08. 15. 09:24
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésével augusztus 19-én az ország 40 fürdőjében egy időben vethetik bele magukat a vendégek egy fergeteges vízipisztolycsatába. Az esemény egyúttal rekordkísérlet is lesz egyszerre több száz vagy akár több ezer résztvevővel.

Kisorsoltuk a nyerteseket - új játék

08. 03. 10:07
A július 31-én zárult játékunkban a szerencsések Parádsasvárra, Sikondára és Mosonmagyaróvárra nyerhettek utalványokat. Mutatjuk, kik és pontosan mit nyertek. Van új játékunk is természetesen...