Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Hírfürdő

Teljes kapacitással és extra szolgáltatásokkal üzemel a mórahalmi fürdő

05. 06. 09:06
Mórahalmon - az országban az elsők között - 2021. május 1-én megnyitották az összes medencét és szaunát. Nemcsak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett részlegek is igénybe vehetőek. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében.

Újra fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

05. 05. 13:03
A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, valamint a lehetőségekhez mérten csinosítgatták a fürdő 11 hektáros területét, hogy a vendégeket minél szebb környezetben fogadhassák újra.

Harkány kedvezménnyel köszöni meg az egészségügyi dolgozóknak az áldozatos munkát

05. 04. 15:15
Az egészségügyi dolgozók 2021. június 15. és december 31. között 1000 Ft-os jeggyel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.

Ingyen fogadja az egészségügyben dolgozókat és a pedagógusokat egy Zalakaros közelében található kalandpark

05. 03. 11:52
A Zobori Élményparkba egész májusban ingyen léphetnek be a frontvonalban dolgozók.

A Zalakarosi Fürdő május 7-én nyit

05. 02. 11:33
A teljes nyitás 2 lépcsőben valósul meg, a fürdő május 20-tól üzemel teljes kapacitással. Május 7-20. között kedvezményes napijeggyel látogatható.

Több körben nyitnak a budapesti fürdők

05. 01. 20:08
Az első lépcsőben 6 fürdő nyitja meg kapuit 2021. május 1-jén. Pünkösdi nyitásra készül a Palatinus és a Pesterzsébeti fürdő, június elejétől fogad vendégeket a Dandár fürdő, valamint a Római strand és Pünkösdfürdő.

Ezek a fürdők nyitottak ki május 1-én

05. 01. 09:32
Május 1. az a nap, amikor végre kinyithatnak a fürdők. Az ország 25 városában összesen 32 fürdőben csobbanhatunk az első napon. Mutatjuk a nyitva tartó fürdőket térképen is.

Új helyszínen, új külsővel nyit májusban a bükfürdői Tourinform iroda

04. 30. 12:22
A Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy Programjának 23 millió forintos támogatásából megújult a bükfürdői Tourinform. Május elsejével vonzó arculattal, bővített szolgáltatási portfólióval, modern infokommunikációs eszközök révén rengeteg érdekességgel várja új helyen az iroda az érdeklődőket.

Együttműködik két hévízi szervezet a város népszerűsítése érdekében

04. 29. 21:43
A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft és a Hévízi Vállalkozók Egyesületének közös célja Hévíz, mint turisztikai desztináció népszerűsítése, a településre érkező vendégek kulturális célú szórakoztatása, a vendégek elégedettségének a növelése.

Már mehetünk fürdőbe - Mutatjuk, melyik fürdő van már nyitva és a többiek mikor nyitnak

04. 29. 18:54
Május 1-től a fürdők is megnyithatták a kapuikat a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt. Egyelőre még csak egy részük fogad vendégeket, de egyre többen jelentik be a nyitás várható időpontját. Naprakész listában és térképen mutatjuk, melyik fürdőbe indulhatunk akár már ma, és a többiek mikor nyitnak.

Miért nem nyit minden fürdő, amint lehet?

04. 28. 13:06
Május 1-én nyithatnak a fürdők a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére. Az ország több mint 200 fürdőjének azonban, úgy tűnik, kevesebb mint 20%-a nyit ki az első napon. Elmagyarázzuk az okokat.

Foglalási hullám indult Sárváron az utóbbi hetekben

04. 28. 12:55
A koronavírus-járvánnyal összefüggő korlátozó intézkedések enyhítésének hírére egyfajta foglalási hullám indult meg Sárváron. A szállás típusát, a kikapcsolódás hosszát illetően vannak ugyan minimális eltérések, a rugalmasság azonban továbbra is fontos. A foglalási állomány még így is lemaradásban van.