Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hírfürdő

Hova tegyem a telefont a strandon?

08. 08. 08:00
Vinni vagy nem vinni: az itt a kérdés, legalábbis az első kérdés, ha arról beszélünk, hogy mikor vannak értékeink legnagyobb biztonságban még mi pancsolunk. Azt egészen biztosan kijelenthetjük, hogy olyan ékszert vagy egyéb értéket sosem loptak el a strandról, amit nem vittünk magunkkal. De a telefont és persze bankkártyát vagy pénzt a legtöbben viszünk, így a kérdés marad: hová tegyük ezeket?

Víz alatti vakáció

08. 07. 09:00
A búvárkodás mellett egyre népszerűbb a széles rétegek számára elérhető snolkerezés, így nő a víz alatti fotó és videó készítésre is az igény. A merülések során szerzett tapasztalatok és a beszerzett felszerelés pedig sok esetben bevetésre kerül a fürdők csúszdáinál vagy a vízi kalandpályákon. De nézzük milyen lehetőségeink vannak, ha víz alatti fotózásra adjuk a fejünket.

Így segíti egy jól átgondolt Google Ads kampány a termálfürdők marketingjét

08. 01. 08:00
Mivel Magyarországon rengeteg termálfürdő van, emiatt elég nagy a verseny a különféle wellness központok között, hiszen mindegyiknek az az érdeke, hogy minél több látogatót tudjon magához csalogatni különféle promóciók segítségével.

Öt mítosz az olcsó repülőjegyekről, amelyekben még mindig hiszel

07. 26. 09:00
Azért olcsó, mert… A legtöbben egészen változatos módon egészítik ki a pontozott részt. Azért, mert akciós. Azért, mert fapados. Azért, mert kedvező. Azért, mert az elmúlt évek csendje után a repülés olcsóbb, mint valaha. A sor végtelenségig vagy legalábbis a fantázia kimerüléséig folytatható. De vajon ezekben az elképzelésekben mennyi az igazság? A valóság? A realitás? Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy veszedelmesen minimális.

Ennyivel lett olcsóbb idén a magyar nyaralás a külföldieknek

07. 18. 15:50
A magyar valuta közel 11%-ot gyengült azóta, hogy Oroszország februárban megszállta Ukrajnát. A török líra után a legnagyobb gyengülést a forint szenvedte el, a Bloomberg által követett 23 feltörekvő piaci deviza közül.

Nyaralás hitelből? Mutatjuk, hogyan érheti meg

07. 01. 08:00
Nyaralás hitelből? Újra itt a nyár! Itt a megérdemelt pihenés ideje, vége a téli hidegnek, sütkérezhetünk a napon. Nem jó érzés látni, hogy minden ismerősünk nyaralni megy, a tengerpartról posztol csábító képeket – természetes, hogy mi magunk is ott szeretnénk pihenni. De sajnos adódhat olyan helyzet, hogy nekünk épp nem futja egy ilyen utazásra. Vagy mégis?

Pici lakások: íme, 3+1 tipp, hogy jobban elférj

07. 01. 08:00
Rengetegen lakunk kisebb lakásokban, vagy azért, mert nem engedhetünk meg egy nagyobbat, vagy azért, mert egyszerűen csak nem is tudnánk kihasználni. Egy apró lakás azonban sok kényelmetlenséggel járhat együtt, ami a tárolóhelyeket és a zsúfoltságot illeti. Az ilyen esetekre adunk néhány tippet, hiszen, ha okosan rendezzük be otthonunkat, egy kis lakásban is kényelmesen elférhetünk.

Sorsoláson talált gazdára 3 wellnesshétvége - indul az új játék

06. 28. 14:27
A május elején indult játékunk résztvevőinek ezúttal egy barlangfürdőkkel kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. A helyesen válaszolók között szigetközi, egerszalóki és hévízi wellness utalványokat sorsoltunk ki.

95 éves a berettyóújfalui termálvizes úszómedence – fejlesztések előtt a fürdő

06. 22. 17:03
A berettyóújfalui Bihar Termálliget ad otthont az ország kevés termálvizes úszómedencéi közül az egyiknek. A medence ebben a hónapban ünnepli a 95. születésnapját. Az évfordulós megemlékezésen a fürdő előtt álló fejlesztésekről is szó esett.

Fa homlokzatok – természetes és időtálló anyag

06. 20. 08:00
Amikor szeretnénk felújítani újonnan vásárolt otthonunkat vagy házat építünk, döntő szerep jut a homlokzat jellegének meghatározására. Ugyanis több megoldás létezik még a fa homlokzatok kapcsán is.

Gyereknapi fürdős programok 2022-ben [térképpel]

05. 27. 09:30
Számos fürdővárosban készülnek a gyereknapra kreatív foglalkozásokkal, ugrálóvárral, arcfestéssel és különböző zenés-táncos gyerekműsorral. Összegyűjtöttük, mely fürdőkben és fürdővárosokban kínálnak gyerekprogramokat ezen a hétvégén.

Milyen fürdőruhák lesznek menők idén nyáron? - Megmutatjuk a legújabb trendeket!

05. 26. 13:50
Ideje elővenni a strandtáskát és belepakolni azokat a holmikat, amelyek elengedhetetlenek egy kellemes vízparti pihenéshez. Mik ezek? Kényelmes lábbelire, laza ruhákra és persze egy komfortos, divatos, adottságainkat a lehető legjobban hangsúlyozó fürdőruhára mindenképpen szükségünk lesz a napvédőkrém és a vízipisztoly mellé.