Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Óriási alpesi fürdő az egész családnak

2017. 05. 17. 07:17
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ki ne szeretne az Alpok nyáron üdén zöldellő, télen hófödte hegycsúcsai között pihenni. Az osztrák alpesi régió nemcsak a síelés, de a kirándulás és a fürdőzés szerelmeseinek is rengeteg lehetőséget kínál. Ezúttal Salzburg tartományból ajánlunk úti célt.

Hatalmas zöld terület

Az ausztriai Alpok ölelő hegyei között fekvő, Therme Amadé több mint 30.000 négyzetméteren várja a látogatókat. Különlegesen szép fekvésével és hatalmas területével szinte azonnal meggyőzi az idelátogató fürdőzőket. A Therme Amadé nyugodt, békés környezetben, Salzburgtól 70 kilométerre várja vendégeit. Újonnan épült termál- és élményfürdőről van szó, amely kitűnő szórakozási és pihenési lehetőséget kíván a régióba látogatók számára.
 Óriási alpesi fürdő az egész családnak

Nemcsak pihenés

A Therme Amadé nem klasszikus értelemben vett termálfürdő, hanem egy wellness szórakozást és kalandozást biztosító fürdő, ahol összekapcsolódik a sport, a szabadidő és az egészség. 30.000 m2-es területe mellett legfontosabb paraméterei: változatos fürdő és szauna világ, összesen 11 különböző medence, 5 különböző szauna, egy gőz barlang, egy Hamam és két hatalmas csúszda, melyen végigszáguldva az élménymedence kellemesen meleg vizében landolhatunk.
 Óriási alpesi fürdő az egész családnak

Egyszerre kint és bent

Beltéri és kültéri medencék is várnak minket, melyek a kellemes vízhőmérséklet miatt egész évben használhatók, óriási élményt nyújtanak akár a téli, hófedte hegyvonulatok árnyékában is. A hullám- és az az úszómedence 27-28 fokos, a gyermek és élményfürdők 32-26 fokos vízzel csalogatják a fürdőzőket. A beltéri és a kültéri medencéket egy „úszójárat” köti össze, melynek köszönhetően ki sem kell mennünk a vízből, ha helyszínt szeretnénk váltani.
 Óriási alpesi fürdő az egész családnak

Szauna kaland osztrák módra

Az élménymedencék vízét gyógyhatású sóval gazdagítják, mely Bad Ischl híres sóbányájának kincse. A sós víz kedvező hatással van a bőrre és a légzőszervekre. Nemcsak a vízben, de a szaunák és gőzkamrák levegőjében is használják a jótékony sót, amely belélegezve azonnali hatást fejt ki. A különálló „Saunawelt“ szauna részleg hétféle szaunával, medencékkel és szauna szertartások lehetőségével várja a pihenni, felüdülni vágyókat. Fontos tudni, hogy a Therme Amádé szaunái – ahogy az osztrák szaunák többsége – csak fürdőruha nélkül vehető igénybe.
 Óriási alpesi fürdő az egész családnak

A gyerekek sem fognak unatkozni

A Therme Amádé nemcsak a pihenni vágyókra, de a legkisebbekre is gondol. A "családi" jelző itt nemcsak a névben szerepel, hanem valóban minden téren gondolnak a gyerekekre és a fiatalokra. Két csúszda – egy egyedülálló piros looping csúszda és egy kék gyors csúszda – várja a látogatókat, de építettek az úszómedence mellé ugrótornyot és nem hiányozhat a hullám medence sem.
 Óriási alpesi fürdő az egész családnak
Van pezsgőfürdő és rengeteg vízi és szárazföldi játék, sportolási lehetőség várja az örökmozgókat.
 

Szóljon hozzá