Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Óriási családbarát fürdő Komáromtól néhány kilométerre

2016. 08. 20. 20:27
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egy fürdőkomplexum attól igazán jó, ha egy ott töltött nap során a család minden tagja megtalálja a számítását. A magyar határtól nem messze található nagymegyeri Thermal Corvinus ilyen! A sok remek szlovák fürdő közül ma e felé vesszük az irányt!
Nagymegyer városa Nyugat-Szlovákiában, annak déli részén fekszik, Pozsony és Komárom között. A városka 10 km-re található Medvétől, a Duna mentén fekvő határátkelőhelytől. Vasúton is megközelíthető a Pozsony–Komárom útvonalon. Nagymegyer egy nyitott fürdőváros Európa szívében, 940 éves történelemmel és a termálvíz csodálatos üzenetével. Általában az róla a vélemény, hogy falunak nagy, igazi nagyvárosnak azonban kicsi. Pihenni vágyóknak pont megfelelő. Fürdője – amely 1974-ben nyitotta meg kapuit – néhány éve viseli a Thermal Corvinus nevet. Két gyógyvizes forrás kapcsolódik hozzá, melyek hőmérséklete 57-68°C. A gyógyvíz kémiai összetétele hasonló a pöstyéni termálvízhez, mely főként a mozgásszervi- és ízületi megbetegedésekre van jótékony hatással.
Óriási családbarát fürdő Komáromtól néhány kilométerre

Óriási csúszdák óriási parkban

A népszerű Thermal Corvinus fürdőt egy 100 hektáros, erdős park területén építették, úgyhogy remek fekvésével, szemet gyönyörködtető zöld világával első látásra elnyerheti bizalmunkat. Köszönhetően a fedett medencéknek és játékoknak egész évben nyitva tart. A fürdőkomplexumban igénybe vehető 9 medence vizének hőmérséklete 25-37°C közötti. A beltéri és kültéri óriás csúszdák és bátorságunkat próbára tevő kötélpályák között az adrenalin függők találják meg a számításukat, a pezsgőfürdő és az olasz medence pedig a nyugodtabb kikapcsolódást kedvelőknek nyújt pihenési helyszínt. A fürdőzésen kívül számos sportolási lehetőség várja a gyermekeket és felnőtteket. A legkisebbek szórakozásáról a babamedencék mellett animátorok gondoskodnak a teknős vár, a kígyó csúszda és az apróságok szigete környékén.
Óriási családbarát fürdő Komáromtól néhány kilométerre

Négyféle termálmedence télen-nyáron

A fedett rekreációs központ 4 medencével az év minden napján várja a kedves vendégeket a szolgáltatások széles skálájával. Igénybe vehető itt szaunacentrum, masszázs, kozmetikai szalon, bioszolárium, bioptron gyógykezelés és pezsgőfürdő. Ha valaki úgy dönt, hogy szívesen maradna akár másnapra is, a komplexum szálláslehetőséget is kínál a termálfürdő területén.