Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Idén először lesz szilveszteri rendezvény a Rudasban

2021. 12. 21. 11:24
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Néhányan talán még emlékeznek arra, hogy az ezredforduló környékén a Rudas fürdőben január 1-én rendezték meg a különleges hangulatú, műfajteremtő Cinetripet. Azóta már több budapesti fürdőben is rendeznek éjszakai fürdőzésket. A Rudasban azonban idén először kerül megrendezésre szilveszteri buli.

 

 

Ezúttal nem zár be a fürdő december 31-én és egy különleges medencés partival búcsúztatják az óévet. A vendégeket egész éjjel DJ set várja különböző helyszíneken. A török fürdőben – a hely szellemének megfelelően – három alkalommal hastánc bemutatóban gyönyörködhetnek, Kocsis Tibor személyében pedig sztárfellépőről is gondoskodtak a szervezők.

 

 

Rudas Fürdő tetőtéri, nyitott jacuzzi

 

 

Természetesen nem maradhatnak ki a gasztronómiai élvezetek sem, melyekről a Rudas Bistro gondoskodik. És ha mindez nem elég, a résztvevők között értékes nyereményeket, fürdő- és masszázsbérleteket, és egy páros Sziget Fesztivál belépőt sorsolnak ki.

Bővebb információk a fürdő honlapján, ide kattintva találhatóak meg.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...