Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

2024. 02. 09. 10:00
Szerző: PR cikk  Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Bükfürdő, a nyugati országrész egyik legkedveltebb termálfürdője, amely hosszú évtizedek alatt a nyugdíjasok paradicsomává vált, ahol nem csak az idilli környezet, hanem a kiváló minőségű gyógyvíz is vonzza a látogatókat. Itt nyílt az Alpokalja legújabb szépkorúakat ellátó komplexuma.

Az idősek lakóközösségei sokkal könnyebbé teszik a napi kapcsolatot az ott élőkkel és a személyzet tagjaival, csökkentve az elszigeteltség és a magányosság érzését.  Ezek az intézmények számos olyan szolgáltatást és kényelmet kínálnak, amelyek jelentősen javíthatják az életminőséget. A lakók részt vehetnek közös rendezvényeken vagy programokon, valamint új barátokat szerezhetnek az étkezések vagy a napi séták, mozgásprogramok vagy közös wellness alkalmával.

De milyen is valójában az élet egy ilyen közösségben, és hogyan lehet kihasználni ennek az életformának minden előnyét? Erről kérdeztük Barota Sándort a Piroskaház „Vital” Nyugdíjasotthon tulajdonosát.

A korábbi olyan 4 csillagos szállodai kényelmi szolgáltatásokat megtartva, mint a mindennapos wellness használat (ahol medencék, szaunák és tepidárium biztosítja a mentális feltöltődést), az integrált közösségi terek, a 24 órás recepció és a gazdag svédasztalos kiszolgálás kiegészítettük olyan további, az idősödő lakóközösségünk egészségi állapotának megfelelő szolgáltatással, mint a 24 órás orvosi, egészségügyi felügyelet és személyes gondoskodás.

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

Milyen fejlesztések és átalakítások szolgálják a jelenlegi és jövőbeni lakók kényelmét?

2023 nyarától a Hotel Piroska „Vital épületszárnya” a színtere a nyugdíjasháznak, ahol az idősek prémium kiszolgálás és gondoskodás mellett, idilli környezetben, mosolygós és kedves emberekkel, szakképzett személyzettel körülvéve tölthetik életük legszebb éveit. Természetesen a szép kor késői szakaszára gondolva fejlesztéseink iránya az ápolási részleg, valamint demens szárny kialakítása, hogy az állandó ápolásra és felügyeletre szorulók ellátására is maximálisan felkészültek lehessünk.

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

Korábban már továbbfejlesztettük egészségügyi részlegünket, megkönnyítettük a házon belüli közlekedést, akadálymentesítettük a fürdőszobákat, valamint sok kis aprósággal, például kapaszkodókkal, extra megvilágítással kényelmesebbé tettük a lakók mindennapjait.

Hamarosan elérhető lesz a saját háziorvosi rendelés olyan szakemberekkel, akik az időskori problémák szakértői.

Mit ad hozzá a település és a környék az otthon egyértelműen kiemelkedő és színes kínálatához?

A reneszánszát élő vízgyógyítás 1965 óta elérhető a településen, külsőleg kifejezetten mozgásszervi megbetegedések kezelésére, belsőleg ivókúra formájában pedig emésztési zavaroknál, krónikus gyomorhurutnál és csontritkulás megelőzésére használható.

Milyen egyedi programokra számíthatnak a lakóközösség tagjai?

Az egész évet végig kísérik rendezvényeink az évszakokhoz, ünnepekhez és a hagyományokhoz igazodva (Piroska-bál, a Farsang, nyári programok, kirándulások, disznóvágás). Emellett a mindennapi bevásárlásban a gyógyszerek bevételében adagolásában is segítjük a bent lakókat.

Prémium nyugdíjasház Bükfürdőn

Úgy tűnik az élet Önökkel annyival izgalmasabb és könnyebb. Milyen gyorsan és milyen feltételekkel lehet bekerülni az Önök Otthonába?

A feltételek kifejezetten személyre szabottak. Függenek az életkortól, a lakóegység méretétől és a konstrukciótól.

Keressenek bennünket bátran az alábbi elérhetőségeinken, a legmegfelelőbb megoldás megtalálása érdekében.

www.piroskahaz.hu

tel: +36 70 392 7467

e-mail: [email protected]

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...