Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm

Garabonc
További információ
A 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm nagyszerű időtöltést kínál korosztálytól függetlenül minden látogatónak. A parkban a honfoglalástól napjainkig tartó képzeletbeli időutazáson vehetünk részt, valamint állatsimogató, lovaglás és quad is megtalálható itt.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2500 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


A Kalandpark létrejöttének alapvető célja, hogy itt minden korosztály megtalálja a neki leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A Hanna hercegnő várában található magyar királyok arcképcsarnokában és a jurtákban állandó kiállításokon vehetünk részt. A kiállítások során a térség legújabb régészeti és antropológiai kutatásaira és az elérhető leghitelesebb történelmi forrásokra támaszkodva szemléletesen és szórakoztatva tanulhatnak a látogatók. 
A kisebbek által igen kedvelt állatsimogató is várja a vendégeket, de akár a lovaglás és az íjászat is kipróbálható. Emellett a parkban kialakításra került egy kötélpálya, két várjátszótér és egy elektromos quad pálya is. A gasztronómia iránt érdeklődőknek a sajtüzem meglátogatása is ajánlott. 
A helyszín rengeteg élményt és kalandot tartogat a gyerekeknek, igazi feltöltődést pedig a felnőtteknek. 
A 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm címe: 8747 Garabonc, hrsz. 069. Aktuális árakról itt tájékozódhat. 

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Garabonc látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...