Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Dunakanyar

További információ
A Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza, kivételes szépségű kirándulóhely. 
Van hazánkban egy hely, ahol nem kell választanunk a folyók és a hegyek nyújtotta lenyűgöző látvány között. Ez a hely Visegrádi-hegység és a Bükk találkozásánál kanyargó Duna, amelyet Magyarország egyik legszebb pontjaként szoktak emlegetni. Mindez nem véletlen, hiszen a terület természeti szépségeket, történelmi emlékeket és művészeti látnivalókat egyaránt rejt, tehát minden kiránduló talál a szívének kedves időtöltést. A Dunakanyar több települést ölel fel, amelyek otthont adnak az egyes látnivalóknak. Esztergomban áll a híres író, Babits Emlékháza, Visegrád a különleges növények szerelmeseit várja a Bertényi Miklós Füvészkerttel. De elmerülhetünk a természet által megnyugvást adó csendben a Csóványosi kilátó tetején vagy a szentendrei Dömörkapu vízesést csodálva. És persze ott vannak a hegyek, amelyek vadregényes útvonalait a hegyvidékek rajongóinak ajánljuk.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Barcsay Múzeum
A szentendrei Barcsay Múzeumban megtekinthetők Barcsay Jenő festőművész munkái.
Részletek

Szamos Marcipán Múzeum
A híres szentendrei Szamos cukrászda szomszédságában található a Szamos Marcipán Múzeum, az ország első marcipánokat bemutató múzeuma. 
Részletek

Római Kőtár
A Római Kőtárban nagyrészt Szentendrén előkerült kőemlékek csodálhatók meg. 
Részletek

Szentendrei Képtár
A Szentendre főterén álló, barokk kereskedőházban 1978-ban nyitotta meg kapuit a Szentendrei Képtár egy reprezentatív, időszaki kiállítások megrendezésére alkalmas kiállítóterem.
Részletek

Parlament
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, Budapest egyik jelképe, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek