Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kápolnapusztai Bivalyrezervátum

További információ
Főleg gyerekekkel kihagyhatatlan program a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, az interaktív kiállítással és a szabadban legelő, több mint 200 állattal.
A rezervátum egész évben várja a látogatóit, akik igazi természetközeli élménnyel gazdagodhatnak. A legelésző vagy éppen futkározó bivalyokat távcsővel és kilátóról figyelhetjük a melegebb évszakokban, télen pedig az istállóban látogathatjuk meg őket.
A 2. világháborút követően került sor az ország kisszámú bivalyállományának összegyűjtésére, akiket végül a Kis-Balatonnál helyeztek el. Jelenleg a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban 200-250 állat él, de nemcsak őket, hanem a fogadóépületben található, a Kis-Balaton élővilágát bemutató kiállítást is megtekinthetjük. A kialakításnál gondoltak a gyerekekre is, akik biztosan jól fogják érezni magukat a játszótéren és az állatsimogatóban.

Nézze meg a 360 fokos képeket a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumról!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).
Tekintse meg a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumról készült videókat is!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Kis-Balaton
A Kis-Balaton egy 14.800 hektáros mocsárvilág, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. 
Részletek

Szőlőhegy Pincesor
Zalakaroson, a Szőlőhegy Pincesor régi pincéiben autentikus környezetben lehet megkóstolni a helyi borokat.
Részletek

Dísz tér
A Dísz tér Zalakaros egyik leglátványosabb központi tere.
Részletek

Zalakarosi kilátó
A fából készült zalakarosi kilátóból jó idő esetén tisztán látható és élvezhető a Kis-Balaton, illetve a Balaton-felvidék. 
Részletek

Kányavári-sziget
A Kányavári-sziget egy természetvédelmi terület közepén található; vonzerejét a gazdag madárvilág és a varázslatos természeti környezet adja.
Részletek