Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kékestető

További információ
A Kékestető a maga 1014 méterével Magyarország legmagasabb pontja, melynek klimatikus viszonyai, páratlan körpanorámája és tv-tornya sokakat vonz. 
Kékestető hazánk egyik igazi kis csodája, amely a túrázás és a síelés szerelemeseit egyaránt várja. A már legendássá vált Kéktúra útvonal része, amelyet 1963–ban klimatikus gyógyhellyé nyilvánítottak. Az 1014 méter magas csúcsáról indul hazánk egyik leghosszabb lesiklópályája, de a kezdőktől a profikig mindenki talál a szintjének megfelelő útvonalat. Ha itt járunk, érdemes beiktatni a programba egy kilátónál tett látogatást. A létesítményt néhány éve újították fel annak szem előtt tartásával, hogy képes legyen ellenállni a mostoha időjárási körülményeknek. A 45 méter magas kilátóba lifttel juthatunk fel, a tetején állva pedig elveszhetünk egy kicsit az elénk táruló látványban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Palóc Ház
Parád legjelentősebb műemléke a Palóc Ház, melyben megtekinthetjük a jellegzetes palóc bútorokat, ruhákat, az udvaron a pajtát és az ólat a 150 évvel ezelőtti állapotnak megfelelően.
Részletek

Cifra Istálló és Kocsimúzeum
A parádi Cifra Istálló és Kocsimúzeum kiállításán díszes főúri hintókat és tartozékokat lehet megtekinteni.
 
Részletek

Recski Nemzeti Emlékpark
A Recski Nemzeti Emlékpark területén a kommunizmus évei alatt kényszermunkatábort működtettek. 
Részletek