Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Madarász-tó

További információ
A Madarász-tó közel 75 hektáron terül el Mórahalom központjától 4 kilométer távolságra, jelentős növény- és állatvilággal.
A jelenleg halastóként hasznosított tó természetvédelmi terület, állat-, és növényvilágával a térség értékes elemeit őrzi. Az itt élő vízi növények térnyerését, ezzel párhuzamosan a vízimadarak letelepedését a változó vízszintje támogatta. Ide látogatva olyan fajokkal találkozhatunk, mint a gémfélék, a gulipánok vagy a gólyatöcs, a mélyebb részeken pedig gyakran megfordulnak a vöcsökfélék. Ezen kívül gyönyörködhetünk a tó másik jellegzetes elemében, a kiterjedt fehér tündérrózsa állományban. A Madarász-tó nemcsak azokat várja, akik szívesen barangolnak a természetben, hanem a horgászat rajongóit is, akiknek ponty, csuka, amúr vagy süllő akadhat a hálójukba.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Homokháti Emlékház
A mórahalmi Homokháti Emlékházban a múlt század első felének paraszti kultúráját, szokásait és tárgyi emlékeit mutatják be. 
Részletek

Balatoni Madárkert- díszmadár és kisállatpark
A Balaton déli partjának közelében található Madárkert Magyarország egyik legnagyobb fajtaválasztékú madárgyűjteménye.
Részletek

Hősök kapuja
Szeged egyik látnivalója a freskókkal díszített Hősök kapuja, mely az Aradi vértanúk terét köti össze a Boldogasszony sugárúttal.
Részletek

Szegedi Vadaspark
A Szegedi Vadaspark a legfiatalabb és egyben legnagyobb állatkertje hazánknak, érdekes színfolt a szegedi látnivalók palettáján.
Részletek

Reök-palota
Szegeden a Tisza Lajos körút-Kölcsey utca sarkán áll a hazai szecesszió jellegzetes alkotása, a Reök-palota. 
Részletek