Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Sástó

További információ
Sástó az ország legmagasabban fekvő természetes tava.
Van egy kis tavacska Mátrafüred és Mátraháza között, ami mérete ellenére egész napos programot kínál az odalátogatóknak. Sástót egy valamikor mocsaras, lápos tóból hozták létre az 1950-es években. Az átalakítás ennyivel nem ért véget, néhány évvel később itt nyitották meg az első hazai hegyvidéki kempinget. Egy itt tett kirándulás alkalmával meglátogathatjuk az egykor fúrótoronyként üzemelő kilátót és a csónakázótót vagy kikapcsolódhatunk kalandparkban is. A vérbeli túrázókat várja a Béka-tanösvény, amely egészen a Farkaskút-forrásig vezetve mutatja be a terület állat-, és növényvilágát.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Kékestető
A Kékestető a maga 1014 méterével Magyarország legmagasabb pontja, melynek klimatikus viszonyai, páratlan körpanorámája és tv-tornya sokakat vonz. 
Részletek

Palóc Ház
Parád legjelentősebb műemléke a Palóc Ház, melyben megtekinthetjük a jellegzetes palóc bútorokat, ruhákat, az udvaron a pajtát és az ólat a 150 évvel ezelőtti állapotnak megfelelően.
Részletek

Cifra Istálló és Kocsimúzeum
A parádi Cifra Istálló és Kocsimúzeum kiállításán díszes főúri hintókat és tartozékokat lehet megtekinteni.
 
Részletek

Recski Nemzeti Emlékpark
A Recski Nemzeti Emlékpark területén a kommunizmus évei alatt kényszermunkatábort működtettek. 
Részletek