Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sirok Kútvölgyi szabadidőpark

Sirok
További információ
A Kút-völgyi szabadidőpark igazi felüdülést, kikapcsolódást jelent a kirándulni vágyóknak, emellett számos kulturális rendezvény helyszíne. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


 Az önkormányzat tulajdonában lévő szabadidőpark jó levegője, zöldterülete, játszótere a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt vonzó helyszín. A gyakori rendezvények mellett évente rendeznek itt motoros találkozókat, ahová határainkon túlról is érkeznek. A majdnem egyhetes program alatt neves együttesek adnak koncerteket, ahová a helybeliek is szép számmal kilátogatnak.

Közeli fürdő

A bükkszéki fürdő többszintes fürdőépületében mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget. A fürdőt hazánk egyik legnépszerűbb gyógyvize, a 39 fokos Salvus gyógyvíz tette ismertté.  A teljesen új, többszintes épületben mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget. Helyet kapott a fürdőben egy gyermekvilág-sarok, itt játékos szökőkutak veszik körbe a kicsik medencéjét, de van melegítőkonyha, pihenősarok, külön wc, pelenkázó is. A szülők kimondottan jól érezhetik magukat az élménymedencékben. Van itt pezsgőfürdő, úgynevezett dögönyözőkkel, nyakzuhannyal, buzgárokkal felszerelve. A wellness részleg szaunával, gőzfürdővel, gőzkabinnal és aromaterápiás kabinnal várja a vendégeket. Az idősebbek pedig egy Salvus vízzel feltöltött medencében enyhíthetik fájdalmaikat.