Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Augusztus 20-i programok a Hungarospaban

Hajdúszoboszló 2019. augusztus 16. - 2019. augusztus 19.
HelyHungarospa Hajdúszoboszló


Augusztus 20-i programok a Hungarospaban
Az augusztus 20-i hétvégére minden nap más kalandokkal vár a fürdő, lesznek koncertek, éjszakai fürdőzés, táncbemutató, és Omega nagykoncert is. 
Augusztus 16-án, 17-én, pénteken és szombaton 21.00- 24.00-ig zenés éjszakai fürdőzésen vehetünk részt.

Augusztus 17-én 16:00-kor fellép az X-faktorból megismert Tamáska Gabi, 18-án 16:00-kor a Piruett Tánciskola szórakoztatja a fürdőzőket.

Augusztus 19-én állami ünnepünk előestéjén az év koncertjét rendezik a hajdúszoboszlói strand mediterrán hajószínpadán. A legendás Omega együttes ad élőkoncertet a Tűzvihar turnéjuk keretében. Előzenekar a B52 lesz, az estet egy látványos tűzijáték zárja.

A legjobb elérhető szállások Hajdúszoboszlón

Kattintson ide és nézze meg, mely szállásokon mennyiért szállhat meg...Megnézem


Több információ a programról


Témába vág

Szuper programokkal készülnek a fürdők a hosszú hétvégére

Koncertek, csúszdabajnokság, musical, tűzijáték a medencéből, éjszakai fürdőzések, Omega nagykoncert és táncbemutatók. Az augusztus 20-i hosszú hétvégére színes programokkal készülnek a hazai strandfürdők.

Ne csak pacsáljuk - igyuk is! Ivócsarnokok a fővárosi gyógyfürdőkben

Még a rendszeresen termálvízhez járók sem nagyon tudják, hogy a gyógyvíz bizony nem csak fürdőzésre, de ivókúraként alkalmazva is kiváló hatást fejt ki.

Alföldi fürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

Az Alföld legolcsóbb strandjai között találunk gyerekbarát, csónakázótó mellett elterülő, csúszdás és eldugott fürdőket is, melyekben közös, hogy a felnőtt napi belépőjegy ára 1100 forint alatt van.