Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál 2023

Baja
Hely6500 Baja, Tóth Kálmán tér


Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál
Minden év július utolsó hétvégéjén Baján a Tóth Kálmán téren kézműves sörök, mennyei streetfood, csodás zenei élmény várja a nagyközönséget.
 
A kézműves sörök széles palettájával ismerkedhetnek meg akik a fesztiválra kilátogatnak: a hagyományosnak mondható alsóerjesztésű sörök mellett bemutatkozik a mind népszerűbb IPA, a testes Stout és Porter, de a változatos búzasöröket is érdemes lesz körbekóstolni. A gyümölcsös sörök esetében a sörök valódi, friss gyümölcs felhasználásával készülnek. A finom sörök mellett az ínycsiklandozó illatok is magával fogják ragadni a gasztrokultúra iránt érdeklődőket: BBQ, hamburger és streetfood.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 21. - 2023. július 23.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...