Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál

Baja
Hely6500 Baja, Tóth Kálmán tér


Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál
Minden év július utolsó hétvégéjén Baján a Tóth Kálmán téren kézműves sörök, mennyei streetfood, csodás zenei élmény várja a nagyközönséget.
 
A kézműves sörök széles palettájával ismerkedhetnek meg akik a fesztiválra kilátogatnak: a hagyományosnak mondható alsóerjesztésű sörök mellett bemutatkozik a mind népszerűbb IPA, a testes Stout és Porter, de a változatos búzasöröket is érdemes lesz körbekóstolni. A gyümölcsös sörök esetében a sörök valódi, friss gyümölcs felhasználásával készülnek. A finom sörök mellett az ínycsiklandozó illatok is magával fogják ragadni a gasztrokultúra iránt érdeklődőket: BBQ, hamburger és streetfood.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál: július 19.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...