Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bükfürdő Rallye

Bükfürdő 2014. május 09. - 2014. május 11.

Bükfürdő Rallye

A Bükfürdő Rallye 2014. versenyre 110 autós jelentkezett. A magyarországi murvás rali bajnokság  első versenye indul. 

Már előre lehetett hallani a városban, hogy valami autós verseny készülődik, mert színes, felturbózott hangerejű autók lepték el a várost.


A szlalompályát a murvára felkészített gumikkal kell teljesíteni, amit időmérővel mérnek és értékelnek.  11 szakaszt kellett teljesíteni a versenyzőknek.

 

Közeli fürdő

A Bükfürdőn található élményfürdő 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkban található, amely 2018-ban új nevet és arculatot is kapott, 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és wellness centrummal, elismert gyógyászati részleggel, kempinggel áll a vendégek rendelkezésére. A fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A kisebb gyermekek vidáman pancsolhatnak a gyermekmedencében, valamint a tenger alatti vízivilággal ismerkedhetnek meg az interaktív elemekkel felszerelt Cápabarlangban.

 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Bükfürdő
Látnivalók