Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Georallye

Pécs

Georallye

Georallye a Mecsekben

Feladványszerű térképek, játékos feladatok és éjszakai futamok – ezek mind-mind a Georallye alkotóelemei. Ez az autóssport nem a sárról, a szanaszét tört járgányokról és a száguldozásról szól. A szórakozáson és a csapatmunkán van a hangsúly.

 

A GeoRallye egy kiváló alkalom volt arra, hogy a résztvevők felfedezzék a Mecsek kevésbé ismert helyeit is. A verseny során a résztvevők többek között ellátogattak a Mecsek-Hársas-völgyi Tájvédelmi Körzetbe, a Mecseknádasdi Vadaskertbe és a Zengőváraljához is.

 

A GeoRallye-n résztvevő csapatoknak különböző feladatokat kellett teljesíteniük, melyek között volt többek között térképolvasás, tájékozódás, természet- és helyismereti kérdések megválaszolása. A feladatok teljesítéséhez a versenyzőknek GPS-készüléket és térképet használhattak.

 

A GeoRallye-n résztvevő csapatok nagyon jól szórakoztak, és a verseny végén mindannyian egyetértettek abban, hogy egy rendkívül izgalmas és élvezetes napot töltöttek el a Mecsekben.

 

 

Fürdőajánló 

 

A pécsi Hullámfürdőben hullám- és strandmedence, valamint fedett úszómedencék várják a fürdőzőket. A hullámmedence mellett egy 33 méteres úszómedence is várja a vizes élmények kedvelőit. A több mint nyolcezer négyzetméteres, gondozott pázsit mellett fajátékokkal, hintával, homokozóval felszerelt, árnyas családi pihenőpark nyújt nyári kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatóknak.

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Georallye: október 11.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Pécs
Látnivalók