Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Halloween party zenés esti fürdő habpartyval a Hungarospaban

Hajdúszoboszló 2019. október 31.
HelyHungarospa Hajdúszoboszló


Halloween party zenés esti fürdő habpartyval a Hungarospaban
Az Aqua-Palace élményfürdőben Hajdúszoboszlón Halloween idején október 31-én zenés esti fürdőzés és habparty várja a látogatókat.
20.00-22.00 Habparty az Aqua-Palace élményfürdőben.
Az Aqua-Palace húsz medencéje között exkluzív élménymedencék is találhatók, melyek különböző korokat és helyszíneket idéznek meg, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő. A medencékben a fürdőzést különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy. Az aktív vízi élmények kedvelőit pedig családi és óriáscsúszda várja.

A szaunázás szerelmeseinek rendelkezésére az Aqua-Palace első emeletén egész szaunavilág áll három finn szaunával, két gőzkamrával, két infrakabinnal és merülő medencével. A második emeleten egy további szauna sziget is található finn szaunával és kültéri merülő medencével. Szintén a második emeleten helyezkedik el a parajdi téglával kirakott sókamra.

A vízipalota közvetlen összeköttetéssel rendelkezik a gyógyfürdővel és a stranddal. Az átlépéshez ezen fürdőegységbe külön belépőjegy megváltása szükséges.

A legjobb elérhető szállások Hajdúszoboszlón

Kattintson ide és nézze meg, mely szállásokon mennyiért szállhat meg...Megnézem


Több információ a programról


Témába vág

8 fürdő, amiért rajonganak a helyiek

Lehet, hogy sokan még nem is hallott róluk, pedig a környékbeliek körében nagyon népszerűek. Erről tanúskodik, hogy 2019-ben Az Év Fürdője szavazásban ezek a fürdők érték el a legjobb eredményt A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

4+1 tipp az őszi-téli családi kikapcsolódáshoz - Pihentető ünnepek Zalakaroson

Nyakunkon a hideg, de ez nem jelenti azt, hogy be kell kuckózni és már nem érdemes kimozdulni. Sőt! Akik nem kedvelik a zsúfoltságot, a kánikulát, azoknak most érdemes útra kelniük, akár gyermekekkel együtt.