Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban

Szeged
HelySzegedi Vadaspark


Húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban
A Szegedi Vadasparkban a húsvéti ünnepek alkalmával izgalmas családi program keretében húsvéti tojásvadászattal, tojáskereső játékkal és tojásfestéssel várják a kicsiket és a nagyokat!
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban: április 20.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program

Húsvéti tojásvadászat a Vadasparkban: vasárnap 2023. április 9. 09:00 — 17:00

Nagyon népszerű és szinte már hagyományos a Szegedi Vadaspark „Húsvéti tojásvadászata”. E két napon, húsvét vasárnap és hétfőn, a látogatók nemcsak az állatokban és a megújuló természetben gyönyörködhetnek, hanem sétájuk során tojásokat is keresgélhetnek és találhatnak. A látogatói út mentén ugyanis lúdtojásokat rejtünk el, amelyekre előzetesen vadasparki állatainkkal kapcsolatos kérdéseket írtunk. Ha valaki nem tudja a választ, megkeresheti azt az állatot, amelyről a kérdés szól, és az ismertetőtábláján biztosan megleli a választ. Ez után már csak annyi dolga volt, hogy elvigye a talált tojást a Természetvédelmi Oktatóközpontba, ahol a helyes válaszért húsvéti csoki jár cserébe.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Szeged
Látnivalók